segitsetek léci mi lehet abaj , amikor bekapcsolom a gépet feljön egy olyan hogy elenörzi az egyik meghajtón lévő memóriát, néha felhozza hogy nem sikerült az elinditás és ezért csökentet be vagy normálba meg ilyenek
, nehezen jkön be az asztal olyan játék akadozik ami edig nem akadozott,
szerintetek mi lehet a baj?
szerintem a memóriával van valami:S
kmisi99 írta:
Hello hallottam hogy ha túl vékony és gagyi az alaplapi tálca, akkor a meleg hatására meggörbül, és mivel hozzá van csavarozva az alaplap, görbül az is.
szerintetek ha egy nagyon kicsit max 1-2 mm meg van görbülve az alaplap attól már tönkremegy?
Negativ! nem tudom ki mondta de ez sületlenség, az alaplap eleve hőálló gyantával van kezelve és annyira rugalmas hogy még szándékossan is nehéz tartósan eldeformálni.
Hello hallottam hogy ha túl vékony és gagyi az alaplapi tálca, akkor a meleg hatására meggörbül, és mivel hozzá van csavarozva az alaplap, görbül az is.
szerintetek ha egy nagyon kicsit max 1-2 mm meg van görbülve az alaplap attól már tönkremegy?
Nah megvan az új gépem. Felraktam rá a Win7-et, és mikor kérdezte hogy particionálom-e, arra mentem, hogy New, csináltam egy olyat, hogy 80000Mb a mennyisége. Ezt kiválasztottam, erre fel is rakta, de nincsen D-m. 😞 És a többi 240GB sincs meg :S Mit kell csinálni ilyenkor ?
segiccsen vki ha tud...
van a modem...abból átmegy a kábel 1 ruterbe. a ruterböl pedig jön a kábel az én gépembe...és igy van nekem netem kábelröl, faterom meg tudja fogni laptopjával a rutertöl. a probléma az h ma reggeltöl faterom gépe amikor csatlakozni próbál a vezeték nélküli hálózatra, akkor kiirja h csatlakozás sikerült, és azonosítás. eddig oké, de 3 percig kb csak azonosít, utána meg kiirja h nem azonosított hálózat, és hozzáférés: csak helyi. tehát nem lehet vele netezni...vki nem tudja erre a megoldást?
hello úgy tervezem hogy megrendelem a pcworld magazint 1 évre és az a kérdésem ha most rendelem akkor jövőév júniusáig hozzák vagy hogy van ez ha ilyenkor rendelem meg egy évre??
Royal írta:
üdv, nem tudtam h egy ilyen jellegű kérdést hova írjak ezért most ide irom annyi lenne h vki rendelt már vmi cuccot a pcxről?, ha igen milyen tapasztalatai vannak mert lehet h rendelek vga-t és nem szeretném ha darabokban adná át a futár szóval csak annyira lennék kívancsi h megbízhatóan megfelelően szállítanak-e? elöre is thx.
amúgy ez 1 ilyen mindenes topic, szerintem😀
pcx-ről sajnos nem tudok neked mondani semmit de ipon-ról haverom rendelte a gépét és van garancia futár meg minden ha gondolod nézd meg ott is hogy mennyi a vga
Nos én még nem rendeltem de nagyon jókat hallottam róla és onnan is fogom rendelni a gépet de engem is érdekelne hogy milyen tapasztalatai vannak a pcx el
zola1995 írta:
segitsetek léci
most jácok az X-men originsel és nem fagyot le eddig de mostanába egy párszor lefagy ugy hogy ki kell lépnem
Meg a Prototypenál amikor játszok nem akadozik de ha a menübe lépek lefagy:S Megint újra kell inditani
Nem tudjátok mivel lehet a gond?
segitsetek léci
most jácok az X-men originsel és nem fagyot le eddig de mostanába egy párszor lefagy ugy hogy ki kell lépnem
Meg a Prototypenál amikor játszok nem akadozik de ha a menübe lépek lefagy:S Megint újra kell inditani
Ferrari írta:
Mennyi fokon megyen neked?
Én még régebben a Pentium D-met húztam fel gyári hűtővel...
már 1 ideje megy a gép és 40°C os most, terhelés alatt talán 50-55°C szokott max lenni nem tudom pontossan(lehet még annyi se) és a hűtőm most 1100rpm(2.5 a max ha jól tom)
letöltöttem 1 nod32 virusirtót (win7-et használok...) na és amikor fel akarom telepíteni a nod32-őt ezt irja ki: "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../
fájlegyesítét akarok végezni a gta4-el win7-en total cammanderrel de nem engedi
van valami más program ??
Próbáld meg valahogy WinRaR-al. Nemtok mást.
, nehezen jkön be az asztal olyan játék akadozik ami edig nem akadozott,
szerintetek mi lehet a baj?
szerintem a memóriával van valami:S
van valami más program ??
IP címet?
De lehet inkább felteszem a Vistát, mert sok programra írta már, hogy nem kompatibilis a rendszerrel..(win7-el) 😞
kattints a most játszott-ra és a lista ablaktábla megjelenítése
köszi szépen 😀 sikerült végre😃
Nvidiánál h lehet órajelet állitani?
A RivaTuner nevű programmal tudod! Én is azt használom! 😀
van a modem...abból átmegy a kábel 1 ruterbe. a ruterböl pedig jön a kábel az én gépembe...és igy van nekem netem kábelröl, faterom meg tudja fogni laptopjával a rutertöl. a probléma az h ma reggeltöl faterom gépe amikor csatlakozni próbál a vezeték nélküli hálózatra, akkor kiirja h csatlakozás sikerült, és azonosítás. eddig oké, de 3 percig kb csak azonosít, utána meg kiirja h nem azonosított hálózat, és hozzáférés: csak helyi. tehát nem lehet vele netezni...vki nem tudja erre a megoldást?
üdv, nem tudtam h egy ilyen jellegű kérdést hova írjak ezért most ide irom annyi lenne h vki rendelt már vmi cuccot a pcxről?, ha igen milyen tapasztalatai vannak mert lehet h rendelek vga-t és nem szeretném ha darabokban adná át a futár szóval csak annyira lennék kívancsi h megbízhatóan megfelelően szállítanak-e? elöre is thx.
amúgy ez 1 ilyen mindenes topic, szerintem😀
pcx-ről sajnos nem tudok neked mondani semmit de ipon-ról haverom rendelte a gépét és van garancia futár meg minden ha gondolod nézd meg ott is hogy mennyi a vga
am annak a 2 játéknak nem kéne akadozni nem?
és segitenél drivert hogy kel frisiteni ?mer t nem naon tom
de am az oldalon is 100% ir mind a kettőnél:S
segitsetek léci
ezzel hogyan kell az órajeleken állítani?
Az ATI CCC-vel hol és hogyan kell tuningolni?
lehet órajeleken állítani és hogy?
lehet órajeleken állítani és hogy?
Mennyi fokon megyen neked?
már 1 ideje megy a gép és 40°C os most, terhelés alatt talán 50-55°C szokott max lenni nem tudom pontossan(lehet még annyi se) és a hűtőm most 1100rpm(2.5 a max ha jól tom)
vki tud segíteni hogy ez mér van?:S
ja és a nod32 verziója: v4.0.314 (64bit) /a win7 is 64 bites.../