Milyen billentyűzetet vegyek?
-Ha van előre kiszemelt billentyűzet de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Használtan nem akarok billt 😃 A Logitech G105 itt tótiában több mint 15K az nem nagyon fér bele, a Thermaltake is több, valahol el lehet kapni olcsóbban, de az pedig US változat :/
Egyébként, hogy az olcsóbb kategóriát is említsem, Trust LED Illuminated-ról mi a véleményetek?
Trustot nyugodt szívvel ajánlom. Remek gamer márka, és a maga árkategóriájában kiváló cuccokat gyárt. Úgy hogy nyugodtan vehetsz is egy ilyet.
Egyébként, hogy az olcsóbb kategóriát is említsem, Trust LED Illuminated-ról mi a véleményetek?
Üdv!
Olyan billentyűzet érdekelne amin a betűk világítanak és van kéztáblája viszonylag olcsón és ha lehetséges de nem muszáj magyar kiosztás.
Logitech K300
A mirror mennyivel/mivel jobb mint a sima Lycosa?
Szebb 😆
Igy van szebb aminek az az ára h minden ujjlenyomat meglátszik rajta, szal ha nem szeretnél túl gyakran billet törölgetni akkor maradj a simánál😀
A mirror mennyivel/mivel jobb mint a sima Lycosa?
Szebb 😆
Olyan billentyűzet érdekelne amin a betűk világítanak és van kéztáblája viszonylag olcsón és ha lehetséges de nem muszáj magyar kiosztás.
pl: [LINK]
Tudtoke még ajánlani ilyesmi billentyűzetet?
Akinek van/volt ilyesmi billentyűzete mi a véleménye róla?
Razer-Lycosa keyboard
Megéri az árát illetve emmnyire kényelmes stb...
Köszi! 😀
nem igazán billentyűzetet akarok venni hanem a régihez amolyan FILC szerű valamit amivel visszaírhatnám azt hogy melyik gomb micsoda... valami olyan kellene ami nem kopik le sokáig 😀
lehet venni billentyűzet matricát. egyébként az alkoholos filc tartós
oh most nézem a k8000-at más kérdezte azt hittem az enyémre válaszoltál akkor semmi😃
én is elnéztem..😃 mind1
Ja értem és tudnál linkelni olyan webet ahol magyar beosztású?
[url]http://***/webshop/product/_gigabyte_gk_k8100_fekete_magyar/162519[/url]
###-i p o n
Szerintetek egy Gigabyte Aivia K8100 jó választás?
Kitűnő billentyűzet! Egyik ismerősöm nemrég jutott hozzá egy ilyenhez, csak pozitívak eddig a tapasztalatai!
és létezik belőle magyar bill osztású is, a pénzét megéri az biztos, ha valaki komolyabb pötyögőn gondolkozik!
Én ezt néztem ki de az egeret lecserélem icon7 z500-ra :
GEMINI M1 billentyűzet és egér.
Angol bill.kiosztáson megtalálható az összes magyar karakter ? (ha átállítom magyarra, akkor lesz-e minden betűnek gomb?)
Ránézve egy standard angol billentyűzetre szerintem nem, de láttam már olyat is amin igen, úgyhogy össze lettem zavarva.
Csak azért kérdem, mert a jobb billentyűzetek csak angol kiosztással kaphatóak, de amikor olyan feladatom van amit magyarul kell megírnom akkor jó lenne ha nem alt kódokkal kéne szórakoznom.
Ha jól tudom csak hosszú í nincs rajta. (mondjuk az egyik windows billentyűt be lehet programozni)
TRUST 16816 Thinity Wireless Entertainment Keyboard - 15k
THERMALTAKE CHU003US - 16k
TRUST 17376 eLight LED Illuminated Keyboard - 6k
LOGITECH Gaming Keyboard G110 Angol - 12k (Nekem ez tetszik a legjobban)
STEELSERIES Merc Stealth - 15k
Ipon-ról vannak, nézz szét ha érdekel
A Logitech szuper lesz , köszi.
THERMALTAKE CHU003US - 16k
TRUST 17376 eLight LED Illuminated Keyboard - 6k
LOGITECH Gaming Keyboard G110 Angol - 12k (Nekem ez tetszik a legjobban)
STEELSERIES Merc Stealth - 15k
Ipon-ról vannak, nézz szét ha érdekel
A Thermaltake Challenger Pro-t néztem
Kicsit drágább 14 ezer forint. Tetszik, hogy USB csatin keresztül megy be a kábel így ha valami baj van vele akkor csak kábelt kell cserélni. Ez nem valami gyakori sajnos a többi billentyűzetnél. Háttérvilágítás oké. Tesztekben viszont azt olvastam, hogy közel vannak egymáshoz a gombok és emiatt vannak félreütések. Szerintem egy billentyűzetnek először billentyűzetként kell megállnia a helyét és utána jöhetnek a pluszfunkciók és a marhaságok, mint például a kézhűtő venti
Leginkább ergonómikus gamer billentyűzetet keresek, de úgy látszik a kettő nem fér össze.
Ami még szimpatikus, de már majdnem duplája a keretemnek azok a következők:
RAZER Lycosa
MICROSOFT SideWinder X6
Ha tudtok valamit ajánlani a fentiekből, vagy mást annak örülnék.
Megéri vezeték nélküli billentyűzet + egér együttesét megvenni? Vagy jobban járok ha mindkettő vezetékes. Átlagban napi 8-10 órát, néha többet gépezek. Meddig bírnák az elemes egységek ilyen intenzív használat mellett?
Hát, ilyet vegyetek:
Bár, 202.000FT, szóval... nem szóltam... x )
Ez nem semmi😃 Jó lenne egy ilyen😃
Persze, hogy jó lenne. 😜
Hát, ilyet vegyetek:
Ez nem semmi😃 Jó lenne egy ilyen😃
Egyszer kipróbálnám, de nme hsználnám.😃😃
Billentyűzetet vennék max 5000 Ft körül.
Én is gondoltam a fenti billentyűzetre, de azért ha tudtok jobbat, írjatok.
Sürgős válasz kéne, holnap szeretnékrendelni.
Előre is köszi
Mindenkinek ezt ajánlom, már elég régóta használom panasz nélkül
Hát nekem is a4tech van csak kb 10 éves és jó hangos😆 Bár lehet marad ez😆
De én ezentúl csak logitechet veszek ők a világ legkorrektebb cége. Annyi a garanciáztatás hogy verd szét a régit küld el a képét és kapod az újat van olyan is hogy szét se kell verned és megmarad a régi és kapsz egy újat egyenesen a cégtől Norvégiából is és még ők kérnek elnézést hogy hibás terméket kaptál!!
Ha logiteched van és még van rá logitech gari a logitech oldalán írják valahol hogy mire mennyit adnak akkor csak hívd fel őket a számuk is tuti kint van az oldalon és elmondják mi lesz lehet szét kell verned lehet nem. Olvasd át ezt a cikket
[LINK]
és ezt a fórumot a fórumban még sok részletes infó kiderül pl telószám...
[LINK]
aaaz nem is kell csak az egérről is elég valami számot bemondani csak azt kellene tudni hogy kb még él e a gari mert gondolom csak tudod melyik hónapban vetted és úgy kiszámíthatod hogy a logitech garija még él e!
De én ezentúl csak logitechet veszek ők a világ legkorrektebb cége. Annyi a garanciáztatás hogy verd szét a régit küld el a képét és kapod az újat van olyan is hogy szét se kell verned és megmarad a régi és kapsz egy újat egyenesen a cégtől Norvégiából is és még ők kérnek elnézést hogy hibás terméket kaptál!!
Ha logiteched van és még van rá logitech gari a logitech oldalán írják valahol hogy mire mennyit adnak akkor csak hívd fel őket a számuk is tuti kint van az oldalon és elmondják mi lesz lehet szét kell verned lehet nem. Olvasd át ezt a cikket
[LINK]
[LINK]
aaaz nem is kell csak az egérről is elég valami számot bemondani csak azt kellene tudni hogy kb még él e a gari mert gondolom csak tudod melyik hónapban vetted és úgy kiszámíthatod hogy a logitech garija még él e!
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
gyenesmartin Nem néz ki rossznak!