Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://imgur.com/a/AjHqJ
Decompression problem: broken decompressd data.
Valaki tudd gyógyírt erre?
Win7/64bit , ( alaplap és processzor csere volt és ugye az ezzel járó oprendszer újra rakása )
Az összes játék 15-20 perc után leáll, kidob az asztalra, de nem fagy le.
A gépem most lett újrahúzva, minden driver fönt van.
Szerintetek mi a baja? Nagyon fontos lenne!
Alap: " Megyeszékhelyi és közlekedés-földrajzi szerepének, főváros közeli fekvésének köszönhetően
ipari parkjába több külföldi vállalat települt (pl. autó-, elektronikai alkatrészt, gyógyászaiti eszközöket
gyártók). "
És ha ezt másolom facebookra, szövegesbe, wordpadba mindenhogy... ez lesz:
" Megyeszékhelyi és közlekedés-földrajzi szerepének. főváros közeli fekvésének köszönhetően
ipari parkjába több külföldi vállalat települt (pl. autó-, elektronikai alkatrészt, gyógyászíiti eszközöket
gyártók). "
Oké, itt max 2 hiba van, de másoknál több, pl indokolatlan szóköz meg amit itt láttok... ez miért?
Aki tudná a választ, annak nagyon megköszönném! Nem kéne legépelni az egész könyvet.. mármint a lényeget. Köszönöm! 😀
YT_n hiába HD_s egy videó,de nem engedi átrakni a felbontást. Semilyen videón se.
Lenne egy nagyon nagy gondom:
Nem kapcsol be a laptop. A laptop nem az enyém. Nincs nálam. Még a hét elején frissítettem egy 50év körüli embernek és ő nem ért hozzá de úgy látszik én sem. Na mind1, szóval frissítettem. Nem dugtuk be a konnektorba mikor frissítettem. Én elfelejtettem kikapcsolni de kikapcsolt magától mert gondolom lemerült. Most hívott a fickó nagyon dühösen amit megértek hogy nem kapcsolt be a laptop. Erre én nem tudtam válaszolni semmit azon kívül hogy nagyon le van merülve.
Kérlek titeket hogy segítsetek, hogy mi ilyenkor a teendő? Még valami: A laptop márkája HP. Típust nem tudok. kb 1,5 éves. 150 ezerért vette.
Nagyon szépen köszönöm!
Megpróbáljam lejjebb venni a grafikát?
Bocs.
Eddig nem volt ilyen semmilyen játéknál,de ennél eléggé idegesítő.
Lehet a VGA-val kell valamit bütykölni?
Sajnos az ilyenekhez nem értek,szóval tudnátok segíteni?
(Mellesleg max grafon játszok. Driver a legfrissebb)
és ugyan itt van fent egy progi ami a multit teszi lehetővé...azt valaki csekkolta már ? működik ?
Nos a gépem miatt nem tudom nézni a 720p minőségű animéket(mivel azok érdekelnek),és jó pár animét abba kellett hadjak ,mert nem tudtam megnézni a szaggatás,akadás meg a fellépő problémák miatt .Én próbáltam utána nézni ,hogy mit s hogy ,de elég kucifántos a dolog ,meg nem kaptam olyan leirást meg progit amit meg én is tudok követni.Valaki valami ötletet ,hogy a 720p át tudjam konvertálni 480p be és ,hogy tudjam folytatni az abba hagyott sorozatokat ,mert kicsit elszomoritó érzes ,hogy abba kell hadjam a dolgot és más után nézzek .Az idő az nagyon nem számit ,mert nem igazan adódik lehetőség ,hogy új gépet kapok\veszek .Elöre is köszönöm a segitséget.
Meg ha valamit nem irtam le akkor leirom csak mondjátok hogy mit kellene😃.
Az a kis villogó kis fehér vonal, mert nem talált bootolható rendszert/eszközt.
ez lehet bios beállítás gond, nekem mikor megdöglött benne a bios elem akkor szálltak el a beállítások!
BIOS-ban nézd meg mi van belőve bootra!
nankacu !!!
én mikor váltottam Maxon Cinema HD-re akkor megszűnt ez a fajta problémám!
cinema 4d ben egy örökkévalóság... és ki sem használja a rendszert teljesen!