Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Köszi! Örülök hogy tetszik! Azon vagyok hogy még jobb legyen az oldal.
Inkább nekünk kéne megköszönni, h ilyen jó az oldal! 😃 És próbálok példát mutatni! 😉
Visszatérve a desing-hoz, az oldal nagyon kemény, jó választás a kék! 😀
Csak így tovább! 😉
Cím: https://systemanforderungen.com
😉
Csak így tovább GÉPIGÉNYB)
Ennél jobban el sem találhattad volna...a többi oldal...hát, sztem nincs ilyen közösség sehol
Ja vmi ilyesmi...
Először is szerettem / szeretem a videójátékokat. Másodszor: úgy láttam erre az oldalra lenne igény is. Sokadszor: tudom hogy léteznek/-tek felkapottabb és csili-vili játékos oldalak is, de azokon ugyanazt lehet olvasni... hírek, cikkek, stb. Gondoltam egy olyan oldalt csinálok, a játékos témán belül ami sok embert foglalkoztat és más szemszögből közelíti meg a játékokat. A hardware- és játékipar a két legnagyobb mozgató rugója az informatikának, a téma innentől fogva már adott volt: Gépigények...
A többi már történelem...:Ð
ha bekapcsolom a netet ez az oldal jön be először😆kezdőlapom😆
tényleg nagyon jó társaság
Jól megcsináltátok...
Csak kéne a játékok gépigénye alá kép is vagy videó
Pisti
DEBRECEN
Te ez kérdés? az egész napom itt töltöm