Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Erik94 avatar
Htc desire Hd-m van.Ha hozzákötöm a usbt a telohoz meg a számitógéphez nem jön elő semmi,csak tölti...Mi csinájak hogy felismerje a gép?
Próbátam sync managert,de ott meg amikor irja ki hogy name,password url,...ezeket oda url mezőbe mit irjak?Vagy mgyarázátok el már léci,hogylehet csatlakoztatni a géphez??Nem ismeri fel...😞
0
0
0
0
Bukta avatar
Storm Shadow: Ki nézel valami jó könyvet play-en és ha fizetős akkor google-n rákeresel és ingyen letöltöd. Én igy szoktam a játékokat😀
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Valaki tud ajánlani valami jó ingyenes könyvet tabletra? google play nem valami jó hely ilyen ügyben,én legalábbis semmi jó ingyenes könyvet nem találtam. Valaki linkeljen valami jó oldalt ahonnan tölthetek.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Xperia S-re várható az új frissítés?
0
0
0
0
Bukta avatar
Én se magyarul néztem a videót amin mutatták, hogy hogy kell és nem is tudok angolul. Amúgy milyen link van proharveren? Mert az se mindegy hogy s5830-ra van vagy s5830i-re!
0
0
0
0
no avatar
BukoTt: már rootolva van mert igy kaptam csak videot magyarul nem találtam de leírást a prohardver forumánj igen de ot meg nem jo a romnak a linkje mert 404-et ir ki
0
0
0
0
Bukta avatar
milan97: Először rootold ki a telód, majd néz videókat hogy kell romot rakni rá. Hidd el nem nehéz és a videó leírásában sztem úgy is lesz letöltési link. Az és sg minimen 2.3.6os gyári rom volt most 4.2.2..
0
0
0
0
no avatar
Helosztok

Valaki tudnak segíteni abban hogy Samsung Galaxy Ace GT-S5830i-re hogyan tudok 4.0-ás android rakni?meg honnan tudnák letölteni romokat?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Wáá segítsetek. 4.0.3-as android van a telómon és most egyszer csak nekem akar lejátszani semmi féle számot. MP3-ban vannak rajta, és azt írja ki hogy "Ilyen típusú fájlok nem játszhatóak le"
Eddig semmi gond nem volt vele...
0
0
0
0
Nedadam avatar
hello. valaki tudna hibás navon raptor 7 es tablet ügyben segiteni ? eltünt a belső tárhely !
0
0
0
0
Erik94 avatar
Nekem Samsung Grand Duo GT I9082 telóm van.
De nem mennek rajta a játékok...Hiába szedek le bármiylet,feltelepitem berakom a mappát a Android/obb-ba...de amikor loadingol a játék mindig kilép a menübe,egyikse indult el eddig 😞(( miért nem???Kell vlmi flash?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
root checker program megmondja a tutit.
0
0
0
0
Bukta avatar
milan97: szerintem attól még, hogy van rajta superuser attól még nem biztos, hogy ki van rootolva. Én mikor kirootoltam akkor még volt egy másik progi is rajta (most nem jut eszembe a neve mert már nincs rajta) ami megmutta, hogy van a telódon root jog. Van superuser tesóm telefonján is pedig neki tényleg nincs rootolva.
0
0
0
0
no avatar
Üdv mindenkinek!
Van egy Samsung Galaxy Ace-em elméletileg rootolva van(szerintem mert van rajta olyan hogy superuser)2.3.6-os android fut rajta.Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani azt hogy amit letöltötök playáruházbol azt a memória kártyára telepítse vagy kapásból oda töltse le?
0
0
0
0
PoPet avatar
Vettem egy telót, android 4.1 van rajta, és van Domino Surf előfizetés, levonta a 890Ft-ot, megkaptam az adatforgalmat, de hogy tudok csatlakozni 3G-re? Miket kell megadni? magától nem látja.
0
0
0
0
mlan0 avatar
Samsung Galaxy Young (S6310) Mi a véleményetek róla? 😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Kötelező mindenkinek androidra. Remek èbresztő alkalmazàs. Éjjeli óra is van benne.
Ha leszedtétek programon belül az ajánlókódba írjátok be ezt: TUX9TM0FC0Q3 (beállításokban alul)
Én kurvára beleszerettem.
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely&referrer=TUX9TM0FC0Q3[/url]
0
0
0
0
kaizinger avatar
érdekes ezek az androidos készülékek ha nem 200K akkor a támogatást baszhatja az ember
0
0
0
0
apetit1989 avatar
tudom, nem érdekük vacakolni vele. de azért szemétség egy telefont bármilyen hálózatra blokkolni.
0
0
0
0
Bicike avatar
Ha felraktad, nuygodtan törölheted.

apetit: Ilyen helyeken nem szoktak ilyet csinálni, ha Vodafone-nál veszek telefont, akkor elvárják, hogy Vodafone-os legyek, ezért nem csinálják, nekik nem éri meg.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok megoldottam a függetlenítést galaxy toolboxal és minden jó. Csak most azt kérdezném hogy van egy 100mb-os fájl az sd karin ami az új rom tömörítve csak a romot már recovery menüben felraktam és akkor az a 100mb-os tömörített fájlt letörölhetem?Mert más dolgaim is lennének azzal a 100mb-al.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nagy kár, hogy sony ericssonra nincs ilyen megoldás függetlenítésre... a múltkor vettem egy Live with Walkman-t kéz alól, a hugomat akartam vele meglepni, mert elég gagyi telefonja van most. Amikor próbáltam bekapcsolni, akkor derült ki, hogy T-mobile-ra van blokkolva. Az orange kártyát nem szereti. A t-mobileban nem hajlandóak valamilyen oknál fogva függetleníteni, az orangeban meg a t-mobile-hoz küldenek. Azóta keresek valakit itt nálunk aki megcsinálná, eddig hiába.
0
0
0
0
Bicike avatar
Ha van műszaki ismerősöd, az is tud ilyeneket. Elég bevinni egy GSM-be, 2 perc alatt megcsinálják.
0
0
0
0
no avatar
[LINK] itt nézegetem most a függetlenítést ingyenesen szóval mégis lehet megcsinálom
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nem tudom annál a telónál hogy megy de a galaxy sim unlock azzal szoftveresen nyithatók és zárhatók egyes samsung telók én galaxy s2-s3 mat is nyitottam és probléma nélkül visszazártam bár nem 5 perces feladat a visszazárás mert sok apróbb dolgot is kell de simán kivitelezhető.
0
0
0
0
no avatar
Köszi szépen választ közben utána olvastam és voltak akik megvették a telót és ott is kérte a hálózati zárat. Csak annyit kell tennem hogy kifüggetlenítem amit nem biztos hogy megcsinálok.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Az a hálózati zár az lehet, hogy a telefon más függő lett mint volt. Vissza kellene rakni a régit bár nem tudom.
0
0
0
0
no avatar
Beütöm a pinkódot elfogadja majd ezt írja ki "Addja meg a hálozati zár vezèrlő kódját" rámegyek arra hogy elutasít majd kiirja hogy nincs benne sim kártya. Az lehet egy megoldás hogy előfizetek mobilnetre? Megpróbáltam már azt is beirni amit sok helyen irtak hogy 21601 de ez sem jò!!! Függetleníteni meg nem akarom.
0
0
0
0
Bicike avatar
Esetleg nem tudod azt a hálózati cuccot?
Minire nem érdemes új ROM-ot rakni, csak szívni fogsz vele. Nem egy erős telefon alapjáraton sem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok ! Nekem egy Samsung galaxy mini s5570I-m van és most szedtem le egy új romot (JellyPlus V3 4.2.2-s android ) és fel is tudtam rakni de mikor bekapcsolom a telefont kéri a pin kódot beütöm elfogadja majd kér valamilyen hálózatzár feloldása dolgot amit nem irok be és azt irja ki hogy nincs sim kártya a készülékben. Tudna valaki segíteni ebben mit tegyek hogy lássa a sim kártyát? Telenoros vagyok ha számít valamit!!!
0
0
0
0
Bicike avatar
Download Manaher for Android
Youtube downloader

Karmatronic: Beállítások>Alkalmazások: Pipáld ki, hogy idegen eredetű fájlok megnyitása.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Tudnátok mondani vmi jó progit amivel youtube-ról lehetne lekonvertálni zenéket?? 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
mp4 ben elég jól össze lehet rakni a filmeket. Format factoryval próbálkozz. Ráadásul az mp4 et még könnyebben le is játszák a gyengébb telefonok.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló!

Van olyan veszteségmentes tömörítés ami jó kicsi és az Android rendszernek tetszene?! (filmet szeretnék tömöríteni)

Kösz előre is!
0
0
0
0
gabee97 avatar
van egy biztonsági kérdés ha jól tudom pl. hol születtél,vagy édesanyád neve?Azt nem találod meg?Esetleg ha barátok ismerősök közelébe telefonozol vagy ők is használták talán ők megjegyezték a mintát, próbálj körbekérdezni.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Lenne egy kérdésem. Ha elfelejtem a mintát + az összes adatot a gmail accomhoz akkor, hogy lehetne feloldani valahogy? Mert ugye ha leblockol akkor van olyan lehetőség, hogy segélyhívás + gmail acc cumó. (Samsung galaxy mini) Valami olyan választ várok, amit egy közember is könnyedén megért vagy ha mégis túlkomplikált akkor privátba pls.
0
0
0
0
starpeter avatar
Én kérek elnézést!
Igazából a net nem lassú csak szakadozik.
A youtubes videó 1 percenként pufferel
A online póker 3percenként megszakad és kiléptet
A top eleven (menedzser játék) 1 perc után megszakadt.
Szóval, nem tudom ,hogy ez miben különbözik.
De a speedtestet megnéztem és maxon pörög a motor 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Fogalmam sincs. Logikusan gondolkodva nem a hálózattal vana gond, ha egyszer más eszközzel működik rendesen. A telefonnal lesz a probléma, azzal én meg nem foglalkozok, mert az összes egytől egyig ócskavas
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor mi nála a megoldás?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ne már. a qos teljesemen másra van, azt ne bántsátok. Szervereknél fontos, egy külön sávszélt hoz létre valamire, pl ip telefonálásra, hogy ne zavarjon be semmi más, de hétköznapi otthoni hálózatoknál nem oszt nem szoroz semmit, csak elbarmol valamit ha át van állítva. Ez a qos is egy a 15 000 olyan beállítás közül egy routerben amiről az ember azt sem tudja mire van, csak ott van totál feleslegesen
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nekem azt írták máshol, hogy nézd meg mit hoz speedtesten a két telefon. Gondolom [LINK]-re gondoltak.

Az is írták, hogy próbálj másik böngészőt.

Ezt is írták még:
Nézd meg a routeren, hogy az IP QOS funkció be van e kapcsolva. Az tud ilyet produkálni.
IP QOS - A QoS (Quality of Service) egy Sávszélesség elosztásért felelős protokoll. Amennyiben ilyen nincs megadva, akkor a csatlakozó gépek között a sávszélesség egyenlő arányban oszlik meg.

Szóval kapcsoljátok ki ha be van kapcsolva.
0
0
0
0
starpeter avatar
Az lenne a gondom ,hogy tegnap vettem egy Samsung Galaxy Y-ont és lassú rajta a net
a báttyámnak pedig van egy Sony Ericsson Xperia X8-asa és azon megy minden gond nélkül. Próbáltam már a telefon beállításokat megnézni ,de nem hatott semmit.
A routerem neve:
Belkin_G_Wireless_1BB4B1
0
0
0
0
megaone6 avatar
Ghosts: [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapswithme.maps&feature=more_from_developer[/url] ezt találtam, de ha nem feltétlenül a play-ről kell akkor a Pro változatot töltsd le. Igaz egyszer le kell tölteni Mo térképét, de onnantól már offline lesz 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Régen a samsung galaxy ace telefonomon a rendszert is eltörölte azért mondom. De amúgy megpróbáltam azt ami ott abban amit linkelt el le van írva de ez nem hozz be semmi ilyet, gondolom mert másik modell ez. Megpróbálom ma eljuttatni a szervizbe meglátom hogy sikerül nekik megoldani
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Dehogy szerintem hülyeség lenne ha wipeolná a rendszert ez gyárira állítja vissza hisz factory reset azaz olyan mintha gyárból jönne ki. Szerintem!!
0
0
0
0
niteforce avatar
Nekem nem ilyen van, hanem ennek az utódja, amit linkeltél az sima L5, az enyém L5 2. De hogyha ezt megcsinálom akkor lemegy róla minden nem? Mert az azért lenne baj, mert nem tudom hogy kell rá újra felrakni a rendszert.
De igazából nem akarom módosítgatni, jobb az ha van garancia. Inkább nem kísérletezek, van rá még 2 év garancia, úgyhogy holnap beviszem a szervizbe, azt megmondom hogy oldják már meg úgy hogy rajta maradnak a cuccok, mert az nem kéne hogy eltűnjön, van rajta pár cucc ami máshol nincs meg és nekem fontos.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Csinálj hard resetet
[LINK]
Amúgy egyetértek szar az android de nagyon jó 😆 Nekem az eddigi legjobb androidom zte bladen a cyanogen mod 7 volt 2.3 verzióval. Nem igazán volt vele különösebb problémám pedig azóta volt már jó sok androidom.
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Az a gondom hogy nem kapcsol be a telefonom, csak az LG logót mutatja, de tovább nem kapcsol, nagyon sokszor próbáltam már.
Telefon LG Optimus L5 II E460 és android 4.1-van rajta, gyári, nem volt buzerálva semmi vele.
Meg lehet csinálni valahogy vagy szerviz?

Jó amúgy az android nagyon, Valami baja mindig kell hogy legyen... Egy androidos telefon nem működött még rendesen amit láttam... Rászánom magam egyszer egy iPhone-ra, és akkor legalább normális telefon lesz, ami sokáig szolgál, nem csinál ilyen hülye hibákat, meg gyorsabb is sokkal.
0
0
0
0
no avatar
Az akksinak van: Limited Charge Voltage: 4.2V. De gondolom akkor nem probléma.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció