ja, de most vmé nem lép ki, gyors elindítok 1 meccset és nem lép ki, szal nemtom mi lelte, de haveromnak is volt ez a gondja mind1, serverre viszont nemtok kapcsolódni, de inkább megkeresem v leszedem a Source-ot!
BiGame írta:
a Dell-t me mit ér a fullos gép, ha nincs hely😆!
nah és kérdeznék apróság, mé van, h amiko bekapcsolom a gépet néha berakad az indító gomb v mi a rák, és rögtön ki is kapcsol, szal a gomb nem mindig áll vissza alaphelyzetbe és beragad, ez lehet azé me naon öreg?
sztem azé mert öreg. 1 tanács: szed szét és olajozd be😉 úgy nem kéne beragadnia.
nah és kérdeznék apróság, mé van, h amiko bekapcsolom a gépet néha berakad az indító gomb v mi a rák, és rögtön ki is kapcsol, szal a gomb nem mindig áll vissza alaphelyzetbe és beragad, ez lehet azé me naon öreg?
akos0102 írta:
én azt szeretném kérdezni, hogy a monitort hogy lehet a legjobban áramtalanítani? 😆 tudom hülye krédés, de a régi monitorom tönkrement és erre az újra minden szempontból vigyázni akarok.
szóval elosztóba megy minden és ott van az a kis lámpa amit ha lekapcsolok akkor nuku áram. és akkor a kérdés: a monitor főkapcsolóját mindig nyomjam ki v. olyan állapotban lekapcsolhatom a lámpát h a monitort nem nyomom ki előtte? mert gondolom jobb a monitort minél kevesebbszer ki-be nyomogatni... vagy ha már itt tartok, akkor a monitir ki-be kapcsolását milyen mennyiségben szabad? előre is köszi a válaszokat és bocs ezért a nagyon furcsak kérdésért 😀
a monitorokban kapcsolóüzemű táp van ami nemnagyon szereti a folyamatos terhelést ezért jobb ha kihúzod a dugóból de úgyis jó ha csak simán benyomod a power gombot.
én azt szeretném kérdezni, hogy a monitort hogy lehet a legjobban áramtalanítani? 😆 tudom hülye krédés, de a régi monitorom tönkrement és erre az újra minden szempontból vigyázni akarok.
szóval elosztóba megy minden és ott van az a kis lámpa amit ha lekapcsolok akkor nuku áram. és akkor a kérdés: a monitor főkapcsolóját mindig nyomjam ki v. olyan állapotban lekapcsolhatom a lámpát h a monitort nem nyomom ki előtte? mert gondolom jobb a monitort minél kevesebbszer ki-be nyomogatni... vagy ha már itt tartok, akkor a monitir ki-be kapcsolását milyen mennyiségben szabad? előre is köszi a válaszokat és bocs ezért a nagyon furcsak kérdésért 😀
battyan írta:
Megrendeltem a Logitech x-540et!!! Remélem a majd sok ideges percet csinálok a szomszédoknak! 😆
Na akkor számolj majd be róla mert én is olyat veszek. Honnan és mennyiért rendelted?
Feltétlenül írok majd neked! Én a qcomp-ról rendeltem 90€-ért. Az kb. 24 000 ft. Volt olcsóbban is csak arra kellett volna várni, én pedig mihamarabb bömböltetni akarom....😆
battyan írta:
Megrendeltem a Logitech x-540et!!! Remélem a majd sok ideges percet csinálok a szomszédoknak! 😆
35wattos mélynek már van hangja nekem 80 van már de az ablak rezeg meg némelyik zenénél az ajtó meg a szekrényis a szomszédokról ne is beszéljünk hogy hogy idegesítheti pedig fél méter vastag falla fan elválasztva.
gyenesmartin írta:
ezek közül a logitech z4 szól a legjobban de inkább vegyél logitech x230-at. 10 000 forint körül van.ja és csak akkor jó az 5.1-es amikor dvd-t nézel meg játszol zenénél teljesen mindegy.
Főként zenehallgatásra és játékra használnám. A Logitech x230 kb. 15 000ft-ba jön ki, a Z4 pedig 17 000ft-ba. Olyan kéne, hogy zengjen tőle a ház! 😆
ezek közül a logitech z4 szól a legjobban de inkább vegyél logitech x230-at. 10 000 forint körül van.ja és csak akkor jó az 5.1-es amikor dvd-t nézel meg játszol zenénél teljesen mindegy.
Még azt nem döntöttem el, 2.1 vagy 5.1-t veszek.
2.1-ből ezek jöhetnek számításba:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
esetleg még ez, de már egy kicsit drága: [LINK]
Nem tudom, hogy megéri-e 5.1-est vennem, mert nem tudnám hova szétrakni 😞
Szerintem felesleges ezt a konfigot lecserélni arra. Egyrészt a jelenlegi procid erősebb a tervezettnél, és véleményem szerint jobban jársz a 4 GB DDR2-es ramokkal mint a 2 GB DDR3-asokkal:
[LINK]
Másrészt a GTS250-el nem lennél előrébb mint a mostani kártyáddal, mivel nagyjából azonos a teljesítményük:
[LINK]
[LINK]
[url]http://vgaspeed.hu/graph.php?mode=compare&p2=akataeabe0&p3=aaaaaaaaaa&p4=aaaaaaaaaa&p5=adauaeabew&page=4[/url]
Mivel a két vga kb. ugyanazt tudja(a dx11 szempontjából az ati még jobb választás is), a mostani proci meg egyértelműen jobb, nem tartom jó ötletnek a cserét.
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez miért van és hogy tom át állitani?
elöre is kössz a válaszokat
sztem azé mert öreg. 1 tanács: szed szét és olajozd be😉 úgy nem kéne beragadnia.
Van 2db netbook, amit kinéztem, de nem tudom, h melyik legyen:
Acer Aspire One D250 Intel Atom N280 1.66GHz, 1GB RAM, 80GB, 10.1 Notebook --> 90e.
Dell Inspiron Mini 1010 Intel Atom N270 1.6GHz, 1GB RAM, 160GB, 10.1 Notebook --> 87e.
Én is hallottam már szólni ilyet a hangerő kb 30% on volt de iszonyúan hangos volt
Na akkor számolj majd be róla mert én is olyat veszek. Honnan és mennyiért rendelted?
Feltétlenül írok majd neked! Én a qcomp-ról rendeltem 90€-ért. Az kb. 24 000 ft. Volt olcsóbban is csak arra kellett volna várni, én pedig mihamarabb bömböltetni akarom....😆
fúúú elég kemény!
Az x540-es 24 000 ft az x530-as pedig 21 000 ft!
És valamilyen 2.1es?
Van még valami 2.1-es ami ilyen erős, mert most nincs x230-as raktáron?
Van itt egy 11-ért! [LINK]
Am. ezeket hozzá lehet kötni a dvd-hez?
fúúú elég kemény!
És valamilyen 2.1es?
fúúú elég kemény!
És valamilyen 2.1es?
fúúú elég kemény!
És valamilyen 2.1es?
ennyiből max egy logitech x540-es jön ki.Ilyen hangja van[LINK]
az nagyon zsír hangfal én most éppen erre gyűjtök ismerősömnek is ilyen van és van ám ereje rendesen
És valamilyen 2.1es?
Főként zenehallgatásra és játékra használnám. A Logitech x230 kb. 15 000ft-ba jön ki, a Z4 pedig 17 000ft-ba. Olyan kéne, hogy zengjen tőle a ház! 😆
2.1-ből ezek jöhetnek számításba:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
esetleg még ez, de már egy kicsit drága: [LINK]
Nem tudom, hogy megéri-e 5.1-est vennem, mert nem tudnám hova szétrakni 😞
Hangfalat szeretnék venni! Mit kell a hangfal vásárlásakor figyelembe vennem?
sziasztok! eladom a gépem és lecserélem intel konfigra sztetek?jo döntés
Ezt:
AMD Athlon X2 6000+
Kingston 4X1GB DDR2 800MHz
Sapphire Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3
erre ami be van irva a gépemhez...
Szerintem felesleges ezt a konfigot lecserélni arra. Egyrészt a jelenlegi procid erősebb a tervezettnél, és véleményem szerint jobban jársz a 4 GB DDR2-es ramokkal mint a 2 GB DDR3-asokkal:
[LINK]
Másrészt a GTS250-el nem lennél előrébb mint a mostani kártyáddal, mivel nagyjából azonos a teljesítményük:
[LINK]
[LINK]
[url]http://vgaspeed.hu/graph.php?mode=compare&p2=akataeabe0&p3=aaaaaaaaaa&p4=aaaaaaaaaa&p5=adauaeabew&page=4[/url]
Mivel a két vga kb. ugyanazt tudja(a dx11 szempontjából az ati még jobb választás is), a mostani proci meg egyértelműen jobb, nem tartom jó ötletnek a cserét.
Ezt:
AMD Athlon X2 6000+
Kingston 4X1GB DDR2 800MHz
Sapphire Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3
erre ami be van irva a gépemhez...