asszem hogy nem,am a gears of warral meg gta IV megg minden LIVE játékhoz eredeti cd key kell,ha csakk offline akarsz gémelni vele akkor csak offline profilt csinálzs ilyen egyszer? 😆
Sajna próbáltam!Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kil?ttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot
Rapido írta:
Hello!Lenne egy nagy gondom a GTR 2-vel!
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-?t,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszer?en nem m?ködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kett?t szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt elt?ntetni az lécci válaszoljon!Köszi!
Leszedtem hozzá 2 F1-es modot és mind a 2-nél ez van!Leszedtem egy új GTR 2-?t,újrainstalláltam,újra leszedtem a modot és felraktam.És egyszer?en nem m?ködik!Mindig van valami gond az autóknál!De csak a modokban!Mert csak ezt a kett?t szedtem le!Szóval aki tudja hogy tudom ezt elt?ntetni az lécci válaszoljon!Köszi!
csö van 1 kis gondom. fel akarok telepíteni 1progit (sqleval) de mikor befejezné a telepítést ezt írja ki:"there is not enough space on drive c:/ to extract this package please free up 515.82mb and click retry" ezzel csak az a gond, hogy 294gb szabad hely van rajta... valami felzabálta a vinyot vagy az most miez? lécci help sürgös lenne...
nah csá!
nekem az lenne a gondom, h megvan a CSS, amihez szedtem le skin-eket az a gondom, h néhány fegyónál nincs újratöltés hang, ezt régebben megoldottam de má nem emléxem, h hol!
én azt szeretném kérdezni, hogy a monitort hogy lehet a legjobban áramtalanítani? tudom hülye krédés, de a régi monitorom tönkrement és erre az újra minden szempontból vigyázni akarok.
szóval elosztóba megy minden és ott van az a kis lámpa amit ha lekapcsolok akkor nuku áram. és akkor a kérdés: a monitor f?kapcsolóját mindig nyomjam ki v. olyan állapotban lekapcsolhatom a lámpát h a monitort nem nyomom ki el?tte? mert gondolom jobb a monitort minél kevesebbszer ki-be nyomogatni... vagy ha már itt tartok, akkor a monitir ki-be kapcsolását milyen mennyiségben szabad? el?re is köszi a válaszokat és bocs ezért a nagyon furcsak kérdésért
Gears of war-nál nekem is ez volt...
Xfire fiókot lehet valahogyan törölni???
asszem hogy nem,am a gears of warral meg gta IV megg minden LIVE játékhoz eredeti cd key kell,ha csakk offline akarsz gémelni vele akkor csak offline profilt csinálzs ilyen egyszer? 😆
Xfire fiókot lehet valahogyan törölni???
a biost frissítetted?
Nem!
Sajna nem jött össze!😞
Hát, próbáld ki. Ha magas a h?mérséklet 70-80° akk nem. Ha alacsonyabb akkor ok😃
57-60° szal maradhat nekem szerintem 😆
a biost frissítetted?
Nem!
tedd újra hátha jó lesz.
Sajna próbáltam!Amiket próbáltam:
Újra leszedtem a modot
Újra leszedtem a gamet
Újra feltettem midnent
Legfrissebb directx-et felraktam
Legfrissebb videókari drivert felraktam
Kil?ttem minden futó dolgot
Feltettem hozzá patcheket
Újra letöltöttem pályákat hozzá
Feltettem a 3.5-ös és 1.1-es .net frameworkot
Valaki?😲😲😲😲😲😲
Hello! Tudja valaki hogy kell bootolható iso-t írni nero 8cal????
Nagyon fontos lenne. Köszönöm
Én a Lemez CD/DVD Kép vagy Elmentett Projekt írását ajánlom az Expressben mert mikor Adat lemezre írtam akkor nem olvasta be! 😶
kösz megpróbálom
Hello! Tudja valaki hogy kell bootolható iso-t írni nero 8cal????
Én a Lemez CD/DVD Kép vagy Elmentett Projekt írását ajánlom az Expressben mert mikor Adat lemezre írtam akkor nem olvasta be! 😶
Akk ha 120 fok akk nem lesz hosszú élet?.
Hát, próbáld ki. Ha magas a h?mérséklet 70-80° akk nem. Ha alacsonyabb akkor ok😃
????
nekem az lenne a gondom, h megvan a CSS, amihez szedtem le skin-eket az a gondom, h néhány fegyónál nincs újratöltés hang, ezt régebben megoldottam de má nem emléxem, h hol!
szóval elosztóba megy minden és ott van az a kis lámpa amit ha lekapcsolok akkor nuku áram. és akkor a kérdés: a monitor f?kapcsolóját mindig nyomjam ki v. olyan állapotban lekapcsolhatom a lámpát h a monitort nem nyomom ki el?tte? mert gondolom jobb a monitort minél kevesebbszer ki-be nyomogatni... vagy ha már itt tartok, akkor a monitir ki-be kapcsolását milyen mennyiségben szabad? el?re is köszi a válaszokat és bocs ezért a nagyon furcsak kérdésért
Ott kell beállítani ahol engedi!
Valahol át tudod állítani.
Sajnos most nem tudom neked megnézni, mivel nem vagyok otthon.
nembaj(mintha lehetne), kössz a segitséget😆
Valahol át tudod állítani.
Sajnos most nem tudom neked megnézni, mivel nem vagyok otthon.
vagy igy?
hello, van egy kis problémám nemnagyon értek hozzá remélem ti tuttok segiteni
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez miért van és hogy tom át állitani?
elöre is kössz a válaszokat
Ha vissza lépsz, van egy kis fül alul, ahol be tudod állítani a többmenetes írást.
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
erre gondolsz?
én erre csak 1-et mondok, használj Nero Burning ROM-ot!
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
igyis😞
hello, van egy kis problémám nemnagyon értek hozzá remélem ti tuttok segiteni
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090910/help1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez miért van és hogy tom át állitani?
elöre is kössz a válaszokat
Ha vissza lépsz, van egy kis fül alul, ahol be tudod állítani a többmenetes írást.