Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
pakai93 írta:
Vietcong írta:
😆Lenne 1 kérdésem.Mit jelent a játék beállitásoknál a V-Sync?Ezzel mit állitunk a grafikán

a v-sync röviden és egyszer?en: ha be van kapcsolva akkor kevesebb az fps de nem engedi h hirtelen lecsökkenjen 1-2-re ha ki van kapcsolva akkor pedig szabadon tud ingadozni az fps fel tud menni a végtelenségig de akár le is tud csökkenni ami néha idegesit? egy nehéz misso közben!
vagyis konkrétan nem ez... de te lényegében ezt veszed észre!

JAAAAAAA akkor azért newm ment fel soha az fpsem 60 fölé már ki voltam akadva
0
0
0
0
Vietcong avatar
Kössz szépen a válaszaitokat!
0
0
0
0
pakai93 avatar
én ki szoktam kapcsolni legyen több fps egyenl?re ugyse ingadozik olyan nagy mértékben... persze er?sebb gépek esetében 😆
0
0
0
0
pakai93 avatar
Vietcong írta:
😆Lenne 1 kérdésem.Mit jelent a játék beállitásoknál a V-Sync?Ezzel mit állitunk a grafikán

a v-sync röviden és egyszer?en: ha be van kapcsolva akkor kevesebb az fps de nem engedi h hirtelen lecsökkenjen 1-2-re ha ki van kapcsolva akkor pedig szabadon tud ingadozni az fps fel tud menni a végtelenségig de akár le is tud csökkenni ami néha idegesit? egy nehéz misso közben!
vagyis konkrétan nem ez... de te lényegében ezt veszed észre!
0
0
0
0
thug85 avatar
Nagyon szívesen. Én is nemrég találtam ezt a leírást.
0
0
0
0
Ferrari avatar
kösz thug ezt én se tudtam😉
0
0
0
0
thug85 avatar
Vietcong írta:

Tanulmányozd [LINK] a leírást! Ez elég részletesen elmagyarázza.
0
0
0
0
Flash avatar
Vietcong: Asszem függ?leges képszinkron, de nem bizti...😀

Ironman: Sztem berakhatod a procit, és be is tudod kapcsolni a gépet, csak amíg nincs fönnt a legújabb bios, addig nem fogja fölismerni a procidat. (Pl. AMD Unknown processor)
0
0
0
0
Vietcong avatar
0
0
0
0
Mr4r0n avatar
Ha veszek egy ASrock A780GM-LE-t ami AM3-as (ELVILEG) csak már megnéztem vagy 800.000.000 oldalt és ott azt írták hogy AM2-es.Csak az ASRock weboldalán írják azt hogy "AM3 CPU Ready!".De azért legfelülre ez is oda van írva : "# Support for Socket AM2+ / AM2 processors: AMD Phenom™ FX / Phenom / Athlon 64 FX / Athlon 64 X2 Dual-Core / Athlon X2 Dual-Core / Athlon 64 / Sempron processor"...

Én egy ilyen procit akarok rárakni : AMD Athlon 2 X2 250 Socker AM3 3.0GHz.
Meg itt az oldalon is megkérdeztem egy pár embert?l és ?k azt mongyák hogy töltsem le az alaplaphoz a legújabb BIOS-t és akkor menni fog az AM3...

Mondjuk még azt se értem hogy hogy töltsem le a legújabb BIOST ha rá se tudom rakni az alaplara a procit.Mert ugyebár ahoz hogy letöltsem a BIOST ahoz be kéne indítani a gépet.😃.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Lépj a sajátgépbe/felhasználók/neved/ majd ott ahol felül van írva hogy c:/felhasználók/neved/és ide írd hogy AppData és entert nyomj és kész bentvagy
0
0
0
0
super88 avatar
hy all!
local settings mappát nem találja be a gépem keres?vel sem..
ha pedig ilyen mappát akarok nyitni a c-n akkor azt írja ilyen már létezik szóval létezik 😆 ilyenkor mi van? nagyon kéne pedig:S
0
0
0
0
Rapido avatar
Rapido írta:
Rapido írta:
Hello!Lenne egy nagy gondom a GTR 2-vel!
https://img9.imageshack.us/img9/5787/grab002t.pnghttps://img149.imageshack.us/img149/3678/grab001.pnghttps://img225.imageshack.us/img225/6929/grab000.png
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-?t,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszer?en nem m?ködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kett?t szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt elt?ntetni az lécci válaszoljon!Köszi!

Valaki?😲😲😲😲😲😲

Megoldódott!😃😃
0
0
0
0
GordonFreeman avatar
bocsi naa, én is emberböl vok
0
0
0
0
GordonFreeman avatar
ööö....háááát....sajnalom nömtom 😞
0
0
0
0
Flash avatar
Xfire-en hogy tudok visszamenni arra a szeróra, ahonnan bannoltak?
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Flash írta:
Gears of war-nál nekem is ez volt...

Xfire fiókot lehet valahogyan törölni???

asszem hogy nem,am a gears of warral meg gta IV megg minden LIVE játékhoz eredeti cd key kell,ha csakk offline akarsz gémelni vele akkor csak offline profilt csinálzs ilyen egyszer? 😆
0
0
0
0
Flash avatar
Gears of war-nál nekem is ez volt...

Xfire fiókot lehet valahogyan törölni???
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
nekem miért van az hogy ha belemegyek valamilyen windows lives játékba bejelentkezek oké utána meg kér valami product key?
0
0
0
0
Rapido avatar
Rapido írta:
gyenesmartin írta:
a biost frissítetted?

Nem!

Sajna nem jött össze!😞
0
0
0
0
levi27 avatar
dave500 írta:
Hát, próbáld ki. Ha magas a h?mérséklet 70-80° akk nem. Ha alacsonyabb akkor ok😃

57-60° szal maradhat nekem szerintem 😆
0
0
0
0
BiGame avatar
lécci vki mondja meg, h hogy vegyek fel screenhunter-el úgy képet, h a tálca is benne legyen!
0
0
0
0
Rapido avatar
gyenesmartin írta:
a biost frissítetted?

Nem!
0
0
0
0
Rapido avatar
gyenesmartin írta:
tedd újra hátha jó lesz.

Sajna próbáltam!Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kil?ttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
tedd újra hátha jó lesz.
0
0
0
0
Rapido avatar
Rapido írta:
https://img9.imageshack.us/img9/5787/grab002t.pnghttps://img149.imageshack.us/img149/3678/grab001.pnghttps://img225.imageshack.us/img225/6929/grab000.png
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-?t,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszer?en nem m?ködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kett?t szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt elt?ntetni az lécci válaszoljon!Köszi!

Valaki?😲😲😲😲😲😲
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
igen úgy a legjobb cd/dvd kép... így tuti m?ködik
0
0
0
0
no avatar
Athesz írta:
fefe05 írta:
Hello! Tudja valaki hogy kell bootolható iso-t írni nero 8cal????
Nagyon fontos lenne. Köszönöm

Én a Lemez CD/DVD Kép vagy Elmentett Projekt írását ajánlom az Expressben mert mikor Adat lemezre írtam akkor nem olvasta be! 😶

kösz megpróbálom
0
0
0
0
Athesz avatar
fefe05 írta:

Én a Lemez CD/DVD Kép vagy Elmentett Projekt írását ajánlom az Expressben mert mikor Adat lemezre írtam akkor nem olvasta be! 😶
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
ja kicsomagolod és kiírod adat írással.
0
0
0
0
dave500 avatar
Egyszer?bb kiírni rendesen.
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
dave500 írta:
Akk ha 120 fok akk nem lesz hosszú élet?.
nembánom úgyis leakarom cserélni egy er?sebbre.
0
0
0
0
dave500 avatar
Akk ha 120 fok akk nem lesz hosszú élet?.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
fel?lem ha megint elkezd sz***odni a h?t? akkor megmutatom.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
dave500 írta:
Hát, próbáld ki. Ha magas a h?mérséklet 70-80° akk nem. Ha alacsonyabb akkor ok😃
nálam már vollt 120 fok is.
0
0
0
0
dave500 avatar
0
0
0
0
Rapido avatar
0
0
0
0
levi27 avatar
Van nekem az alaplapomba olyan h AM2 boost 12,5% oc magátol...ezt érdemes bekapcsolni gyári h?t?nél?
0
0
0
0
demi3223 avatar
Nekem meg csak el van vesz 20-30 GB az egyik partíciómról és nem tom h mi van vele
????
0
0
0
0
Holey avatar
oks megpróbálom. ty a helpet 😃
0
0
0
0
Ferrari avatar
ilyen már nekem is volt, és nekem vírusprobléma okozta, futasd le a vírusirtód hátha talál vlmit.
0
0
0
0
Holey avatar
csö van 1 kis gondom. fel akarok telepíteni 1progit (sqleval) de mikor befejezné a telepítést ezt írja ki:"there is not enough space on drive c:/ to extract this package please free up 515.82mb and click retry" ezzel csak az a gond, hogy 294gb szabad hely van rajta... valami felzabálta a vinyot vagy az most miez? lécci help sürgös lenne...
0
0
0
0
BiGame avatar
ööö legyen elég annyi, h nem az a gond, me más módolt megyó jól megy v is van oan, vhol asszem a scrip-telésbe csináltam csak má nemtom!
0
0
0
0
CoDWaW31 avatar
sztem egy újrarakás jót tenne neki!😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció