Hibajelentések, kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ
🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.
🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.
✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Itt töltöm az egész napomat szinte! 😃
Véleményem szerint ez átmeneti állapot!
*Full HD = nagyon
Naponta mikor géphez jutok mindig fent vagyok 😃
Legjobb oldal!
Mindenkinek!
szerintem is ez legjobb oldal😀
De azért azt a gépajánlót már megcsinálhatnák!😃
Ez olyan mint a drog, nem bírok leszokni róla!😂
Egyetértek😀
nyista dupla post! vettem!
Sponzorokat, befektetőket meg mostanság nem igen találni, de van kiadvány szerkesztő rokonom nagy cégnél!
Azért megkérdezem hogy mi ennek a protokolja meg ilyesmi!
11. 15. regeltem és mindjárt 6os szinten vagyok!
Ez gáz!
Á törlöm magam túl jó vagyok!
Nem csak a megtervezés, cikkgyűjtés, megírás, nyomtatás, de nagyon sok pénzt vinne el a környezetvédelmi termékdíj!
Minél jobban fogy a lap, annál magasabb lesz a mértéke...
Gépigény nevezetü magazint nem terveztek kiadni? vagy már van? vagy tervbe van de ha ez az ötlet az enyém akkor ne lopjátok el! és már van webshop is szerintem jövedelmező lenne! vagy nem?
😉
bár ricshardnak igaz van meg még aszt is hozzá teszem ujj smylik is jóklennének😀
Remélem a hamarosan napvilágot látó újítások is tetszeni fognak nektek!