Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszönjük FBI! 😶
[LINK]
Nekem is volt ilyen problémám, hogy valami uton-módon nem ment ki a meghívóm, pedig g-mailos címre küldtem, ami pedig az ajánlottak között van ( bár nekem citromail-re küldték, nem volt gondom vele, de azt már nem ajánlják)
Vonasd vissza a meghívót. Visszakapja a meghívó a pontokat és újra ki lehet küldeni, akár ugyan arra a címre is.
Bár az is lehet, hogy banolva lettél, és ip vagy mail cím alapján nem tudja a haverod elküldeni. 😃
ok kössz a segítséget
Vonasd vissza a meghívót. Visszakapja a meghívó a pontokat és újra ki lehet küldeni, akár ugyan arra a címre is.
Bár az is lehet, hogy banolva lettél, és ip vagy mail cím alapján nem tudja a haverod elküldeni. 😃
Én ezeket ismerem Utorrent,Bittorent
az ilyen b*zi hackereket jól meg kéne verni, tönkreteszik mások weblapját...
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, Utorrenttel letöltött iso kiterjesztésű játékot hogy tudok feltelpíteni? A fájl mérete 6,60 GB. Sajnos nincs kétrétegű DVD íróm. Esetleg nem lehetne ezt megcsinálni egy virtuális meghajtó segítségével?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Daemon Tools-al próbáld meg😀
Azzal sikerült. Viszont kér serial számot, de nem találom sehol. Hol kéne keresnem?
nézd meg ahol a crack van vagy beírod google-ba😃 melyik játékról van szó??
Ez a játék az:
Call of Duty Modern Warfare 2
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, Utorrenttel letöltött iso kiterjesztésű játékot hogy tudok feltelpíteni? A fájl mérete 6,60 GB. Sajnos nincs kétrétegű DVD íróm. Esetleg nem lehetne ezt megcsinálni egy virtuális meghajtó segítségével?
Azzal sikerült. Viszont kér serial számot, de nem találom sehol. Hol kéne keresnem?
nézd meg ahol a crack van vagy beírod google-ba😃 melyik játékról van szó??
Sziasztok.
Sziasztok.
Elég otthonosan mozgok a témában, úgy hogy ha valakinek gondja van az Utorrent és az rtorrent klienssel, szóljon, mert segítek!
Beállítások/beállítások/Sorbaállítás!
Aktív feltöltési szálak ==> 1
😉😉😉
Be lehet állítani utorrentnél, hogy csak 1-et szedjen a többit meg csak utána, ha az lejött?
Tehát berakok 5-öt de csak az elsőt engedem elindítani, majd a második automatikusan elindul, ha az előző lejött. A haramdik pedig akkor indul el, ha a második lejött, és így tovább...
Köszi jó!
Jajj, de rossz a kinézete, de nem tetszik. 😶 😲
Ja,nem valami csodás 😃
Jajj, de rossz a kinézete, de nem tetszik. 😶 😲
Mivel feltöltő vagyok az egyik torrent oldalon, nem igazán akarok kísérletezni. 😕
Kipróbáltam Bittorrentel..
Leszedtem a 7.2-es verziót..feltettem..Elkezdtem vele letölteni a FIFA 08-at 😃
Kimentem a torrentből..Feltettem a Bittorent 7.5-öt...És voálá,benne maradt a FIFA 08...
De ez Bittorent volt 😃
Kipróbáltam Utorrentel is..Avval is jó...
Mikor fel akarod telepíteni,ki mész a torrentből,és felteszed..Nekem működik..
Hogy tudom lefrissíteni az utorrent 3.0-ás kliensre a 2.0-ást, hogy ne kelljen az összes torrentemet belepakolni, hanem benne legyenek a listába automatikusan a most futtatott torrentjeim.
Fontos lenne, mert a mostani kliensemet nem igazán preferálják. 😞
Belemész hogy Súgó,és Frissítés keresése,de úgy nem tudom hogy megmarad-e valami 😃
Fontos lenne, mert a mostani kliensemet nem igazán preferálják. 😞
A tavalyi óránkénti csekkolás jobban tetszett, mert úgy nem kötött oda a géphez ilyen mértékben.
de mégis hol? csak úgy akár hol torrenteken belül is? vagy különböző menüpontokon?
Akárhol lehetsz, mert mindenhol megjelenik, ahol éppen vagy.
Nekem a tavalyi spooky dayz valahogy jobban tetszett, ötletesebbnek találtam mint a mostanit.
"kalózosat ismerem"
Ha újrarakom a windowst akkor hogyan tudom folytatni a le illetve feltöltést utorrentel?
nekem az lenne a gondom, hogy amikor elkezdek tölteni nem hoz be egy weboldalt sem... a töltés megíy tovább de mint ha megszakadna az internet ... mi lehet a baja..?
Kevés a neted, vagy torrent behúzza a gépet 😃
az elmúlt 2 évbe csinálja pedig akkor is 5Mbit es volt a netem...😞
akkor a torrenten belül mi lehet a baja..? vagy a tűzfallal lehet a gond..?
Édes Istenem ezek nem normálisak. 😲
Ezt kellett átjavítani: Mystery Masterpiece The Moonstone-JAGUAR
erre: Mystery_Masterpiece_The_Moonstone-JAGUAR
-.-"
Sokkal jobb lett.... De nekem mindegy, csak a pontokat adják meg a feltöltésért. 😂
Látom nem sűrűn töltesz fel!😀 Ez release-nél kötelező. Ha egy vesszőt is kihagysz az hibás, mivel a release név nem úgy szerepel. Gondolom te sem szeretnéd, ha mondjuk a munkaügyi nyilvántartásban Berki Zsót néven szerepelnél, mivel nem az a hivatalos neved, amivel a szüleid megáldottak. Ha te készítesz el egy torrentet, akkor annak már olyan nevet adsz amit akarsz, de amíg másét töltöd fel, addig meg kell tartani.
Az arány pedig maradt, és továbbra is hangsúlyosan figyelik a le, illetve feltöltéseket csak nem a főoldalon látod, hanem a profilodban.
nekem az lenne a gondom, hogy amikor elkezdek tölteni nem hoz be egy weboldalt sem... a töltés megíy tovább de mint ha megszakadna az internet ... mi lehet a baja..?
Kevés a neted, vagy torrent behúzza a gépet 😃
Édes Istenem ezek nem normálisak. 😲
-.-"
Sokkal jobb lett.... De nekem mindegy, csak a pontokat adják meg a feltöltésért. 😂
van értelme főleg ha több oldalon is fönt vagy
-.-"
[LINK] 😕