Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Előtte HD monitorom volt, ahhoz használtam, értelem szerűen az akkori játékokkal (értsd: 2014 előtti), viszont ott mindig szépen teljesített, kényelmesen hozta a medium, vagy akár a magasabb beállításokat is játéktól függően. Ha megelégszel egy sima HD monitorral, akkor egész jó választás.
kharon: Nem tudom, hogy miben gondolkodsz, mennyit szánnál rá és mennyi időn keresztül akarod használni, de játékra ma Nvidiából inkább 700-as szériát, vagy afelettit néznék használtan (7xx, 9xx, vagy ha van, akkor a legjobb a 10xx), AMD-ból meg 200-as vagy újabb (nem keverendő a HD 7-8-9000-es szériával, mert újra indult a számolás, de abból is van sok a használt piacon).
Viszont szigorúan GDDR5-ös vRAM-al. Hogy értsd: jobban jársz egy 1 gigás DDR5-ös VGA-val, mint egy 2 Gigás DDR3-assal.
Pontosan kiválasztom tuti hogy a saját drivere elöte Geforce 9800gt 1gb megprobálom a ddu törlést
1. Esetleg rossz drivert szedtél le. Pontosan add meg az operációs rendszer típusát, 32 vagy 64 bit.
2. Mit ír ki pontosan a telepítő, mikor megszakítja a telepítést?
3. Előtte milyen VGA volt benne?
4. DDU-val töröld az aktuális és minden VGA drivert. Gép restart, majd úgy egy új és tiszta NV driver telepítés.
2017. 02. 27. 13:21:45
▼
Sziasztok!
Olyan problémám volna hogy volna egy asus drr2 alaplapom Msi tipusu 8gb ram stb, vásároltam egy Gtx650ti 2gb videókártyát letöltőm hozzá az oldáráol hivatalosan a driverét de nem engedi telepiteni valaki segitsen!
Én szerintem nem jó az ha tartósan 75-80 fokon megy vagy a fölött. Lehet kibírja, de jót biztos nem tesz neki.
Ez normális a VGA 80 fokos és a gépben 5 12 Cm venti van
Gigabyte GTX 780 WindForce 3 OC 3 GB rol van szó
!
Nekem speciel megoldotta az mbam a dolgokat, megtalálta, törölte, DE! nekem pl. az ütemezett feladatokhoz be volt épülve, és onnan újraindult (volna) mindig. (Én idő előtt kitöröltem innen is.) Próbáld meg ezt, hátha segít.
Futtass le egy RogueKiller-t. Valószínű van egy bányászvírusod.
Itt pl. a GTX1070-et mérik a 955-höz 😃 Tehát, nem rossz párosítás. 😃
De, inkább akkor már egy FX-6350 mint a videóban, vagy egy AMD Phenom II X6 1090T. 😃
Az FX-6350-hez veszel egy MSI 970 GAMING alaplapot, és elleszel vele. 😃
A másik opció az Intel Core i7 870 csak ehhez meg nincs garancia és kicsit tartok tőle de max erre lenne még pénzem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha e kettő a kiszemelt, akkor RX 480 4GB. Bár sok játék van, mely 4GB videomemóriát használ, még több, amelyik nem. Később majd cseréled egy Vegára. 😀 Mondom úgy, hogy nekem a 8GB verzió van, és igen, jól jön sokszor. Mondjuk azt is hozzáteszem, hogy egy erős, OC 470, amit még otthon tovább tuningolunk, majdnem beéri a 480-at, de ehhez akarat, türelem, és hozzáértés kell.
Árban majdnem ugyanannyi a 2,melyik érné meg?
[LINK]
Amúgy miért 8GB-osat vettél a 4-es mellé?