Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lenne egy olyan problémám hogy a Sleeping Dogs nem indul el.Úgy értem miután rákattintok a New Game-re azután tölt kb.5 max.10 mp.-et de semmi.Totál lefagy a játék.Frissítettem a VGA Drivert,a DirextX-et a vcredist-et(vagy mit),de ekkor sem indult.Letöröltem,és újra leszedtem,de akkor is ezt csinálja.Eredeti a játék,Steam-en vettem.Írtam is a Steam-nek de *** válaszolni.
Mit csináljak,mert ez így eléggé nagy átverés hogy fizettem egy játékért de nem lehet vele játszani.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
szerk: nekem fut. nincs metin2.xe de van oldmt2.exe. Logikus, hogy akkor azzal kell ***. De am visual c++ 2005,2008, 2010 fenn van? Eddig mire nyomtad a komp módot meg ezeket? metin2client.bin fut mikor a játék már megy(mikor már be lehet lépni meg már sárkány is ott van a háttérben). Szóval a metin2client.bin-t kell komp módba meg minden anyám kínjába tenni. Próbálkozz komp módokkal. De ha nincs visualc++ akkor azt is tegyél fel.
sisko: Az már 3.5.1 nem? Itt legalábbis:
[LINK]
a sima 3.5 az csak ilyen kicsike:
[LINK] Bá lehet ez is csak egy kis progi ami utána tölti le...
Ha holnap nem válaszol a Steam akkor,írjak a Square Enix-nek?
Vagy mit csináljak?
Hamarosan kell kapjak választ rá.
Segítséget kérnék a Sleeping Dogs-hoz.
Nemrég vettem meg a játékot, és az lenne a problémám hogy mikor új játékot akarok kezdeni akkor a betöltéskor lefagy a játék.
Pedig az adatok alapján mennie kellene.
Sok játékosnál van ilyen probléma.
Valahogy ki tudjátok javítani?
Segítsetek kérlek!
Mert eléggé nagy szopás mert mondhatni 1875FT-ot kidobtam az ablakon.
Írtak valamilyen Nvidia beállításos dolgot is.Tudsz róla valamit?
Nekem sem az első sem a második módszer nem jó mert nekem alapból telepítve van az sp1 szerintem és írja is, hogy ha így van akkor SEHOGY sem tudom letörölni és csak a windows 7 újratelepítés a megoldás és ugye nem az sp1-gyel...😞 Ha neked is így van akkor te is meg vagy lőve szerintem. Tesztelni így nem tudtam a cuccot.