Régi szép idők: gyermekkorunk nagy játékai!
Szeretném, ha lenne egy külön topik a régi DOS-os, illetve még a Pentium 1-2-esre megjelent játékokról.
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egyik kedvencem még a Abe's Odysse meg az Exodus volt 😃
Crash bandicoot 3 (ps1). De király volt akkor és még most is. Bár most már pc-n tolom emulátorral. 😆
Nekem nem sok eredeti ps1-es játékom van. Bár már a másoltak (20-25 db) nincsenek meg, de kb. van 7-8 eredeti még ott figyel a polcon. 😆 Mondjuk a crash szériából egy sem volt eredeti. 😆
A Tekken 3-at sokat toltuk régen meg a tekken 2-őt is, sőt még a Skull monkeyst is nagyon szerettem. 😆
Crash bandicoot 3 (ps1). De király volt akkor és még most is. Bár most már pc-n tolom emulátorral. 😆
Nekem nem sok eredeti ps1-es játékom van. Bár már a másoltak (20-25 db) nincsenek meg, de kb. van 7-8 eredeti még ott figyel a polcon. 😆 Mondjuk a crash szériából egy sem volt eredeti. 😆
Életem első játéka 1989-ben törtük a haverokkal a joy-okat nem kicsit. 😀 (Atari2600 Box)
akkor te nem mai darab vagy 😃
Életem első játéka 1989-ben törtük a haverokkal a joy-okat nem kicsit. 😀 (Atari2600 Box)
Worms world party
Throne of Darkness
Counter strike (lanon)
Persze vtak regebbiek is, meg alt. suliban, P380-ason: Golden Axe, Asterix.., vmi Wolfeistein-es, de nemtom, hanyadik volt, talan az elso resze, aztan volt Prince of Persia 2D-ben, oldalnezetbol, sajnos nevekre innen nem is emlekszem mar rendesen 1-2 kivetellel, mert akkor meg nem volt sajat vasam 😀
Mondjuk viszonylag koran tudtam gep kozelbe kerulni ( nem biztos, h jo hatassal volt ez ram 1esek szerint 😆 ), ugyhogy termeszetesen "par" C64-es jatekot is nyuztam anno, pl. :
Platoon, Predator, vmi karates, aztan volt persze autoverseny is, persze nem 1 DIRT2 es a kedvencem pedig a labirintusos volt, annak a nevere is emlekszem: Wizzar of war nagyon allat volt a maga koraban, 99 palya volt, ha sikerult, akkor aztan elorol nyomhattad az egeszet, csak az ellenfelek mar gyorsabbak vtak a labirintusban, ja es "multi"-ban, 2-en is lehetett jatszani, az volt szerintem a legjobb benne, lehetett 1mas ellen / vmint 1utt is lenni a masik jatekossal benne. 😀
én még ilyen kazettás mittoménmin jáccottam először max 5 évesen 😃 nagyon elvoltam 😃 főleg mikor pisztollyal lehetett lőni a kacsákat meg stb 😃 aztán volt egy gépem amin csak a W95 ment el 😃 aztán simcity 2, jazz rabbit 1-2 😃 cheattel 😃 elasto mania 😃 és sok sok ilyen játék 😀 nagyon szívesen játszok az ilyenekkel a mai napig 😀 lehet h a legélvezhetőbb játékok 😃 néha szoktam DOSbox.al hülyülni 😃
szerk.:a Mariot és a Lion King et és a Sokobant kihagytam. azokkal még apu is szeret játszani pedig már 40 főlőt jár....ha valaki ismer 1 nicky nevű játékot az légyszi írjon pűben előre is köszi