Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én pl E8400on 4gb rammal és egy 5770el Crysis 3-at toltam 😀
[LINK]
Itt nézd meg ezeket a cpu-kat támogatja a lapod, és ott van hogy melyik bios verzió kell hozzá!
RAM-ra raterve ez jo lenne bwle? 4GB PC2 6400 DDR2 800Mhz 240pin Desktop For ASUS M2N68-AM PLUS
Új RAM-ot és processzort akarok venni de minden más marad. Egy asus P5B típusú alaplapom van erre kellene pakolni az új cuccokat. 4-8GB ramra gondoltam es egy Dual core 2.5-3,4Ghz közötti procit akarok beletenni de nem tudom hogy mit hogy kell nézni melyek a fontos adatok amiket nézni kell stb, kérem segitsegeteket.
Köszi, Gergő 😀
A gyártó honlapja szerint friss BIOS-as elviszi
Van egy Intel Dual Core E6400 procim és szerintetek érdemes-e egy Intel Pentium D 830 -ra beruháznom? Milyen változások lennének?
Van egy Intel Dual Core E6400 procim és szerintetek érdemes-e egy E7500 -ra beruháznom? Az E6400 -at még támogatják ahhoz képest hogy 2006 -os de az E7500 -at 2009 -től nem támogatják.
Akkor érdemes-e vagy sem?
Táp kevés lenne, processzor még talán bírná, de az alaplapba csak 1 videokártyát tudsz tenni.
gondolkodok egy másik videókártya beépítésén a másik mellé, viszont kétségeim vannak hogy elbírná e a processzor és a táp.
Processzor: Intel core i5-4690
Memória: 2x Kingston HyperX Fury 1600MHz 8GB CL10 kék
Videókártya: SAPPHIRE R9 280 Dual-X 3GB DDR5
Alaplap: Asus B85M-G
Ház: Zalman Z9 U3
Tápegység: FSP Group Raider S550
egy nagyobb tuningra készülök és a véleményeteket kérném az alkatrészekben. A hűtő / CPU / alaplap combó érdekelne leginkább. Életképes? a hűtő elbírná? a proci megy az alaplappal? és a videó kari az egészben?
Az új alkatrészek:
Spoiler!
A linkek az emag.ro honlapra visznek.
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ami megmarad a régi gépből:
Spoiler!