Számomra a legnagyobb csalódás a Rig 'N Roll volt. Elég jó trailereket csináltak de a játék miután kipróbáltam hatalmas csalódás volt a kormányzás a rengeteg bug és az egész szerintem nagyon el lett rontva. A másik meg hogy 4 évet késett a játék.
almos írta:
Mondjuk nekem a Test Drive Unlimited 2 nagyon nem tetszett,az egyik legrosszabb játék,persze csak szerintem 😀
szerintem nem rossz, csak a grafika eléggé felemás, főleg azok után, amilyen grafikája anno az 1-nek volt, meg az irányítás is érdekes, de azért majd új procival kitolom
Nekem nem a grafikával van a bajom,nekem sosem elvárásom,hogy nagyon jó grafikája legyen. Nálam a játékélmény és a hangok a lényeg,és ennél a játéknál a játékélmény számomra nem ütötte meg a minimumot. Az irányitás tényleg kicsit nehéz,de azt mindig meglehet szokni...
igaz eléggé lapos tud lenni, de eszembe jutott még valami, a rádió! az első se volt tele AAA kategóriás előadókkal, de mind a 4 csatorna korrekt anyagot hozott az adott stílusban, itt csak 2 rádió van, és azokban is csak kb a trailerek zenéi az elfogadhatóak +még saját rádióállomást se lehet csinálni, persze lehet járték alatt zenét hallgatni, de ennyire vacak számokat nemtom honnan húztak elő
almos írta:
Mondjuk nekem a Test Drive Unlimited 2 nagyon nem tetszett,az egyik legrosszabb játék,persze csak szerintem 😀
szerintem nem rossz, csak a grafika eléggé felemás, főleg azok után, amilyen grafikája anno az 1-nek volt, meg az irányítás is érdekes, de azért majd új procival kitolom
Nekem nem a grafikával van a bajom,nekem sosem elvárásom,hogy nagyon jó grafikája legyen. Nálam a játékélmény és a hangok a lényeg,és ennél a játéknál a játékélmény számomra nem ütötte meg a minimumot. Az irányitás tényleg kicsit nehéz,de azt mindig meglehet szokni...
almos írta:
Synda: Egy FPS-től, ne várjál már 50 óra játékidőt...
Ha, én lennék az egész világ vezetője 😀 töröltetném minden gépről a CS-t, aki meg nem törli, az menne a sittre.
Viccet félretéve, nagyon utálom, ezt a játékot... nem tudom miért, de szerintem ritka szarul van megcsinálva, VALVE is egy semmi, meg maga JÁTÉK is egy semmi.
jó a cs, bár én inkább surf szerókon darálok😃
a legszutykabb dolok CS:S-ben rpg mod😞
az kurvaszar amikor lvl1-esen bemegyek 100 hp-val a lvl 400-as 500hp-s ellenfelek ellen-.-
awp-vel fejbelövöm és túléli, mire legközelebb lövök rá már regenerálódott a fél hpja-.-
XFXFORCE írta:
CS 1.6 CS 1.8 CS: Source...
Ezek nagyon nagyon very low játékok. 😆
Sorozom az embert, telibe lövöm vagy 50x és még mindig él, én meg érdekes módon 1 lövés vagyok😆 meg az egész ahogy kinéz, meg mindene, undorító játék, a világlegeslegroszabb játéka.
Azért 50 lövés mert nem tudsz célozni...
És amúgy is az össes CS game nagyon jó
Te meg nem tudsz olvasni, telibe lőttem a gyereket, és nekem ilyet ne mondjál mert több éve játszok COD-al multin, mint te életedben a CS-vel 😃
És a világ legszutykabb játéka a CS😃
XFXFORCE írta:
Sorozom az embert, telibe lövöm vagy 50x és még mindig él, én meg érdekes módon 1 lövés vagyok😆 meg az egész ahogy kinéz, meg mindene, undorító játék, a világlegeslegroszabb játéka.
Ami most hirtelen eszembe jut:
Heroes 4 és a Heroes Kingdoms (a 4 csak azért mert túlságosan szokatlan az első háromhoz képest, a Kingdoms meg a széria megerőszakolása 😂 )
Írhatnám a RosszPCJátékokban bemutatottakat is,de nem írom. 😂
Életem legszarabb játéka?!
Hát sok játékban csalódtam de nem akkorát ,mint a TOCA 2 hát jórégen volt de a kocka autók és a többi főleg 2400 forintért több játékban is csalódtam főleg a DiRT-ben de csak az elsőben😀
Ennyi lettem volna.
hassi írta:
egyszer volt valami mosóporhoz ilyen biciklis gyerekjáték, de besz..rós gépigénye volt és kb olyan szintű volt h én is tudnék olyat cisnálni Game Makerrel 😃
áá megvan a neve is, öcsém még ilyenekre emlékszik😀 : Rosszcsontok 😃
Igen, nekem egyszer a nagymamám vett fosóport, és odaadta nekem. Húhh, kihagyva a kicsomagolást, a kukában kötött ki. Még a borítóra se néztem rá.
egyszer volt valami mosóporhoz ilyen biciklis gyerekjáték, de besz..rós gépigénye volt és kb olyan szintű volt h én is tudnék olyat cisnálni Game Makerrel 😃
Downloader írta:
Majd mi csinálunk közösen 😃 A Gépigény felhasználói összefognak 😆
Az óta találkoztam a legborzasztóbb játékkal: Driv3r!
Az alap gombkiosztást Tigatosz szökevényeknek vagy Hirosima mellett élőknek tervezték. negyed óra kempingezés a bugos beállításoknál mire sikerült tűrhetővé tenni. Az AI egy rémálom.
Kergetem egy széles úton és ZSUPSZ: Bekanyarodik a szembe forgalomba és csattan. o.O Ennél még az előrenderelt útvonal is jobb. 😆
Júj, most hogy mondod, az is. Bocsánat a kifejezésért, de nagyon el lett ba**va. Ennél sza*abb GTA utánzatot még életemben nem láttam. Az irányítás, és a grafika is POCSÉK.
Downloader írta:
Az alap gombkiosztást Tigatosz szökevényeknek vagy Hirosima mellett élőknek tervezték. negyed óra kempingezés a bugos beállításoknál mire sikerült tűrhetővé tenni. Az AI egy rémálom.
Kergetem egy széles úton és ZSUPSZ: Bekanyarodik a szembe forgalomba és csattan. o.O Ennél még az előrenderelt útvonal is jobb. 😆
Downloader írta:
Rossz PC Játékokban láttátok a Mesterlövész részeit? Áááá, beszartam a röhögéstől. Aztán letöltöttem, végigvittem, és úhhh... Nem részletezem 😃😃
én végignéztem az összes részt😃 kár hogy abbahagyja FreddyD😞
igazából a mesterlövész nem olyan szar játék, persze tele van baromsággal, de valahogy sikerül megmaradnia a szórakoztató oldalon, és nem lesz ezektől frusztráló és a továbbjutásban se akadályoz túlzottan semmi hiba
Iron Man, Mesterlövész, Mortyr, RPMTuning, Overspeed, Mars Taxi, Need For Speed ProStreet és UC, van még egy csomó, csak most nekem sem fog az agyam 😃 (igen, van agyam 😃😉
gynorbi írta:
most tapasztaltam meg a Terminator:salvation személyében. ennél még a mesterlövész is jobb
Ne szidd a mesterlövészt! Magyar 1 tesztkép és boothibás Win XP van a képernyőkön!
Elfogyott a lőszerem a helikopternél. Poénból csapkodtam a gumibottal ÉS LEZUHANT!
Legborzasztóbb játék? Pwww.
Valami gyűrűk urás szutyok volt. A kamerakezelés borzalom és volt, hogy keresztülsétáltam a falon meg az Enemy mögém teleportált. 😆
Másik extrém a Necrovision.
A leghatásosabb fegyver a "zombik" ellen a bakancs talpa. 😆
Vagy fejlövést adsz, vagy rugdosol vagy 1 tárat üríthetsz a monsta-ba mire elgondolkodik, hogy megdögöljön-e.
Mondjuk a rádió minősége tényleg elég ripes. 😆 Az a 2 kemény csatorna ami van rajta, és hát nem HQ zenék mennek rajta az biztos! 😆
Hariba Radio!!!!😆
far cry 2 (életem leghoszabb és nlegunalmasabb játéka)
Én kétszer kezdtem el azt a játékot,de egyszer sem fejeztem be,az 1-hez képest egy nagy 0!
egyszer meny el ide, utána meny a világ végére és visza.. na ezt kb 1 hónapig utána az a vége hogy fogd meg az elektródát.. nagy értelme van...
meg talán a viva ***ta 😆
far cry 2 (életem leghoszabb és nlegunalmasabb játéka)
Én kétszer kezdtem el azt a játékot,de egyszer sem fejeztem be,az 1-hez képest egy nagy 0!
Mondjuk a garfikája tényleg pocsék a videókártya igényéhez képest, de azért nem rossz játék. Az 1-hez nem udom hasonlítani, mert azzal nem játszottam.
Crescent Suzuki racing volt eddig a legratyibb játék, amit valaha láttam. 😆
az tök jó játék 😆
Legalább is unalom űzőnek jó😃
Adták a Family Frostosok 😆
Kegyetlen szar, de nem biztos, hogy rosszabb a Mesterlövésznél.😃
Nekem a mesterlövész volt életem legroszabb játéka tele buggal
Teljes mértékben igaz. Szerintem a Mesterlövésznél rosszabb játékkal még senki nem játszott.
Ha, én lennék az egész világ vezetője 😀 töröltetném minden gépről a CS-t, aki meg nem törli, az menne a sittre.
Viccet félretéve, nagyon utálom, ezt a játékot... nem tudom miért, de szerintem ritka szarul van megcsinálva, VALVE is egy semmi, meg maga JÁTÉK is egy semmi.
a legszutykabb dolok CS:S-ben rpg mod😞
az kurvaszar amikor lvl1-esen bemegyek 100 hp-val a lvl 400-as 500hp-s ellenfelek ellen-.-
awp-vel fejbelövöm és túléli, mire legközelebb lövök rá már regenerálódott a fél hpja-.-
Te meg nem tudsz olvasni, telibe lőttem a gyereket, és nekem ilyet ne mondjál mert több éve játszok COD-al multin, mint te életedben a CS-vel 😃
És a világ legszutykabb játéka a CS😃
Nagyon nem jött be az irányítása. Se fék se knyarodás nem létezik ebben a játékban. 😆
a titan quest
meg a dirt 1
a dirt 2 király 😆
El sem tudom hinni, hogy ezért pénzt fizettem!
Nagyon borzalmas egy játék...
Heroes 4 és a Heroes Kingdoms (a 4 csak azért mert túlságosan szokatlan az első háromhoz képest, a Kingdoms meg a széria megerőszakolása 😂 )
Írhatnám a RosszPCJátékokban bemutatottakat is,de nem írom. 😂
Haverral sokat játszottunk vele splitscreenben, nagyon jókat versenyeztünk.
De hát, izlések és pofonok
Hát sok játékban csalódtam de nem akkorát ,mint a TOCA 2 hát jórégen volt de a kocka autók és a többi főleg 2400 forintért több játékban is csalódtam főleg a DiRT-ben de csak az elsőben😀
Ennyi lettem volna.
Igen, nekem egyszer a nagymamám vett fosóport, és odaadta nekem. Húhh, kihagyva a kicsomagolást, a kukában kötött ki. Még a borítóra se néztem rá.
Júj, most hogy mondod, az is. Bocsánat a kifejezésért, de nagyon el lett ba**va. Ennél sza*abb GTA utánzatot még életemben nem láttam. Az irányítás, és a grafika is POCSÉK.
Rossz PC Játékokban láttátok a Mesterlövész részeit? Áááá, beszartam a röhögéstől. Aztán letöltöttem, végigvittem, és úhhh... Nem részletezem 😃😃
én végignéztem az összes részt😃 kár hogy abbahagyja FreddyD😞
Iron Man meg a Pro Street viszont egész tűrhető,sőt PS nagyon is jó kb.85%-ot adnák rá😎
most tapasztaltam meg a Terminator:salvation személyében. ennél még a mesterlövész is jobb
Ne szidd a mesterlövészt! Magyar 1 tesztkép és boothibás Win XP van a képernyőkön!
Elfogyott a lőszerem a helikopternél. Poénból csapkodtam a gumibottal ÉS LEZUHANT!
Legborzasztóbb játék? Pwww.
Valami gyűrűk urás szutyok volt. A kamerakezelés borzalom és volt, hogy keresztülsétáltam a falon meg az Enemy mögém teleportált. 😆
Másik extrém a Necrovision.
A leghatásosabb fegyver a "zombik" ellen a bakancs talpa. 😆
Vagy fejlövést adsz, vagy rugdosol vagy 1 tárat üríthetsz a monsta-ba mire elgondolkodik, hogy megdögöljön-e.
Kine próbáljátok! Káros az egészségre!! 😀😀