Segítsetek meghülyült a gépem
Nem tudok elindítani a desktop-ról egy ikont sem.
csak a start menüből indulnak a programok. A start menü melletti sor is eltűnt.
Segítenétek ezt hogyan tudnám megoldani?
csak a start menüből indulnak a programok. A start menü melletti sor is eltűnt.
Segítenétek ezt hogyan tudnám megoldani?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy olyan probléma ál fent nálam, hogy mikor elinditom a gépem az automatikusan megnyitja böngészöt(Opera) és aztal együt egy olyan oldalt amit sose látam. gamersinfo.or-g az oldal URL-e.
Na de csak anyit szeretnék tudni, hogy mit csináljak h azt az oldalt ne nyisa meg az Opera megnyitása nem zavar csak az a hülye oldal?
Már probáltam újra telepiteni az Operát a rendszerinditáskori cucoknál is megnéztem de ott nem volt semmi. ha jól emlékszem akkor bead valami rendszerfutatásos ablakot azt a fekete kis ablakot mikro elindult.
Elöre is köszi a segitséget! :-)
Én egy olyan problémával szembesültem, hogy néha újraindul a gépem látszólag minden jel nélkül. Nem rég lett újratelepítve (ez biztos nem gond). Mi okozhatja ezt?
Nekem olyan problémám lenne, hogy gép indítás után automatikusan elindul a Chrome és bead valami szir-szar orosz oldalt magától. Se az automatikusan induló dolgok között nem találtam meg, se a Chrome beállításainál és vírust se jelez rá. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy mikét lehet megszüntetni?
Az lenne a problémám,hogy a Google Chrome magától bejön de vagy 50x egymás után,a vírusirtó 2 fájlt kijelzett,de azokat töröltem is,de ugyan úgy csinálja,most meg meg se nyitja a Chrome-ot.
Valakinek valami ötlet?
ha meg kicsomagolni akarok winrar-al akor meg crc hibát ir segitségeteket előre is köszönöm
Hello! Az lenne a problémám, hogy letöltöttem egy fájlt a netről és kiakarnám törölni, de előtte azt írja ki hogy "újrahasznosítás".
PLS help!!!!!
elsőként a Windows 7 ezt írja ki törlésnél olykor "Újrahasznosítás"
várj vele mert bizony a törlésen dolgozik s végül törli ha valami nem akadályozza esetleg!
ha semmiképp nem megy a törlés akkor vagy használj CCleanert s abban van olyan hogy "belefoglalás" ott ki tudod választani s végleg törli a fájlt, vagy van az úgynevezett Unlocker program, ez egy kis alkalmazás ami beépül a jobbklikkes menübe a telepítés végén ha rákattintasz jobb gombbal akkor Unlocker-Törlés
benne lesz a jobb klikk menüben
Kössz! Vártam egy kicsit és jó lett 😃 !Kössz 😃 !
Hello! Az lenne a problémám, hogy letöltöttem egy fájlt a netről és kiakarnám törölni, de előtte azt írja ki hogy "újrahasznosítás".
PLS help!!!!!
elsőként a Windows 7 ezt írja ki törlésnél olykor "Újrahasznosítás"
várj vele mert bizony a törlésen dolgozik s végül törli ha valami nem akadályozza esetleg!
ha semmiképp nem megy a törlés akkor vagy használj CCleanert s abban van olyan hogy "belefoglalás" ott ki tudod választani s végleg törli a fájlt, vagy van az úgynevezett Unlocker program, ez egy kis alkalmazás ami beépül a jobbklikkes menübe a telepítés végén ha rákattintasz jobb gombbal akkor Unlocker-Törlés
benne lesz a jobb klikk menüben
PLS help!!!!!
Boot-olható a legjobb, letöltöd MEMTEST86
kiírod és erről bebootolsz, ami a legfontosabb hogy ilyenkor mindíg csak egy ram modul legyen benne, egyszóval egyenként deríted ki hogy szar e valamelyik ramod!
Remélhetőleg nem a ramokkal van gebasz, max a játék KUKA
A barátom letöltött egy játékot. Feltelepítette és addig minden jól ment. Mikor elindította kékhalál. Mikor újraindult ismét kékhalál. Csak úgy megy, ha kivesz 2 gb ramot.
Azt a 2 gb-t már baszhatja, vagy van rá valami megoldás?
hali, a problémám: eltűnt hirtelen a win7emről az 1440*900as felbontás.Villant egyet és magától átváltott 1024*768ra. A képernyőfelbontásoknál nem tudom vissza állítani amin volt. Kérlek segítsetek mi a teendő? 😀
Első nekifutásra indítsd újra.
Előre is kösz!😀
Saját VGA kijelzőm/tulajdonsáok(VGA kijelző) na itt pipáld be azt a kibővített cuccot majd alatta válaszd ki a kívánt felbontást majd mentsd el a beállítást innentől az a felbontás is elérhető lesz a windowsál a felbontás állításánál amit kiválaszottál.
Sima videót a gépen gond nélkül megtudok nézni!
Előre is köszönöm a segítséget.
Driver Sweeperrel távolítsd el az összeset, és amikor már tiszta a rendszer a driverektől, és 640x480-as felbontásban jelenik meg a kép, akkor telepítsd a legújabb illesztőprogramot az AMD oldaláról.
Hello!
Kiírta indításnál, hogy catalyst control center host application működése leállt. És nem is indul a progi. Mit kell tenni?? 😀
Reinstall? pl
Az nem segített. Most megpróbálom megint. De most csak engine control centert. Amúgy az AMD mappában több almappa van. Mit jelent?