Üdv!
Az lenne a gond hogy újra tettem a gépet. Először azt tettem fel ami eddig is fent volt (win 10) a lényeg az hogy csak a monitoron van hang. A hangfalon nincs. (Via audio drivert kell feltenni,amihez van cd az alaplaphoz) Viszont az a baki hogy ezt írja ki..(Your OS is 64 bits. Pleas use 64bits version VDeck.exe. Szóval meg se tudom nyitni a programot) Pedig a 64 bites op rendszer van fent. Próbáltam úgy is hogy feltettem ami létezik legújabb win 10-et és ezzel se jó. Mi lehet a probléma előre is köszi.
Gondoltam szólok, hogy sikerült megoldani a problémát!!
Egy vírus volt az oka. Gondolom amikor próbáltam aktiválni a Windows-t lekapott valamit, és nem vettem észre.
Aztán ma meglestem a feladatkezelőt, és látom, hogy mindegy éppen mit csinálok, a processzor folyamatosan 100%-on dolgozik. Ekkor látom hogy egy "important.exe" fájl zabalja a procim. Hál istennek egy vírusirtó mindent elintézett.
Srácok, a Firefox legújabb verziója 50.1.0 nálam "Kezdjük a rossz hírrel, ez az oldal összeomlot" hibaüzenettel kifagy mindig Win 10 (14.393.693) en, esetleg tapasztalt más is ilyent?
Köszi
Szevasztok ! Hol lehet megnezni ,hogy miota van bekapcsolva a gep. Lehet most kerdezek hulyeseget 😀 ,de az lehet ,hogy magatol bekapcsol a PC. Tegnap elmentunk ithonrol kikapcsoltam,ma pedig arra jovunk haza ,hogy be van kapcsolva. WTF 😠
Sziasztok!
Szükségem van a segítségetekre!
A minap vettem egy új gépet, és most amikor mindent összeszereltem és win10-et raktam fel, egyszerűen be-be akad a gép.
Értem ezalatt például:
- Youtube videóknál ha fullscreen-re rakom akkor befagy a kép pár másodpercre, de utána végig megy simán.
- Néha sima ablakoknál ha valamit csinálok (pl bezárok valamit; vagy most is amikor beléptem ide, és elkezdtem gépelni a felhasználónevem, nem írt rögtön, hanem egyből beurott a nevem))
- nál: (Witcher 3) Ha nem csinálok semmit, akkor megy minden szépen, de ha megmozdulok, akkor megakad a kép pár másodpercre, utána megy minden megint frankón, pár pillanat és ismét megfagy a kép, és ez megy folyamat. Függetlenül attól hogy minimum vagy maximum beállításon van. Ha kell megpróbálok videót készíteni róla!
Bocsi hogy így hosszan írom mindezt le, de röviden nem tudom elmagyarázni.
Annyit érdemes tudni, hogy Régi gépemen simán ment minden, és azon win7 oprendszer volt.
Mostani konfigom:
MB: ASUS Z170 Pro Gaming
CPU: i5 6600K
GPU: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming
RAM: HyperX 16GB 2400MHz CL12
Driverek feltelepítve!
Az előző gépnél jóval komolyabb, így csak nem hardweres problémám van...
Fogalmam sincs mi lehet a baj, laikusként ráfogom a WIN10-re, mert én a 7-et nagyon szerettem, és nehezen váltam meg tőle. 😀
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj?
Ez is 120-as. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy Előbb cuccoltam össze a gépet, minthogy gondolkodtam volna 😃
Most is egy féligmeddig újratelepítéstől visszatérésben vagyok, de megint rakhatom újra az ssd miatt.
Nemtudom miért, az alaplap váltás előtt is, vinyóval(!!) a boot, meg a windows is úgy ment, mintha ssd-ről menne. De az új lappal brutálisan lassú. (Újratettem, de sokat nem változott.)
Sziasztok !
Van egy Genius x-g 510 egerem és a driverét ha indítom ( kompatibilitás, rendszergazdaként mindehogy) és alkalmazom a beállításokat ezt írja ki. Win 10 x64 bit op rendszer.
Mitől lehet ez??
Előre is köszi
Szia!
Videót amit láttam, ott feladatkezelőt is mutatták, és terhelt minden szálat.. tegnap kipróbáltam, beleraktam egy filmet, ráraktam jó sok effektet, olyan 50-60% kihasználtság volt, és realtime-ba tudtam nézni.. viszont amikor zenéhez renderelnék ki videót, 2-3 fps-el tudja csak, és ilyenkor van ez a 10-15%-os kihasználtság..
Csak egy tipp, de én az affinitásra tudok gondolni.Lehet nálad minden magot/szálat terhel a program és azért oszlik a terhelés.A Videóban nem mindet használja és ezért 100% körül megy.
Lehet nem vág szorosan a témába, de szükségem lenne 1 kis segítségre!
Adobe After Effects CC 2017-et használok Win 10 64-bit-en, és az istenért sem több a CPU használat szinte soha 20-25%-nál, amitől nagyon lassú a renderelés.. mi lehet a baj? Láttam youtube videókat, ott 100% körül ment az FX..
A biozban sata mode, IDE Mode van állítva. A lemezeket achi mód hol találom a biosban kb hol? Aza lehet? A ssd most alitotam achi módra, ere gondolsz igy jó lesz? És emiatt lehetet eza hiba? De amirok ujra raktam a gépet 6-7 óra minden remben volt csak ecere ki i irt egy ujra inditás, es akor már annyi már nem indul a gép, megin a javitás de semmi, és akor megint újra telepitetem és megint jo volt 1 napik. Utána megit egy ujra indítás kért és megint minden kaput.
Sziasztok. Tegnap újraraktam a gépem, erre többet a gép nem indult el, csak azt írta, ki, hogy "Automatikus javítás, diagnosztika", meg hogy az automatikus javítás nem tudta kijavítani a számítógépet, és hiába csinálok meg minden opciót, semmi nem jó, rakhatom újra az egész gépet... már most rakom újra 3-ra és már nagyon elegem van. Amúgy minden meghajtót leformáztam, a BIOS beállításokat visszaállítottam az alapbeállításokra, mondom hátha valamit elállítottam, kihúztam minden meghajtót, csak azt az ssd-t hagytam benn, amire a rendszert akarom rakni, de semmi ugyan az, a hiba, és amikor már miden sikerül ujra rakni akor pár ora rá lekpacsolom a gépet és vissza fel akor már megint a "Automatikus javítás, diagnosztika" esetlek virus vagy alaplap hiba vagy ssd hibás? Aszt szokot még kiirni hogy megható hiba indítsa ujra gépet, és amikor ujra inditom akor már nem indul megint a "Automatikus javítás, diagnosztika",
Ha valaki valami megoldást tud, legyen szíves írja le.
Előre is köszönöm a segítséget.
Heló. Lenovo 110-15IBR laptopon win 10-en nem engedi telepíteni a net framework 2 és 3.5-öt. Megnyitom a 2-ős telepítőt és azt írja hogy kell a 3.5 a 2.0 és 3.0-s verzióval együtt.
Valami ötlet? Köszi előre is
Szerkesztve : a 4.0 fent van
xsebix
Úgy tudom, hogy valami kisegítő lehetőséggel (rászorulóknak) még mindig van, és sokan "becsapták" a rendszert, és tudtak frissíteni.
De a lényeg: ha újat veszel, akkor mindenképpen WIN10 legyen!
Hunork: még mindig lehet frissíteni?😲
én csak attól félek, hogy valahogyan kihasználják egy idő után azt, hogy minden játék csak win10-et támogat, és mivel nincs más alternatíva a piacon dx12 támogatással a játékosoknak, akár előfizetés formájában jelenhet meg az új bevételi forrásuk😕
xsebix
Ha szeretnél vásárolni eredeti WIN-t, akkor mindenképpen javaslom a 10-es verziót! Ez a jövő, bárki, bármit is gondol. És ahogy említették előttem, ott van a DX12 ugye. Szóval 7-es eredetit ne vegyél, tök felesleges. hacsak nem azért, mert még van kiskapu a 7-ről 10-re frissíteni, és a W7 lényegesebben olcsóbb. Más esetben felejtős.
xsebix: szerintem nem lenne értelme 7-est venni, ha most is az van a gépeden (ami gondolom nem eredeti) akkor nincs előnyöd egy hivatalos win7-ből. ellenben ha a 10-est veszed, az még megtetszhet, és a dx12-es játékok is futnak rajta, ha meg nem jön be, csak visszarakod a hetest
Udv!
En is azon gondolkozom, hogy valtsak-e win7-rol win10-re, igazabol megvagyok elegedve a win7-el is csak azt nem tudom lenne-e barmi elonyom a win 10bol... Szeretnek venni egy eredeti peldanyt vagy win7-et vagy win10-et es ezert vagyok bizonytalan.. Erdemes meg win7-et venni eredetiben? Ha 1-2 evig meg nem lesz hatranyom jatekok teren akkor nekem meg eri, de mar most is tudok egy jatekrol a "Quantum Break" ami pl el sem indul Win7-en.. Vajon sok ilyen jatek johet a kozeljovoben? 😊 Felek valtani a bevallt dolgokon az az igazsag es talan meg nem tul kiforrt ez a Win10 hallani problemakrol..
Ha elégedett vagy vele, akkor szerintem felesleges. Gondolom, nem mai játékokkal játszol rajta úgysem. Bár az a VGA nem volt rossz anno, nekem is volt! 😀
Hardver: az biztos, hogy amit a 7 nem ismert fel, az a 10 igen (Fuji fényképező) De persze ez egy eset. Nagyon sokan Win7-el tolják még gamer gépeken is.
xymano: Nem lehet, hogy az előző kártya húzva volt? Csinálj egy BIOS resetet, az a biztos. A másik kérdésedre nem vagyok biztos a válaszban, szóval inkább kihagyom, de ha nem tud USB-ről boot-olni az alaplap, akkor írd ki DVD-re a telepítőt. Arról mindegyik tud.
Köszi.
Lenne itt egy másik dolog. Belépek biosba. Hogy kiválasszam a bootolást de ahogy belépek kapom ezt az üzenetet és nem igazán értem valaki tudna segíteni?the system has experienced boot failures because of overclocking or changes of voltages
Majd kilépek a biosból és a gép le is áll majd kétszer megteszi ugyanezt és utána betőlti a rendszert.gepnek így látszólag nincsen baja megy minden rendessen tegnap tettem bele egy gtx750 es kártyát ha az szamít valamit az a bios üzenetben amit ítam.
És még annyi hogy megcsináltam rufussal a pandriveot hogy arról telepítsem biosban csak a boothdd boot dvd boot zip stb van mire kéne állítanom?
xymano: Ugyan azt a verziót kel telepítened, ami most a gépen van. Ha most prof, akkor prof-ot. A Microsoft oldaláról le lehet tölteni az aktuális legfrissebb win10-et. Telepítésnél kiválasztod, hogy melyik verzió kell és mehet is a dolog. Mivel a kulcs az alaplapon van elmentve, így nem kell foglalkozni az aktiválással sem, automatikusan felismeri és használja. Nekem eddig kétszer volt ilyen újratelepítésem (hasonlóan "beszerzett" 7-ről frissített rendszert raktam újra) különböző gépeken és mindkét alkalommal működött a dolog. The Emptiness: Ha új a telepítés, akkor lehet, hogy frissít a win10. Néhány nagyobb csomag rendesen le tudja terhelni a gépet. (Ez csupán egy 6. pont Hunorok listájára.)
hello mindenki
Az lenne a kérdésem, hogy volt nekem egy tört win7 em aktiválva még mikor lehetett lefrissítettem win10 re de most újra szeretném rakni a rendszert. Milyen win 10 et kellene le töltenem hogy automatikusan aktivált legyen megint?
Vagy teljesen mindegy csak az is professional legyen?
Az lenne a gond hogy újra tettem a gépet. Először azt tettem fel ami eddig is fent volt (win 10) a lényeg az hogy csak a monitoron van hang. A hangfalon nincs. (Via audio drivert kell feltenni,amihez van cd az alaplaphoz) Viszont az a baki hogy ezt írja ki..(Your OS is 64 bits. Pleas use 64bits version VDeck.exe. Szóval meg se tudom nyitni a programot) Pedig a 64 bites op rendszer van fent. Próbáltam úgy is hogy feltettem ami létezik legújabb win 10-et és ezzel se jó. Mi lehet a probléma előre is köszi.
Gondoltam szólok, hogy sikerült megoldani a problémát!!
Egy vírus volt az oka. Gondolom amikor próbáltam aktiválni a Windows-t lekapott valamit, és nem vettem észre.
Aztán ma meglestem a feladatkezelőt, és látom, hogy mindegy éppen mit csinálok, a processzor folyamatosan 100%-on dolgozik. Ekkor látom hogy egy "important.exe" fájl zabalja a procim. Hál istennek egy vírusirtó mindent elintézett.
Köszi
Nekem a telepített torrent kliens okozott fagyásokat Win 10 alatt anno.
Szükségem van a segítségetekre!
A minap vettem egy új gépet, és most amikor mindent összeszereltem és win10-et raktam fel, egyszerűen be-be akad a gép.
Értem ezalatt például:
- Youtube videóknál ha fullscreen-re rakom akkor befagy a kép pár másodpercre, de utána végig megy simán.
- Néha sima ablakoknál ha valamit csinálok (pl bezárok valamit; vagy most is amikor beléptem ide, és elkezdtem gépelni a felhasználónevem, nem írt rögtön, hanem egyből beurott a nevem))
- nál: (Witcher 3) Ha nem csinálok semmit, akkor megy minden szépen, de ha megmozdulok, akkor megakad a kép pár másodpercre, utána megy minden megint frankón, pár pillanat és ismét megfagy a kép, és ez megy folyamat. Függetlenül attól hogy minimum vagy maximum beállításon van. Ha kell megpróbálok videót készíteni róla!
Bocsi hogy így hosszan írom mindezt le, de röviden nem tudom elmagyarázni.
Annyit érdemes tudni, hogy Régi gépemen simán ment minden, és azon win7 oprendszer volt.
Mostani konfigom:
MB: ASUS Z170 Pro Gaming
CPU: i5 6600K
GPU: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming
RAM: HyperX 16GB 2400MHz CL12
Driverek feltelepítve!
Az előző gépnél jóval komolyabb, így csak nem hardweres problémám van...
Fogalmam sincs mi lehet a baj, laikusként ráfogom a WIN10-re, mert én a 7-et nagyon szerettem, és nehezen váltam meg tőle. 😀
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj?
[LINK]
Itt az én kb 6 éves SSD-m 😀
Most is egy féligmeddig újratelepítéstől visszatérésben vagyok, de megint rakhatom újra az ssd miatt.
Nemtudom miért, az alaplap váltás előtt is, vinyóval(!!) a boot, meg a windows is úgy ment, mintha ssd-ről menne. De az új lappal brutálisan lassú. (Újratettem, de sokat nem változott.)
Amúgy, egy R3-as Radeon SSD lenne.
[LINK]
ezt le lehet tölteni?, megéri?
Újra telepítettem a windows 10 de a microsoft storból vásárolt játékot nem tudom fel telepíteni mert azt írja hogy vegyem meg a játékot!
Sziasztok !
Van egy Genius x-g 510 egerem és a driverét ha indítom ( kompatibilitás, rendszergazdaként mindehogy) és alkalmazom a beállításokat ezt írja ki. Win 10 x64 bit op rendszer.
Mitől lehet ez??
Előre is köszi
Videót amit láttam, ott feladatkezelőt is mutatták, és terhelt minden szálat.. tegnap kipróbáltam, beleraktam egy filmet, ráraktam jó sok effektet, olyan 50-60% kihasználtság volt, és realtime-ba tudtam nézni.. viszont amikor zenéhez renderelnék ki videót, 2-3 fps-el tudja csak, és ilyenkor van ez a 10-15%-os kihasználtság..
Lehet nem vág szorosan a témába, de szükségem lenne 1 kis segítségre!
Adobe After Effects CC 2017-et használok Win 10 64-bit-en, és az istenért sem több a CPU használat szinte soha 20-25%-nál, amitől nagyon lassú a renderelés.. mi lehet a baj? Láttam youtube videókat, ott 100% körül ment az FX..
1. [LINK]
2. [LINK]
Ha valaki valami megoldást tud, legyen szíves írja le.
Előre is köszönöm a segítséget.
Valami ötlet? Köszi előre is
Szerkesztve : a 4.0 fent van
Úgy tudom, hogy valami kisegítő lehetőséggel (rászorulóknak) még mindig van, és sokan "becsapták" a rendszert, és tudtak frissíteni.
De a lényeg: ha újat veszel, akkor mindenképpen WIN10 legyen!
én csak attól félek, hogy valahogyan kihasználják egy idő után azt, hogy minden játék csak win10-et támogat, és mivel nincs más alternatíva a piacon dx12 támogatással a játékosoknak, akár előfizetés formájában jelenhet meg az új bevételi forrásuk😕
Ha szeretnél vásárolni eredeti WIN-t, akkor mindenképpen javaslom a 10-es verziót! Ez a jövő, bárki, bármit is gondol. És ahogy említették előttem, ott van a DX12 ugye. Szóval 7-es eredetit ne vegyél, tök felesleges. hacsak nem azért, mert még van kiskapu a 7-ről 10-re frissíteni, és a W7 lényegesebben olcsóbb. Más esetben felejtős.
En is azon gondolkozom, hogy valtsak-e win7-rol win10-re, igazabol megvagyok elegedve a win7-el is csak azt nem tudom lenne-e barmi elonyom a win 10bol... Szeretnek venni egy eredeti peldanyt vagy win7-et vagy win10-et es ezert vagyok bizonytalan.. Erdemes meg win7-et venni eredetiben? Ha 1-2 evig meg nem lesz hatranyom jatekok teren akkor nekem meg eri, de mar most is tudok egy jatekrol a "Quantum Break" ami pl el sem indul Win7-en.. Vajon sok ilyen jatek johet a kozeljovoben? 😊 Felek valtani a bevallt dolgokon az az igazsag es talan meg nem tul kiforrt ez a Win10 hallani problemakrol..
Ti mit gondoltok?
Elore is koszi!
Hardver: az biztos, hogy amit a 7 nem ismert fel, az a 10 igen (Fuji fényképező) De persze ez egy eset. Nagyon sokan Win7-el tolják még gamer gépeken is.
tudná jobban kezelni a hardver eszközöket vagy fölösleges lenne?
Köszi előre is
load default al már megoldottam de köszönöm. már írom dvd re 😃
Lenne itt egy másik dolog. Belépek biosba. Hogy kiválasszam a bootolást de ahogy belépek kapom ezt az üzenetet és nem igazán értem valaki tudna segíteni?the system has experienced boot failures because of overclocking or changes of voltages
Majd kilépek a biosból és a gép le is áll majd kétszer megteszi ugyanezt és utána betőlti a rendszert.gepnek így látszólag nincsen baja megy minden rendessen tegnap tettem bele egy gtx750 es kártyát ha az szamít valamit az a bios üzenetben amit ítam.
És még annyi hogy megcsináltam rufussal a pandriveot hogy arról telepítsem biosban csak a boothdd boot dvd boot zip stb van mire kéne állítanom?
The Emptiness: Ha új a telepítés, akkor lehet, hogy frissít a win10. Néhány nagyobb csomag rendesen le tudja terhelni a gépet. (Ez csupán egy 6. pont Hunorok listájára.)
Az lenne a kérdésem, hogy volt nekem egy tört win7 em aktiválva még mikor lehetett lefrissítettem win10 re de most újra szeretném rakni a rendszert. Milyen win 10 et kellene le töltenem hogy automatikusan aktivált legyen megint?
Vagy teljesen mindegy csak az is professional legyen?