Segítsetek meghülyült a gépem

Szerző: mark513, 2009. July 28., téma
Fórum » Szoftver
Nem tudok elindítani a desktop-ról egy ikont sem.
csak a start menüből indulnak a programok. A start menü melletti sor is eltűnt.
Segítenétek ezt hogyan tudnám megoldani?
Hozzászólások: 556
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok ! Egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy Verbatim külső HDD-t. Na már most ezt probálom telepíteni eddig kevés sikerrel. VIszont azt észrevettem hogy a feladatkezelőt nem tudom megnyitni...:Se CTRL+ALT+DEL-el se tálcára jobb klikk.... Egyszerűen nem tudok rájönni mi az oka...Vírus nincsen, többször is lefuttattam a keresőt. Bedugom bármelyik USB portba megnyitja az ablakát hogy látja mint meghajtó aztán bezárja aztán megnyitja stb stb..... Érzékeli csak valamiért hol ledobja a gép hol vissza....
Valaki valamilyen ötlet ?
0
0
0
0
EchoMMM avatar
Szóval vettem használtan egy RX 480 kártyát . És villog a kép játék alatt vagy elmegy . Ha elmegy a kép akkor csak úgy tudom vissza hozni a képet ha újra indítottam a gépet egész addig semmire se reagál a gép . Az imént megint villogót játék alatt le tettem asztalra a képet és a Radeon szoftver hibát észlelt mármint valami driverét . Hiba jelentést akart küldeni persze annak semmi értelme .. Kérdésem hogy maga a kártya kezd meghalni vagy tényleg valami driver hiba van ? display driver uninstaller programot használtam az előző videokártya driver törléséhez .
0
0
0
0
💬 2
Fatotem avatar
@EchoMMM: Ha másik driverrel sem jó, lehet haldoklik a kártya. Az eladó tudott róla?
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Fatotem: Nem tudom hogy tudott e róla azt írta 1 hónap garanciát ad rá. Több darabot is adott el valószínűleg nem tesztelte alaposan.
0
0
0
0
rajmi566 avatar
Sziasztok, elöször is kellemes estét mindenkinek!
olyan problémám lenne hogy kb 2 hete meghülyült a gépem, indításnál torrent programot bezárta, illetve olyan programok nem indultak mint pl a fejhalgató programja ( asus Centurin) illetve vírus írtót telepíteni szerettem volna pár másodperv után azt is bezárta...
újra telepítettem, mindent leformáztam, MINDENT !! Egészen a mai napig jó volt, most ismét ott tartok ahol 2 hete.
mi lehet a probléma ? csak a nagyon szükséges driverek vannak fent ( Chipset, Audio, VGA, illetve az egér, billenytyűzet és a füles progija) a válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!!
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@rajmi566: Windows 10 ben van defender (víruskereső) érdemes aktiválni ha nem menne és frissítés után ráküldeni.
Ha mindent formáztál, akkor minden adatod ugrott?
Nem mentettél semmit?
Tippre valamit benyelt a gép és ha mentettél adatot, akkor ott túlélte a nagy formázást és amint visszapakoltad a cuccaidat az is visszament. Pl.: drivereket újra leszedted a gyártó oldaláról, vagy mentésből pakoltad fel? (nekem volt driverben vírus amit mindig mentettem és onnan pakoltam fel amíg ez ki nem derült)

Érdemes lehet: minden háttértárat lehúzni, a rendszer meghajtót vissza, win 10-et újra felpakolni (rendszermeghajtó partíció törléssel) és gyártó honlapokról frissíteni-felrakni a drivereket.
0
0
0
0
rajmi566 avatar
@Palanova: igen mindent formáztam, egy ssd és egy hdd van, minden particíó minden full nulla majd telepítés, eredeti win 10 ! nem kis pénzért vettem .. így még arra se lehet fogni
Drivert mindig a gyártó oldaláról szedem sose tárolgatom sehol..
való színű az lesz újra telepítem, aztán nem töltök le játékot egyenlőre...aztán meglátom mi történik...
megjegyzés: nem tört játék, rég leszoktam róla 😃 minden eredeti ezért is állok értetlenül a történtek elött.
0
0
0
0
no avatar
@rajmi566: Normál esetben a fentiek rendben vannak és a launcherek (Steam, UC...) nem okoznak ilyen gondot. Esetleg a torrentet mellőzd egy ideig...
0
0
0
0
rajmi566 avatar
@Palanova: igen az lesz, illetve a HDD-t lehúzom, azt használtan vettem.
és kb onnantról kezdőtek a gondok... pedig az is le lett formázva, és one drive-ból is töröltem mindent, bár ott csak képeket tároltam.
az SSD-n csak rendszer volt és a programok. köszi a segítséget, írok ha valami többet megtudtam vagy ha javult a dolog 😃
0
0
0
0
rajmi566 avatar
@Palanova: Helló mindenkinek !
Naa így kb 3 hét szenvedés után meg lett a probléma.
újra telepítettem, semmi program, vagy drivert nem raktam fel... pár óra normál használat, ( Facebook ill. youtube, stb) aztán chipset driver felrak újra indit, semmi gond, így szép apránként, aztán egy újra índítás nál windows update frisített, naa ott kuka volt minden, az vágta haza a gépet!
újra telepítés, update letiltása regedit-ben és services.msc-ben. aztóza mindent felraktam ami programokat használok, semmi gond ! mint a kisangyal úgy hasít minden! ha valaki nek hasonló gondja van talán segít neki is 😉
0
0
0
0
no avatar
@rajmi566: Köszönöm a visszajelzést.
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
Update: Most bent volt egy 290, azzal minden oké volt. Kivettem, visszaraktam az 5600XT-t és minden maradt jó, megszűntek a hangproblémák, és jó a freesync is. Nem tudom mi történt, de vége.
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
Üdvözletem mindenkinek,

Az a helyzet, hogy jelenleg nem működik full screenben a Freesync. Elveszti a képet a monitor ha be van kapcsolva a Freesync. És a hanggal is bajok vannak, mert csak a füles működik, a hangszórók és a mikrofon nem(a mikrofon megjelenik mint eszköz, csak valamiért nem érzékel hangot). Mindez egy RX580 tesztelése után történt, azzal még minden oké volt, majd amikor visszakerült az 5600XT onnantól kezdve gatya minden. Valami nagyon összeakadt, csak nem tudom mi. Clean driver install volt már, de nem segített.
0
0
0
0
💬 4
botmunpls avatar
@Matthew1994: Hmm. Velem olyan volt, hogy se jack, se hdmi nem adott ki hangot.
Bluetooth volt az egyetlen, amivel működött, de utána a bt kapcsolatot is folyton ledobálta.
Alaplap csere oldotta meg.
Ismerősnél hasonló volt, csak a bal hangszóró szólt, utána az sem, csak a füles. Nála új hangkártyával minden megoldódott.
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
@botmunpls: Hát nem tudom, erre már annyira nem költenék. Megnézem majd valamikor, hogy egy windows reinstall mit segít.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Matthew1994: Ha jól látom az alaplapod nem mai már, úgyhogy sajnos a legrosszabbra is fel kell készülni.
Szerintem reinstall után tedd fel manuálisan a drivereket.
Btw eredeti a windows-od?
0
0
0
0
Matthew1994 avatar
@botmunpls: Igen eredeti. Közben tesztelgettem és itt fixen valami software megbuggyanás lesz, mert külön minden jól megy. 😕
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sziasztok.
Valamiért nem tudom megnyitni CSAK a Daemon Tools-t. Néha megnyitja, de egy csomószor nem akarja. És az arról feltett játékok addig nem indulnak el valamiért, ameddig én nem tudok belépni 😆 WTF?????? Nem tudom mi köze van a 2nek egymáshoz.
Hiába állítom be, h a windows induláskor az is egyből elinduljon, bezáródik magától.

Szerk:Na közben rájöttem, hogy ha bezárom az MSI afterburnert, akkor megnyílik a játék is, meg a daemon tools is. Valamiért nem szeretik egymást. Na ezt jó tudni.
0
0
0
0
💬 8
tothricsi95 avatar
@kmetovics: Ha Windows 10-ed van miért kell egyáltalán Daemon Tools?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@tothricsi95: Ezt hogy érted? Eddig is 10et használtam és volt fent DT.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@kmetovics: Úgy értem, hogy a Windows 10 alapból kezeli az iso fájlokat. Ha máshoz kell nem szóltam semmit 😃
0
0
0
0
botmunpls avatar
@tothricsi95: Nálam már win7-en a winrarral intéztem az iso fájlokat, a démonokat száműztem legalább 6-7 éve 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@kmetovics: Akkor nálad valami nem oké, mert nálam megy egyszerre a kettő. Igaz nekem a DT nem indul magától, hanem csak akkor mikor én akarom indítani, de eddig mindig elindult ha akartam.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reszler112233: Ezzel nem lettem okosabb 😞
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@kmetovics: Mivel konkrétan nem tudom mi lehet a probléma kezdésnek javaslom ne engedd hogy magától induljon a DT, hanem indítsd te, mikor kell.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@reszler112233: Utólag állítottam be, h kezdéskor induljon. Akkor max az msi-t állítom be, h manuálisan keljen indítani.
0
0
0
0
armagedon32 avatar
SZIASZTOK. segitségre lenne szükségem van egy laptopom egy mx 150-0 vga van benne i5-8250u proci . Tudom hogy ez a vga kb gtx 950m van egyszinten láttam teszteket amivel én is játszani szeretnénk pl mortal kombat x, crash, ww2, resident evil 2 . és átlagban low beálitásokkal 25-30 fps tudtak játszani még a mx150 is amit a yutoban néztem nekem átlag 10-15 fps van . nem értem hogy miért csináltam windows 10 tisztitást ki kapcsoltam ezt azt stb nvidia vezérlö pultban is állitottam ami kicsivel jobb lett a teljesitmény 35 fps átlag ami már jó!! de pár perc mulva le zuhan kb 15 re aki tud valami meg oldást azt szivesen venném . ha le irna nekem valami beálitást ami müködik is
0
0
0
0
Hansen avatar
Hy
Mozillan bekattant nehany hete a youtube, minden megnyitas után újra be kell jelentkeznem, es mikor rámegyek hogy Kedvelt videók, azt írja hogy a Lejátszási lista nem létezik
másnak nincs ilyen?

Telefonon működik rendesen
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@Hansen: A bejelentkezéssel nem tudom mi lehet a baj viszont arra figyelj hogy a kedvelt videók (amit tetszikelsz) és a kedvencek az 2 külön lista.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok 😀
adódótt egy probléma,amivel életem során sose találkoztam amióta gépekkel foglalkozok.
DirectX telepítést végeznék(nemrég váltottam vissza Win10ről 7re)és az a probéma hogy amikor töltené le a dx file-okat a dxwebsetup.exe akkor azt irja ki hogy (An internal system error occured.Please refert to DXError.log in your Windows folder to determine problem) és Installation failed.Én kerestem de nem találtam ilyen DXError.log-ot sehol és az istenért nem tudok dx-et telepiteni.Előre is köszönöm a megoldásokat 😀
0
0
0
0
Buddha avatar
failed to retrieve microsoft net runtime optimization service interface...hogy lehet ezt a ***ságot eltüntetni?percenként feldob egy ablakot...
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Mi a géped pontos felépítése, paraméterek, alkatrészek típusa, órajelek, memóriaméretek, hdd és/vagy ssd, windows 10 verzió és 32 vagy 64 bites-e, ha van infó a hőfokokról az is segíthet a hiba felderítésében.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, lehet nem teljesen idetartozik, de ez egy régi problémám lenne.. Zavar, mert nem tudom mi okozhatja, és miért csak ennél az 1 játéknál... Szóval igen, a CS:GO lenne a ludas.. én alapvetően Lowon játszom a játékot, viszont az FXAA-t mindig is szerettem bekapcsolni, a kis hátránya ellenére is.. na mármost az van hogy a játék makacs mód magától kikapcsolja, egyből miután ellépek onnan 😞 Amit tudni kell: indítási opciónál megvan adva az összes mag, illetve logikusan a játék bekapcsolja a többmagos képalkotást is.. olvastam hogy ha ez van, akkor nincs FXAA, de egyrészt kivettem ezeket és akkor sem engedte, másrészt videókban láttam hogy másnál ment mind a kettő egyszerre is.. amire gondoltam még hogy elmentettem valami cfg.t anno és azóta is azt használja, de nem hiszem mert elméletben törölve lett többször is (igen a grafikai beállítások is alapra álltak utána). nagyon régen anno mindig ment az FXAA, és valamikor 2 éve (még a régi gépemen) kezdte ezt el, emlékszek már akkor is zavart hogy miért csinálja ezt a játék... Annak idején szórakoztam ilyen bindekkel is stb cfg... valaki aki jártas a valve játékok világában, vagy csak úgy alapvetően ért a játékokhoz.. tudna segíteni pls? thxxxxx
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Blade890: Próbáld meg driverből ráerőltetni a játékra.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sziasztok. 4-5 napja azt csinálja a gépem, h ha én megállítok egy youtube videót és elmegyek mondjuk nagywc-ni, és én visszaérek, majd folytatom/nám a lejátszást, akkor elkezd tölteni, majd kiírja, h hibás a hang és indítsam újra a gépet, majd totál elmegy a hang boré. Ha be van dugva a füles és visszaváltok hangfalra, akkor megjavul, meg amikor hangfalról váltok fülesre akkor is. Nem tudom, h mi a fenéért csinálja ezt. Twitch közben érdekes nem csinálja.
Ha bezárom a youtube-t, akkor nem dobja be ezt a hibát, hiába hagyom ott a gépet egy kis időre. Nem tudom, h mi köze lehet a 2-nek egymáshoz.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@kmetovics: Nálam ez a jelenség csak akkor jelentkezett, ha használtam USB hosszabbítót mikrofonhoz/füleshez. Gyakorlatilag azóta mellőzöm az ilyesfajta toldásokat. Hangkártya drivert próbáltad újrarakni?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LordSzalko: Nem, de nem is tudom, h hogy kell újratelepíteni.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Itt megtalálod az audio drivert Realtek high definition audio driver néven.
[LINK]

Törölni pedig valószínűleg tudod vezérlőpultból mint a többi programot, ha nem akkor a mappájában kell keresned uninstaller-t.
0
0
0
0
Twist avatar
@LordSzalko: Én is errefelé kezdtem volna keresgélni. A windows, ha sokáig magára van hagyva, szereti elvenni a tápot az usb portokról energiatakarékossági okokból. Ha usb fülesed van, akkor nem biztos, hogy jól kezeli (vagy a hangkártya driver) ezt a ki-be kapcsolást távollétnél.
Nálam a laptopban az ujjlenyomat olvasó szokta ezt játszani, hogy ha hagyom elaludni, akkor azt írja, hogy ismeretlen usb eszköz, és nem is megy újraindításig.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Sziasztok!
Az miért van, hogy némelyik indításnál laggol az egerem ( szó szerint szaggat, húzom aztán lagg majd pár centivel arrébb van az egér mutató, és ez folytonos 2 mp-ként történő dolog, a cpu/ ram használat mellesleg ugyanannyi, mint amikor a jelenség nincs), és ez úgy marad?
Aztán ha újraindítom a gépet akkor hibátlan. Ezt mi okozhatja?
A RAM xmp profillal van belőve, a proci ryzen masterben oc mode-ban van.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@V1VOnX: Rákeresve az egér problémájára jelezték már ezt korábban is, akkor Windows frissítés okozta ezt. Tekintve, hogy wireless, lehet hogy a jelnek tesz be valami, bár maga a driver lehet inkább hibás, ha újraindítás után helyreáll a jelenség.

Az XMP miatt kétlem, hogy ilyen jelenség adódna, habár az XMP erősen Intel orientált cumó, sok AM4-es lapban nem is működik megfelelően, gyártók találtak ki hozzá hasonló opciót . ASUS-nál pl. DOCP néven lehet megtalálni, Giga-nak is van de annak a nevét nem tudom, vélhetően az MSI is előállt hasonlóval viszont az XMP-hez képest némileg rosszabb timing-al bírnak. Utóbbit csak mellékesen írtam, mert nem hiszem hogy ez a probléma.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@LordSzalko: Wireless előtti vezetékes egérrel is csinálta ugyanezt így nem egérhiba. Jó ideje fenn áll a jelenség. Tegnap vettem csak az új egeret 😃 .
0
0
0
0
MrPsziho avatar
Lehet nem teljesen idevágó a kérdés de hátha valaki. A probléma a következő én töröltem a gépről a forza 7-et viszont a gépről nem törlődött semmi de sem a lombtárban nem található sem a programok telepitése s törlésénél se sehol de a gépen rajta van valahol s mint kiderült a windowsapp mappában található eddig eljutottam ámde ahoz hogy én tudjam törölni ahhoz rendszergazdai jogosultság kell ami ismételten pipa ám de így sem engedi törölni a filet (Microsoft.ApolloBaseGame_1.174.4791.2_x64__8wekyb3d8bbwe <-- róla lenne szó ) mivel SYSTEM engedélyre is szükség van amit elviekben megkellet hogy csináljak (https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/uninstalled-forza-horizon-4-but-gained-no-disk/2da4ee8d-d1e6-45ed-81ac-79bc95e7381a innen puskáztam ) de még így is valamiféle engedélyre van szükségem de már a tudásom itt kifulladt szóval bárkinek bármiféle ötlete van? vagy netán volt valakinek hasonló gondja? Mert azért b+ 100gb az nem kevés nem is értem hogy lehetséges ez hogy valamit töröl az ember a gépről de igazából mégse. Remélem érthető ahogy leírtam. 😕
0
0
0
0
💬 7
reszler112233 avatar
@MrPsziho: Egy próbát tennék az IOBIT Unistaller-el. Nekem fent van a gépen, és az eddig mindent leszedett amit az alap Win törlője nem szedett le.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
@reszler112233: nem sajnos nem is látja a filet a program 😞
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@MrPsziho: Ha jól értem az első kérdést, akkor maga a játék most is foglalja a helyet tehát fent van a gépen. Ha így van akkor én újratelepíteném, ugyan oda abba a mappába ahova teleült elsőnek. Ebben az esetben felül kell írja az eredeti telepítést, és új játékként újra ikont is kell létrehoznia. Ha ez sikerül, akkor egyből az IOBIT Uninstaller-el listájában keresném meg a játékot és onnan töröltetném. Így ha a program végez a végén rákérdez hogy nézze-e át a gépet hátramaradt fájlok után, és ez elméletileg teljesen le kell kapja a játékot.
Azért írom ezt mert engem is szívatott hasonlóval a gépem, de ott nem játék volt a bűnös hanem egy program, de a folyamata amit leírtam az kipucolta teljesen.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
@reszler112233: Újra felraktam a játékot majd az IOBIT-ből töröltem s jelzi is a file törölve lett.....de mégsem mert a gépen van még mindig 😂 Viszont érdekes hogy mikor "törölve" van a telepítéshez kell neki 100gb szabad hely ha az nincs meg logikus nem tudja telepíteni de amint fel van szabadítva 100gb fel telepíti s itt jön a nettó logikátlanság miszerint nem foglalt le 100gb-ot hanem úgymond "engedélyezte" a filet vagy hogy mondjam. Magyarán egy letörölhetetlen anomália képződik. Azt viszont nem értem ha ott van a 100gb a gépen miért kell neki ismételten 100gb amihez hozzá se nyúl a gép tulajdonképpen.Remélem érthető volt mi a probléma mert igazából már én magam sem értem. Mindenesetre köszönöm a tippet 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@MrPsziho: No ez érdekes. Kérdeznék még. Asztali gépről van szó gondolom, és abban lévő merevlemezről nem törölhető a dolog. Na most mekkora HDD, szét van-e osztva partíciókra. Illetve van-e még szabad Sata csatlakozó az alaplapon. Ezeket azért kérdem, mert gondolom hely szűke miatt is kéne törölni a játékot. Na most ha van szabad csatlakozó és tényleg hely szűkében vagy akkor ajánlatos venni egy új HDD-t, és ha particionált a meglévő HDD akkor nem is kellhet sokat másolgatni. Ha ez megvan akkor az érintett részt formázod. Az tuti leszedi a játékot. Persze ezen leírás akkor működhet ha nem éppen a rendszermeghajtóról van szó.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
@reszler112233: Sajnos az nem kivitelezhető mivel én kis smuci a belső tárhelyen spóroltam s egy ssd-n van minden. Node közben megoldódott a probléma s letudtam törölni de őszintén szólva fogalmam sincs miképpen 😂 😆 addig addig írtam felül mindenfélét lesz ami lesz alapon hogy végül bevált.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@MrPsziho: Szerintem rendszernek jobb egy külön SSD és minden másnak egy külön másik SSD vagy HDD. Így ha újra kell húzni a gépet megmarad minden az újratelepítés után kivéve amit a rendszernek szánt SSD-re telepít az ember. Nekem a 120GB-os SSD még mai napig elég. Pár apró játék, illetve programok vannak csak illetve azon játékok modjai amiket lehet modolni. Minden más egyéb mint például a játékok telepítési helye is a többi HDD.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Ismét hozzátok fordulok! Pár napja a gépem olyat csinál hogy játék közbe el megy a kép, de a gép ugyan úgy meg és csak a kikapcsoló gomb hosszú nyomásával tudom ki kapcsolni, és utána be is tudom kapcsolni. Netezés alatt még nem történt ilyen csak játék közbe! Msi-vel mértem a hőfokokat. Cpu 40 Gpu 45-50 fok. Esetleg tudnátok valami tanácsot adni? Mielőbbi választ köszönöm. Jaaaa és a config.: Ryzen 5 1600 (Esport Dou hűtővel) RX 480 Nitro +OC 8GB. HyperX 8GB DDR4 3200mhz ram.
Nincsen semmi húzva!
0
0
0
0
💬 6
no avatar
@Hickok: vga és vga driver körül nézz szét.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: A legújabb radeon driver van fent. 20.9.2
0
0
0
0
no avatar
@Hickok: próbáld meg egy régebbivel hátha azzal stabilabb.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Adrenalinos lehet az lesz a gond?
0
0
0
0
carl18x avatar
@Hickok: Biost próbálj frissiteni? Abból melyik verió van fent?
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: Nen próbaltam. Jelenleg nincs fent videokartya driver es netezes kozbe is pont most csinalta a leirt jelenseget. Windows frissit most a 2004 verziora. Aztan felrakok egy regebbi kartya drivert hatha. De a vinyo is eleg szepen dolgozik marmint hallani ahogy kattog picit. De hard disc sentinelnel minden 100% es magas hofok sincs. Nem sokara irok nekec egy bios verziot. Nem lehet hogy a tappal lesz gond, keves feszt ad esetleg?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, ki rakom ide is, köszi ha valaki segít

A gépem mostanában meg van őrülve (gtx 1070 TI, i5 8500, 16 GB RAM) tehát egy elég erős gépről beszelunk. Pár hónapja az összes játék szaggat szinte. Vagy legalábbis nem fut olyan tisztán mint eddig. Pl ha egérrel körül nézek egy ponton be szaggat a játék. 60 Hz a monitorom. Eddig lehetett játszani úgy hogy ki kapcsolom a v-sinchs-ot. Úgy mostmár katasztrófa. Be lassul a játék, szét szaggat. És ha be van kapcsolva a v-synchs akkor is a legtöbb játék nem fut stabilan, de jobban elviselhető. Amit észre vettem hogy a processzor gyakran felmegy 90-100%-ra, vagy a videókártya droppol le mondjuk 90% terheltségről 30-ra. Valamelyik nap cod warzone-ban játszottam 1 órát, abban az egy órában nem volt olyan vészes, kisebb laggok voltak. De egy óra után teljesen szét laggoltam és nem ment a videókártya 40-50% fölé úhy hogy alpból 90-en van. A videó szerkesztő is be akad néha (igen, jól olvastad) és általában akkor is felmegy a processzor. Windows újra telepítés, és driver újra rakás megtörtént. Emellett gép kitakarítása is. Nincs különbség hogy most erős vagy gyenge játék, mindenhol produkálja, valamikor jobban valamikor kevésbé. Sok embertől hallottam hogy van hasonló probléma tehát lehet szoftver is, vagy táp, de igazából nem tudom. Köszi a segítséget srácok
0
0
0
0
💬 1
LightLeach avatar
@Vale27game: Hát én 2 dologra gyanakszom, valami bányász program van a gépeden (én jártam így és hasonló tünetei voltak), ezt egy Malwarebytes megoldaj neked, bár ez a windows újrarakással is megoldódott volna. Így hát a másik lehetőség, az tápegység hiba szerintem. Milyen tápod van?
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Kettő egyszerűnek tűnő kérdésem lenne, de nem jövök rá egyikre sem 😞

Az első:
Újratelepítettem a gépet ahogy máskor is szoktam, semmit nem csináltam másképpen. Az E, meghajtó (1TB-os merevlemez) vannak filmek, játékok, sorozatok stb. És pl. a játékok meg a Sorozatok mappában lévő dolgokat nem tudom megnyitni, sőt, törölni sem engedi, azt kéri, hogy forduljak a rendszergazdához, és az én nevem írja ki oda. Mellesleg a sorozatokat el se indítja. Ilyenkor, hogyan tudom törölni az adott mappákat?

Második:
Alap esetben is és játéknál főleg, elég hangosan pörög a venti. Mitől lehet?

Előre is köszi az értelmes válaszokat.
0
0
0
0
💬 9
Andor1997 avatar
@Arbalest: Próbáld meg Total Commander segítségével törölni,hátha úgy engedi majd.Ha így sem megy,akkor mivel gondolom az külön meghajtó ,akkor jobb egérgomb a meghajtón formázás ,majd nagyon fontos ,hogy be legyen pipálva ,hogy gyorsformázás.Ebben az esetben a teljes E meghajtó tartalma törlődik,de legalább az a nem törölhető rész is felszabadul. (pillanatnyilag más módszer nem jut eszembe hátha más is ír valamit.)
0
0
0
0
Arbalest avatar
@Andor1997: @Andor1997 Köszönöm a választ. Megpróbáltam de nem sikerült. Formázással egyenlőre várnék mert sok fontos dolog van rajta. Úgyhogy gyorsan beszerzek még egyet és utána formázom ha addig nem oldódik meg. Köszönöm 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@Arbalest: Szervusz!

Az első merevlemez hibára utal. Töltsd le a HD Sentinelt és csekkold le. Ha szerencséd van csak a fájlrendszer dobott egy hátst és egy formázás segít. Ha nem, akkor kuka, de legalább is semmi fontosabb adatot ne tárolj rajta.

A második a melegedés tipikus tünete. Az asztali géped csinálja vagy a laptopod?
0
0
0
0
Arbalest avatar
@xCube: @xCube Köszönöm, letöltöttem, 80%-ot ír.
Formázni nem szeretném fentebb említett okok miatt, de ha más nem lesz akkor megpróbálom.

Asztali gép, azt elfelejtettem, köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
@Arbalest: Hát sajnos az a 80%-os HDD az lassan elhalálozik, így ahogy fentebb írták, fontos adatot ne tarts rajta már. Veszhető sorozatok vagy hasonlónak még jó, de másra nem igazán. És mivel meg sem nyit egy két dolgot, azokat már lementeni sem lehet róla igazán.

Hamarosan kiszerelném, ha a gépbe be van építve és gondoskodnék cseréről, ezt meg külső dokkolóban használnám tovább, amíg még mozog aminek mozognia kell benne.
0
0
0
0
Arbalest avatar
@Palanova: Köszönöm 😀
0
0
0
0
xCube avatar
@Arbalest: A hangos ventilátorokhoz: neg kéne nézned, hogy mennyire poros a gép. Ha a lamellákat eltömi a por, akkor drasztikusan csökkenhet a hűtés teljesítménye. Egy takarítás még akkor is praktikus, ha nincs túl sok por benne. Ha nem a por okozza, akkor újra kéne pasztázni a CPU -t és a GPU -t.

A házadban alap kiépítésben három ventilátor keringeti a levegőt ha jól látom. Mindegyik működik? Két befújó és egy kiszívó a beállítás?

A HDD -vel kapcsolatban Palanova leírt mindent. Ami fontos azt mentsd le és ne is foglalkozz tovább ezzel a HDD -vel, legfeljebb átmeneti tárolónak használható.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Gép kiporolást érdemes évente egyszer, tavasszal elvégezni, hogy a télen a szőnyegből felvert port még a nagy kinti melegedés előtt kitakarítsuk a gépből.

Erre célszerűbb sűrített levegős (tudom, nem levegő van benne) sprét (lehetőleg függőleges állásban) használni ami kellően nagy nyomással ki tudja fújni a port a hűtőbordák közül. Érdemes előtte az adott ventilátort megakasztani, hogy ne menjen tönkre az oda vissza pörgésben.
Sprével viszont annyiból óvatosan hogy huzamosabb használat során nagyon lehűl a palack, konkrétan deresedik, illetve okozhat fagyási sérülést ha figyelmetlenül használjuk.

Csak óvatosan.
0
0
0
0
Arbalest avatar
@xCube: Az idei takarítás jövő hétre terveztem (szabi stb. miatt) úgyhogy remélem csak ennyi lesz.
A 2 nagy oldal ami befelé fújja a levegőt és egy hátul pedig ami kifelé a meleg levegőt.

HDD-t pedig minél előbb cserélni fogom!
Pasztázást nem csináltam, egyedül nem szeretném, megkérek valaki hozzá értőbbet. Még sajnos nem csináltam, tudom, nem nagy matek meg már jó pár videót megnéztem ,de nem szeretném elrontani 😀

@Palanova sűrített levegővel szoktam, és a deresedést/lehülést szoktam tapasztalni. Idén fent említettem elmaradt, de pótolni fogom. 😀

Köszönöm a Válaszokat.
0
0
0
0
Benee72 avatar
Üdv. Remélem kaptok kis infót a gondomra.
Mostani gépemről van szó.
[LINK]
Van net de a chromba nincs (csak itt).
2x újra tettem a windowst...
Odáig eljutottam, hogy ha Kriptográfiai szolgáltatásokat leállítom akkor megy a net. De ezt minden böngésző indítás előtt el kell játszani.
Elvileg windows 1803 frissítés okozza.
Nincs rá valami fix megoldás?
Tervezek alaplapot cserélni mi hamarabb ha megteszem akkor befolyásolhatja?
Lehet nincs össze függés csak már nem tudok mire gondolni. Eddig ilyen gondom nem volt még.
0
0
0
0
💬 3
reszler112233 avatar
@Benee72: A 10 már az 1809-es rendszernél tart. És frissítenék rá, és megnézném akkor mit művel.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Benee72: Lefrissíted ,vagy újrarakod 1809-el és úgy nézd meg.
0
0
0
0
Benee72 avatar
@Andor1997: Köszönöm ránézek. elvileg napra kész a rendszer.
0
0
0
0
matth1004 avatar
Heló srácok/lányok! Pár napja szenvedek egy olyan problémával hogy bármit is csinálok a gépem bármilyen windowst telepítek fel a lemezhasználatom 100%on van szinte a semmitől. (csatolok képet) Nem tudom mi tévő legyek most. Megcsináltam mindent amit írtak erről (update tiltása, superfetch kikapcsolás stb) HD senti 100%-os, túlmelegedés egyáltalán nincs. Tudna valaki segíteni? https://kepkuldes.com/images/70ea384b04eb052420bf4de8a0372296.png
0
0
0
0
💬 8
Bronson avatar
@matth1004: ha a böngésződben van valami beépülő ami nem kívántos, az csinálhat ilyet... hiába teszed újra a gépet, amint belépsz mondju ka google fiókodba, automatikusan felteszi a kiegészítőket (ha be van kapcsolva az opció). én akármelyik gépen bejelntkezek, egyből feldobja az ***ert meg a start menüt stb. mert egyszerűbb volt így, lehet neked becsúszott valami hasonló ami terheli a gépet.
0
0
0
0
matth1004 avatar
@Bronson: megpróbálom törlöm a modulokat mindent tököm paszulyt aztán remélem ez megoldja. de igazából ha nem lépek be a böngészőbe akkor is ugyanez a probémám.
0
0
0
0
matth1004 avatar
@Bronson: Sajnos a hiba ugyanúgy fennt áll :/ bármibe lépek bele egyből felugrik 100%-ra
0
0
0
0
Bronson avatar
@matth1004: internet kihúzva, akkor is...?
0
0
0
0
matth1004 avatar
@Bronson: igen sajnos ha elkezdek valamit csinálni másolok megnyitok pár mappát esetleg 1 alkalmazást egyből felmegy 80-100ra
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@matth1004: Nincs bányászvírusod? Futtatnék egy Malwarebytes-t, az lehet segít a dolgon.
0
0
0
0
matth1004 avatar
@reszler112233: Nincs, futtattam már több vírusirtót is :/
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@matth1004: Egy idő múlva le kell csökkennie, ha mégsem ,akkor a vezérlőpult>felügyeleti eszközök>szolgáltatások menüpontban a SysMain-t le kell állítani ,majd letiltani (ez régen előtöltés néven szerepelt).Ha ekkor drasztikusan lecsökken és lassacskán megszűnik a használat ,akkor az volt,de az egy idő után amúgy is abbahagyja ,bár ettől függetlenül okozhat játékokkal is teljesítménybeli furcsaságokat.Mondjuk mások is panaszkodtak már ilyenre ,de nekem mindig ez okozott csak ilyet ,ha gond volt.
0
0
0
0
end996 avatar
Sziasztok!

Új konfig-om lett, a Windows 10 Enterprise-t nem engedte felrakni - állandó kék halál telepítő közben, főleg a network setup-os résznél - ,a Pro felment, de ez is vacakol, kék halálok mindig más hibakóddal, van olyan, hogy elmegy a kép és csak pár mp múlva jön vissza,
olyan is volt, hogy a program bezárta saját magát. Ilyen problémákat - a kék halál kivételével - a régi konfig-ommal nem tapasztaltam. Régen az 1607-es verziót használtam, a mostani az 17134.345-ös.

Mit lehetne tenni, hogy a problémák megoldódjanak?

Válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@end996: Vagy hardveres a hiba, vagy szoftveres.
Először megnézném a hardvert.
Alaplapot szemrevételezném, púpos kondenzátorok, kormozódás nyomait keresve.
HDD rendben van-e, nicnsenek-e rajta hibás szektorok, stb,
Majd a memóriákra küldenék egy memtest-et és nem 1 végigfutás idejére hanem 6-8 órányira.
Ha ezek rendben vannak akkor a windows telepítőt tölteném le újra, először a jó öreg 1607-est. Igaz hogy már "elavult", de legalább stabil. És ha azzal felmegy az enterprise akkor hurrá. Azt updatekkel hoznám arra a patchszintre ami nekem kellene, pl 1709.
0
0
0
0
end996 avatar
@Palanova: Alaplap külsőleg rendben van.
SSD volt tesztelve, minden jó.
8 órás memtest?😃
A Windwos Update-et mindig kikapcsolom, nem szeretem, ha össze-vissza mindent leszed.

Köszi a választ, akkor nekilátok az újratelepítésnek.
0
0
0
0
no avatar
@end996: Én már futottam bele 1-2 tesztben tökéletes memóriába ami 6 óra után elkezdett hibázni, vagyis mégiscsak hibás volt. Persze erre nem mindenkinek van ideje.
Patchelés után is ki lehet kapcsolni az updatet.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@end996: Legfrissebb verzió a Windowsból a 1809.Ettől függetlenül természetesen ezt is le lehet tölteni a Microsoft oldaláról.És az,hogy "állandóan frissítget" az egy olyan dolog,amit lehet szabályozni.Csak be kell állítani ,hogy
1.Legyen halasztás,ez idő alatt nem szed le semmit.Ha a halasztási idő letelte előtt van időd bármikor lefrissítheted és utána kb 35 napig,ha újra bekapcsolod nem zargat.
2.és mint a meglévő kép is mutatja a másik beállításom,ez azért jó , mert csak akkor van teljes verzió update,ha már stabil.Mióta be van kapcsolva soha nem romlott el a gépem,direkt azért van csinálva ez a funkció,hogy cégekhez rossz update ne juthasson el.Szeptember környékén jött ugye a 1809,de nekem például azóta sem szedte le ,mert nem stabil valószínű,és majd csak akkor fogja ,ha az lesz.Tehát elmondható az,hogy ha okosan van csinálva,akkor megéri mindig a lehető legfrissebb operáció rendszert alkalmazni.Ráadásul ,amiket megemlítettél verziókat,azóta már a WIN 10 teljes ráncfelvarráson esett át,nagy része már a programnak máshogyan is működik,vagyis jobban. 😃
https://i.imgur.com/pzP4rsg.jpg
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen fiúk a segítséget, bár egy barátom aki kicsit jobban ért a dolgokhoz mint én ,azt mondta ,hogy kémprogram is lehet .
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.
Vettem egy GeForce GTX 1050 ti vga-t, és mikor telepíteni szeretném CD-ről vagy az oldalról letöltött illesztőprogrammal akkor azt írja ki, hogy "az nvidia grafikus illesztőprogram nem kompatibilis a windows ezen verziójával"...

WIN 10 64 bit, mit tudok tenni?
0
0
0
0
💬 4
Arbalest avatar
@Manyik75: Köszönöm a váalszt, de a hiba fennáll. ugyan azt írja ki.

Azt elfelejtettem mondani, hogy elötte AMD kártyám volt. Igyekeztem mindent letörölni, de nem sikerült lehet...
0
0
0
0
Manyik75 avatar
@Arbalest: DDU val törölj le mindent.

[LINK]
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@Arbalest: DDU helyett az Amd sajátját válaszd árulja el valaki miért nem jó a saját verzió? [LINK]
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Dpoci
Ez nálam is előfordul, de frissítés alkalmával egy billelntyű megnyomásának nincs hatása a merevlemzre, nem áll meg. Nálam, ha a Task Managerben a Windows Modules Installer teljesen kihasználja a merevlemezt, akkor tudom, hogy éppen frissítéssel van elfoglalva.
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen csuz-li ,akár ez is lehet.
0
0
0
0
VeNtRaX avatar
hello mindenki, segítséget szeretnék kérni, először ismertetem a gépet utána pedig a jelenséget, előre is köszönöm a válaszokat

a gépem:
i5 2500k proci
Asus p8z68-v pro alaplap
16gb (4x4gb) kingston hyperx fury black 1866mhz ram
gigabyte gtx 760 windforce 3 oc 2gb videokártya
120gb kingstone v300 ssd
500gb wd green hdd és 500gb toshiba hdd
valamint egy régi tp-link wifi kártya
valamint 2 monitorral használom egy dvi átalakítóval sima dsub-os valamint egy régebbi hp monitor hdmi -> dvi átalakítóval bekötve

a proci általába 4,6ghz-en 1,35 volt mellett simán megy egy thermalright ultra 120 extreme hűtővel azon egy 120mm artic pwm pst ventivel, ha a ház kérdés lenne az egy nzxt s340-es elöl két 12es nzxt venti hátul pedig egy arctic 12es venti, usb 3.0-ba van bedugva egyedül egy corsari vengeance 1500 7.1 füles

a jelenség az lenne hogy teljesen random időpontokban uncorrectable error-t dob a gép eredeti win10 alatt (pro 64bites)
legyen az játék vagy böngészés akár, mit tegyek a géppel, esetleg hogy tudom kiszűrni a hibát esetleg vag van erre valami beállítás esetleg?

amit most próbálok hogy kihúzott másodlagos monitor, alapbeállítás az alaplapban mindennek, egyedül a memória maradt 1866-os órajelen, ha tovább fennáll a hiba mi lehet a gond?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Dpoci: Vagy megy a háttérben a win frissítés és azért áll le, mert alapból alacsony a prioritása ezeknek a folyamatoknak, viszont amikor megy, akkor használja a vinyót mind a letöltéshez, mind a telepítéshez. Nekem is volt már ilyen, nem tudtam mi a baja a gépemnek, mert a win10 nem írja, hogy éppen ilyesmivel van elfoglalva...
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek az milyen vírus ,amikor ha nem nyúlok a gépemhez ,akkor kb. 10 perc múlva elkezd folyamatosan menni a vinyóm ,ha megnyomom a space-t akkor leáll.Vírus ugye?Eset nem látja.
0
0
0
0
lived avatar
Sziasztok

Elég érdekes problémám van.
Olyan gondom van Steam-ben (megnézem más progamot is amivel lehet beszélni ott nincs ez a hiba)
amikor a barátaimmal beszélgetek és Amikor lenémítom a mikrofont (gondolok itt arra hogy van egy gomb rajta amit elhúva elnémul a miki) akkor a haverjaim hallják a gépemen lejátszott videók hangját, legyen az youtube vagy pedig lejátszó álltal lejászott hang. Nem a mikrfonon megy át a hang, mert ugye az levan némítva. Valahogy a belső hangokat továbbítja át a gépem, de csak akkor amikor manuálisan lenémítom a mikrofont és csak a steam-ben.
Miért van ez?
0
0
0
0
no avatar
Ha a fertőzött CTB-Locker, próbálja [LINK] . A legtöbb esetben, meg kell segíteni.😎
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kösz szépen! megmozgattuk a dolgokat és műkszik! 😉 Kösz még1x!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Üdv, a bátyám gépénél az a helyzet hogy este kikapcsolta gond nélkül működött és reggel amikor be akarta kapcsolni ezt kidobja win boot előtt és nagy feketeség semmisem történik.
ötlet? 😃

"No bootable Partiton In Table...

ezt ki írja és nem történik semmi. nem csinált semmit előző este kikapcsolta a gépet és reggel amikor kapcsolta volna be ez várta.
0
0
0
0
heizerd avatar
Sziasztok srácok! Tegnap játszottam a Witcher 3-al, és lefagyott a játék. megpróbáltam kilépni belőle, sokáig gondolkodott a gép, a feladatkezelőt elindítottam de az ablakok közt nem tudtam rá átváltani. Sokáig nem történt semmi, ezért nyomtam egy Resetet. Mikor minden normálisan visszajött, és újraindult a gép eltűnt minden torrentem a programból. Nem bírom felfogni mi történt vagy h van a 2 dolog kapcsolatban pedig azóta 50 közül egyet sem seedel. Ez mi lehet??
0
0
0
0
Liptik avatar
Tedd újra a Mozzilat, hátha segít.
0
0
0
0
winrar avatar
Pamkutya: Ctrl+shift+A, Kiterjesztések és kitörölsz minden kéretlent. Majd lefuttatod azt a programot, amit lentebb RobinXD-nek már linkeltem.
0
0
0
0
winrar avatar
RobinXD: Ezt próbáld meg: [LINK]
0
0
0
0
Payphoner avatar
Valaki segítsen kerem, elegem van ebből a ku*va web search-ból. Sehhol semmibe nincs bővítménye mégis ez a kezdőoldal, van hogy a chrombol eltűnik és aztan ott van masik böngészúben, hogy lehet ezt a fostdaganatot letörölni végre?
0
0
0
0
DonTuros avatar
winrar: Köszönöm a segítséget, délután megnézem, hogy jó lesz-e. 😀
0
0
0
0
winrar avatar
ErzsikeTurika: Firefox-al próbáld és rakd fel a Flash-t.
0
0
0
0
DonTuros avatar
Amióta Windows 10-em van a Windows Media Player-es, a Facebook-os, a YouTube-os, de nem a YouTube oldalán lévő videók (hanem mondjuk belinkelve, mint ahogy itt, Gépigényen is lehet), valamiért ilyen érdekes, nagyon élénk, szürreális színekkel rendelkező képet készít. Sajnos nem tudom mitől van, hogyan javíthatom meg.
VLC (Windows)
VLC Media Player (PC-re)
Filmek+TV (Windows 10 alkalmazás) -okkal nincs gond.

Máshol mindenhol ki tudom kerüli ezt a hibát, kivéve Facebook-on. Valami ötlet?
Ha kell képet is csatolok.
https://kepfeltoltes.hu/150813/1071122172N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Előre is köszönöm a segítséget. 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Robin😆: Azért nem megy így, mert újrarakja magát már induláskor és mindig máshogy és máshova. Viszont nekem már sikerült ettől megszabadulnom régebben egy gépen az avast boot idejű keresésével. De előtte még a chrome-ból kézzel el kell távolítani, majd be is zárni, tehát nem rányitni egy új oldalt. (Nem biztos, hogy pontosan emlékszem, de azt hiszem, ennyi elég volt.)
0
0
0
0
Payphoner avatar
A böngészőmbe beépól a web search. És ami a fura hogy csak a chromba, semelyik másik böngészőbe. A bővítményekbe egyáltalán nincs ott csak a kereső motornál. Kitörlőm nyitok egy új lapot és megint az a kereső program. Olvastam hogy vannak erre programok amivel csak ezt ki lehet törölni 3 félét próbáltam ki egyik se tudtam megcsinálni. Rengeteg videó van a neten hogy milyen alkalmazást kell letörölni semmi olyan nem volt a gépemen. Láttam csökkentetett módos videókat ahol a regeditbe ki kell törölni dolgokat ezeket is megcsináltam de csak ott van. Kitöröltem a chorme mappát midén honná, az appdatából és a programfilesból is. Letöröltem újra telepítettem de semmi. Tegnap este nem jött ez elő ma bekapcsoltam és egyből. A nod 32 semmit nem talál. De ami mégis számomra a legfurcsább hogy semmit nem találok róla a gépemen csak a chmre keresőmotorjában.

Valami ötlet :/?
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
ken7: Nálam is hasonló volt a hiba de nálam a feltöltés volt nagyon szar meg naponta hatszor elcsattant a net 10 percekre. 2-3 hónap telefonálgatás után ki jött a szolgáltató és le cserélte a szűrőt az oszlopon ami kb 5 percbe telt nekik és erre kellett várnom 2-3 hónapot.. Ja és nálam sem látták a hibát bentről.. Szal telefonálgass!
0
0
0
0
ken7 avatar
Mi történhetett a letöltési sebességemmel?

kb már fél éve így van és már nagyon unom....
LE:2,04 mbit/sec
FEL:19,3 mbit/sec

Felhívtam a szolgáltatót de csak azt mondják hogy nem látnak semmit hibát és rendes a kapcsolat. Valószínűleg nálam a hiba.
Annak idején új o.p rendszert tettünk a notebookra
(win 7 enterprise ultimate helyett..).. bedugtam a hálózati kábelt magától felrakta a driver-t és beállította magát... volt net..
Viszont észre lehetett venni rögtön hogy lassabb a net ..
Azóta kábeles netről wi-fi re álltunk de ugyan olyan a letöltés..
A feltöltéssel semmi gond mint láthatjátok..

A szolgáltató azt tanácsolta hogy beszéljek " egy ilyenekhez értő szakemberrel" és át kapcsolja..viszont horribilis az az összeg amiért beszélni tudnánk ...

Plusz ha ők nem látnak semmi hibát a rendszerben és a modemben nem nagyon látom értelmét hogy beszéljek avval a szakemberrel..

(ha kell infó valamiről nyugodtan kérdezz)
0
0
0
0
no avatar
És ami a legrosszabb ebben a CTB Lockerben, hogy állítólag tényleg titkosítja a fájlokat és aztán töröl is, tényleg...
0
0
0
0
csuz-li avatar
Rossz hírem van:
" Amennyiben valakinek megfertőzte a gépét, akkor már egyedül csak offline mentésből lehetséges a helyreállítás, "
[LINK]
0
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Sziasztok, ez mi a fenne??


CTB Locker vírus ami zsarol és váltság díjat követel


mit lehet vele csinálni????

HAVEROMAL TÖRTÉNT!
És tőlem várja a segítséget.
0
0
0
0
Bronson avatar
A kiegészítők/alkalmazások/beépülők menüt keress (nem tudom operában pont hol van, meg milyen néven...) a virusírtók ezt nem veszik észre, mivel lényegében nem az...
0
0
0
0
krisz9611 avatar
flamina: azt tudom h ott kell át álitani de nekem így jó mert onnan tudom folytatni a dolgaim ahol abba hagytam 😀 csak az a rész idegesit h megnyitja azt az oldalt, nem az h a böngészöt.

Bronson: ezt nem lehet valahogy törölni virusirtó vagy valami? 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
valószínűleg ez egy rosszindulatú beépülő, valami letöltéskor nem figyelhettél és okét nyomtál neki...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció