remélem megdobtad őt is 😃
am erről jut eszembe egyszer még asszem 6. ban idegesitett egy gyerek mert mindenki alól kihuzta a széket alólam is kihúzta de szerencsére nemestem le utánna b@sztam a kiflit ami a tanitó hátába ment 😃
D4V1D írta:
Gerdzso az semmi én igazgatói megrovást kaptam 1 hete 😃 mert haverommal a 2. emeletröl másztunk le cigizni óra alatt mert nemjött be a tanár 😃 amikor meg másztunk volna vissza hopp ott volt 😆
Gerdzso az semmi én igazgatói megrovást kaptam 1 hete 😃 mert haverommal a 2. emeletröl másztunk le cigizni óra alatt mert nemjött be a tanár 😃 amikor meg másztunk volna vissza hopp ott volt 😆
jó neked 😃 bár énis töriböl buktam pótvizsgán meg 28 ból 24 pontot gyüjtöttem össze és 21 pont elég lett volna hogy tovább engedjenek de nemengedtek mert tuti csak szivatnak....
ááh, ebben az évben nagyon vágom a törit, úgy kezdtem az évet, hogy szinte csak 1x olvastam el az 1. VH-t(évszámokat meg is tanultam), és 4-gyes 😃 most így 8. osztályban kedvemre vall a történelem 😃
Nekem is van nem 1 ismerősöm aki 16 évesen szült.....
rob_B véleményét meg osztom......én vagyok a bunkó, mert el kezd oltogatni, látszólag úgy néz ki mint 1 k****, és ezt falazva jelzem neki....
mind1, sose fogom megérteni...
na emberek EZ NAGYON DÚRVA:
van egy oszttársunk aki már 4 hete nincs suliban. Ma bejött osztályfőnökire és közli, hogy magán tanuló lessz. Első gondolatom, hogy biztos valami nagy betegség, leukémi vagy ilyesmi. Erre:
-"Terhes vagyok."
hogy őszinte legyek az egész osztályt sokkolta. Azért 16 évesen szülni elég dúrva
Nem csak nálatok van ilyen, volt nálunk is 9.-be hogy egy csaj 15 évesen terhes lett. És abbahagyta a sulit. Én speciel sose értettem hogy ilyen fiatalon a sok tini p*csa minek dobja oda magát minden kanos állatnak, és meg is lesz egy idő után az eredménye. Ebből látszik hogy a mai lányok "többsége" 1 pasi mellet nem bírnak meglenni.
Ma hallottam egy olyan pletykát hogy elvileg egyik oszt társamnak már volt abortusza. Azt tudtam hogy régebben mondták hogy terhes de úgy tudtam poén volt.
na emberek EZ NAGYON DÚRVA:
van egy oszttársunk aki már 4 hete nincs suliban. Ma bejött osztályfőnökire és közli, hogy magán tanuló lessz. Első gondolatom, hogy biztos valami nagy betegség, leukémi vagy ilyesmi. Erre:
-"Terhes vagyok."
😲😲😲😲😲😲😲
hogy őszinte legyek az egész osztályt sokkolta. Azért 16 évesen szülni elég dúrva 😲😲
nekem holnap lesz a leglazább napom
fizika (potyaötös)
rajz (potyaötös)
tesi (kis bemelegítés aztán kondizás)
töri (pihenés mert nekem van a legtöbb jegyem) 😃
a pascal-hoz képest szinte ugyan olyan. Szinte semmivel sem nehezebb. Ha jól érted a pascalt, akkor a C-vel nem lesz nehéz dolgod. De még ha nem is vágod annyira, de elég ha oda figyelsz.
Szóval csak figyelj oda, és akkor majdnem olyan könnyű lesz mint az 1x1.
C-sem fiatal. Gyakorlatilag pontosan ugyanaz, mint a pascal, legalábbis az utasítások, parancsok, csak éppen az már kezeli a grafikus felületeket, asszem 32 bit mélységig... Bár abból is van DOS alapú, nem egészen vágom én sem. Lényeg az, hogy majdnem egyformák, csak a cé többet tud.
Xsii írta:
hát mi is van hogy elmélet helyett programozást tanulunk. Elméletből ami fontos volt azt már 9-10-11-ben átvettük. a mostani évben meg csak átismételjük, úgy hogy nagy a valószínűsége hogy lecsökken az elmélet. Gyakorlaton a kiegészítőket vesszük, körlevél készítés meg ezeket. A fontosabb dolgokat megtanultuk, de ismétlünk hogy megmaradjon bennünk.
Ti programozásból mit vesztek? Mi 1 év át turbo pascalt tanultunk és most pénteken kezdtük venni a C-t
Mi 10 év végén kezdtük el tanulni és 11. év vége felé fejeztük be a turbo pascalt-t, bár én még foglalkozok vele. A C-t azt mi is a pascal után vettük, utána pedig a C++-t. Most is ezt vesszük. De remélem vesszük a(z) C#-t!
apetit1989 írta:
Annál már csak egy szarabb van: az assembly.
Olyan szinteken jártam az unalomban azokon az órákon, hogy az már nem volt emberi. Ráadásul rohadt bonyolult is, rajtam nem sok minden fogott ki matekben sem, de az valami hihetetlen kusza volt.
De mindegy, 2 éve a suliról hírből sem hallottam, max melóm volt ott 😃
És szerinted ha rendesen figyelnék és megtanulnám jól az elméletet a C menne úgy hogy a pascalhoz fingom nincs? Max a logikáját tudom egy nagyon kicsit de egyébként kb semmit nem tudok belőle.
Olyan szinteken jártam az unalomban azokon az órákon, hogy az már nem volt emberi. Ráadásul rohadt bonyolult is, rajtam nem sok minden fogott ki matekben sem, de az valami hihetetlen kusza volt.
apetit1989 írta:
Fuj, TP-t utáltam, de így vissza gondolva érdemes volt tanulgatni, hiába qua régi a cucc, mert mindennek az az "alapja" (kivéve a specifikus programnyelvek).
Én rühellem mint a büdösszart 😆 Egy rendes programot nem tudok benne megírva bár rendesen meg se tanultam 😆
Fuj, TP-t utáltam, de így vissza gondolva érdemes volt tanulgatni, hiába qua régi a cucc, mert mindennek az az "alapja" (kivéve a specifikus programnyelvek).
Xsii írta:
hát mi is van hogy elmélet helyett programozást tanulunk. Elméletből ami fontos volt azt már 9-10-11-ben átvettük. a mostani évben meg csak átismételjük, úgy hogy nagy a valószínűsége hogy lecsökken az elmélet. Gyakorlaton a kiegészítőket vesszük, körlevél készítés meg ezeket. A fontosabb dolgokat megtanultuk, de ismétlünk hogy megmaradjon bennünk.
Ti programozásból mit vesztek? Mi 1 év át turbo pascalt tanultunk és most pénteken kezdtük venni a C-t
hát az mondjuk a maga módján jó, jobb mint az 1-es 😃 Ha még ennél is több akaratod lenne, lehetnél 4-es is 😉
Szakmunkásnál meg főleg megéri jól tanulni, mivel ha 3-as fölötti az átlagod akkor kapsz ösztöndíjat. Nem tudom hogy arra mennyit adnak, de egyik ismerősöm az 3-es átlaggal kap 15.000 Ft-ot havonta!
Na na arra a prgira én is kiváncsi vagyok. 😃
am erről jut eszembe egyszer még asszem 6. ban idegesitett egy gyerek mert mindenki alól kihuzta a széket alólam is kihúzta de szerencsére nemestem le utánna b@sztam a kiflit ami a tanitó hátába ment 😃
http://www.youtube.com/watch?v=tRpO9oAK4f4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NmxlDc4LA3s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=EoFPeIMEZj4&feature=related
király... kaptam egy osztályfőnöki megrovást... 😃
mit műveltél? 😃
mert én sajna igen 😃 8. ban 😕
rob_B véleményét meg osztom......én vagyok a bunkó, mert el kezd oltogatni, látszólag úgy néz ki mint 1 k****, és ezt falazva jelzem neki....
mind1, sose fogom megérteni...
-"Terhes vagyok."
hogy őszinte legyek az egész osztályt sokkolta. Azért 16 évesen szülni elég dúrva
Nem csak nálatok van ilyen, volt nálunk is 9.-be hogy egy csaj 15 évesen terhes lett. És abbahagyta a sulit. Én speciel sose értettem hogy ilyen fiatalon a sok tini p*csa minek dobja oda magát minden kanos állatnak, és meg is lesz egy idő után az eredménye. Ebből látszik hogy a mai lányok "többsége" 1 pasi mellet nem bírnak meglenni.
-"Terhes vagyok."
😲😲😲😲😲😲😲
hogy őszinte legyek az egész osztályt sokkolta. Azért 16 évesen szülni elég dúrva 😲😲
milyen jó neked, ilyen 5 órák. Milyen jó is volt régen mikor nekem is annyi volt 😃
igen de csak kedden van 5 óra amm nekemis 7-8 óráim vannak koreppel meg minden szarral -.-"
fizika (potyaötös)
rajz (potyaötös)
tesi (kis bemelegítés aztán kondizás)
töri (pihenés mert nekem van a legtöbb jegyem) 😃
rajz
tesi
programozás
infó
angol
informatika
irodalom
fizika
tesi
technika
1. Osztályfőnöki
2. Angol (Dolgozat)
3. Angol
4. Nyelvtan (Dolgozat)
5. Irodalom (Dolgozat)
6. Irodalom
7. Informatika (Program.)
8. Informatika (Program.)
Szóval csak figyelj oda, és akkor majdnem olyan könnyű lesz mint az 1x1.
Mi 10 év végén kezdtük el tanulni és 11. év vége felé fejeztük be a turbo pascalt-t, bár én még foglalkozok vele. A C-t azt mi is a pascal után vettük, utána pedig a C++-t. Most is ezt vesszük. De remélem vesszük a(z) C#-t!
És szerinted ha rendesen figyelnék és megtanulnám jól az elméletet a C menne úgy hogy a pascalhoz fingom nincs? Max a logikáját tudom egy nagyon kicsit de egyébként kb semmit nem tudok belőle.
Én rühellem mint a büdösszart 😆 Egy rendes programot nem tudok benne megírva bár rendesen meg se tanultam 😆
Szakmunkásnál meg főleg megéri jól tanulni, mivel ha 3-as fölötti az átlagod akkor kapsz ösztöndíjat. Nem tudom hogy arra mennyit adnak, de egyik ismerősöm az 3-es átlaggal kap 15.000 Ft-ot havonta!