Hali!Nem ment át az autón,hanem a saját,legjobb körének van egy ghost autója,ami mutatja hogy mennyivel van a legjobb idejétől.Projektor nem lenne megvalósíthatatlan,180-ért van már olyan ami hd...vászon is van 100-ért.
átmegy a auton? 😲 az a nfsbe is jolenne az a mód 😆DD
hat ez nalunk megvalosithatatlan,ahhoz kellenek olyan cuccok is olyan csak a gazdagoknak van csak 😆D
Hali! Van fogalma valakinek arról,hogy ezt: http://www.youtube.com/watch?v=s-16c7ftvLc&feature=related hogyan lehet ps3-nál megvalósítani???elég fontos lenne!!!!!!!!!
Előre is köszi!
Nos,hol kezdjem😃?😀😉
Hát fel lehet törni a ps3-at már,idén sikerült pár "okos" Embernek:S...
és már pár ember is használja,letölti kiirja blu-ray-re ésh kész 😃
Single Playerbe nyomhatod folyamatossan tört játékkal,de PSN-RE nem mehetsz fel ha felmész azzonal észrevesznek és BANNED FROM PLAYSTATION NETWORK Valami Ilyesmi fog megjelenni!!: D
Elöször is amúgy kell létre hozznod egy Accountot,ami nem más mint a Playstation Network,ott felvehetsz embereket,barátnak,Mikrofonon beszélhetsz velük,kamerán is...láttod őket meg ők is téged...(nekem van hozzá,Kamerám,Move Kontrolerem is: ) meg Sony Hedsetem is...
Játék közben is beszélgethetsz.
Van egy olyan Szolgáltatás hogy Playstation Home-Itt csinálhatsz egy Embert ( mint a Sims-be) itt az egész "Vílág" mintha a valóságban lennél nagyon jó: )
Playstation Store-Itt letöltheted a Demo-kat ingyen,videókat,mindent ami megtalálható rajta. vehetsz is gamet,lehet venni Playstation Network Kártyát ésh pl. ott a Store-ba amit megsztnél vásárolni beiirod a kártyán látható kódot és kész...: )
Van Playstation Store-n Belül PS PLUS erre a szolgáltatásra előfizethetsz ha van kedved,ez tulajdonképpen csak annyi hogy sok akció van rajta és sokkal olcsobban megvásárolhatod az adott gameket amit fent van a Plus Szolgáltatáson....
A Sony Játékokban sem csalodhatsz...Hiszen brutálisan szépek...Ezzeket probáld ki feltétlenül...:
-Uncharted 1-2-3
-Killzone 2-3
-Gran Turismo 5
-Little Big Planet
-Infamous
-Resistance
Meg még sorolhatnám a jobbnál jobb játékokkat!!
Szóval 100% hogy nem fogsz csalódni nekem most idén December Karácsonykor lesz meg 3 éve a PS3-am,De van ps1ps2-psp-m is a ps3 mellett!!: D
És a Move beszerzéését is ajánlom majd,idővel...ha már "Kitapasztaltad" a Sony Gépét!!: )
Lehet hogy hosszú lett,pár helyesírási hiba biztos hogy van benne,1000 Bocs...
Remélem tudtam segíteni!!
nos hol is kezdjem, lehet másolt játékot de csak ugy mint psp-nél cfw le kell szedni de az újabb játékokat nem viszi akkor olyan mint box-nál mindig frissíteni kell a flasht! És letöltött játékokkal multizni sem tudsz!
telepítés játék függő vmelyiknél feltelepít valamennyit, vmelyiknél semmit vmelyiknél többet stb. eltérő! röviden ennyi
egyéb kérdéssel fordulj hozzám és próbálok válaszolni!
sziasztok.
ea account-hoz psn id-t nem tudjátok, hogy lehetne hozzá adni?valakinek sikerült már?
https://profile.ea.com/ ezen az oldalon. pl. add persona ra kattintok nem csinál semmit, visszadob a főoldalra. bf3 hoz kéne battlelog. psn es email címemmel regiztem ea ra. de semmi:S
aki tudja mit kéne légyszíves privátban írjon . köszi.
én szlovákiából vagyok ... és pl rá mek gépen a PSN-re és nem enged rege4lni mert kiírja angolul hogy a szerver en melérhető .... utána olvastam láttam hogy Szlovákiában le van tiltva a regisztráció 😲 vagyis ezt olvastam
display option-nál futtasd át h észlelje a felbontást.Am. tudomásom szerint amiket mondtál játékokat azok csak hd-sek.
GT5-t tudom h full hd.Ja és full hd-hez hdmi kábel kell de gondolom azzal van összekötve.
azt nem tudjátok hogy FULL HD-s TV-nk van ... a ps3 hozzá van kötve és olyan játékok mint Assasin's Creed 2, Assasin's Creed Brotherhood, Infamous, NFS Hot Pursuit ... amelyek borítóján oda van írva hogy 1024p -n (FULL HD) is lehet játszani de a TV mégse ismeri fel csak 720p(HD) -ban ... ez nem tudjátok miért van ?????
Szia LewisHamiltonF1.Azt szertném kérdezni hogy most veszek egy ps3-at és nekem még ilyen régebbifajta tv-m van.A ps-hez fogok venni egy 32"-os LG TV-t.És az lenne a kérdésem hogy az újabbfajta TV-kre lehet kábeltévét kötni?
Be lehet tenni a játékokban,deh ki is lehet venni!😃
Amugy Online-ban nincs! 😀
Nekem felesleges!😀 mert már hozzászoktam mivel csak ehhez szoktam hozzá 😆
Nah D4V1D : Jövők most én :@@
Teh aztán tényleg nagy álatt vagy!
és jól mondta neked edom789!
Hanyadik századba élsz??
Jah és isszonyatossan nem értesz a Konzolokhoz!
Hát sajnálom!
nagyot nevettem azon hogy a Microsofot jobb játékokat csinál!
háháháháháháháháháhááááááááááááááááá
B****meg már az é*****k****a****
Jobb játékokat?😆DDDDDD oké vanak ott is jók!
De azért légyszíves nézd már meg UNCHARTED,GRAN TURISMO,RESISTANCE,GOD OF WAR,KILLZONE!deh még sorolhatnám!
Jah és azért a grafikai különbségeket ne hasonlísd össze a Sony és a MS Gamei között😀
Oké mindenki mást szeret,nem lehet minden ember ugyanolyan mivel az kva unalmas lenne!😀
Mindenki máshoz szokott!
De D4V1D ilyeneket légyszíves ne mondj mert ilyenekel idegesítem fel magam!😀
-Köszönöm!
D4V1D írta:
na jó figyi én lenyugszok mindenkinek más tetszik....neked ps 3 nekem xbox 360 nah...amúgysem értem hogy mi ez a harc a ps 3 és az xbox 360 között szerintem ugyan az mind a 2 csak néhány játék erre néhány játék csak arra van kiadva
Köszönöm! Na jól van én is befejztem de kezdhetted volna ezzel a mondattal rögtön!
na jó figyi én lenyugszok mindenkinek más tetszik....neked ps 3 nekem xbox 360 nah...amúgysem értem hogy mi ez a harc a ps 3 és az xbox 360 között szerintem ugyan az mind a 2 csak néhány játék erre néhány játék csak arra van kiadva
D4V1D írta:
perszehogy 8...Rulez ha tényleg ps 3 at akarsz venni és veszel is mindig felfogok ide jönni azt es várni hogy mikor irsz ide azzal hogy jaj de megbántam 😞
Nem esett le hogy dardoc-nak is bejön a ps es és ő is azt akar venni hagyd már abba a hülyeségeidet! Nekem meg 2 éve van már és nem bántam meg hogy megvettem!
perszehogy 8...Rulez ha tényleg ps 3 at akarsz venni és veszel is mindig felfogok ide jönni azt es várni hogy mikor irsz ide azzal hogy jaj de megbántam 😞
hat ez nalunk megvalosithatatlan,ahhoz kellenek olyan cuccok is olyan csak a gazdagoknak van csak 😆D
Előre is köszi!
Heavy Rain
Itt találsz egy listát a ps3-as játékokról, köztük az exkluzív darabokat.
[LINK]
Hát fel lehet törni a ps3-at már,idén sikerült pár "okos" Embernek:S...
és már pár ember is használja,letölti kiirja blu-ray-re ésh kész 😃
Single Playerbe nyomhatod folyamatossan tört játékkal,de PSN-RE nem mehetsz fel ha felmész azzonal észrevesznek és BANNED FROM PLAYSTATION NETWORK Valami Ilyesmi fog megjelenni!!: D
Elöször is amúgy kell létre hozznod egy Accountot,ami nem más mint a Playstation Network,ott felvehetsz embereket,barátnak,Mikrofonon beszélhetsz velük,kamerán is...láttod őket meg ők is téged...(nekem van hozzá,Kamerám,Move Kontrolerem is: ) meg Sony Hedsetem is...
Játék közben is beszélgethetsz.
Van egy olyan Szolgáltatás hogy Playstation Home-Itt csinálhatsz egy Embert ( mint a Sims-be) itt az egész "Vílág" mintha a valóságban lennél nagyon jó: )
Playstation Store-Itt letöltheted a Demo-kat ingyen,videókat,mindent ami megtalálható rajta. vehetsz is gamet,lehet venni Playstation Network Kártyát ésh pl. ott a Store-ba amit megsztnél vásárolni beiirod a kártyán látható kódot és kész...: )
Van Playstation Store-n Belül PS PLUS erre a szolgáltatásra előfizethetsz ha van kedved,ez tulajdonképpen csak annyi hogy sok akció van rajta és sokkal olcsobban megvásárolhatod az adott gameket amit fent van a Plus Szolgáltatáson....
A Sony Játékokban sem csalodhatsz...Hiszen brutálisan szépek...Ezzeket probáld ki feltétlenül...:
-Uncharted 1-2-3
-Killzone 2-3
-Gran Turismo 5
-Little Big Planet
-Infamous
-Resistance
Meg még sorolhatnám a jobbnál jobb játékokkat!!
Szóval 100% hogy nem fogsz csalódni nekem most idén December Karácsonykor lesz meg 3 éve a PS3-am,De van ps1ps2-psp-m is a ps3 mellett!!: D
És a Move beszerzéését is ajánlom majd,idővel...ha már "Kitapasztaltad" a Sony Gépét!!: )
Lehet hogy hosszú lett,pár helyesírási hiba biztos hogy van benne,1000 Bocs...
Remélem tudtam segíteni!!
telepítés játék függő vmelyiknél feltelepít valamennyit, vmelyiknél semmit vmelyiknél többet stb. eltérő! röviden ennyi
egyéb kérdéssel fordulj hozzám és próbálok válaszolni!
ea account-hoz psn id-t nem tudjátok, hogy lehetne hozzá adni?valakinek sikerült már?
https://profile.ea.com/ ezen az oldalon. pl. add persona ra kattintok nem csinál semmit, visszadob a főoldalra. bf3 hoz kéne battlelog. psn es email címemmel regiztem ea ra. de semmi:S
aki tudja mit kéne légyszíves privátban írjon . köszi.
nekem magyar e-mail címel van regizve!!😃
a kitöltés részig el se jutok
ti tudtok regisztrálni a PSNetworkra ??? vagy csak én nem tudok ???
Mi a baj? magyar email-lel nem mindig jó! ha az a baj.
GT5-t tudom h full hd.Ja és full hd-hez hdmi kábel kell de gondolom azzal van összekötve.
?
sok köze nincs a ps-hez,de hol máshol kérdezné meg?😀
Amugy régebbi fajta tv-n is élvezhető a játék!😀
Amugy Online-ban nincs! 😀
Nekem felesleges!😀 mert már hozzászoktam mivel csak ehhez szoktam hozzá 😆
nem minden esetben!
Divx-es fájl formátumú filmet leszedsz rámásolod egy pendrivra vagy egy dvd-re és beteszed és kész.
Mondjuk az első szériából is csak a 60 gb-os vitte a ps2-es, ill. a ps1-es játékokat.
Rosszul tudod
A ps1 es játékokat az összes ps3 viszi. a ps2 est meg a fat 20 és 60 gigás
Az első széria még vitt e a ps2-es, sőt a ps1-es játékokat is. Nem tudom, hogy a slim-nél mi a helyzet.
A blue ray-t viszi, hiszen a játékok is azon vannak.
slim csak a ps1-es játékokat viszi
Az első széria még vitt e a ps2-es, sőt a ps1-es játékokat is. Nem tudom, hogy a slim-nél mi a helyzet.
Teh aztán tényleg nagy álatt vagy!
és jól mondta neked edom789!
Hanyadik századba élsz??
Jah és isszonyatossan nem értesz a Konzolokhoz!
Hát sajnálom!
nagyot nevettem azon hogy a Microsofot jobb játékokat csinál!
háháháháháháháháháhááááááááááááááááá
B****meg már az é*****k****a****
Jobb játékokat?😆DDDDDD oké vanak ott is jók!
De azért légyszíves nézd már meg UNCHARTED,GRAN TURISMO,RESISTANCE,GOD OF WAR,KILLZONE!deh még sorolhatnám!
Jah és azért a grafikai különbségeket ne hasonlísd össze a Sony és a MS Gamei között😀
Oké mindenki mást szeret,nem lehet minden ember ugyanolyan mivel az kva unalmas lenne!😀
Mindenki máshoz szokott!
De D4V1D ilyeneket légyszíves ne mondj mert ilyenekel idegesítem fel magam!😀
-Köszönöm!
én nekem a környezetemben mindenki a ps3 ra szavaz mert az a legjobb és ez tény gyerekek