Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az a kérdésem lenne, hogy a ti utorrentetek is meghalt? Az enyém ha elindul megeszi a procit és minimum 250MB ramot is. letörölni nem tudom mert ugyan ezt csinálja. Tud valaki rá valami megoldást? A probléma amúgy az utolsó frissítés óta áll fent, pontos dátumot nem tudok de kb 3-4 hete. Azóta nem is használom.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
töröld a torrent progiból a letölést majd szedd le a torrent fájlt úra rakd be és most válaszd ki azt a helyet ahol az új fájl van leokézod a torrent progi leellenőrzi a fájlt és seedeli is tovább.
okés, köszi 😀
letöltöttem egy viszonylag nagy fájlt a C-re, de mivel nagy, átmásoltam a D-re.
Nem lehet valahogy bittorrentben beállítani, hogy onnan seedeljen tovább?
ja és lehet vhogyan gyorsítani a letöltés seedereket leszámítva? 😆
Milyen szolgáltatónál vagy?
Nekünk az van.
Sőt létezik 120 megás net. Ha azzal nézzük, akkor ez az idő 7 óra lenne. Mert ott a max letöltési sebesség 15 MB/s.
Nem csak feltétlen SySop tuja kezelni a problémáját..
Az mitől van, hogy nem enged be microbitre hibás felhasználónévre vagy jelszóra hivatkozva? Kértem jelszó emlékeztetőt, amiből pontosan kimásoltam a felhasználónevet és a jelszót. Tuti, hogy nem lettem bannolva,mivel nagyon jó arányom volt.
Írj egy üzenetet a szerverkezelőnek, lehet csak belső hiba.
Ja: Amennyiben az általad meghívott nem az oldal szabályainak megfelelően viselkedik, a következmények téged is érinteni fognak!
Ez vajon mit jelent konkrétan? Ha a meghívottam debilkedik, akkor engem is kidobnak? 😕
Ezt kifejtené alaki bőveben?
Csak nekem ebből az jött le, hogy erre vagy kíváncsi. 😆
Nem fognak becsöngetni egyszerű felhasználókhoz. Olyanokra vadásznak, akik folyamatosan seedelnek.
Feltöltés. Mikor egy saját készítésű torrentfájlt töltesz fel egy oldalra.
A visszatöltés, meg amikor te már letöltöttél egy torrentet, de még hagyod megosztani (seedelni).
Igen, ezt vágom. De a jogi háttér és esetleges büntetés kiszabása érdekelne. 😆
A visszatöltés, meg amikor te már letöltöttél egy torrentet, de még hagyod megosztani (seedelni).
Ezt kifejtené valaki bővebben?
Tegnap jelent meg egy cikk, hogy a magyar torrentezőkre lecsap a NAV. A nagy adatforgalmú felhasználókat fogják vadászni..
Na most ugye én napi több 100 gb-ot töltök fel a magyar oldalakra szerverrel. 😜
Akkor most jogosak a félelmeim? 😕
[LINK]
Nincs kizárva
Na most ugye én napi több 100 gb-ot töltök fel a magyar oldalakra szerverrel. 😜
Akkor most jogosak a félelmeim? 😕
[LINK]
megcsináltam.
és ha az összes torrent site-ot becsukják (ami lehetetlen) a P2P attól még működik...
csak máshol osztod meg akkor a torrent fájlt.