Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Balathruin avatar
Ha tehetném megvenném a játékokat, de jelenleg annak is örülök, hogy van normális gépem.
0
0
0
0
no avatar
Hmmm. Én legtöbször Torrent ről töltöm multit meg steam !
0
0
0
0
ZombiDinnyeKutya avatar
Csak multiplayeres gameeket veszek .
0
0
0
0
oroszka avatar
Még régebben gondolkodtam, hogy megvegyem-e a Rome II Total War-t. Mikor megjelent, nagyon sokan panaszkodtak, hogy mennyire félkész termék, már-már játszhatatlan. Haverom megvette, még pólót is kapott hozzá, de végül is csak sajnálni tudom őt, mivel 200 patchel is csak egy erős közepes játékot kapunk. Ezek után megéri megvenni az ilyen játékokat ? A COD szériáról nem is írnék semmit sem, minden évben ugyanazt a remaket kapjuk.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most már én is jobban ráálltam arra, hogy megveszem a játékokat, de nem rögtön a megjelenés után, mert az úgy sokba fájna. Mondjuk én csak dobozos verziókat veszek, mert a digitális vásárlást nem kedvelem, annak ellenére, hogy elég olcsó. Nem érdekel, hogy "hű de sok helyet foglal szobámban". Szerintem úgy az igazi.
0
0
0
0
no avatar
Annyi probléma van az SMS-sel, hogy azon sok pénz járna a szolgáltatónak is, ha meg a Steamhez tartozna egy ilyen jellegű infrastruktúra az megint plusz pénz nekik, ergo nem éri meg.
0
0
0
0
harcoshun14 avatar
Én szívesen vennék játékokat steamen,originen , de mivel nincs bankkártyám, ezért már alapból kilőve. Kár hogy sms-el nem lehet fizetni.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Van vagy 170 játékom steamen, bár ezekbe beletartoznak a beta verziók is + a külön multik.. ha tehetem megveszem a játékot, bár single játékot csak nagy leárazás esetén vásárolok. 😀
0
0
0
0
no avatar
Én nekem csak pár játék tört
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
én mindig csak tört játékkal játszom.
10 cucc van meg eredetiben.
BlazBlue Calamity Trigger PSP
BlazBlue Continuum Shift Extend (japán nyelvű) PSP
BlazBlue Continuum Shift II PSP
Diablo PC
Diablo II + LOD Expansion PC
Diablo III PC
Diablo III Reaper Of Souls PC
Pharaoh + Cleopatra Expansion PC
Castlevania Lords Of Shadow PS3
Castlevania Lords Of Shadow 2 PS3
0
0
0
0
LightningBoy14 avatar
En jo játékokat nem toltom le hanem megveszem ilyen pl.:Batman (akármelyik része eddig az osszes megvan),Assassins Creed(akármelyik),COD,BF. Mert ugyis kel aktivácios kod a Steam-on,a Uplay-on vag az Origin-en.😆
0
0
0
0
winrar avatar
gta 5-öt mindenképpen megveszem lemezes verzióban, 576 Kbyte-ban, amint megjelenik. Viszont amennyi unalmas, nulla játékélményű játékot adnak ki mostanság, persze, hogy nem veszek eredeti játékokat, max a multi miatt.
0
0
0
0
Lesi avatar
Pff Szégyen...Persze volt időszak amikor állandóan pögött a(z) Utorrent de ez az időszak lejárt..Már csak eredeti játékokkal játszok főleg azért is mert lassan kész lesz a gyüjteményem ami nem nagy de csak a kedvenc/jó játékaimat tartalmazza... (Penumbra Overture,Penumbra Black Plague,Counter Strike Global Offensive,S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky,S.T.A.L.K.E.R. Call of Prypiaty,Men of War 1,Men of War Assault Squad,Men of War Red Tide de még meg akarom venni a Penumbra Requiem,S.T.A.L.K.E.R. Shado of Chernobyl,Tomb Raider 2013. 😂
0
0
0
0
no avatar
Ha más nem a gyűjtői kiadásokhoz tuti lesznek.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Természetesen lesz lemezes változatban is. Remélem lesznek is még egy jó darabig lemezes változatok.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A Mafia2 demoban nem találtam bugot. (Mondjuk lehet azért van, mert arra tényleg odafigyeltek még a készítők, nem összeszórták)

Esetleg nem tudjátok, hogy a GTA5 meg-e fog jelenni lemezes változatban?
0
0
0
0
no avatar
Ha régi játékról van szó ott a GOG.com, de például az utóbbi időben Steamen is egyre több klasszikus játék kerül fel. De persze ha sehol sincs, akkor valószínűleg már nem is akarják eladni...

A demókat viszont (sajnos) tényleg elfelejtették. Persze, hogyan is várhatnánk kipróbálható verziót amikor a teljeset is rengeteg hibával adják ki?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
GTA5 ami meglesz véve 😜
Úgy gondolom, hogy régi játékot, amit kb lehetetlen már beszerezni, azt nyugodt szívvel le lehet tölteni. Akkor sincs semmi, ha mostanit szed le az ember. Azért nem árt, ha legalább mutatóba van egy 😆
Pl a Far Cry-t is tacskóba 990ért megvettem. Jó játék, olcsó is volt és így legalább nem kell interneten várni a letöltésre.

Demókat hiányolom azért. Talán a Mafia2-t láttam legutóbb demó verzióban.
0
0
0
0
JUNGELHUN avatar
Dono: Persze azért nem minden játékot kalózkodok le! Pl mint mondtam megvan a Moh War chest is és a MoH airborne is eredetiben, fuu és ha látnád a polcomat egy 2 játékra maradt csak hely! 😆 De vanogy nem azért kalozkodok le játékot mert nicns rá pénzem hanem mert nem fér el ezért is téámogatom a digitális vásárlást
0
0
0
0
no avatar
Hát szerintem ha olcsón vagy néha-néha ingyen is be lehet szerezni a játékokat, akkor nem kell mindig torrentezni. Persze pénz beszél, 10-20 ezret nem sokan adnak ki egy játékért sem (én sem). Az olyanokat viszont nagyon nem értem, akik nem értik hogy mi az előnye egy eredeti játéknak...
0
0
0
0
19ati93 avatar
GRID Autosportnak lesz esélye arra hogy megvegyem,de csak a multi miatt. (Előtte persze próba 😆😉
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Én régebben megvettem a játékokat,mostanság már annyira nem,de szép kis kollekció összegyűlt az évek során 😆
0
0
0
0
winrar avatar
A gta5-öt megveszem, az már biztos.
0
0
0
0
Kicsi_Joe avatar
Én Pc-re nem veszek eredeti játékot (maximum a multi miatt.)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Régebben én is mindent kiírtam lemezre. Aztán rájöttem, hogy könnyebb mindig leszedni netről, mint 100-200 forintért venni egy DVD-t ami úgyis karcolódik egy idő után, és olvashatatlan lesz. Neten valamilyen formában mindig fönt van.
0
0
0
0
Ajax avatar
Nekem egy játék se éri meg, hogy kiírjam egy lemezre. De most komolyan, minek írjam ki? Ott van a net, bármikor lekapom ha kell, felesleges ezért pénzt kidobnom. Ha játékot veszek, akkor meg szintén letojom a lemezes változatot, mert az drágább. Számomra játékok terén már csak a digitális világ létezik. 😀
0
0
0
0
At Il La avatar
Matej013: a Maradék 10% már megéri azt, hogy kiírja egy lemezre😂
0
0
0
0
Matej013 avatar
Akkor ott van a maradék 10%. 😆
0
0
0
0
horifield avatar
A mostani játékok 90% annyit nem ér hogy kiírjam egy lemezre nemhogy megvegyem eredetiben .
0
0
0
0
Matej013 avatar
Mondom, én nem ítélek el senkit, de személyes véleményem szerint ez az etikus.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én 35 tesztet írtam, de egy játék se volt eredeti. Szerintem azért az nem igaz, hogy csak eredetiről szabad írni. Akkor kb. senki nem írna tesztet.
0
0
0
0
Matej013 avatar
Nem ítélek el senkit, hiszen mindenki játszott már tört játékkal. Abban viszont szerintem egyetértünk, hogy ha tesztet írunk egy játékról, akkor azt az eredeti játékról írjuk, ezzel is megtisztelve a fejlesztőket. Ha tört játékról írnak akár pozitív, akár negatív kritikát, az olyan mintha egy pékségből ellopsz egy zsemlét és beleharapva visszaviszed, mondván, hogy az nagyon pocsék volt.
0
0
0
0
tdavid00 avatar
Van jópár eredeti játékom, de nem túl nagy nevek pl. Lego Galidor, Tesco 99 cards and games 😃
Tört játékkal sokat játszom, de ha az a játék megtetszik, akkor veszem meg.
0
0
0
0
childkiller avatar
Régebben én is szinte csak eredeti játékokat nyomtam. azt lassan jött az az idő, hogy először ki kell probálni tört verzioval mert nem mindig azt kapja az ember, mint ami be mutatnak. pl WD. meg akartam venni a multi miatt de nem bánom, h nem vettem meg. De a The Forest ha kész lesz biztosan megveszem 😃
0
0
0
0
At Il La avatar
lokoman: látom nagy problémáid vannak a szövegértéssel ajánlom az általános iskolai tanulmányaid pótlását....hogy idézzek: "Azért kell profil, mert ez egy közösség is egyben, nem csak egy gépigény oldal. Wink" nem azt mondta Agent 47, hogy ez egy facebook, twitter, myvip orientált odal ahol chatelhetsz az emberekkel és ennyi, ez egy gépigény oldal ahol egy közösség, fórum témákkal és pü-ben történő csevegéssel összekötve tud beszélni...***
0
0
0
0
Agent 47 avatar
Azért kell profil, mert ez egy közösség is egyben, nem csak egy gépigény oldal. 😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azért ne te döntsd el, hogy kinek kell profil.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én a gyakrant jelöltem be. PC-re van pár eredeti játékom, míg PS3-ra csak eredeti van. Azért nem rossz érzés, mikor látom a kis felugró ablakot: xy trophy earned. 😆

Meg egy eredeti játékhoz másképp áll az ember szerintem. Sokkal nagyobb az akaratereje, hogy már pedig ezt végigjátszom.
0
0
0
0
Richard kun avatar
Azért kicsit elszomorít a szavazás állása:S
0
0
0
0
no avatar
En a COD-tol a black ops 2-t vettem meg...gondoltam megtisztelem mar oket 😀 ... torten ki vittem a bf3at majd megvettem premiummal a multiert mert tetszett... csgot is megvettem mert tetszett... fear reszeket. vagy is nekem ami tetszik es multis akkor megvesze m. de az ilyen sandbox jatekokat mint pl ac, wd, gta.. soha nem vennek meg. 😀 ... nem kell masokkal kotekedni.. ugy se tudja mas az oldalon hogy tenyleg soha, vagy gyakran tortozik. a sohat is el lehet hinni 😀
0
0
0
0
vkristof01 avatar
Superlompos Én sem bízok annyira a játékokban, hogy megvegyem őket, még a kedvenc szériákat szinte biztos, hogy megveszem, de már ott is van amit nem árt megfontolni, nekem a legutóbbi CoD is csalódás volt, de pl. a CoD-oknál bevett gyakorlat nálam, hogy előbb kijátszom és csak utána veszem meg a játékot a multi végett ha tetszett. Legutóbb ez mégse jött be.

Protein Tényleg nem csak AAA játékok vannak de azért az az igazi (sőt, néha az se, lásd: BF4) AA is komoly, de az alatt viszont már csak azért sem venném meg.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Vettem nemrég egy PS3-at, viszont arra csak eredeti játékokat vettem eddig, s nem is tervezem, hogy ez másképp lesz. Használtan veszem a játékokat. Többségüket 1500-3000 Ft-os áron, ami bőven kibírható.

PC-re meg csak a nagyon jó játékokat veszem meg. Lutrira biztos nem fogok venni egy játékot se, mert a trailer alapján hű de jó.
0
0
0
0
Kicsi_Joe avatar
Én őszinte leszek! Nem veszek eredeti játékot csak nagyon-nagyon ritkán! Valamiért rászoktam hogy mindent a netről töltök le. Játékot,filmet egyebet.A Tagok 70%-a játszik tört játékkal,úgy mint én! Nem fog mindenki venni eredi PC játékot inkább letölti! (sajnos)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
okos007: Gondolom te minden játékot megveszel...

gigazte: Ez nem az oldalt minősíti, hanem a tagokat.
0
0
0
0
Ajax avatar
gigazte: Nem egy warez ellenes oldal ez. Lehetne úgy csinálni mint az SG.hu egész lapcsaládját, hogy meglát a moderátor egy warez linket, vagy csak warezról szóló kommentet és repül az illető, de ez nem ilyen oldal egyelőre. Szóval amíg ez nem ilyen oldal, addig semmilyen rossz fényt nem vet itt senki az oldalra. És szerintem nem is lesz ilyen az oldal, mert a 100.000 tagból lesz max 100 itt, ha ilyen lesz.
0
0
0
0
gigazte avatar
Én egy kicsit erősnek tartom ezt a mostani szavazást! Az arányok szerintem nem igazán vetnek jó fényt az oldalra nézve!
0
0
0
0
Agent 47 avatar
Telóról írtam, azért írtam rosszul, bár a muszáj valamiért mindig ly-vel jut eszembe. 😆
Visszatérve a szavazásra, néha töltök, de mivel a laptop nem bírja, meg nem nagyon csipázom a warezt, max filmet töltök. 😆 (Ha lenne pénzem se venném meg ezeket az egyszernézős filmeket.)
0
0
0
0
susguy avatar
Nem kell hogy bőven legyen pénz, közel sem akkora tételekben beszélek játékvásárlásnál, mint mondjuk aki szinte naponta tölt le játékot. Ha akarja az ember, ezek mellett igen is össze tudja szedni a pénzt egy, ne adj isten két játékra egy év alatt (nem csak 10000 Ft-os "AAA" játékok léteznek). És ezeket személyes tapasztalatból írom, közel sem vagyok fényes helyzetben pénzügyileg (gépemet anno úgy szereztem hogy munkában besegítettem egész nyáron, és nem is egyszerű meló volt), mégis sikerül egy-két játékot megvenni. Nem halok éhen, semmit nem nélkülözök amit esetleg egy rosszabb helyzetben már nélkülözni kéne. Persze én sem veszek meg mindent; most még elég pénzt is sikerült összekaparni X játékra, amit szeretnék megvenni, de mégis inkább tartogatok, gyűjtök, várok.

Nem mondom, hogy mindenki azonnal vegye meg az összes játékot, amit valaha játszott így vagy úgy, de hogy ha netre meg gépre telik, részletre vagy sem, igenis meg tud venni egy játékot, kicsit vagy nagyot, ha akarja. Ne élvezzen prioritást más költségekkel szemben, de legalább vallja be, hogy meg tudná venni.

Agent 47:
[LINK]
Jó, akinek munkára kell a gép, egyértelmű kivétel, hiszen már alapból nem szórakozás céljából vette. Mai programokat ismerve (meg ismerősnek is ilyen munkája van) pedig el hiszem, hogy ahhoz tényleg erős gépek kellenek.
0
0
0
0
Agent 47 avatar
De nem azt mondtam, hogy nekik van 100 ezruk gepre.
Az internet meg mar szinte muszaly, mert mar dolgozni sem lehet nelkule, akinek olyan munkaja van, vagyis szinte mindenkinek.
Nekem sincs penzem jatekra, pedig mar dolgozok is, igaz diakmelo, de az is penz, es nem az elso dolgom, hogy jatekot vegyek, hanem hogy segytsek a csaladnak, szoval nem, nem tudja mindenki megfizetni, hidd el, hogy en is vennek, es nem cigizunk meg semmi ilyesmi.
0
0
0
0
winrar avatar
És a multiplayerhez kell a net.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció