Mindent a Facebook-ról!

Szerző: Adam996, 2011. May 17., téma
Fórum » Társalgó
Hozzászólások: 359
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Sziasztok

mostanában azt vettem észre magamon ,hogy elkezdtem túl sokat használni a Facebookot. Mindenféle agyzsibbasztó sza°rságot képes vagyok akár egy órán görgetni. Sajnos teljesen nem tudom eltüntetni az életemből, mert munka miatt a messengert időközönként használnom kell.
Plusz egy-két messze lakó családtagommal csak ott tudjuk elérni egymást.

Viszont tudom hogy amit csinálok jelenleg az teljesen felesleges időpazarlás. Esetleg valami tanácsot tippet szívesen fogadnék,😊
0
1
0
0
💬 4
Pokman avatar
@Dwight Schrute: játsz helyette, ennyi
én nem értem hogy lehet ez probléma, egyszerűen undorodom már csak a használatától is 🤣 őszintén ha nem ott tartanám a kapcsolatot néhány kollégámmal már rég töröltem volna magam róla, emiatt voltam rákényszerülve a használatára is, még iskolában a tanárok ott osztották meg a ***ott házikat ?!?!?!!!! hát agyamat eldobtam, a tanárokat okosabbnak hittem, pláne 10-12 évvel ezelőtt
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Pokman: Mondasz valamit lehet az lesz , éjszakára meg lehet a szoba másik végébe rakom le telefont,akkor nem lesz kedvem felkelni érte.
Próbáltam már azt is hogy profilt hibernáltam, Messengert meghagytam de valami munkahelyi fa.szság miatt mindig újra kellett aktiválnom
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@Dwight Schrute: Első sorban töröld a Facebok appot a telefonról, a Messenger maradhat és azt úgyis csak chat-re használható. Másod sorban, használd csak a messenger ([LINK]) URL-t, hogy véletlenül se lásd a főoldalt, így is elkerülve a kísértést.

Ami ezeknél is fontosabb, keress egy hobby-t amivel lefoglalod magad. Olvass egy könyvet, nézz újra kedvenc filmeket, játssz (ahogy már mások is mondták). Mozdulj ki a házból is.

Bele telhet pár hétbe, de ha tartod magad hozzá, többet nem fog "kelleni".
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@TheMenkuPocok: Köszönöm nektek megpróbálom 😎😊
0
0
0
0
kmetovics avatar
Másnál is csinál olyat a facebook, h addig nem látja a kapott üzeneteket, amíg rá nem lép a messenger ikonra? Pár napja csinálja ezt. Nem jelzi, h kaptam üzit, csak telefonon.
0
1
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@kmetovics: Nekem soha se jelzi mert minden értesítést kigyomláltam belőle, majd ha én akarom visszaírok :D Nézd meg beállításokba lehet valamit változtattak főleg hogy most bejött az az új eus szabályozás.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Warlordcommander: Köszi a tippet. Megnéztem, de minden be volt kapcsolva elvileg. De ma egyelőre jelzett minden üzenetet. A haveromnak is szarakodott, de elvileg már neki is jó.
0
1
0
0
zelcsi avatar
@gyuri191: A világon mindenfele!

[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Na látom megelőztél a kérdéssel. Én meg azt hittem, h feltörték az enyémet. Még a jelszavakat is megváltozattam emiatt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen énis azért ijettem meg mert kidobott magátol mondom mivan feltörték ***
0
0
0
0
kismadar avatar
@gyuri191: Legboldogabb nap. 😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kismadar: háát melo miatt nem olyan frankó érzés
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@kismadar: Én csak munka végett vagyok fent rajta de kizárólag csak a Messengert használom.
Egyre jobban az elkorcsult emberek gyülekező helye, tisztelet a kivételnek. Bes*arás hogy egyesek onnan merítik maguknak az önbizalmat, onnan várják a pozitív visszacsatolást akár full idegen emberektől. És ez elszomorító dolog szerintem. 😐
1
0
1
0
no avatar
Kedves Tagok!

Tudnátok segíteni az alábbiban?

Fel lettek töltve képek egy mappába a profilomba.
Ennek a mappának a láthatósága: ismerőseim, kivéve közülük 1 ismerős.

Ha most a mappa láthatóságát átrakom arra, hogy midnen ismerős láthatja, akkor annak az 1 személynek meg fognak jelenni a képek a hírfolyamában? Vagy mivel már régi tartalom, ezért nem ?
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Túléltük ezt is, elmúlt a világvége.
0
0
0
0
💬 1
Booker avatar
@The_Teacher_Man: Nem csak a facebook-kal volt gond. Pl: Telenor oldalára se engedett be engem
0
0
0
0
bukta2 avatar
Elég jól ledobta a láncot a facebook,messenger meg az instagram is, biztos valami hacker támadás lesz mert már vagy 3 órája nem megy semmi :D vagy az angoloknál az áramszünetek... na de kit érdekelnek ezek az oldalak ugye... :D
0
0
0
0
💬 7
gigazte avatar
@bukta2: Jó pár napig nem is kéne üzemelni egyiknek se! 😅
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gigazte: Napig?! Évig minimum. :D
2
0
0
0
gigazte avatar
@Warlordcommander: Jogos. 😀
1
0
0
0
bukta2 avatar
@gigazte: Egyetértek!
1
0
0
0
SuperPuma avatar
@bukta2: Hát ez ilyen. Bezzeg ha az MSN még menne 🙃
Sajnos így most kimarad a napi shitpost és gépjármű intellektuál
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@bukta2: Nem is bánnám ha megszűnne, de az a sok szerencsétlen divatpáva eret vágna, ha nem tudná hol mutogatni magát.
0
0
0
0
xCube avatar
@bukta2: Engem a WhatsApp lehalása zavart csak az egész sztoriból.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Facebook-ot kb. már semmire nem használom szerencsére, elég fertő az a hely. Messenger részét is ritkán használom már. Telefonon fent sincs az alkalmazás, alapból nem is volt rajta, így szerencsére még a letörlésével sem kellett szenvednem. Gépen pedig néha letiltom, néha feloldom a facebook-ot. Mindenki kirakja az életét oda, pedig senki nem kíváncsi rá. A lájk vadászok pedig a másik véglet.

Főleg a tinik hiszik azt, hogy mekkora nagy szám, hűű most több lájkot kaptam, mint te. Ez számomra kb. a lesz*rom kategória.
1
0
0
0
no avatar
Üdv!

Mióta a facebook kinézete átváltott az új verzióra, azóta a borítóképemtől és a profilképemtől eltűnt a hely neve, amit megadtam, hogy hol készült a kép. Hiába szerkesztem és adom hozzá újra, semmi se történik.

A "sima" képeknél ez megmaradt, ott nem tűnt el.

Tudtok ebben segíteni? Köszönöm.
0
0
0
0
💬 3
ben_aloha avatar
@Tibi_777: A képleírásnál beírhatod hol készült a kép, sok dolog rendesen szétcsúszott az új designnal.
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: És az úgy fog megjelenni is? Mármint, hivatkozás lesz a hely facebook oldalára?
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@Tibi_777: Nem, csak a leírást szövegként szerkeszted.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Üdv mindenkinek! Egy furcsa "problémáról" szeretnék érdeklődni ,mondjuk nem is lehet annak nevezni teljesen. Nos ,történt nem rég a Facebookon ugyebár,hogy bevezették a Streameléses dolgot. Na már most nálam jobb felül mindig egy épp akkor preferált ,vagy hozzám legjobban illő,esetleg követett streamert rak kis ablakba ,régen viszont az ismerőseim születésnapját írta ott ki. Ez másnál is így van gondolom ,de azért megkérdem, így van? Csak mert a sok ismerősöm közül nem tartom nyilván mindegyikük születésnapját fejben ,de mivel ki se írja így még előfordul az is ,hogy felköszönteni már nem tudom.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Andor1997: Kedves Andor 1997!
Ez lehet a problémád egyik oka:
[LINK]

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a blogomat, mert gyakran írok közösségi médiával kapcsolatos cikkeket is. Itt tudsz adni egy like-ot, és akkor nem maradsz le a további érdekes, hasznos informatikai tartalmakról:
[LINK]
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@techszakiblog: Érdekes amit küldtél,de nem látom az összefüggést a két dolog között.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Kedves Andor1997!
Az összefüggés a két dolog között az, hogy a Facebook-ot mostanában sokat változtatják a cikkben leírt újítás bevezetése miatt, ezért lehetnek problémák, fennakadások a felhasználóknál. (Ez is lehet egy probléma, amit Te is leírtál).
0
0
0
0
acsricsi avatar
[url]https://www.facebook.com/groups/420409861626703/?multi_permalinks=425824647751891%2C425601217774234%2C424952737839082%2C424949257839430%2C424948441172845&ref=notif&notif_t=group_activity&notif_id=1489489663964652
[/url]
Sziasztok! Nézzétek meg ezt a csoportot! Még nagyon kezdetleges! De együtt a legjobbá tudjuk varázsolni! Lépjetek be! Hozzátok magatokkal a barátaitokat! Alkossunk együtt egy nagy közösséget! Ne habozzatok lépjetek be minél hamarabb!
0
0
0
0
rollo avatar
Hat sajnos igazad lehet FrostnovaZ 😞
0
0
0
0
Fatal_Error93 avatar
Nekem az a problémám hogy nem pittyeg a mobilom, amikor üzenetet kapok messengeren. Random megnézem a messengert és látom bejövőm érkezett, de a telóm nem jelzett. Anno nem volt ilyen gondom vele. Szerintetek mit állítottam el rajta és hogyan csináljam vissza?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát mivel a kettő egy és ugyanaz, azért ezt nem nagyon lehet.
0
0
0
0
rollo avatar
szevasztok ! Hogy kel kikapcsolni a fbn hogy nekapjak ra uzeneteket??
Csak a messengerre!!!
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
utálom a Féjszbúúkot !
0
0
0
0
Bukta avatar
Hát nem néztem meg másikban, de telón nem is látom egyáltalán messengerben.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Bukta Másik böngészőben is csinálja ezt?
0
0
0
0
Bukta avatar
Sziasztok.
Olyan problémám lenne a facebookal, hogy van egy csoport beszélgetésünk pár haverral és ismerőssel, és nem tudok írni, és nem látom az üzeneteket se. Annyi volt, hogy én kiléptem kb 3-szor egymás után(ezt most nem szeretném magyarázni miért, mert vannak indokolatlan dolgok abba a csoportba) és meghalt. Semmit nem tudok vele csinálni. Írni nem tudok bele, az üzentekből csak annyit látok ha írt valaki valamit 1 másodperce felugrik és eltűnik, ha letiltom akkor is ugyan úgy látom, kirúgni nem tudnak belőle, archiválni is felesleges. Szóval semmit nem tudok vele csinálni, de jön róla az értesítés. Messengerben meg nem is látom a csoportot. A többieknek működik.
0
0
0
0
KERKO avatar
Nekem van fészbukom...ha 10percet elbírok ott lenni sokat mondok...megnézem az üzeneteket és mentem is ja meg, hogy éppen milyen agyoniskolázott bejegyzéseket tesznek...Nem értem, hogy lehet ott 5-6órát is eltölteni, mit lehet ott csinálni?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@KERKO: Kedves KERKO!
Indítottam a blogomon egy sorozatot, amelyben a Facebook-ot úgy állíthatjuk be, hogy Nekünk a legjobb élményt nyújtsa, hogy hasznos is legyen. Talán segíthet Neked.
A sorozat részei:
1. rész:[url] https://techszaki.blog.hu/2019/11/07/facebook_hirfolyam_testreszabasa[/url]
2. rész: [LINK]
3. rész: [LINK]

UI. Ha ezeket a technikákat alkalmazod, akkor remélem, hogy a számodra is hasznos lesz az az idő, amit a Facebok-on töltesz. 😀. A részeket érdemes sorban olvasni, mert összefüggnek.

Ha hasznosak voltak a részek, akkor ne felejts el like-olni itt:
[LINK]
0
0
0
0
acsricsi avatar
[LINK] jelöljetek sokan 😆DD
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
kipróbáltam ... utálom...semmire nem való..ha trörölni nem is engedte... deaktiváltam a profilom.. vége. Még máig is élnek ha nem féjszbookoznak.... 😀
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
yugiohyugiohzebuyug : Nem akarok nyerni semmit.😆 Már mindent megnyertem amit csak lehetett.😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Mi a ciki? Hogy szívességet kérek másoktól? Szerintem nem az 😀 És nem like kell...
Meglátom, Te mit csinálnál, hogy ha megszeretnél nyerni valamit, és nem 1 youtube videós "harcba" száll...... Nem sokat tudnál velük kezdeni reklám nélkül az biztos. De még így is majdnem esélytelen..
Azért se írom le mit lehet nyerni : D
Ott van az oldalukon, olvasd el.

( Na meg ezért van ez a téma " MINDENT a Facebookról". )
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
yugiohyugiohzebuyug : Ha már így könyörögsz a lájkokért,akkor elmondhatnád hogy mit lehet nyerni.Egyébként tök ciki amit csinálsz.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sziasztok! Van egy nyereményjáték... szavazatokat kéne gyűjteni 😀 Az a feladat, hogy karácsonyi izébe kell "öltöztetni" a géped, és így lefotózni. Ha nyomnátok egy szavazatot a képre azt nagyon megköszönném! 😀 Ha megtudjátok ezt osztani másokkal még jobb...
Amit tenni kéne:
1. like-olni ATX Computert
2. ezt követően megjelennek ilyen menüfélék (mint a gépigényen itt felül), és kattintani a szavazásra
3. megkeresni engem: Károly Rosta, ha nem lenne elsők között, van kereső😜
4. kattints a szavazok-ra, ne a tetszik-e! 😀
[url]https://www.facebook.com/ATXcomputer?sk=app_469930046405481&code=AQDjPTwGMZRVvMs57emxgiOgE7HJOpK1qZal3nZ1VPbsO7C_S1RH4jvllN-K1SrC_0D0jmNut7UhP6QlX38n1uxe39PlYy2to7BpdtUrz5GP-5kJd09VBZPn8y5FHV6Og9zxFjnlC4hHzzZvJT7VV3KVdo18_3gvHKEG6ADb_mxgjwiw0jus-FwejGWPBBTyeK-b3Nej0wl2FBP4PyExcDauuqgTsk-JQ6DBXRN2BNOzT5FJzQje4Cs-RnhjRddnsLQKeyaWGmGEZ63oUMVYimwrGanIPjhu8tew3FfZR4kC1n7Dc0hQlBf6nyZBBcQ8WbY#_=_[/url]

Aki segítene, annak köszi! : D
(update: esélyes, hogy naponta lehet szavazni(: )
0
0
0
0
19ati93 avatar
lilekunyerálgatás mindennapos 😆
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Tele van tini ribizlikkel az FB,minden nap kapok üzenetet hogy találkozni szeretnének velem,pedig hozzá sem szóltam.Simán bárkit meglehet kapni,ott hirdetik magukat. Kész fertő az az FB! Olyan lányok kellenének oda akik a fiúkat megtanítják hogy milyen az igazi szerelem. Az olyan lányok akiket a szülei keményen neveltek fel,azoknak sokkal jobban látják a dolgokat. Tudnak főzni,takarítani és akár egy komoly kapcsolatra is képesek lennének Én csak 1 ilyen lánnyal találkoztam eddig FB-n. Az a lány hűséges az udvarlójához és látszik hogy komolyan gondolkozik.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Storm Shadow: Kedves Storm Shadow!
Neked is ajánlom a blogomon indított sorozat részeit:
Indítottam a blogomon egy sorozatot, amelyben a Facebook-ot úgy állíthatjuk be, hogy Nekünk a legjobb élményt nyújtsa, hogy hasznos is legyen. Talán segíthet Neked.
A sorozat részei:
1. rész:[url] https://techszaki.blog.hu/2019/11/07…treszabasa[/url]
2. rész:[url] https://techszaki.blog.hu/2019/11/12/…_rendezese[/url]
3. rész: [url]https://techszaki.blog.hu/2019/11/20/…ak_mentese[/url]

Ha lépésről-lépésre követed a tanácsokat, akkor garantáltan nem fogod látni a "tini ribizliket".

Ha pedig a részek hasznosak voltak a számodra, akkor nyomj egy like-ot a Facebook oldalamra, itt:
[LINK]
0
0
0
0
cicuuka95 avatar
Chrome tenyleg sz.... lassu, lefagy stb... En Opera-t hasznalok😀😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Chrome egy kalap kaki. Akkor már inkább firefox vagy Opera.
0
0
0
0
Szykla avatar
Mindent rendesen töltöttem ki, az eredeti nevemet adtam meg, és az eredeti születési dátumomat.
De amúgy ezt írja:.

https://kepfeltoltes.hu/130730/FB_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerk:.

Na végre sikerült regisztrálni, de azt hitem hogy kétfele fejelem a monitort mikor meg tudtam hogy mivolt tegnap a hiba, csak egyet mondok böngésző.
Hogy rohadna meg a google chrom egyszer se fogadta el a regisztáciomat, mindig azt írta nem létező személy, de mikor ma meg próbáltam internet explorerel akkor bezzeg elsőre sikerült, pedig semmi mást nem csináltam más képen.
0
0
0
0
Ghosts avatar
Mivel csak kamu profilt akarsz csinálni (tudtommal), így nem valami hülyeséget írtál be névnek? Adj meg valami hihetőt, mondjuk Mészáros József, azt kész. Meg minden adathoz olyat írj ami még a realitás határán van. Nem tudom már mit kér regisztrációkor, de ha mondjuk a születési helyet és időt is kéri, akkor ne azt add meg, hogy blablaváros 1640 augusztus 42, hanem valami hihetőt 😃 Szóval gondolom érted mire gondolok. 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem kevés kamu profil van (van olyan aki a bal kezének csinált profilt o.O ) úgyhogy ott más probléma lesz. Minden szükséges adatot megadtál? Nincs olyan hogy a névnél mondjuk az utónév kimaradt? Csak hibás adatmegadásra tudok gondolni.
0
0
0
0
Szykla avatar
Hogy kell facebook-ra reggelni, mert bár hogy is próbálok mindig valami olyasmit ír ki hogy nem valós személy, vagy nem létező személy és ezért nem enged.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Én azt mondom, aki jól tud bánni vele annak nem árt. Napi fél óra fb-től nem halunk meg. Az a jó benne, hogy szinte bárkit azonnal elérsz rajta. A lájkolgatás viszont értelmetlen...
0
0
0
0
BRUgamer avatar
eről beszélek hogy erre jó de nem ara hogy sok baromságot postoljanak ahh de mind1 ezt már fenteb is leirtam 😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
sztem is kb ezekért jó..: beszélgetni ( mert ugye vkik már msn-re fel se jönnek😀 ), új zenék/klipek.., vkiket pl csak itt ismerek mert " távol vannak " : ), meg felvételi előtt ha keresel, talán megtalálhatod az új oszt.társakat ésm ár előtte lehet ismerkedni.. szokott ilyen csoport lenni stb, meg ez a másik nekünk is van osztálynak csoportja, ha olyan van oda lehet írni.. ( vki lefényképezi házit megossza.. leszedi mindenki azt cső (: ), telóról meg ingyen.. nem kell SMS, pl sok dolgot itt tudok meg.. lájkoltam egy "bombahír" nevezetű oldalt😀 ahol mindig kiposztolják az újabb híreket.. vagy esetenként érdekességeket a világból meg stb nagyon f*sza (: na azért van jó oldala is sztem😜
0
0
0
0
BRUgamer avatar
jo nemondom hogy egyhéten kétszer nem nézek fel hogy mikor mi történik de akkorsem birom az ojanokat akik egésznap rajta lognak és postolgatják a sok baromságot.... de én többet ténleg nem járok fel bocs az elöbi erös kinyilvánitás-ér 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Mondjuk ki hogy nézi a dolgokat. A facebook-ot 2 oldalra bonthatjuk. Anti Fac-isták, meg Fac-isták (Ezt én találtam ki, de illik ide 😆😉. Az Anti Fac-istak mindig is abban a hitben vanna, hogy a facebook egfy istentelen sz*r, amit jobb let volna kitalálni. Ez mind szép és jó, de vannak olyanok, akik leszídják a facebook-ot, de még is rajta lógnak egész nap, és ők is be vannak regisztrálva. Szóval itt kezdődik a logika, hogy egy dolgot hogy lehet leszólni, amit igazából használnak?! Ez olyan mint aki utálja mondjuk a ValóVilágot (Én nem kimondottan szeretem, de nem utálom). Ott is sokan magyaráznak, de még is nyomon követik a történéseket. Így kár azon vitatkozniuk az ilyen embereknek, hogy én sztem annyira sz*ra facebook, hogy már a kuka sem nyelné be.
A másik oldal, a "Fac-isták" meg azt valják, hogy a facebook a rossz ellenére jó is. És itt jön az a dolog, hogy lehet hibája a facebook-.nak (mert szinte minden dolognak van rossz oldala, aki mást mond hazudik vagy nem mond igazat) de annak ellenére sokan használják, mint beszélgetésre, mint más oldalak lájkolására, stb... (Én ezeket sosem bírtam, bevallom őszintén. De aki szeret állandóan posztokat osztogatni, tegye. (Ezt nem rosszból mondom). De a facebook-nak sok az előnye, amit remélem át fogtok látni.

Az első az, hogy sok rappar, színész, meg isten tudja milyen hírességek és nem annyira híres személye is használják a facebook-ot. (Lehet nem személyesen, de megbízás alapján biztos.) És itt gondoljatok bele, ha a facebook nem lenne, sokan nem tudnák meg hogy kivel mi történt a héten/napon. Az újabbnál újabb zenéket is ota linekil ki, hogy terjesszék. (a kisebb zenei előadók így próbálják magukat feljebb juttatni, és ha sok az isemerős vagy "lájkoló" (ha nem felhasználóról, ha nem csak egy felhasználó által készített facebook-on lévő oldalról beszélünk.) akkor többségben nagy sikert tudnak felmutatni (persze ha jó is amit csinál).

Szóval ezzel a "pár" sorral szerettem volna (szeretném) világossá tenni azt, hogy kinek mit jelent a facebook.
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
greenmelon írta:
Annyira nevetek rajtatok mikor itt vergődtök, hogy mennyire szar a Facebook, csak mert gyökerek vagytok hozzá, hogy értelmesen használjátok. 😆 (akinek nem inge...)

Pont mint mikor a hülyegyerekek fikázzák mondjuk a WoW-ot. Megindokolni ugyan nem tudják, hogy miért, de azért szar. 😂

Szerintem te vagy gyökér hogy ilyet írsz mert bármit fogsz írni akkor is lesznek olyanok akik imádni fogják az fb-t és lesznek akik utálják. Amúgy meg ha ennyire okos vagy jó lenne ha megindokolnád hogy miért is annyira jó a facebook. Hajrá!!!!!!!!
0
0
0
0
bfrenk avatar
greenmelon írta:
Annyira nevetek rajtatok mikor itt vergődtök, hogy mennyire szar a Facebook, csak mert gyökerek vagytok hozzá, hogy értelmesen használjátok. 😆 (akinek nem inge...)

Pont mint mikor a hülyegyerekek fikázzák mondjuk a WoW-ot. Megindokolni ugyan nem tudják, hogy miért, de azért szar. 😂


Nem kötekedni akarok, de hogy lehet a Facebook-ot rendesen használni?
0
0
0
0
greenmelon avatar
Annyira nevetek rajtatok mikor itt vergődtök, hogy mennyire szar a Facebook, csak mert gyökerek vagytok hozzá, hogy értelmesen használjátok. 😆 (akinek nem inge...)

Pont mint mikor a hülyegyerekek fikázzák mondjuk a WoW-ot. Megindokolni ugyan nem tudják, hogy miért, de azért szar. 😂
0
0
0
0
Toma97 avatar
szolnokiferenc 23 írta:
kalashnikoff írta:
niteforce írta:
én észre se vettem 😃
gépigény van az elég nekem 😃


Ennyi 😎😆

Jó a szó teszó!!!!!!!!!😆

Helyes válasz.
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
kalashnikoff írta:
niteforce írta:
én észre se vettem 😃
gépigény van az elég nekem 😃


Ennyi 😎😆

Jó a szó teszó!!!!!!!!!😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
niteforce írta:
én észre se vettem 😃
gépigény van az elég nekem 😃


Ennyi 😎😆
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Viharvadasz írta:
Azért elég szomorú, hogy amint leáll a facebook máris oldalak százai írják, hogy jaj mi van. Mintha nem tudnának élni nélküle. Telefont még megértem, hogy nem tudnak élni nélküle, na de facebook? Még a myVIP is jobb nála, pedig az már eléggé lejárt...

Gépigény 4Ever😎
0
0
0
0
no avatar
Azért elég szomorú, hogy amint leáll a facebook máris oldalak százai írják, hogy jaj mi van. Mintha nem tudnának élni nélküle. Telefont még megértem, hogy nem tudnak élni nélküle, na de facebook? Még a myVIP is jobb nála, pedig az már eléggé lejárt...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció