tömegvírus, a megoldás egy olló vagy egy kábelvágó.... de ez nem a leghatásosabb ellenszer... ha valaki feltölrné a rendszerét...... szerintem én ezt várom.
Nekem engedte és ezt írta ki "Sajnálom de a böngésződ nem alkalmas a disk like gomb alkalmazására cserébe kapsz 1 ajándékot kattints ide érte" és ott írta h vírus blablabla... 😃
Mondjuk nekem nem kell vírus, hogy windows reinstall legyen. 3 hónap alatt tuti tönkremegy a sok telepítéstől a registery meg a hasonló bejegyzésektől! 😃
jah 😆 sztem az vírusban az a jó hogy lehgalább rá szánsz egy órát gépre azt újrarakod nekem a kék halál estleges túlterehelés vagy vagy vmi motorikus hivba miatt volt de mióta besült az sincsen 😃
a sok hulye mar bocsanat 0 ertelmi szinttel lajkolgat, minden szarra rakattint, nem csoda hogy mindig mindenki a facebooknon hackel, meg csinal ilyen szarokat.
Szóval egy a lényeg, ahogy mondtam a hardver tönkretétele offolva van. Viszont nem akkor kell újrarakni mikor már nagyon lassul, mert akkor már átmehet a többi particióra/meghajtóra is! Főleg, ha Nod32 a "barátod".
kb... max csak befolyásolni tudja de tönkrevágni nem és az iylen vírus valami speckó vírusnak kell lennei mert egy mezei soha nem lesz képes valamiylen hatással lenni a hardveree
Szerinted egy vírus ami 1 esek ls 0 ák sorozata hogy tudna tönkre tenni bármit is ami fizikai kirepül a gépből és felrúgja? Max úgy tehetné tönkre a vírus ha alapból lenne olyan beépítve a gépbe hogy halj meg most parancs.
Ja ok 😃 én régebben azt hittem h a kék halál is 1 vírus 😃 akkor míg nem lassul a gépem nem teszem újra 😃 kárt úgy se csinálhat vírus ügye?? vagy is ezt akkor vegyem úgy h vírus nem tud anyagi kárt csinálni?? csak win-t hazavágni?? mert a win7 a torrenteken úgy is ingyenes 😆D
Mért nem csak simán lompi?? 😆 aúgy ha a gépem vírusos lesz az csak a win-t teheti tönkre vagy bármilyen alkatrészt a gépembe pl. alaplap , merevlemez , ram?? ilyeneket is tehet tönkre? vagy csak a win7-et? 😃
am én azt vettem észre hogy ez a vírus az Iphone kiirás mellet terjeszkedik tehát nekem az vol furcsa hogy ojanok küdtek IPhonrol akiknek nincs is olyan vagy nem is láttak még kézben (pl én se láttam még olyat*.*)
Superlompos írta:
Amúgy indítottunk egy kampányt, hogy adjanak ki egy normálios patchet a facebokkra és ez lett belőle! Egy jó kis vírus! 😃
Normális patchet a Facebookra:
[LINK]
az kép... nikotintapasz helyett facebook tapasz elvonóra....
erdélybe voltunk kirándulni ott pedig volt egy laptop amin volt mobilnet... amit feltettem képet. Na az volt a lényeg hogy behozták és kb sírtak azok 2-en hogy facebookozhassanak. (ugye bár edélyben RO ORANGE és cornex van ezért nem lehetett ott használni)
De csomószor a google képkeresőjénél kapok....
en amikor virust kapok befosok es rogton ujratelepitem a gepet 😃
ÚJ VÍRUS: A FACEBOOK!!!!
Ez nagyon tetszik és milyen igaz. Sokan nem is tudnak meglenni nélküle...
Igazából szerintem nem, csak a kékhalál ezt hazudja. 😆
De egy vírus hogy tudná tönkretenni az alkatrészeket? Eltöri talán a vinyót? 😃
elkezd viszaszámolni és leáll. (a gép)
Az nagy fenyegetés, hogy leáll! 😃 Újraindítom és újrahúzom! Probléma letudva... 😉
hát úgy értem én is.
Az nagy fenyegetés, hogy leáll! 😃 Újraindítom és újrahúzom! Probléma letudva... 😉
a sok hulye mar bocsanat 0 ertelmi szinttel lajkolgat, minden szarra rakattint, nem csoda hogy mindig mindenki a facebooknon hackel, meg csinal ilyen szarokat.
szóval:
SL:Én is csak innen értesültem
Most egy ilyet találtam
Malicious script scams - Facebook Help Center | Facebook
Alatta van 3 ismerősöm, és mindegyikőjük ugyanazt a szöveget írta be angolul. Valaki nagyon vicces kedvében van.... 😃
mondta nekem egyik infótanár hogy megtudták hackelni a firefoxot és aki egy ilyen oldalra lép fel azt kedvére irányíthatják...
Malicious script scams - Facebook Help Center | Facebook
Alatta van 3 ismerősöm, és mindegyikőjük ugyanazt a szöveget írta be angolul. Valaki nagyon vicces kedvében van.... 😃
Most eléggé megcsappant a Nem Tetszikek száma FB-n. Lehet, hogy van valami fejlemény az ügyben?
az nem divat... én is védem a nyelvet.
Amúgy indítottunk egy kampányt, hogy adjanak ki egy normálios patchet a facebokkra és ez lett belőle! Egy jó kis vírus! 😃
[LINK]
az kép... nikotintapasz helyett facebook tapasz elvonóra....
erdélybe voltunk kirándulni ott pedig volt egy laptop amin volt mobilnet... amit feltettem képet. Na az volt a lényeg hogy behozták és kb sírtak azok 2-en hogy facebookozhassanak. (ugye bár edélyben RO ORANGE és cornex van ezért nem lehetett ott használni)
[LINK]
Mondjuk a mai lányok 90%-ának nincs esze. Ez pont olyan, mint a tampon reklám. 10 nőből 9 ezt ajánlaná! 10 nőből 9 nem normális. 😃
😆D 10 nőböl 9 nő abbol 9 hülye, az az 1 vagy transzfesztita vagy NŐ.
Jól van, a lányok mind ilyen FB kockák! Tisztelet a kivételnek!
A pasija haverom és mondtam neki állítson rajta mert valaki még egész véletlen pofánvágja és mondta hogy nem érdekli....