Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Próbátam sync managert,de ott meg amikor irja ki hogy name,password url,...ezeket oda url mezőbe mit irjak?Vagy mgyarázátok el már léci,hogylehet csatlakoztatni a géphez??Nem ismeri fel...😞
Valaki tudnak segíteni abban hogy Samsung Galaxy Ace GT-S5830i-re hogyan tudok 4.0-ás android rakni?meg honnan tudnák letölteni romokat?
Eddig semmi gond nem volt vele...
De nem mennek rajta a játékok...Hiába szedek le bármiylet,feltelepitem berakom a mappát a Android/obb-ba...de amikor loadingol a játék mindig kilép a menübe,egyikse indult el eddig 😞(( miért nem???Kell vlmi flash?
Van egy Samsung Galaxy Ace-em elméletileg rootolva van(szerintem mert van rajta olyan hogy superuser)2.3.6-os android fut rajta.Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám megoldani azt hogy amit letöltötök playáruházbol azt a memória kártyára telepítse vagy kapásból oda töltse le?
Ha leszedtétek programon belül az ajánlókódba írjátok be ezt: TUX9TM0FC0Q3 (beállításokban alul)
Én kurvára beleszerettem.
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely&referrer=TUX9TM0FC0Q3[/url]
apetit: Ilyen helyeken nem szoktak ilyet csinálni, ha Vodafone-nál veszek telefont, akkor elvárják, hogy Vodafone-os legyek, ezért nem csinálják, nekik nem éri meg.
Minire nem érdemes új ROM-ot rakni, csak szívni fogsz vele. Nem egy erős telefon alapjáraton sem.
Youtube downloader
Karmatronic: Beállítások>Alkalmazások: Pipáld ki, hogy idegen eredetű fájlok megnyitása.
Van olyan veszteségmentes tömörítés ami jó kicsi és az Android rendszernek tetszene?! (filmet szeretnék tömöríteni)
Kösz előre is!
Igazából a net nem lassú csak szakadozik.
A youtubes videó 1 percenként pufferel
A online póker 3percenként megszakad és kiléptet
A top eleven (menedzser játék) 1 perc után megszakadt.
Szóval, nem tudom ,hogy ez miben különbözik.
De a speedtestet megnéztem és maxon pörög a motor 😀
Az is írták, hogy próbálj másik böngészőt.
Ezt is írták még:
IP QOS - A QoS (Quality of Service) egy Sávszélesség elosztásért felelős protokoll. Amennyiben ilyen nincs megadva, akkor a csatlakozó gépek között a sávszélesség egyenlő arányban oszlik meg.
Szóval kapcsoljátok ki ha be van kapcsolva.
a báttyámnak pedig van egy Sony Ericsson Xperia X8-asa és azon megy minden gond nélkül. Próbáltam már a telefon beállításokat megnézni ,de nem hatott semmit.
A routerem neve:
Belkin_G_Wireless_1BB4B1
De igazából nem akarom módosítgatni, jobb az ha van garancia. Inkább nem kísérletezek, van rá még 2 év garancia, úgyhogy holnap beviszem a szervizbe, azt megmondom hogy oldják már meg úgy hogy rajta maradnak a cuccok, mert az nem kéne hogy eltűnjön, van rajta pár cucc ami máshol nincs meg és nekem fontos.
[LINK]
Amúgy egyetértek szar az android de nagyon jó 😆 Nekem az eddigi legjobb androidom zte bladen a cyanogen mod 7 volt 2.3 verzióval. Nem igazán volt vele különösebb problémám pedig azóta volt már jó sok androidom.
Az a gondom hogy nem kapcsol be a telefonom, csak az LG logót mutatja, de tovább nem kapcsol, nagyon sokszor próbáltam már.
Telefon LG Optimus L5 II E460 és android 4.1-van rajta, gyári, nem volt buzerálva semmi vele.
Meg lehet csinálni valahogy vagy szerviz?
Jó amúgy az android nagyon, Valami baja mindig kell hogy legyen... Egy androidos telefon nem működött még rendesen amit láttam... Rászánom magam egyszer egy iPhone-ra, és akkor legalább normális telefon lesz, ami sokáig szolgál, nem csinál ilyen hülye hibákat, meg gyorsabb is sokkal.