Tamas76 írta:
a speedFan nevű progi 50 celsius fok felett jez lángot
Igen tudom. Már nekem is leesett.😃
Azokon a képeken amiket betettem, van ugye a processzor(CPU), gondolom a két mag a Core0, meg a Core1. A legalsó a Core az a videokártya magját jelenti?
Értem. Köszönöm. Csak annyi féle variációt olvastam a neten, nem bíztam egyikben sem. Bár a procit is használtan vettem fele annyiért mint amennyi a boltban, nem kéne hogy valami leégjen, mert ez a gép így is drága mulatság volt nekem.
Lehet hogy csak azok a kis lángocskák ilyesztettek meg a képeken. De rám nagy hatással voltak.😃😃😃
Hello.
Szerintetek jó ez a monitor?
VIDEOSEVEN 19" wide V7 R19W11 19" LCD Monitor 15000. Másfél éves és nincs gari rá. Megérné megvenni? Gagyi minőség? Hamar elromlana? 😆 köszi.
Az alaplap kicsit meleg, a többi az jó. A CPU-t mér meg valamivel, és az alaplap Chipsetére tegyél egy kisebb hűtőt, ami segít eloszlatni a felesleges hőt!😀
Üdv. Hőmérsékletekkel kapcsolatba lenne kérdésem. Google-ba utána olvastam, de mindenhol mást irnak. A processzor, a videókártya, a winchester meg az alaplap hőmérséklete érdekelne, hogy mennyi az ideális, és meddig lehet engedni, ahol még nem károsodnak a dolgok.
Most egy 20 perce megy a gép, de semmit nem csinálok csak netezek. Az everest ezeket méri: alaplap: 41fok, GPU: 45fok, oprendszeres HDD:36fok, oprendszer nélküli HDD:32fok. Ja és a procit nem irja ki az everest. Ilyenkor mi van?
jah es a HT az 5000+osnal 2000 Mhz ... tudtommal ... ezert vettem en is 6000+os Athlont 😆 ... de az 5000+osnak jo az ar/teljesitmeny aranya. A dontes a te kezedben van ifju Jedi 😆
Noss az 5000+os tobbet fogyaszt de szerintem jobb is mint a masik 4850e ... hogy mi a kulonbseg a ketto kozott azt nem nagyon tudom de a fogyasztasra illetve az FSB-re tippelek 😀 nekem az 5000+os jobban kene (szemelyes velemeny ... nem muszaj elfogadni 😜)
mi a véleményetek ezekrol az alkatrészekröl:
Asrock ALIVE DUAL-ESATA2
+
melyik proci lenne jobb bele?
AMD Athlon 64 5000+ X2 dobozos
vagy
AMD X2 4850e dobozos
Ha meg akarsz bele ra vagy 2 giga rammot akkor 64 bittes windowst kell majd tegyel (tom mind1 h XP vag VIsta lenyeg 64 bitt legyen) ... azt mindenkepp fontold meg hogy ehhez akarsz hozzavenni egy masikat vagy inkabb veszel 2 x gigat dual channel kiszerelsben ... ha nem kivansz ugy cselekedni akkor egy ujgyan ilyen Kingmax 800 Mhzes jo is lesz... de ajanlom a dual channelt 😀
Hello.
A gépembe van kettő RAM hely. Van benne egy2GB-os 800Mhz-es Kingmax RAM modul. Lehet bele venni még? Ha lehet miet kell venni bele? Windows XP-t használok. (32Bit)
szzasztok nem vagyok annyira kezdő de azt szeretném kérdezni hogy ez a cpu:AMD Athlon 64 X2 4450e AM2 BOX
ez 2x xxx ghz avgy az xxx ghz-et soztja fel 2 felé a 2 cpu?
De arra figyelni kell, hogy azonos legyen a 2 vga. Ha gyártó alapján nem is, de GPU alapján mindenképpen egyeznie kell. Ha viszont veszel teszemazt egy 256-os és egy 512-es 8800GT-t sli-be, akkor az 512-esből csak 256 mb-ot fog használni, feltve ha egyáltalán hajlandó lesz úgy menni. Szal fontos h egyforma legyen a 2 kari. Ja és nem árt Crossfire és SLI mellé egy erős táp, legalább 600W a márkásabb fajtából.
A CrossFire mód az ATI videókarik összekapcsolására szolgál(NVIDIA-nál a SLI), de ez is csak PCI-e alaplapoknál! Magyarúl ha megfelelő alaplapod s veszel két videókártyát bele akkor az ATI-nál CROSSFIRE módban kapcsolod össze öket.
Ha nincs bekapcsolva, akkor a fő PCI-e (16x) videókarit hajtja meg. egyébként csak bekapcsolás után fogja a másik kártyát i8s használni, ami ha egyforma, akkor kb 30%-os sebbesség nővelést lehet csak elérni vele!
hello.azt szeretném kérdezni hogy a kémprogram keresőknél is probléma a több progi eggyüttes használata/rezidens keresők,ha jóltudom/.nekem a spybot search and destroy és a spyware terminator fut a gépen és mindkettő autón indul.nem zavarják egymást .legalábbis nemtudok róla.maradhat így vagy mint a hegylakóban"csak egy maradhat"?előre is köszönöm!
megoldódott az ikon problémám!néha bele akadt videokba a gép,uninstaláltam a codec packot,tettem fel újat azóta megszüntek a fent emlitett problémák!további jó napot!
bocsi a késésért ,nem hanem amikor megirom, kiadja alemezt vissza teszem megnyitom akkor,az ie ikon alatt látszik az eredeti mappa széle vagy a winrar ikon széle,pedig nem is iet használok hanem firefoxot
Természetesen, ha tudok segítek, de most semmi használható nem jut az eszembe...
Szerintem a Neroval lehet valami gond. Ez akkor történik amikor berakod az írási listába?
neroval irom,nem átvátozik hanem rajta van, alatta látszik az eredeti ikon is.másik gépen no problem.a virus irtom eset smart security és nem talál virust!köszi hogy foglalkozol a gondommal
a speedFan nevű progi 50 celsius fok felett jez lángot
Igen tudom. Már nekem is leesett.😃
Azokon a képeken amiket betettem, van ugye a processzor(CPU), gondolom a két mag a Core0, meg a Core1. A legalsó a Core az a videokártya magját jelenti?
Game közben teljesen jók a hőfokok!😀
Értem. Köszönöm. Csak annyi féle variációt olvastam a neten, nem bíztam egyikben sem. Bár a procit is használtan vettem fele annyiért mint amennyi a boltban, nem kéne hogy valami leégjen, mert ez a gép így is drága mulatság volt nekem.
Lehet hogy csak azok a kis lángocskák ilyesztettek meg a képeken. De rám nagy hatással voltak.😃😃😃
Game közben teljesen jók a hőfokok!😀
Szerintetek jó ez a monitor?
VIDEOSEVEN 19" wide V7 R19W11 19" LCD Monitor 15000. Másfél éves és nincs gari rá. Megérné megvenni? Gagyi minőség? Hamar elromlana? 😆 köszi.
Sziasztok milyen programmal és hogy kell irni BOOT DVD-t?
Asszem IsoBuster is lehet irni 😀
Most egy 20 perce megy a gép, de semmit nem csinálok csak netezek. Az everest ezeket méri: alaplap: 41fok, GPU: 45fok, oprendszeres HDD:36fok, oprendszer nélküli HDD:32fok. Ja és a procit nem irja ki az everest. Ilyenkor mi van?
jo nekem ez egy ideig majd később jobbat a lap az bírja a phenom IIx4 ugyhogy majd később lehet az lessz de most jo ez😃
phenom x4 es lessz 😆
Köszönöm mester a tanácsot😆😆:Ð
Asrock ALIVE DUAL-ESATA2
+
melyik proci lenne jobb bele?
AMD Athlon 64 5000+ X2 dobozos
vagy
AMD X2 4850e dobozos
A gépembe van kettő RAM hely. Van benne egy2GB-os 800Mhz-es Kingmax RAM modul. Lehet bele venni még? Ha lehet miet kell venni bele? Windows XP-t használok. (32Bit)
akkor ez szerintetek jó proc?
ez 2x xxx ghz avgy az xxx ghz-et soztja fel 2 felé a 2 cpu?
Ha nincs bekapcsolva, akkor a fő PCI-e (16x) videókarit hajtja meg. egyébként csak bekapcsolás után fogja a másik kártyát i8s használni, ami ha egyforma, akkor kb 30%-os sebbesség nővelést lehet csak elérni vele!
köszi!
Azt kérdezném, hogy mire jó a 3DMark??
Mert van-e értelme leszedni?
Szerintem a Neroval lehet valami gond. Ez akkor történik amikor berakod az írási listába?
Elsőre úgy hangzik mint egy vicces kis vírus.😀