Mindent az Androidról

Szerző: thug85, 2011. March 11., téma
Fórum » Szoftver
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólások: 1 628
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Emptiness avatar
Hello. Miért van az hogy recovery-ből felrakom a rootot és írja hogy sikeresen feltelepítve de ha bekapcsolom semmi superuser meg stb. A CWM-is akárhányszor újraindítom a telefont mintha hozzá sem értem volna nem lessz feltelepítve. A Rom is felrakom rendesen. És nem telepíti fel hiába írja ki a recoverybe. A régibe bootol a gyáriba. Galaxy Y (a régi)
Mi lehet a hiba?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok van egy LG G2 a szoftver verziója: D802t20D a t betű mit jelent?Haveromnak is van egy de neki nincs ott a t betű.Neki meg találta az 5.0 frissítést nekem nem mi lehet a baj?
0
0
0
0
meszes17 avatar
samsung galaxy S3os minimmel van egy kis gond...
Néha kikapcsol magától és újraindul,nem tudom miért,azt mondták sim kártya miatt...
Volt diagnosztikán,volt benchmark teszten,volt hevitve + hard reset is volt,semmi baja a telefonnak
azt mondták,de mégis restartol itt-ott,mitől lehet nem tudja valaki?
0
0
0
0
Bukta avatar
Mind1 ha érted 😃
Azért köszi hogy szóltál 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
hogy nem is igen lassul és aksija is bírja több napig

Elég érdekesen fogalmaztál de értem azért 😃 csak jót nevettem 😃
0
0
0
0
Bukta avatar
Amúgy talán az Lg-nél a G sorozat tagjai azok jó telefonok. Mondjuk a 3-at nem ismerem de a 2-ről azt hallottam hogy nem is igen lassul és aksija is bírja több napig(használattal).
0
0
0
0
no avatar
Nézd, nem tudom, kézből nem ismerem a telefonod. Lehet, de annyira nem fura.

Amúgy meg nemcsak az Androidok ilyenek. Szinte az összes piacon lévő mobileszköznek alulméretezett az akkumulátora. Az a gond, hogy még csak mostanában kezdenek belendülni ilyen téren (is) a fejlesztésbe. Elfog tartani még egy pár évig, mire nagyobbak lesznek és elterjednek a telefonokban is. Bár mostanában egyre inkább érdek az akksik fejlődése (elektromos autók, minden hordozható kütyü: telefon, táblagép, laptop, okosóra, stb.). Az iPhone-nal sem jobb a helyzet, sőt...
0
0
0
0
Bukta avatar
Ilyenek ezek az androidok. Az aksit nem tudják fejleszteni, de az hogy minél nagyobb legyen benne a ram meg a proci arról tudnak tenni.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Akkor ennél a telefonnál ez normális? :S Mondjuk én se nagyon vártam mást 4,3" kijelzőhöz kicsi az az 1500mAh.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem lehetséges, főleg ha nagyobb fényerővel használod. Amúgy se olyan gigászi az akksija (1500mAh). Amúgy ha gyári ROM, akkor nem hiszem azt sem, hogy nyernél a visszaállítással érdemlegeset.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Alcatel OT-995 telefonnál az normális, hogy játék/videó nézés közben 10perc alatt 7-10%-okat merül? Ha nem piszkálom egész nap 100%-ról lemegy 90-92%-ra max. 4.0.4 Android van rajta, ha visszaállítanám régebbire javítana a helyzeten, vagy az aksi rossz?
0
0
0
0
dave500 avatar
Közbe felraktam ám az 5.1-et, de másik kérdés.. milyen kernelt rakjak alá a jó akkuidő reményében?
0
0
0
0
bukta2 avatar
Dono Értem, és kösz a válaszod! 😉
0
0
0
0
no avatar
A Sony azt állítja, hogy minden Z-sorozatos készülék megfogja kapni, most már nem Z-s telefonokra is bejelentették (na nem az összesre, csak egy pár típusra), pontos dátum még szerintem nincs.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Tudja valaki hogy Z1 compacthoz mikor jön 5.0? csak mert úgy tudom kellene jönnie csak azt nem hogy mikor, nem találok róla sok infot, azt találtam mindenhol hogy (hamarosan) ezt írják már 3 hónapja minimum 😃
0
0
0
0
dave500 avatar
Sziasztok!
Próbálta már valaki S2-n a Lollipop CM12-t? Gondolkodtam, hogy felrakom, kíváncsi lennék miben jobb mint a mostani Kit-Kat, ha valakinek van tapasztalata, ossza meg velem, köszi!😀
0
0
0
0
PoPet avatar
CM Installerrel tettem fel, akkor még csak 4.4.2-őt, azóta lefrissült 4.4.4-re, de most még a CM Installer sem működik a gépen, valami hibát ad ki mikor indítanám...
0
0
0
0
no avatar
Nincs régebbi backupod esetleg? Vagy már próbáltad?
Hivatalos (official) CM? Mert abból ha jól tudom S2-re csak Nightly kiadás van, abban meg azért még lehetnek hibák.
0
0
0
0
PoPet avatar
Valaki tudna segíteni?
Samsung Galaxy S2-n 4.4.4-es CM van fent, és egyszer átállítottam az időzónát, és azóta nem működik a GooglePlay. Azt írja nincs kapcsolat. Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, most pedig azt írja, nincs megbízható kapcsolat, hogy csatlakozzon a fiókomhoz.
Gyorsítótár, adatok hasonlók törölve lettek.
Valakinek valami ötlete?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Nekem egy olyan problémám van hogy a telefonomon hiába kapcsolom be az adat forgalmat nem jelzi hogy érzékelné és azt írja hogy offline vagyok mi lehet a gond? ( A WiFi jól működik)
0
0
0
0
DROP avatar
AHD17 -Csinalj egy Dalvik Cache-t.
Kvindor -Veletlenul nincs a gombbal baj? Nekem is az volt, es azt hittem rendszer hiba, de nem.
0
0
0
0
no avatar
jozsefgyori: App 2 SD.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Esetleg valaki tud szolgálni valamilyen tanáccsal ,hogy sony xperia m telefonra ,hogyan telepithetnék több tárhelyet igénylő játékokat. Akik ismerik a telefont tudják ,hogy az internal storage-ja csak 4gb ,ami nem elég sok mindenre. Ha ez számit valamit ,akkor van egy 16gb-os memória kártyám is. Aki esetleg PÜ-ben tudtna nyújtani egy kis segitséget annak megköszönném.
0
0
0
0
gatya123 avatar
pc távoli ki-be kapcsolására tudtok valami értelmes progit androidra?
0
0
0
0
Kayn avatar
A Wi-Fi -vel vannak problémáim. A régi mobilom is ezt csinálta és most a tabom. Néha, franc se tudja miért, a Wi-Fi jel az értesítési sávon, beszürkül és úgy mutatja, hogy nincs jel, hiába teszem közvetlenül a router mellé. Wi-fi ki-bekapcs nem segít, restart nem segít, reset meg csak pár napra oldja meg a problémát.
Ha valaki tud valami megoldást /tanácsot, küldön egy PÜ-t. Köszi 😀
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy a telefonom (samsung galaxi mini 2 s6500) folyton ki-be kapcsol.
És addig eljutottam (egy tagnak hála) hogy odinnal újrarakom a rendszerét
Na szóval az a baj, hogy (lehet) hibás telepítőt kaptam és a fat.bin után nem megy tovább ki írja, hogy FAIL. van más mód a telefonom megmentésére?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Hát a régebbiek mind fém házasak voltak 😞

De szerinted elég stabil lenne mondjuk két évig? Nem fogják megakasztani az egyre nagyobb rendszerigényű dolgok például nagy igényű játékok? Vagy inkább inkább valami ennél komolyabbat kéne? Azért néztem ezt, mert erre nem kéne ráfizetnem.
0
0
0
0
no avatar
Hát igen... Egyre jobban terjednek a fémházak, a HTC-nek eddig is szokása volt nem tudom miért hanyagolták el egy amúgy nem is olyan olcsó típusban.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Engem csak a műanyag tántorít el :/ nem tetszik, hogy nem.. HTC minőség.
0
0
0
0
no avatar
Elolvastam egy pár tesztet. A hardveres része nem olyan rossz, viszont gagyi műanyag az egész, a kijelzője is gyenge.

Az 5.0 jobb lesz, ha végre megszabadul a nagyobb hibáitól, mert sajnos még van benne elég sok. Közben már az 5.1-en is dolgozgatnak, az javítja ezeket. Lehet, hogy a HTC is csak ezt (mármint az 5.1-et) fogja kiadni.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Szóval gyors de gagyi?
Android 4.4.2 -vel vagy 5.0-val lesz jobb? (persze ha végre jön az 5 HTC-re)
0
0
0
0
no avatar
Röviden összefoglalva: belül jó, kívül már nem annyira. Az ár/érték aránya sem túl meggyőző, de ha csere lesz akkor nyilván ez nem számít.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Na ja... 10-én készül el elvileg :/

Addig is nézelődtem, mivel előfizetésben két hónap múlva cserélhetem. Hogyan vélekedtek a HTC Desire 610 NFC -ről?
0
0
0
0
no avatar
Az nem nagy gond, úgyis küldik márkaszervizbe, aztán majd egy pár nap (vagy rosszabb esetben hét) múlva vissza.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
mar visszament szervizbe, de a vodafone-os csavo sem ertette, hogy mi van vele
0
0
0
0
no avatar
Kvindor és BudaiK: azt tudom javasolni, hogyha még garanciás akkor szervizbe vele. Ha nem akkor kereshettek valami kisebb, telefonokkal foglalkozó boltot vagy még mindig ott a fizetős szerviz. Kvindor esetében még meg lehetne esetleg próbálni az Odin nevű programot, az szoftveres gondot tapasztalataim szerint nagyban segít kiküszöbölni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Dono értem,és kösz! 😉
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok valami baj van a telefonommal
Letöltöttem egy programot rányomtam majd kikapcsolt a telefonom.
Azóta a Samsung feliratig megy el 4 zümmögés után újraindul...Kipróbáltam aksi nélkül töltőre csatlakoztatva úgy is ez a hiba, mit tehetek ilyen esetben?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Nem csináltam vele semmit :/
Vodafone Smart III / alcatel 975N
0
0
0
0
no avatar
BudaiK: Az Android figurás-felkiáltójeles mód nem recovery, hanem download mód. Nem tudtom mit csináltál vele (ROM/kernel csere gondolom), de ez már az unbrick kategória. Segítene, ha leírnád, hogy milyen telefon, mit változtattál rajta és hasonlók. Akkor az unbrickben is tudnék segíteni esetleg.

bukta2: már kint van az Android 5.0, néhány készülékre már el is érhető a frissítés. Sőt, azóta már jöttek rá frissítések is. Hivatalosan sok, vagyis inkább a legtöbb készülék azonban nem kapja meg a gyártótól. Az meg, hogy mikor jönnek használható telefonok vele az megint egy jó kérdés...
0
0
0
0
bukta2 avatar
BudaiK próbáltad már 10mp-ig nyomva tartani a bekapcsoló gombot?

És tud vki valamit az android 5.0-ról? mikor lesz kint?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
sziasztok! kéne egy kis segítség!

ma reggel a telefonomon még zenét hallgattam, egyszer kikapcsolt, és azóta ha bekapcsolom, az android system recoveri-t hozza be egy piros felkiáltójeles android figurával.

mi lehet a probléma? valaki tud valamit az efféle meghibásodásról?
0
0
0
0
DROP avatar
Hello!
Van egy Galaxy S3-asom, de mikor vettem a csavonak ment a SIM-kartyaja, csinaltunk egy Gyari beallitast es most egy kartyat sem fogad el :/ de van jelem 😀😉
valaki tud megoldast? jah es vagy IMEI szamom.
0
0
0
0
PoPet avatar
Sikerült megoldani, ez a drága alap kamera nem bírja azt kiírni, hogy bocsi, kevés a hely, így nem indulok el. Hanem leáll... A Google kamera világított rá, hogy miért is szarakodik...
0
0
0
0
no avatar
1. Be recoverybe: fix permissions, wipe cache. Hátha segít. Ha nem:
2. Rakj fel egy kameraalkalamzást (pl.: Camera Zoom FX), ha azzal jó, akkor a beépített appal nem jó valami.
3. Nézd meg, hogy van-e frissítés a ROM-hoz, ha nincs:
4. Keress másik ROM-ot.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez előfordul a costum romokkal próbálj egy másik verziót amit sokan használnak. És csinálj rendesen minden wipe ot amit írnak.
0
0
0
0
PoPet avatar
Hali srácok. Samsung Galaxy S2 telefonra feltettem egy 4.4.4-es cm-et, de az a gond, hogy a kamera hol jó hol nem és ez nagyon idegesítő. Mostanában állandóan azt írja, hogy a kamera alkalmazás sajnos leállt. Valami ötlet?
0
0
0
0
Bronson avatar
Hali! van nálam egy tablet (Maxell Maxtab c7) és a szokásos idiotizmus miatt (túl sok mintarajzolási próbálkozás, természetesen se az email cimet se a jelszót nem tudja a tulajdonosa... 😠 ) kéne egy hard reset. Viszont amikor ezt megkísérlem nem jutok el a recovery menübe, az android figura fekszik egy piros felkiáltójellel... mit lehet ilyenkor tenni? előre is köszi
0
0
0
0
no avatar
Igen van elég tárhely.Olyasmit olvastam hogy TWRPs a telefon és azért ne megy rá a gyári frisités de hogy ezt valami KDZ frisitéssel meg lehet oldani.Itt irják de nem egészen tiszta:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_g2_tapogatnivalo_hatso/hsz_1-50.html
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció