Régi szép idők: gyermekkorunk nagy játékai!
Szeretném, ha lenne egy külön topik a régi DOS-os, illetve még a Pentium 1-2-esre megjelent játékokról.
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Kezdeném egy kérdéssel: Miért nem lehet boltban kapni régi játékokat (mint pl: Diablo 1, AvP Gold)? Nem kerestem eleget a polcok mögött eldugva a porban?:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ennek kapcsán olvastam valahol, hogy sok "régi" játékot újra ki fognak adni HD felbontásban, és talán jobb grafikával.
Erről nem tudtok valamit? Mert újrajátszanék párat. pl:cod2, nfs underground 2, revolt, gta3, ....
ez volt a kedencem 4-7 eves koromban
Nagyimnál játszottam vele mindig, nem emlékszem a game nevére, de egy kisebb osztaggal kellett menni a dzsungelben kommandózva, hasonló játék volt mint a Commandos. Tesóm meg folyton a Settlers 1-et tolta rajta. 😃
Utána meg meglett az első gépünk otthonra, egy P1-es laptop... Nagy kedvencem volt a Commander Keen széria, de főleg a 4 és a 6. Emlékszem, mindig a szembeszomszédomhoz jártam át játékot íratni. 😆
Utána meg a Heroes 1-2-3, AOE 1-2 ment nagyon sokat még azon a gépen. 😀
kedvenc régi autós játékaim: Test Drive 3, NFS 3, King of the Road, Midnight Club 1
shift 2, BF3 ezek 😃
amúgy akos nem te vagy az egyetlen, de csak mondom mert már elegem van ebből. ne általánosíts. ma is bumerángban mondják hogy mai kölykök semmit nem esznek csak a burgert. elég idegesítő. nem mindenki ilyen 😀 nekem pl kedvencem a NFS MW , régi gépen a MOHAA-t is sokat toltam.
A mai kis taknyos kölykök meg leszólják már a 2005-ös játékokat is, de ha abban a korban már éltek volna, akkor Ők is örültek volna iylen játékoknak. mit hogy örültek vlona, meg vezstek volna, hisz én is iylen voltam...
amúgy meg NINTENDO-n:
Street Fighter 2
Zelda Link to the Pass (L) (ez is részben freeroam játék)
Jurassick Park (ez volt életem első "freeroam" játékom 😃😉
1993-as DOS-os sakk játék, a Sega csinálta, eszméletlen micsoda játék (volt), ezen tanultam sakkozni.
[movie=youtube]v5H7ErRoKsg&feature=grec_index[/movie]
Nézzétek tényleg jó játék. és sokban hű a filmhez, pedig már majdnem 20 éves, és csak egy sakk.
amúgy a teljes cím vmi ilyesmi Blood 2 The Chosen vagy valami hasonló 😃 anno megvolt eredetibe 😜
most egy hete találtam meg a legelső gépemet, 4 évesen kaptam DOS 6.22 OPrendszerrel. DOS-os játékok életem game-i NBA, Mario, JazzRabit, TIM1-2-3, Thomas, galaxy trial és a többi klasszikus.
meg az Outlive is jóvolt meg a Tiryan 2000
Roborumble, Emperor: Rise of the Middle Kingdom. Ezek után jött a Warcraft 3 😆
The Settlers 2, ez is nagyon jo volt.
Jó grafikája volt, és élvezhető, a 2 és a TDR a közelébe se ér 😀
Esetleg az NFS2 azzal is el lehetett lenni.
[LINK]
: )
szóval az lenne a problémám hogy a The Godfather-ben ha beülök az autóba akkor utána nem tudok kiszállni. ezt hogyan lehetne megoldani?😃 válaszokat előre is kösz😃
és készülőben van a HD verzió!
[LINK]
Nos, kedves veteránok, erre varrjatok gombot!
http://www.sg.hu/cikkek/82139/jon_az_uj_carmageddon
Azt hiszem páran visszamegyünk kisgyerekbe... : D
Én spec ennél a játéknál csak a Quake 3-al, és a Duke Nukemmel toltam többet...
Köszönöm Istenem!!!!