Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dave500 avatar
ipon, pcx, árgép, pixmania, makrotex most több nem jut eszembe...(mind .hu-s)
0
0
0
0
levi27 avatar
valaki mond 3-4 jo gepbolt oldalt?😆
0
0
0
0
no avatar
Tamas76 írta:
a speedFan nevű progi 50 celsius fok felett jez lángot

Igen tudom. Már nekem is leesett.😃

Azokon a képeken amiket betettem, van ugye a processzor(CPU), gondolom a két mag a Core0, meg a Core1. A legalsó a Core az a videokártya magját jelenti?
0
0
0
0
Tamas76 avatar
a speedFan nevű progi 50 celsius fok felett jez lángot
0
0
0
0
no avatar
roberto888 írta:
Kyp írta:...

Game közben teljesen jók a hőfokok!😀

Értem. Köszönöm. Csak annyi féle variációt olvastam a neten, nem bíztam egyikben sem. Bár a procit is használtan vettem fele annyiért mint amennyi a boltban, nem kéne hogy valami leégjen, mert ez a gép így is drága mulatság volt nekem.

Lehet hogy csak azok a kis lángocskák ilyesztettek meg a képeken. De rám nagy hatással voltak.😃😃😃
0
0
0
0
roberto888 avatar
Kyp írta:...

Game közben teljesen jók a hőfokok!😀
0
0
0
0
Nedadam avatar
na nekem is kéne ijen árban lcd monitor
0
0
0
0
blizzard avatar
Hello.
Szerintetek jó ez a monitor?
VIDEOSEVEN 19" wide V7 R19W11 19" LCD Monitor 15000. Másfél éves és nincs gari rá. Megérné megvenni? Gagyi minőség? Hamar elromlana? 😆 köszi.
0
0
0
0
xxx3 avatar
peti006 írta:
Sziasztok milyen programmal és hogy kell irni BOOT DVD-t?

Asszem IsoBuster is lehet irni 😀
0
0
0
0
Nedadam avatar
a nero burning room-mal😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok milyen programmal és hogy kell irni BOOT DVD-t?
0
0
0
0
Tamas76 avatar
Hát lehet, hogy a videókártyára venned kell egy új hűtőt! A procid hőmérséklete még elfogadható!
0
0
0
0
roberto888 avatar
Az alaplap kicsit meleg, a többi az jó. A CPU-t mér meg valamivel, és az alaplap Chipsetére tegyél egy kisebb hűtőt, ami segít eloszlatni a felesleges hőt!😀
0
0
0
0
no avatar
Üdv. Hőmérsékletekkel kapcsolatba lenne kérdésem. Google-ba utána olvastam, de mindenhol mást irnak. A processzor, a videókártya, a winchester meg az alaplap hőmérséklete érdekelne, hogy mennyi az ideális, és meddig lehet engedni, ahol még nem károsodnak a dolgok.

Most egy 20 perce megy a gép, de semmit nem csinálok csak netezek. Az everest ezeket méri: alaplap: 41fok, GPU: 45fok, oprendszeres HDD:36fok, oprendszer nélküli HDD:32fok. Ja és a procit nem irja ki az everest. Ilyenkor mi van?
0
0
0
0
levi27 avatar
a sharder model-t lehet fentebb huzni?😆laptopon jol jönne😃
0
0
0
0
levi27 avatar

jo nekem ez egy ideig majd később jobbat a lap az bírja a phenom IIx4 ugyhogy majd később lehet az lessz de most jo ez😃
0
0
0
0
biggdogg avatar
nm ... amugy most gondolkozok ezen az HT-s dolgon ... de ha gondolod szetnezhetsz Phenom X3asok kornyeken is 😀 nem halsz bele 😆
0
0
0
0
levi27 avatar
jolessz nekem az 5000+ os egyenlőre 1-2év mulva már
phenom x4 es lessz 😆
Köszönöm mester a tanácsot😆😆:Ð
0
0
0
0
biggdogg avatar
jah es a HT az 5000+osnal 2000 Mhz ... tudtommal ... ezert vettem en is 6000+os Athlont 😆 ... de az 5000+osnak jo az ar/teljesitmeny aranya. A dontes a te kezedben van ifju Jedi 😆
0
0
0
0
levi27 avatar
én is az 5000+ os mellett vagyok mert olcsobb is FSB meg 1GHz mind a 2-nél ugyhogy az 5000+ os lessz 😆😃:Ð
0
0
0
0
biggdogg avatar
Noss az 5000+os tobbet fogyaszt de szerintem jobb is mint a masik 4850e ... hogy mi a kulonbseg a ketto kozott azt nem nagyon tudom de a fogyasztasra illetve az FSB-re tippelek 😀 nekem az 5000+os jobban kene (szemelyes velemeny ... nem muszaj elfogadni 😜)
0
0
0
0
levi27 avatar
mi a véleményetek ezekrol az alkatrészekröl:
Asrock ALIVE DUAL-ESATA2
+
melyik proci lenne jobb bele?
AMD Athlon 64 5000+ X2 dobozos
vagy
AMD X2 4850e dobozos
0
0
0
0
biggdogg avatar
Ha meg akarsz bele ra vagy 2 giga rammot akkor 64 bittes windowst kell majd tegyel (tom mind1 h XP vag VIsta lenyeg 64 bitt legyen) ... azt mindenkepp fontold meg hogy ehhez akarsz hozzavenni egy masikat vagy inkabb veszel 2 x gigat dual channel kiszerelsben ... ha nem kivansz ugy cselekedni akkor egy ujgyan ilyen Kingmax 800 Mhzes jo is lesz... de ajanlom a dual channelt 😀
0
0
0
0
blizzard avatar
Hello.
A gépembe van kettő RAM hely. Van benne egy2GB-os 800Mhz-es Kingmax RAM modul. Lehet bele venni még? Ha lehet miet kell venni bele? Windows XP-t használok. (32Bit)
0
0
0
0
roberto888 avatar
Elég gyenge. Inkább vegyél Geforce 9600GT-t 25-30E Ft között.
0
0
0
0
dave500 avatar
az jó és egy ilyen videókari:ALAXY GF7200GS 256MB DDR2 HD PCIE az szerintetek mien?
0
0
0
0
dave500 avatar
akkor pl elboldogulna egy gta iv-el is szerintetek? egy jó videókarival?
0
0
0
0
roberto888 avatar
sztem igen. megállja a helyét a mai gameknél is
0
0
0
0
dave500 avatar
köszi
akkor ez szerintetek jó proc?
0
0
0
0
roberto888 avatar
Ez a CPU 2 magos és magonként 2300MHz-es. Nem oszt fel semmit.😀 Azért jó ez a proci mert keveset fogyaszt.
0
0
0
0
dave500 avatar
szzasztok nem vagyok annyira kezdő de azt szeretném kérdezni hogy ez a cpu:AMD Athlon 64 X2 4450e AM2 BOX
ez 2x xxx ghz avgy az xxx ghz-et soztja fel 2 felé a 2 cpu?
0
0
0
0
roberto888 avatar
De arra figyelni kell, hogy azonos legyen a 2 vga. Ha gyártó alapján nem is, de GPU alapján mindenképpen egyeznie kell. Ha viszont veszel teszemazt egy 256-os és egy 512-es 8800GT-t sli-be, akkor az 512-esből csak 256 mb-ot fog használni, feltve ha egyáltalán hajlandó lesz úgy menni. Szal fontos h egyforma legyen a 2 kari. Ja és nem árt Crossfire és SLI mellé egy erős táp, legalább 600W a márkásabb fajtából.
0
0
0
0
eleminator avatar
A CrossFire mód az ATI videókarik összekapcsolására szolgál(NVIDIA-nál a SLI), de ez is csak PCI-e alaplapoknál! Magyarúl ha megfelelő alaplapod s veszel két videókártyát bele akkor az ATI-nál CROSSFIRE módban kapcsolod össze öket.
Ha nincs bekapcsolva, akkor a fő PCI-e (16x) videókarit hajtja meg. egyébként csak bekapcsolás után fogja a másik kártyát i8s használni, ami ha egyforma, akkor kb 30%-os sebbesség nővelést lehet csak elérni vele!
0
0
0
0
eleminator avatar
kép linkjét beilleszted, kijelölöd, majd a comment alatt a "kép beillesztése URL címről" gombra kattint va, s kész
0
0
0
0
ArtyomAlekseyevich avatar
Lehet hogy nem ebbe a topikba kellene irnom, de fogalmam sincs hogy hogyan kell képet beilleszteni a kommentekbe!! Pls Help!!
0
0
0
0
MoonW avatar
A 3DMark egy tesztprogram, leginkább a 3d-s megjelenítést lehet vele tesztelni.
0
0
0
0
utahl2 avatar
hellosztok.
Azt kérdezném, hogy mire jó a 3DMark??
Mert van-e értelme leszedni?
0
0
0
0
MoonW avatar
nincs gond belőle ha kettő fut egyszerre, ha nem zabálnak túl sok memóriát
0
0
0
0
tomtiraz avatar
hello.azt szeretném kérdezni hogy a kémprogram keresőknél is probléma a több progi eggyüttes használata/rezidens keresők,ha jóltudom/.nekem a spybot search and destroy és a spyware terminator fut a gépen és mindkettő autón indul.nem zavarják egymást .legalábbis nemtudok róla.maradhat így vagy mint a hegylakóban"csak egy maradhat"?előre is köszönöm!
0
0
0
0
tomtiraz avatar
megoldódott az ikon problémám!néha bele akadt videokba a gép,uninstaláltam a codec packot,tettem fel újat azóta megszüntek a fent emlitett problémák!további jó napot!
0
0
0
0
tomtiraz avatar
köszi most én is átadom a gépet a feleségemnek,hello
0
0
0
0
MoonW avatar
Sajnos nem tudom miért csinálja, de ha valakinek lesz rá ötlete akkor majd leírhatja.
0
0
0
0
tomtiraz avatar
bocsi a késésért ,nem hanem amikor megirom, kiadja alemezt vissza teszem megnyitom akkor,az ie ikon alatt látszik az eredeti mappa széle vagy a winrar ikon széle,pedig nem is iet használok hanem firefoxot
0
0
0
0
MoonW avatar
Természetesen, ha tudok segítek, de most semmi használható nem jut az eszembe...
Szerintem a Neroval lehet valami gond. Ez akkor történik amikor berakod az írási listába?
0
0
0
0
tomtiraz avatar
neroval irom,nem átvátozik hanem rajta van, alatta látszik az eredeti ikon is.másik gépen no problem.a virus irtom eset smart security és nem talál virust!köszi hogy foglalkozol a gondommal
0
0
0
0
MoonW avatar
Hmm, elég fura.... Nero programmal írod a lemezeket? És minden mappa ikonja átváltozik?
Elsőre úgy hangzik mint egy vicces kis vírus.😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció