Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
thug85 avatar
Azt hiszem ez működik win 7 alatt:[url=http://www.hoc.hu/index.php?p=news&y=18401]win rar[/url]
0
0
0
0
filecsko avatar
winrarral ne mmegyek sokra😕
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Most kiadtak egy új winrart ami már támogatja a 64 bites op rendszereket a nevét nem tudom de a honlapján biztos fennvan
0
0
0
0
filecsko avatar
próbáltam de mikor a win7-re akarom feltenni sose sikerül😶
0
0
0
0
blizzard avatar
filecsko írta:
fájlegyesítét akarok végezni a gta4-el win7-en total cammanderrel de nem engedi
van valami más program ??

Próbáld meg valahogy WinRaR-al. Nemtok mást.
0
0
0
0
zola1995 avatar
segitsetek léci mi lehet abaj , amikor bekapcsolom a gépet feljön egy olyan hogy elenörzi az egyik meghajtón lévő memóriát, néha felhozza hogy nem sikerült az elinditás és ezért csökentet be vagy normálba meg ilyenek
, nehezen jkön be az asztal olyan játék akadozik ami edig nem akadozott,
szerintetek mi lehet a baj?
szerintem a memóriával van valami:S
0
0
0
0
filecsko avatar
fájlegyesítét akarok végezni a gta4-el win7-en total cammanderrel de nem engedi
van valami más program ??
0
0
0
0
blizzard avatar
Hello mindenkinek! Meglehet vhogy változtatni az
IP címet?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Jé tök jó kösszönöm a segítséged amúgy a pcworld segélyvonalon mondták bár nekem egy régi kb 5 éves alaplap néhány mm görbül mert megnéztem
0
0
0
0
pomrum avatar
kmisi99 írta:
Hello hallottam hogy ha túl vékony és gagyi az alaplapi tálca, akkor a meleg hatására meggörbül, és mivel hozzá van csavarozva az alaplap, görbül az is.

szerintetek ha egy nagyon kicsit max 1-2 mm meg van görbülve az alaplap attól már tönkremegy?
Negativ! nem tudom ki mondta de ez sületlenség, az alaplap eleve hőálló gyantával van kezelve és annyira rugalmas hogy még szándékossan is nehéz tartósan eldeformálni.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hello hallottam hogy ha túl vékony és gagyi az alaplapi tálca, akkor a meleg hatására meggörbül, és mivel hozzá van csavarozva az alaplap, görbül az is.

szerintetek ha egy nagyon kicsit max 1-2 mm meg van görbülve az alaplap attól már tönkremegy?
0
0
0
0
tooth9 avatar
Jah szerintem is, már töltök inkább egy Vistát 😀
0
0
0
0
pomrum avatar
Hát igen meleg még ez a Win7 leves. kicsit várni kell vele.
0
0
0
0
tooth9 avatar
Már megoldódott a problémám. 😀
De lehet inkább felteszem a Vistát, mert sok programra írta már, hogy nem kompatibilis a rendszerrel..(win7-el) 😞
0
0
0
0
Athesz avatar
Én is elrontottam így mikor az XP-t raktam fel! Újrakell formáznod csak nem emléxem már h mire kell menni! 😞 😶
0
0
0
0
tooth9 avatar
Nah megvan az új gépem. Felraktam rá a Win7-et, és mikor kérdezte hogy particionálom-e, arra mentem, hogy New, csináltam egy olyat, hogy 80000Mb a mennyisége. Ezt kiválasztottam, erre fel is rakta, de nincsen D-m. 😞 És a többi 240GB sincs meg :S Mit kell csinálni ilyenkor ?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar

0
0
0
0
no avatar
filecsko írta:
kattints a most játszott-ra és a lista ablaktábla megjelenítése

köszi szépen 😀 sikerült végre😃
0
0
0
0
Athesz avatar
zola1995 írta:
Nvidiánál h lehet órajelet állitani?

A RivaTuner nevű programmal tudod! Én is azt használom! 😀
0
0
0
0
filecsko avatar
kattints a most játszott-ra és a lista ablaktábla megjelenítése
0
0
0
0
zola1995 avatar
Nvidiánál h lehet órajelet állitani?
0
0
0
0
BoyLeR avatar
és mit áliccsak be?😃 nem járt vele senki, és eddig jo volt.
0
0
0
0
Core2 avatar
talán router probléma lehet...esetleg csak beállítás kérdése az egész a laptopon
0
0
0
0
BoyLeR avatar
segiccsen vki ha tud...
van a modem...abból átmegy a kábel 1 ruterbe. a ruterböl pedig jön a kábel az én gépembe...és igy van nekem netem kábelröl, faterom meg tudja fogni laptopjával a rutertöl. a probléma az h ma reggeltöl faterom gépe amikor csatlakozni próbál a vezeték nélküli hálózatra, akkor kiirja h csatlakozás sikerült, és azonosítás. eddig oké, de 3 percig kb csak azonosít, utána meg kiirja h nem azonosított hálózat, és hozzáférés: csak helyi. tehát nem lehet vele netezni...vki nem tudja erre a megoldást?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
az jó akkor majd valamikor megrendelem ha anyám ad pízt rá
0
0
0
0
Core2 avatar
általában 12 hónapig hordják, tehát igen, júniusig kapni fogod.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hello úgy tervezem hogy megrendelem a pcworld magazint 1 évre és az a kérdésem ha most rendelem akkor jövőév júniusáig hozzák vagy hogy van ez ha ilyenkor rendelem meg egy évre??
0
0
0
0
Bewy avatar
Royal írta:
üdv, nem tudtam h egy ilyen jellegű kérdést hova írjak ezért most ide irom annyi lenne h vki rendelt már vmi cuccot a pcxről?, ha igen milyen tapasztalatai vannak mert lehet h rendelek vga-t és nem szeretném ha darabokban adná át a futár szóval csak annyira lennék kívancsi h megbízhatóan megfelelően szállítanak-e? elöre is thx.

amúgy ez 1 ilyen mindenes topic, szerintem😀

pcx-ről sajnos nem tudok neked mondani semmit de ipon-ról haverom rendelte a gépét és van garancia futár meg minden ha gondolod nézd meg ott is hogy mennyi a vga
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nos én még nem rendeltem de nagyon jókat hallottam róla és onnan is fogom rendelni a gépet de engem is érdekelne hogy milyen tapasztalatai vannak a pcx el
0
0
0
0
zelcsi avatar
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html akkor most ezt szedd le!
0
0
0
0
zelcsi avatar
http://www.nvidia.com/object/winxp_186.18_whql.html vga driver!kipipálod a kis négyzetet és letöltöd!ha megvan szólj!
0
0
0
0
zola1995 avatar
ok kösz
am annak a 2 játéknak nem kéne akadozni nem?
és segitenél drivert hogy kel frisiteni ?mer t nem naon tom
0
0
0
0
zola1995 avatar
Ramot tettem bele 320GBHDDt meg videó kártyát
de am az oldalon is 100% ir mind a kettőnél:S
0
0
0
0
zelcsi avatar
próbálj meg vga drivert frissíteni!vagy a physx-et!
0
0
0
0
pomrum avatar
zola1995 írta:
segitsetek léci
most jácok az X-men originsel és nem fagyot le eddig de mostanába egy párszor lefagy ugy hogy ki kell lépnem
Meg a Prototypenál amikor játszok nem akadozik de ha a menübe lépek lefagy:S Megint újra kell inditani
Nem tudjátok mivel lehet a gond?
Huztál valamin a gépedben?
0
0
0
0
zola1995 avatar
segitsetek léci
most jácok az X-men originsel és nem fagyot le eddig de mostanába egy párszor lefagy ugy hogy ki kell lépnem
Meg a Prototypenál amikor játszok nem akadozik de ha a menübe lépek lefagy:S Megint újra kell inditani
Nem tudjátok mivel lehet a gond?
0
0
0
0
no avatar
hát én ezzel nem tok else indul a program nem tudod hogy kell az ATI CCC-vel?
0
0
0
0
pomrum avatar
Gamer7 írta:
ezzel hogyan kell az órajeleken állítani?
Azért javasoltam ezt mert ez a legegyszerübb és a legjobb, csak két csuszkát kel huzógatni memória és gpu.
0
0
0
0
no avatar
ezzel hogyan kell az órajeleken állítani?
0
0
0
0
pomrum avatar
Gamer7 írta:
Az ATI CCC-vel hol és hogyan kell tuningolni?
lehet órajeleken állítani és hogy?
Erre a célra a legjobb progi szerintem a powerstrip.
0
0
0
0
no avatar
Az ATI CCC-vel hol és hogyan kell tuningolni?
lehet órajeleken állítani és hogy?
0
0
0
0
Bewy avatar
Ferrari írta:
Mennyi fokon megyen neked?
Én még régebben a Pentium D-met húztam fel gyári hűtővel...

már 1 ideje megy a gép és 40°C os most, terhelés alatt talán 50-55°C szokott max lenni nem tudom pontossan(lehet még annyi se) és a hűtőm most 1100rpm(2.5 a max ha jól tom)
0
0
0
0
Core2 avatar
Valaki nemtudja véletlenül, hogy a VLC media pléjerrel hogy tudok képet lopni a filmekből ??? sűrgős lenne
0
0
0
0
no avatar
Tudtok olyan programról LINKET adni amivel lehet ATI kártyákat HÚZNI?
0
0
0
0
BoyLeR avatar
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../
0
0
0
0
zola1995 avatar
Nvidiánál hol kell átálitani a óra mutató jelét?
0
0
0
0
Ferrari avatar
Mennyi fokon megyen neked?
Én még régebben a Pentium D-met húztam fel gyári hűtővel...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció