Ahogy látom az 28E Ft körül mozog és elég jól is néz ki, bár azt is érdemes figyelembe venni hogy el is fog-e férni az adott helyén.Abban az árban én ajánlanám mint alternatívát a Cooler Master CM690III. De mindenki vegyen olyan házat ami neki a legjobban bejön.
Haliho!!! Tudnátok nekem ajánlani valami jó gépházat a terv pc-m-hez??
Én most pl ezt a corsair air 240-t nézegetem! Ti mit szóltok hozzá? Ha tudtok ajálnhattok mást is! Köszi!!
csuz-li: Koszonom szepen valaszod, tobben is ajanlottak a Zalman Z3 plus-t, es elnyerte a tetszesem nekem is, ha minden jol megy vasarnap rendelem is. Koszi megegyszer!
Udv!😀
Rolivokcs: nekem Zalman Z3 plus van. Ebben gyárilag 4 csendes ventilátor van (egy elől, egy hátul, kettő felül) és nagyon jól szellőzik. A 125w-os fx-8350-es másfél évig gyári hűtéssel ment benne és még a legnagyobb nyári hőségben sem volt melegedési gondom. Ettől függetlenül is egy jól felszerelt ház.
Sziasztok srácok, számítógép ház vásárlásában kérnék tőletek segítséget, melyiket érné meg legjobban megvenni.
A következők közül kellene választani: Zalman z1 Neo, Aerocool Strike-X One, Deepcool Tesseract SW, Zalman Z3.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, és ha valaki tud ilyesmi árkategóriában (0-13000Ft) a felsoroltaknál JOBB házat, azt szívesen meghallgatom.
Üdv! 😃
zsolty87: szerintem az két ház jobban néz ki, jobban felszerelt, egyszóval jobb minőségű. De ezeket a dolgokat neked kell eldöntened, mit teszel majd bele, mik az igényeid...
Tegnap rendeltem PCXről egy nzxt phantom 240 házat meg 2db 20mm, 1db 14mm ventit bele. Remélem holnap már megérkezik. Elég lassúak. Szómbattól meg meló úgy hogy igyekezzenek
Bronson: esetleg tudnál pár indokolt mondani a Phanteks és az Obsidian mellett, illetve az Enermax ellen hogy tudjam hogy egyik vagy másik házat miért ajánlod vagy miért nem?
ftibor1:
Tanulság: ha már vettél valamit, ne kérdezz rá, hogy jó választás volt-e; sőt ne is nézz felé egy darabig, mert mindig kiderül, hogy a következő héten 50%-os akcióban is kapható... 😀
Meg vettem már a gépházat kb 2hete használatba van. A 8db pci-e nyílás miatt + a 9. nyílás a vga hoz. 6db venti elöl 2db alul 1db,fönt egy 240es vizes cpu hűtő,hátul 1db 120asok mind. Amik kéken világítanak, 4db 5,25ös foglalat, 3db foglalt,asus rog front panel+1asus dvd író.
Sziasztok.
Az alábbi gépházak közül melyiket ajánlanátok?
Enermax Thormax Giant, Corsair Obsidian 750D, Corsair Graphite Series 780T, talán még az Enermax Fulmo GT.
Esetleg hasonló árkategóriában tudtok ajánlani a felsoroltakkal azonos minőségűt?
Köszönöm.
A mostani gépem egy széken van, szóval elképzelhető, hogy az új is itt foglal majd helyet 😀 Egyébként parkettás a lakás, de mivel van egy cserépkályhánk, így szinte mindig poros a padló....
Graffiti2:Hogy honnan szívja a táp a levegőt az attól is függ hogy hol lesz a gépház. Mert ha a földön az asztal mellett és padlószőnyeges a szobád akkor érdemesebb úgy berakni a tápot hogy belülről szívja a levegőt de akkor a gépház oldallapjára is érdemes egy ventit tenni ami közvetlen a táp és a Vga közé fújja be a levegőt. De ha parkettás a szoba akkor nyugodtan teheted ógy hogy alulról szívja a kinti levegőt de szerintem úgy sokkal hamarabb fog porosodni! 😀
Amúgy én a Corsair-t venném ha ebből a kettőből kéne választanom.
DeepCool Kendomenen én is filóztam anno, de kevés infót találtam róla, és amit találtam az sem feltétlen volt pozitív, inkább vegyes. Másikat nem ismerem, de a Corsair házak jók szoktak általában lenni, tehát a másodikat ajánlom a márka miatt.
Ha 10.000 a felső keret, akkor érdemes akár ezen is elgondolkodnod: [LINK]
Alsó tápos, lehet bele szépen pakolni ventiket (bár gyárilag nincs, viszont ha veszel bele, akkor fog szellőzni szépen), van porszűrő is, nagyobb VGA is belefér, 155-ös CPU hűtő is befér (ha nincs venti szerelve oldalt), ha jól láttam van kábelmenedzsment (bár nem tudom milyen lehet).
Magyar teszt: [LINK]
Érdemes körbejárni a házvásárlást is, gondolva a jövőre is, milyen kártyát vennél később, milyen hűtőt stb.
Én úgy vagyok a házzal, hogy azt az ember nem 1-2 évre veszi.Egy jó ház több konfigurációt is kiszolgálhat.Én azért is spóroltam össze a pénzt egy Cooler Master CM690III házra.Igaz jó áron van, de jól szellőzik és jó a kábelmenedzsmentje is.
Köszönöm a segítséget! Utánna jártam és tényleg nem lenne jó ilyen miatt bebukni az egészet.
A következőket néztem, amik jók lehetnek.
Zalman ZM-Z1
Cougar MX200
Mit gondoltok a lejebb említett konfigurációval passzolna?
5264Ft. Bruttó. Gondolj bele, abból lejön az ÁFA, a kisker haszon, a nagyker haszon, a szállítási költség, a "fejlesztési" költség, a dolgozók bére, a főnök pincsijének a gumicsontja, a mindenhétszáza... Szóval ez a ház gondolom tényleg olyan, mint amennyiért árulják. S még van benne egy venti is...
Szerintem ha most kezded az alapozást a gépfejlesztéshez, akkor kicsit spórolj még, mert hidd el, hogy később meg fogod bánni, hogy ilyen házat vettél.
Én most pl ezt a corsair air 240-t nézegetem! Ti mit szóltok hozzá? Ha tudtok ajálnhattok mást is! Köszi!!
Udv!😀
A következők közül kellene választani: Zalman z1 Neo, Aerocool Strike-X One, Deepcool Tesseract SW, Zalman Z3.
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, és ha valaki tud ilyesmi árkategóriában (0-13000Ft) a felsoroltaknál JOBB házat, azt szívesen meghallgatom.
Üdv! 😃
Valaki PCX vélemény? Nektek hogy siettek?
Tanulság: ha már vettél valamit, ne kérdezz rá, hogy jó választás volt-e; sőt ne is nézz felé egy darabig, mert mindig kiderül, hogy a következő héten 50%-os akcióban is kapható... 😀
[LINK]
https://www.pcx.hu/termek/raidmax-narwhal-window-920wbti-fekete-sz-m-t-g-p-h-z-858817
de a felsoroltak közül az Obsidian!
Az alábbi gépházak közül melyiket ajánlanátok?
Enermax Thormax Giant, Corsair Obsidian 750D, Corsair Graphite Series 780T, talán még az Enermax Fulmo GT.
Esetleg hasonló árkategóriában tudtok ajánlani a felsoroltakkal azonos minőségűt?
Köszönöm.
De engem ez nem zavar kerettel meg lehet oldani 😀
De szerintem vegyé még bele legalább kettőt. ami 12 cm legyen
Ezeket nézem ki:
[LINK]
[LINK]
Szerintetek?
[LINK]
Alaplap: Asrock H81M-DGS R2.0
Processzor: Intel Core i3 4150,Hűtés: Deepcool Gammax 200T
RAM: Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz
Videókártya: Asus HD6670 1GB
Merevlemez: Hitachi 250GB
Western Digital 500GB
Tápegység: chieftec gps-450aa-101a 450W
Optikai meghajtó: Nec DVD-RW
Árban 15k-ra gondoltam.ATX-es házat szeretnék,mert lehet,hogy a közeljövőben lecserélem az alaplapom nagyobbra.
[LINK]
Valaszotokat koszonom !!
Köszönöm mindenkinek! 😀
Amúgy én a Corsair-t venném ha ebből a kettőből kéne választanom.
[LINK]
Alaplap: Asrock B85 PRO4
Processzor: Intel Core i5 4460
RAM: Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600MHz KHX16C9T3K2/8X
Videókártya: MSI GTX 970 GAMING 4G
Merevlemez: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Tápegység: FSP 600W Aurum S 600 Gold
Optikai meghajtó: Asus DRW-24F1MT fekete OEM
És a kiszemelt házak:
DeepCool KENDOMEN RD:
[LINK]
Corsair Carbide 200R:
[LINK]
Minden véleményt, és javaslatot szívesen fogadok! 😀
UI: Sosem volt alsó tápos házam, így annyi kérdést engedjetek meg, hogy: Honnan szívja magára a levegőt a táp, az ilyen házakban?
Ha 10.000 a felső keret, akkor érdemes akár ezen is elgondolkodnod: [LINK]
Alsó tápos, lehet bele szépen pakolni ventiket (bár gyárilag nincs, viszont ha veszel bele, akkor fog szellőzni szépen), van porszűrő is, nagyobb VGA is belefér, 155-ös CPU hűtő is befér (ha nincs venti szerelve oldalt), ha jól láttam van kábelmenedzsment (bár nem tudom milyen lehet).
Magyar teszt: [LINK]
Érdemes körbejárni a házvásárlást is, gondolva a jövőre is, milyen kártyát vennél később, milyen hűtőt stb.
A következőket néztem, amik jók lehetnek.
Zalman ZM-Z1
Cougar MX200
Mit gondoltok a lejebb említett konfigurációval passzolna?
5264Ft. Bruttó. Gondolj bele, abból lejön az ÁFA, a kisker haszon, a nagyker haszon, a szállítási költség, a "fejlesztési" költség, a dolgozók bére, a főnök pincsijének a gumicsontja, a mindenhétszáza... Szóval ez a ház gondolom tényleg olyan, mint amennyiért árulják. S még van benne egy venti is...
Szerintem ha most kezded az alapozást a gépfejlesztéshez, akkor kicsit spórolj még, mert hidd el, hogy később meg fogod bánni, hogy ilyen házat vettél.