Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem tud valaki olyan progit amivel fel tudnám venni azt a zenét amelyiket akarom, vagyis egy net rádiót hallgatok és fel venni, gépen belül, hogy a minőség ne romoljon, mert gondoltam arra hogy fel venni mikrofonnal de a minősége romlik így!
Nem tud valaki egy ilyen progit?
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amibe, különböző játékokhoz vannak csalás kódok?
cheatland! gugliz utána 😆
Tudnátok nekem mondani egy olyan programot amibe, különböző játékokhoz vannak csalás kódok?
köszi, de olyan progi nincs ami mind2-t egyszerre?
MSI Afterburner, de szerintem már 600-an leírták.xD
Ez kiírja játék közben az FPS-t, a GPU hőmérsékletét, kihasználtságát, egyszóval nagyon sok mindent:D
Lecseréltem a régi hangfalamat egy újra, amin ugyebár van külön Jack dugó kimenet, de azzal nem lehet szabályozni a hangerőt a fejhallgatón, ha csatlakoztatom. A régi hangszórómon tökéletesen jól szólt, ezen kicsit torzítottabb a hangzás, plusz a hangerőt sem tudom változtatni, a max is nagyon halk.. Ezért lennék kíváncsi arra, hogy nincs-e valami külön erre a célra kifejlesztett program, amivel adhatok egy kis kakaót a fejhallgatómra?
Tudtok ajánlani valamilyen ingyenes 3D-s animáció készítő programot?
Valaki nem tudna egy jó converter progit ajánlani?
MP4 ből szeretnék WMV be konvertálni, de úgy hogy ne sokat romoljon a minősége vagy inkább ne is! 😀
Format Factory! sose csalódtam még benne 😉
Én is már egy két éve azt használom! Szerintem is nagyon jó progi! 😃
Jah és még egy kérdésem lenne avirával hogyan lehet véglegesen kivételnek tenni egy filet?
Valaki nem tudna egy jó converter progit ajánlani?
MP4 ből szeretnék WMV be konvertálni, de úgy hogy ne sokat romoljon a minősége vagy inkább ne is! 😀
Format Factory! sose csalódtam még benne 😉
Próbáld ki a Hamster konvertálót.
Oké köszi! 😃
Valaki tud olyan progit amivel vga memoriát lehet tesztelni?
FurMark hibázik VRAM hiba esetén is
Megnyitod a Game Booster-t, beteszed a játékindító ikonját, és akkor katt az indítás és gyorsítás gombra, így működnie kell, nálam kb 4-5 fps-el nő állítólag ez játéktól függ 😀
mondjuk ez csak gyenge gépeknél hatásos hogy kicsit kitisztítja a ramot, erősebbeknél észre sem veszed
Egy elég érdekes dolgot figyeltem meg.
Szóval, az internetem letöltési sebessége átlagba 250-260kb/s szokott lenni. De a 360amigo program, azt jelzi, letöltés alatt, hogy több mint 560kb/s körüli értékkel töltök le. Ez hogy lehet? Nem értek a modemekhez, de lehetséges az, hogy már öreg a modemem, és azért nem használja ki azt az 500kb/s körüli letöltési sebességet?
5-6 éve vagyunk a GTS-nek az előfizetője, volt már olyan h 1megás netről felemelték 2-re. De emelés utoljára 2 évvel ezelőtt volt ha jól emlékszek...
Előre is köszönöm...
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e esetleg olyan program, ami egy program elindításával felhangosítja a programot, kilépésével lehalkítja a hangszórót? Mert ha anyum van itt a laptopon mindig maxra teszi, és elfelejti lehalkítani, én meg mire idejövök majd szívbajt kapok a hangos hangoktól. Előre is köszi!
Valaki tudna egy jó, memória kezelő progit? 😀
FinitySoft
ám hétköznapi dolgokra ezis elég még nekem is 😃DD
pl erre:
bár ez nem ezzel a progival készült csak konvertálva lett de legalább köze van hozzá 😆
több szálon is szépen dolgozik 😀
+1 neki!
Ajánljatok nekem,de a leges legjobbat aminél nincsenek egyes hibák...Legjobb égetőprogi kellene aminél soha nincs hiba...és
video konvertáló,ebből is a best...előre is köszönöm
FormatFactory (az ingyenesek közül)
video konvertáló,ebből is a best...előre is köszönöm
Sziasztok
Én egy olyan progit keresek mint a Sony Vegas, tehát videó készítő progit csak az lenne a fő elvárás hogy ismerje fel a MP4-ett mert ilyen formátumba vesz fel a telóm és nem ismeri fel a vegas!
Valaki tud egy jó videószerkesztő progit ajánlani? 😃
Pinnacle Studio😉
Köszi! 😀
Sziasztok
Én egy olyan progit keresek mint a Sony Vegas, tehát videó készítő progit csak az lenne a fő elvárás hogy ismerje fel a MP4-ett mert ilyen formátumba vesz fel a telóm és nem ismeri fel a vegas!
Pinnacle Studio😉