Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dave500 avatar
Ez nem kérdés!!!😀😀
0
0
0
0
kovi avatar
nekem is nagyon tetszik, eleinte nem nagyon járogattam az oldalra de mostanába egyre többet vagyok itt, és egyre jobban megtetszik ez az oldal, ha valamit nem tudok azt megkérdezem és pár perc és meg is van rá a válasz, meg persze jó a társaság
0
0
0
0
Keratesz avatar
Ide le lehet írni hogy miért teszik ez az oldal vagy miért nem?!

Na kezdeném😃
Nekem azért tetszik nagyon mert itt mindenki jó fej humoros😆 és segítő kész, és többet tanultam pár hónap alatt a többiektől mint amit 7 év alatt a tanárom tanított! 😃
Jah meg a szintek tetszenek! 😆
0
0
0
0
i_adrian avatar
szerintem csak a desing-en kéne változtatni egy kicsit amúgy szerintem minden nagyon király!!!
0
0
0
0
MoonW avatar
Jöhetne tőlük pár milla is mint Főszponzoroktól...😆

Egyébként lehet hogy majd egyszer sort kerítünk a választható skin-ekre, de most egyelőre z egységes arculat kidolgozásával kell törődnöm(, a sok millió dologgal egyszerre).
0
0
0
0
eleminator avatar
Jók lettek az újjítások! s ezáltal pontosabb gépigényt és százalékot lehet kapi egy adott játékról!
0
0
0
0
utahl2 avatar
Tök jó a narancssárga kijelző😃
0
0
0
0
roberto888 avatar
Szuper. Így sokkal pontosabb értéket kapnak majd, és nem lesz az h "82% mégis megy maxon".😀
0
0
0
0
roberto888 avatar
Szuper az angol oldal.😀
0
0
0
0
pomrum avatar
Megnéztem és tetszik.
0
0
0
0
dave500 avatar
Remek lett! De komolyan egyre jobb lesz ez az oldal, én is kipróbáltam az angolt😃 Jó lett. Olyat kéne csinálni, hogy fönt legyen egy zászló, és Magyar, Angol, amit eleminator barátunk is irt. És úgy egyszerűbb lenne😀
Csak gratulálni tudok!!!!
0
0
0
0
eleminator avatar
Gépigény írta:
Elindult az Angol nyelvű oldal (még nem 100%-os, mondhatni béta állapotú). Minden gepigeny.hu-ra regisztrált tag oda is bejelentkezhet, nem kell regisztrálnia.

Cím: https://gamesystemrequirements.com

Kipróbáltam! Tetszett, igaz még nem teljesen kész, mint a magyar, de a nemzetközi vizekre is kihajóztunk (bocs hajóztál gépigény). Hozzászóltam én is két játékhoz tört angolsággal 😉! Csak gratulálni tudok! Egyet hozzátennék, a két nyelv közötti váltást, majd old meg, valmi zászlókkal!
0
0
0
0
Szamp avatar
Gépigény írta:
Elindult az Angol nyelvű oldal (még nem 100%-os, mondhatni béta állapotú). Minden gepigeny.hu-ra regisztrált tag oda is bejelentkezhet, nem kell regisztrálnia.

ÁÁ. Nekem jó a magyar is! 😃
0
0
0
0
MoonW avatar

0
0
0
0
pomrum avatar
"Erre az elrendezésre azért volt szükség, mert sok felhasználó még mindig az 1024-es felbontást használ (több mit 50%), amiben túl összenyomott volt, az új verzió bármilyen felbontásban jól működik."

Ezt gépigény küldte nekem egy pü.-ben az adott témára, de szerintem nem haragszik ha egy részét ide beillesztem mert ez mindenki kérdésére válasz lehet.
0
0
0
0
dave500 avatar
Tényleg jók ezek a smilek😀 jó ötlet volt bővíteni ezzel a ponttal a szabályzatot!
0
0
0
0
dave500 avatar
[color=#0000ff]Mint már elöttem is írták ez egy remek oldal lett! Grat Gépigény😉[/color]
0
0
0
0
Keratesz avatar
Na az ilyen oldalakat szeretem! 😀
Grat a szerkesztöknek! Nagyon hasznos oldal! 😃
0
0
0
0
eleminator avatar
Csatlakozom mamac-hoz, az a jó ebben a honlapban, hogy mindenki hozzátehet egy kicsit, s így egy picit a magáénak is érezheti 😀
0
0
0
0
eleminator avatar
És lőn világosság megjött a kereső, s megérte a várakozást 😉
0
0
0
0
utahl2 avatar
Jó és hasznos lett a kereső😃
Gratula Gépigény
0
0
0
0
utahl2 avatar
Nekem is tetszik a gépigény meg az extra is 😃
0
0
0
0
tooth9 avatar
Télleg nagyon jó lett az oldal ! 😀 Grat.
0
0
0
0
tibi211 avatar
nekem is nagyon tetszik! gratula gépigény😀
0
0
0
0
ghost20 avatar
jó az oldal
főleg hogy: 3091 ember van regisztrálva; 20 felhasználó van egy oldalon; 154 oldal + még egy oldal ahol 11-en vannak 😃
0
0
0
0
tooth9 avatar
Jó lett az új oldal !! Gratula Gépigény 😉 😀
0
0
0
0
MoonW avatar
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos javaslatokat.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció