Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
40-ért már eustock.eu-n ott a Vernee Thor, ami kenterbe veri a Samsungod.
A készülék feltöltőkártyás.
T-mobilnál a készülék 54 990 Ft szerintem azt a +5000Ft megéri rá áldozni pluszba a telefonra.
Android operációs rendszer
5"-es érintőkijelző
8 megapixeles hátoldali kamera
5 megapixeles előlapi kamera
8 GB belső tárhely (bővíthető)
Processzor magok száma 4
Processzor sebessége 1,5 GHz
41k ért van a Telenornál, ilyent szeretnék énis venni hamarosan: LG K8 4G, illetve Vernee Thor készüléket ajánlanám, annak nemtudom jelenleg a pontos árát.
Sony Xperia SP telefonomat cserélném le. Max 40 k-t szánnék rá, ezért androidban és iOSban nem gondolom. Kipróbálom inkább a WP-t. Amit kinéztem az a Microsoft Lumia 650 és a Nokia lumia 735 volt. Őszintén szólva nekem a 650 jobban bejön, de Windows 10 miatt nem ajánlják sokan. Szerintetek melyik a jobb? Vagy tudnátok mondani pár telefont hasonló árban? Játékra egyáltalán nem kell.
Új telefonra ruháznék be, utána is olvastam rendesen,de nem tudok dönteni, ebben kérem a segítségeteket.
Tehát az alábbi versenyzőket szemeltem ki:
1. Oneplus 2
2. Xiaomi Mi4
3. Honor 7
u.i: Valószínűleg kihasználnám a hardvert, szóval inkább game-lésre kéne😀
Inkább akkor már egy P9 lite szerintem, valahogy jobban bejön, de köszi a segítséget ! 😃
One Plus 2
Nexusokból pl ezeket nézheted:
LG Nexus 5X
Telefont szeretnék cserélni, jelenleg S3 van. Ötletet szeretnék kérni, milyen telót lehet kapni 120k- maximumban, ami megbízható gyors ( android vagy ios ) . Köszi előre is.
Előny ha új.
Köszi
az 5x nagyon jól sikerült telefon
az újak közül csak a nexus huawei p6-ot nem érdemes. az egy elég rosszul sikerült model, nem csak szerintem
Telefoncserén gondolkodom. A Z3 Compactomat cserélném le egy Nexus 5X-re. Van valakinek tapasztalata az 5X-el kapcsolatban? Hardveresen tisztában vagyok a dolgokkal,igazából csak a szoftveres dolgok érdekelnének. Tényleg nagyon megbízható,mennyire stabil?
Válaszokat előre köszi. 😀
[LINK]
...és a lényeg (internetes vásárlás esetén):
"a fogyasztó a terméket legkésőbb az átvételétől számított nyolc munkanapon belül indokolás nélkül visszaküldheti a kereskedőnek, attól függetlenül, hogy a termék minőségi hibás-e vagy sem. (Vonatkozó jogszabály: 17/1999. (II. 5.) korm. rendelet"
Pont azért van ez mert a neten vásárolt terméket nem tudod megnézni, megtapogatni...gyakorlatilag veszel valamit egy kép alapján...még csak hibásnak sem kell lennie, ha nem tetszik vagy nem az elképzelésednek megfelelő, kutya kötelességük visszavenni mindenféle indoklás nélkül...Sok bolt persze ilyenkor mindenféle "hüppögésbe" kezd de ez a törvény, ha tetszik ha nem. Nem árt ezekkel tisztában lenni.
(Már csak ezért is érdemes netről rendelni 😉 ...attól még átveheted a boltban, ha van rá lehetőség)
Én mindkét gyártótól kaptam már rossz és jó telefont egyaránt!
Utána néztem az One plus 3 nak,jópár teszt nézés után bátran ajánlom, nagyon megéri! tényleg nagyon jó teló. S7 szint (van mikor még jobb is)
és vagy 68 ezerrel olcsóbb itt németben mint az S7...
Az One plus 3 most a leg jobb választás ha valaki csúcsmobilt akar venni ár érték arányban is és teljesítményben is.
[LINK]
Attól eltekintve h Sony m van sztem a Samsung jobb választás lenne, de nézz teszteket azok nem hazudnak.
nem nagyon bírtam a samu telefonokat de ez nagyon betalált
a tesztek is sok jót mondanak róla
kérdésem: nekem céges telefonnak mit tudnátok ajánlani?
-jó akkumulátor. itt ezen van a hangsúly ez a legfontosabb tényező nálam
-normál sim kártya
-nem fagy, le
-rendelkezik mobilnettel illetve gps-el
a kamera elenyésző úgyse használnám
sosem volt még samsung telefonom