2012 ha "eljő" a világvége
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Viszont mielőtt megdöglenek, előtte kiszedem belőlük, hogy mit isznak. Lehet, hogy sokkal ütősebb, mint azok a piák amiket a földön lehet kapni. Arra nem igazán vagyok kíváncsi, hogy hogy Bass-nak. 😆
Nem lenne egy nagy dolog, hogy megsemmisülne a föld, valószínűleg minden nap, vagy minden percben megsemmisül egy hasonló méretű bolygó, csillag stb...
Sajnos fogalma sincs az embernek, hogy mekkora is lehet a világűr. Azt a kijelentést meg egyszerűen utálom, hogy mi vagyunk az egyetlen civilizált életforma.
Nem kell itt semmi, mert melegedik a föld , elolvad a Jég ....
20-méterrel megnő a tenger víz magassága....
Közben melegedik még jobban, magyarországot eleve sivataggá fogják minősíteni ! Sehol ország lesz a neve !
A körülöttünk lévő országok ide fognak jönni a víz készletért ...
amikor kiderül hogy elpárolgott a melegbe .... megsemmisítenek
30évet mondtak a sivatagosság ig....
80év helyre hozni a Gazdasági helyzetet a régi, megélhetési pont felé ...
Most mit is szeretnének ? ha 30év múlva már sivatag lehet?
legalábbis olyan meleg...
Jobban nehezen lehetne leírni. Itt szerintem a maják, 2012 meg minden más csak mellékes. Nem kell se pusztító meteor, se semmi hogy vége legyen itt az életnek. Az ember b*sz el magának mindent. Környezetvédő járművek? Minek ha a benzinből jön a lé... Ami megéri az környezetszennyező, ami nem az szennyez. Mit választ az ember? Nem nehéz kitalálni. A majásra visszatérve igaza van Randy-nek, nem hinném hogy csak úgy viccből faragtak egy táblát. Érdekes amúgy hogy az ókorban mennyi mindenre rájött az ember mindenféle modern szar nélkül. A görögök-egyiptomiak-maják rettentő okosak voltak....valamiért.
Az is elképzelhető,hogy lesz egy 3. Világháború a víz készlet miatt😕
Közben melegedik még jobban, magyarországot eleve sivataggá fogják minősíteni ! Sehol ország lesz a neve !
amikor kiderül hogy elpárolgott a melegbe .... megsemmisítenek
Jobban nehezen lehetne leírni. Itt szerintem a maják, 2012 meg minden más csak mellékes. Nem kell se pusztító meteor, se semmi hogy vége legyen itt az életnek. Az ember b*sz el magának mindent. Környezetvédő járművek? Minek ha a benzinből jön a lé... Ami megéri az környezetszennyező, ami nem az szennyez. Mit választ az ember? Nem nehéz kitalálni. A majásra visszatérve igaza van Randy-nek, nem hinném hogy csak úgy viccből faragtak egy táblát. Érdekes amúgy hogy az ókorban mennyi mindenre rájött az ember mindenféle modern szar nélkül. A görögök-egyiptomiak-maják rettentő okosak voltak....valamiért.
Én megmerem kockáztatni, hogy van abban valami, amit a Maják megjósoltak, sokan félre értik a dolgot, abszolút nem voltak hülyék a Maják, 2 kötéllel mérték meg, hogy hogy fog állni abból a szemszögből a teljes napfogyatkozás. A mai napig nem tudják pontosabban megmondani, mindössze 0,4mm-ert tévedtek, pedig nem tegnap történt a dolog. A maja naptárat se úgy képzeljétek el, hogy egy kőtömb, amin van 1-2 irka firka.
Igen erről én is olvastam,elég érdekes,hogy abba az időben milyen pontosan meg tudták állapítani.Hihetetlen😲
amikor kiderül hogy elpárolgott a melegbe .... megsemmisítenek 😀
Unióból több tagállam kilép,az eurót tekercsben árulják Crepto márkanév alatt..
Németországban engedélyezik pár mecset felépítését,megvan a szikra a leszámoláshoz a külföldi bevándorló munkavállalókkal szemben,anglia,franciaoszág is csatlakozik az idegen népek kiűzéséhez,unió megszűnik mint szervezet..
A sziria ,egyiptom,jordánia ismét megtámadja izraelt.
Irán lelő Kinai gyártmányú műholdelháritó rakétával egy amerikai katonai műholdat,az usa nem akar iránnal konfrontálódni a kinai háttér miatt,patthelyzet alakul ki,usa elvesziti nagyhatalmi pozicióját...folytatodik a harc a hadsereget működtető olajért
Finoman ennyi:-)) 😆 ...nem 2012 ..de hamarosan
Ja a világvége gép kék halállal lefagy ..mint kiderül a Microsoft fejlesztette a szoftvert a háttérben...a következő ujrainditásnál elszállnak a kinai kondik a tápban és hazavágják a hardvert is ...
2012.12.22..az Apple beinditja saját gépét és sikerrel járnak..de ezt már nem tudják meg...ők sajnos jól dolgoztak..
http://www.sg.hu/cikkek/87308/magyarorszag_alairja_az_acta_megallapodast
Szerintetek mi várható ezek után? Már évek óta készül a tervezet és évek óta folynak az előkészületek.
Mire lehet számítani, köztük a gamereknek?
ez a legreálisabb
beszólnék a kémiatanárnak, kidobnék egy CRT-t az emeletről, és kirabolnám a számtech üzletet, raknék össze pár gépet, és életem utolsó napján lanpartyznék egy jót a haverokkal. Utána lopnék egy autót és keresztülhajtanék rajta mindenen, este pedig egy buliba elmennék és én is berúgnék 😃
csak az lenne a szívás ha utána nem lenne világvége 😃
Én nagyon berugnék, semmit sem vennék észre 😃
Valószínűleg én is.
Jön a következő világháború!
A kedvenc filmemből:
Ááááá hatalmas film nekem is az egyik kedvencem. 😃
Ha ez felrobban akkor szabadulnak ki a külömböző gázok.
És a magmából vagy miből felszabaduló gázok fogják az embereket kinyírni.
Nos, tehát ha ezek a gázok felszabadulnak, akkor nem tudunk sehova se menekülni, kivéve a föld alá. Valahogy így mondta, nem hazudok.
( ,Kinaiak, Japánok, Arabok ,zsidók , Fehérek ,
Négerek... ésw még sok olyan ember akit nem a másik ember érdekel.... hanem a sok pénz pénz.... én döntenék a sorsulkról... már holnapra felrobbana a föld magja.....
Kérdezitek magatokb miért?
Tönkre teszik a természetet.... amikor az embert tartja minden , ember a legerősebbnek ... hogy mindenkinél erősebb ...
1. Mivan ha jön a szőkőáár?
2. Mivan ha országnyí tűz lenne?
3. És 200kb/órás szél lenne melette....
4. Főldrengést hogy Védik ki?
5. Elolvad a Jég... mit csinálnak? semmit...
6. Jön a Szívatagodás... mit csinálnak? azok elég oxigént termelnek majd?
Arabok és zsidók
Képesek a roha..kok a benzint használni...
mert Araboknál, és Americába rengeteg van és van belöle pénz...
Már rég lenne más technologia... de nekik a pénz kell....
Megérdemli mindenki....
Fehérek ki írtották az Indiánokat, mert nekik kell másnak a földje....
Cigányok minden országok betelepitettek... és nekik 95% megbízhatattlan élösködő
Kinaiak saját magukat és másik országokat is szépen lassan, elárasztanak... sok szart gyártanak.. amikel szennyezik a környezetet és még szar is...
A kedvenc filmemből:
[LINK]
Azért érdekes, hogy hányszor bukott már meg a világvége projekt. 😀
Földrajz tanárom is mondta hogy ő már 6 "világvégét" élt túl😃
Randy: Oks , akkor bocs😀
714: De az emberek a saját viszonyukat nézik , ha ők nincsenek világ sincs😀
A világnak soha nem lesz vége, esetleg a földi életnek.
Így van.
1. Hülyeség
2. 3. VH a koreaiakkal
3. mindnekinek van világ végéje, mindenki meghal egyszer és akkor VÉGE
És ahogy mondták előttem, mi nem éljük meg 😀
Én nyilvánvalóan kimondom a véleményem erről: ez az egész világvége dolog egy nagy marhaság.
Annyiszor mondták már hogy vége lesz a világnak, hogy már azoknak az életét teszi tönkre akik hisznek benne. Inkább foglalkoznának az ilyen emberek azokkal a gondokkal amik a jelenbe történnek, és nem a jövőben.
Azért érdekes, hogy hányszor bukott már meg a világvége projekt. 😀
Sztem is marhaság...pedig valmilyen szinten látok benne valamit.
De nem tudom hogy mennyire tudom ezt érthetően leírni, de szerintem ha lenne a "Nagyok" tudnának róla és nem tervezgetnének 2020-ra pl. Nem tom jól leírni, de sztem pl.: Az Intel meg ilyenek tudnák, és akk nem fejlesztgetnének a jövőre😃😃 Vagy vmi ilyesmi. Vagy az meg talán nagyon látványos lenne, és pánik stb. Akármi is lesz várom. Hátha jönnek Földönkívüli csajok, akiknél a bűnronda úgy fog kinézni mint a Földön a legbombább 😜😜😃😃
AZ INTEL miért tudná ? -.-" istenem...
Hozzatok egy fejszét , had vágjam magamba Goku hülyesége miatt😆
Földönkívüli csajok LOL
nemtom de én k*rvára lefosom mi lesz 😃 ha nem lesz semmi jót röhögök, ha mégis lesz valami, ugyse tudunk mit csinálni nem mind1? 😃 maximum lekempelek pincébe egy vaslapáttal aztán hátha tulélem, ha rámdölne a ház 😆
Az utolsó óráidat egy sz@ros pincébe töltenéd? 😆
Én úgy berúgok, hogy eszre se fogom venni, hogy vége van a világnak!
És ha elfogy a sör meg a pia?😆
Ha elfogy a pia az = azzal, hogy tényleg itt a világvége. 😕
Hát sajnálatos ha neked minden a pia , nem sértésnek szánom.
nemtom de én k*rvára lefosom mi lesz 😃 ha nem lesz semmi jót röhögök, ha mégis lesz valami, ugyse tudunk mit csinálni nem mind1? 😃 maximum lekempelek pincébe egy vaslapáttal aztán hátha tulélem, ha rámdölne a ház 😆
Ha elfogy a pia az = azzal, hogy tényleg itt a világvége. 😕
Sztem is marhaság...pedig valmilyen szinten látok benne valamit.
De nem tudom hogy mennyire tudom ezt érthetően leírni, de szerintem ha lenne a "Nagyok" tudnának róla és nem tervezgetnének 2020-ra pl. Nem tom jól leírni, de sztem pl.: Az Intel meg ilyenek tudnák, és akk nem fejlesztgetnének a jövőre😃😃 Vagy vmi ilyesmi. Vagy az meg talán nagyon látványos lenne, és pánik stb. Akármi is lesz várom. Hátha jönnek Földönkívüli csajok, akiknél a bűnronda úgy fog kinézni mint a Földön a legbombább 😜😜😃😃
AZ INTEL miért tudná ? -.-" istenem...
Akkor főzök magamnak pálinkát😜