Régi szép idők: gyermekkorunk nagy játékai!
Szeretném, ha lenne egy külön topik a régi DOS-os, illetve még a Pentium 1-2-esre megjelent játékokról.
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bartadavid94: Csak a nagyobb sorozat címeket adják ki HD és azokat is csak ps3,xbox 360-ra! Pl megjelenik a Metal Gear Solid 1-3 HD collection meg Splinter Cell HD collection és a Resident Evil 4!
Franc!
Pedig úgy végigvittem vona a gta3-at újra, csak HD-ben...😢
Hát ez van talán egyszer 😀
bartadavid94: Csak a nagyobb sorozat címeket adják ki HD és azokat is csak ps3,xbox 360-ra! Pl megjelenik a Metal Gear Solid 1-3 HD collection meg Splinter Cell HD collection és a Resident Evil 4!
Franc!
Pedig úgy végigvittem vona a gta3-at újra, csak HD-ben...😢
Ennek kapcsán olvastam valahol, hogy sok "régi" játékot újra ki fognak adni HD felbontásban, és talán jobb grafikával.
Erről nem tudtok valamit? Mert újrajátszanék párat. pl:cod2, nfs underground 2, revolt, gta3, ....
ez volt a kedencem 4-7 eves koromban
Nagyimnál játszottam vele mindig, nem emlékszem a game nevére, de egy kisebb osztaggal kellett menni a dzsungelben kommandózva, hasonló játék volt mint a Commandos. Tesóm meg folyton a Settlers 1-et tolta rajta. 😃
Utána meg meglett az első gépünk otthonra, egy P1-es laptop... Nagy kedvencem volt a Commander Keen széria, de főleg a 4 és a 6. Emlékszem, mindig a szembeszomszédomhoz jártam át játékot íratni. 😆
Utána meg a Heroes 1-2-3, AOE 1-2 ment nagyon sokat még azon a gépen. 😀
kedvenc régi autós játékaim: Test Drive 3, NFS 3, King of the Road, Midnight Club 1
shift 2, BF3 ezek 😃
amúgy akos nem te vagy az egyetlen, de csak mondom mert már elegem van ebből. ne általánosíts. ma is bumerángban mondják hogy mai kölykök semmit nem esznek csak a burgert. elég idegesítő. nem mindenki ilyen 😀 nekem pl kedvencem a NFS MW , régi gépen a MOHAA-t is sokat toltam.
A mai kis taknyos kölykök meg leszólják már a 2005-ös játékokat is, de ha abban a korban már éltek volna, akkor Ők is örültek volna iylen játékoknak. mit hogy örültek vlona, meg vezstek volna, hisz én is iylen voltam...
amúgy meg NINTENDO-n:
Street Fighter 2
Zelda Link to the Pass (L) (ez is részben freeroam játék)
Jurassick Park (ez volt életem első "freeroam" játékom 😃😉
1993-as DOS-os sakk játék, a Sega csinálta, eszméletlen micsoda játék (volt), ezen tanultam sakkozni.
[movie=youtube]v5H7ErRoKsg&feature=grec_index[/movie]
Nézzétek tényleg jó játék. és sokban hű a filmhez, pedig már majdnem 20 éves, és csak egy sakk.
amúgy a teljes cím vmi ilyesmi Blood 2 The Chosen vagy valami hasonló 😃 anno megvolt eredetibe 😜
most egy hete találtam meg a legelső gépemet, 4 évesen kaptam DOS 6.22 OPrendszerrel. DOS-os játékok életem game-i NBA, Mario, JazzRabit, TIM1-2-3, Thomas, galaxy trial és a többi klasszikus.
meg az Outlive is jóvolt meg a Tiryan 2000
Roborumble, Emperor: Rise of the Middle Kingdom. Ezek után jött a Warcraft 3 😆
The Settlers 2, ez is nagyon jo volt.
Jó grafikája volt, és élvezhető, a 2 és a TDR a közelébe se ér 😀
Esetleg az NFS2 azzal is el lehetett lenni.
[LINK]
: )
szóval az lenne a problémám hogy a The Godfather-ben ha beülök az autóba akkor utána nem tudok kiszállni. ezt hogyan lehetne megoldani?😃 válaszokat előre is kösz😃
és készülőben van a HD verzió!
[LINK]