Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pl.: DBZ BT3,Ratchet szérai,lotr 3
Mar többen is írták a Vice City-s helikoptert. Na az engem is felidegesített. Haverom laptopjân nyomtuk, már vagy 15-ször kezdtük újra a helis küldit, mikor már majdnem földhöz vágtam a laptopot.
Nem értem hogy abban mi a nehéz... Mindíg elsőre sikerül és megmarad 2-3 percem is. Én úgy csinálom, hogy először is átállítom az irányítást, majd a bombákat a legfölső emelettől kezdve rakom le. Próbáljátok meg, ha még így nem csináltátok 😃
Az autós és sportos játékok nem, de a COD és BF 3 multi felba** néha, de csak akkor, ha valami camper/hacker lelő, vagy ha folyamatosan granade 😃
Mar többen is írták a Vice City-s helikoptert. Na az engem is felidegesített. Haverom laptopjân nyomtuk, már vagy 15-ször kezdtük újra a helis küldit, mikor már majdnem földhöz vágtam a laptopot.
Jaja én a mai napig nem tudom megcsinálni.
ui: Szegény laptop 😞
Minden játéktól agyérgörcsöt kapok,, már törtem szét az asztalt is
Az kemény.Az összesztől?
Az a problémám,hogy a Resident Evil 5 nem akar elindulni,pár napja,még lazán játszottam vele,most meg mikor indítani szeretném,azt írja ki,hogy a re5működése leállt,dx9-dx10be is...vmi ötlet?Felraktam minden driver újra,és nem jó,de csak ez a játék szemétkedikJa,és a játékot is újra raktam egy párszor,de semmi:/ És engem most ez a játék idegesít a legjobban!! Valaki légy szí segítsen!
NFS Most Wanted: iszonyatosan bosszantó tud lenni hogy az ember hiba nélkül tolja végig a versenyt és minden versenyben minden pályán van minimum kettő olyan szakasz amikor egyszerűen hiába nyomom beérnek vagy több másodpercre lehagynak.. na meg amikor elvétem a tüskéket 20 perc üldözés után... na az az amikor 2 cigit szívok egymás után 😃
Bár a tegnap este után a Gears of War is pályázik erre a címre...
Super streetfighter 4 AE
billentyűzet már bánta 😃
De kölcsönkértem havertól az NCIS: The Videgame játékot. Na az fel tudja b***** az idegeimet, amikor McGee be kell mérjen valakit! 😠
Régen a Vice City húzott fel azzal a küldivel amikor egy kis rc helivel kellet bombát rakosgatni az építési területre de hogy ez ne legyen könnyü még a munkások is löttek a rc-re hát aszthittem agyhugykövet kapok töle a mai napig nem tudom megcsinálni😞
Az engem hogy felb*szott.... 😆
Az pedig nem volt nehéz😜
Nekem 6 évesen rohadtul az volt. 😆
Régen a Vice City húzott fel azzal a küldivel amikor egy kis rc helivel kellet bombát rakosgatni az építési területre de hogy ez ne legyen könnyü még a munkások is löttek a rc-re hát aszthittem agyhugykövet kapok töle a mai napig nem tudom megcsinálni😞
Az pedig nem volt nehéz😜
a játékok engem nem idegesítenek, hanem szórakoztatnak. ha idegesítene, kilépek, és leülök TV-zni.
Annyi😎