Szinte mindenbe gyorsabb.Bekapcsolástók kezdve a csomagolásig.
Több ramot fogyaszt pl. nekem a 2gb-ból 580mb-t.Kevesebbszer fagy le mint az xp de mondjuk ha nem eredeti az xp vagy win7 az attól is függ milyet töltöttél le.Nekem mind2 a fennt van a gépen de legtöbször win7-t használom.
én nem fikázom a win-7 et mert nemis ismerem nekem xP van amióta van normális gépem 😃😃 nemsoká lehet átállok csak valaki azt mondja el joban laagol a játék vagy esetleg szebben megy?Meg mivel miket tud amit az xp nem a dx 11 en kivül?
a xp sokkal jobb akárki akármit mond!😃 én mind a kettőt próbáltam..játok szempontból inkább XP mert azoknál kisebb szokott lenni mindig a gépigény..csak sajnos már alap a Vista vagy WIN 7 és már alig készítik el a játék XP-re..😃
nálam egy kicsivel a win7 a nyerő.Egyszerűen gyorsabb pl. csomagolásnál,bekapcsolásnál,kikapcsolásnál és kevesebbszer fagy le mint az xp. Nekem mondjuk 2 hónapja nem fagyott le 1x-se.
Most már annyi ramot se zabál. 2gb-ból 580mb-t fogyaszt alapjáraton +antivirus,utorrent,übericon,daemon tools.
Nekem nagyon tetszik a win 7 és sőt nem lasabb az XP-nél tapasztalat a legbiztonságosann oprendszer és jól futnak a gamek😀 meg az aero ami nekem úgy feldobja a hangulatot,meg a tálcánál az asztalmegjelenítés ami még tetszik😀 ramot semzabál 1GB-al megelégszik bár inkább 1,5-2GB kell neki😀
Egyébként nálam is Win7, szebb, okosabb, és játékokkal sincs vele gond, régiek is remekül futnak rajta, szinte mindet el lehet indítani 1-2 kis trükkel, ram se kell sokkal több, valamint a Dx10/11et is ki lehet rajta használni, ha az embernek van hozzá VGA
én az XXP-re szavazok ugyan régi már meg minden de az vén róka gémerekenek akik leragadtak a Doos játékoknál azoknak még inkább xp de az oylan fiataloknak mint mi azoknak már inkább a 7 mert a játékok nagy része inkább már 7-el komál. én magam az Xp-re szavaznék ugyanis én a régi játkokat jobban szeretem és nekem az xp- nagyob bevált( azért egy új gépre már a 7-tet fogom rakni mert sajnos az idő elment az xp felett )
Win7,mert az újabb gémek már nem futnak XP-n 😂
Amúgy nagyon nehezen váltottam win7-re,de azt kell mondjam,nagyon megérte.Stabil,gyors,2 év alatt talán 1 restart volt,az is az én hibámból és a játékok is gyönyörűen futnak rajta.
Ferrari írta:
Akármien hihetetlen, de én mióta win7-et használok sose fagyott be a gép, sose kellett ez miatt restartolnom, xp-nél viszont előfordult elég gyakran. Én win7-re szavazok, nagyon jó oprendszer lett, xp felett már eljárt az idő amúgy is.
Én is a win 7-et választanám, nekem az jobban bejön, csak az nem látja az adaptert és így nemtom fogni a netet kábelt meg nem engednek venni, tehát marad az xp
Kmisi99 írta:
jó a te figyelmetlen vagy Sose rakod fel a fontos dolgokat pl 3.5 net cucc😊 😆
Nekem sose kellett reset
Na jó csak tuningnál voltak problémák hogy lefagyott meg hasonlók de az nem rendeltetés szerű használat!😆
Én arról asse tudtam hogy létezik meg nem is kellet csak most a codhoz.
Akármien hihetetlen, de én mióta win7-et használok sose fagyott be a gép, sose kellett ez miatt restartolnom, xp-nél viszont előfordult elég gyakran. Én win7-re szavazok, nagyon jó oprendszer lett, xp felett már eljárt az idő amúgy is.
Nekem sose kellett reset
Na jó csak tuningnál voltak problémák hogy lefagyott meg hasonlók de az nem rendeltetés szerű használat!😆
Kmisi99 írta:
én xp-t gyűlöltem fagyott minden szar vírust beszedett volt ami a netet is leállította a win7 még új alaplappal is megy újratelepítés nélkül vírusírtó nélkül is megvan én sohasem fagyott még nekem le!
Nekem win 7 többször is lefagyott, resetelés után kérdezte hogy csökkentett módba akarom- e inditani...
én xp-t gyűlöltem fagyott minden szar vírust beszedett volt ami a netet is leállította a win7 még új alaplappal is megy újratelepítés nélkül vírusírtó nélkül is megvan én sohasem fagyott még nekem le!
akkor most én nevettetlek meg titeket! muter gépe 2Ghz P4 512Mb SD ram meg FX5500 VGA és tökéletesen megy a vista Ultimate.... akkor a win7 azon a gépen miért ne mehetne jól?? bár ez ember függő mit tarthatunk jónak...
Martinez000 írta:
XP nem jó, úgy ahogy mondják elavult, nekem 2.70GHZ-s processzorból felismert 1.19 GHZ-t.. az AC II, Saboteur akad winxp-n win7-n meg szépen fut!
Én XP-t használtam elég sokáig, a Vistát kihagytam, úgy jött a Win7. Nekem semmi probléma vele, ugyanúgy muzsikál mint az XP. Szóval méltó utód!😀 (Nálam az aktiválás kb. két kattintás volt.)
Én az XP-re szavazok!!!!
A Win7 nem ad rendszergazda jogot!
Kitilt mindenhonnan!!!
Meg ez az aktiválós téma kikészít!!!
Évenként kell újra raknom!!!
Jobb lett volna az XP-t bővíteni!!!
Szegény XP azért többre vitte mint az NFS U2 de a sorsuk ugyan az! Érdekes, hogy a Blizzard megoldotta a WoW kérdését a bővítésekkel!
1 szó mint 100! Lassan megéri Linux-ot telepíteni a gépre mint Windows-t...
Több ramot fogyaszt pl. nekem a 2gb-ból 580mb-t.Kevesebbszer fagy le mint az xp de mondjuk ha nem eredeti az xp vagy win7 az attól is függ milyet töltöttél le.Nekem mind2 a fennt van a gépen de legtöbször win7-t használom.
Most már annyi ramot se zabál. 2gb-ból 580mb-t fogyaszt alapjáraton +antivirus,utorrent,übericon,daemon tools.
Szal Win7!!!!!!!!!!
Amúgy nagyon nehezen váltottam win7-re,de azt kell mondjam,nagyon megérte.Stabil,gyors,2 év alatt talán 1 restart volt,az is az én hibámból és a játékok is gyönyörűen futnak rajta.
Én is a win 7-et választanám, nekem az jobban bejön, csak az nem látja az adaptert és így nemtom fogni a netet kábelt meg nem engednek venni, tehát marad az xp
Nekem sose kellett reset
Én arról asse tudtam hogy létezik meg nem is kellet csak most a codhoz.
Nekem sose kellett reset
Nekem win 7 többször is lefagyott, resetelés után kérdezte hogy csökkentett módba akarom- e inditani...
csak súgom h 512 rammal meg egy cerka proci alá toltam tegnap win7 et és 100x jobban ment ele mint xp vel... de ahogy gondolod.
Én is csak úgy súgom h én is egy Cerka Proci és 512 ram alá tettem win7-t és oan szutyokul ment h le is töröltem! ...
XP nem jó, úgy ahogy mondják elavult, nekem 2.70GHZ-s processzorból felismert 1.19 GHZ-t.. az AC II, Saboteur akad winxp-n win7-n meg szépen fut!
Nem az OP rendszer volt a ludas hanem a BIOS!
A Win7 nem ad rendszergazda jogot!
Kitilt mindenhonnan!!!
Meg ez az aktiválós téma kikészít!!!
Évenként kell újra raknom!!!
Jobb lett volna az XP-t bővíteni!!!
Szegény XP azért többre vitte mint az NFS U2 de a sorsuk ugyan az! Érdekes, hogy a Blizzard megoldotta a WoW kérdését a bővítésekkel!
1 szó mint 100! Lassan megéri Linux-ot telepíteni a gépre mint Windows-t...