Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De árban ugyan lehet picit több, de jó választás lehet a Samsung Galxy A55 5G is.[LINK]
Azt viszont nem értem miért csak ezek közül lehet választani, mikor az A55 árban kb ugyan ott van, és állítólag van olyan jó mint az A52S 5G. Nekem az A52S 5G van és hasonlóan használom annyival eltérően hogy néha játszok is rajta, de azon kívül telefonálásra és időnkénti netre van használva, na meg évente 1-2 alkalommal GPS navigálásra, offline térképekkel persze hogy a netet ne égesse.
Iphone 15 128GB vagy a Samsung Galaxy S23 közt vacilálók. Iphoneom nem volt, így nyilván új lenne minden szempontból, Samsungból a Note 2 volt..😅. Semmi extrára nem használom/nám a telefonokat. Ritkán telefonálok, néha YT, face, insta. Nem tud érdekelni már egyik sem (inta,face).
Melyik lenne ésszerűbb? Február közepe körül hoznám ki, Yettel-től.
mi lenne a fő szempont
30.000Ft-ért milyen okostelefont ajánlotok használtan.
Amúgy a 3310-es és a P10 eladó lesz. Utóbbiban kb csak az alaplap használt, minden más vadi új, fóliás.
Azok csak a Huawei-t érinti
Szóval teszem azt veszel egy huawei P30at azon ugyan úgy van gmail youtube stb alkalmazás
Csak az ujjab Huawei készülékektől vették el ezeket.
"A HUAWEI TECHNOLOGIES ÖSSZES EDDIG MEGJELENT, FELHASZNÁLÓK ÁLTAL MÁR MEGVÁSÁROLT, VALAMINT KERESKEDELMI FORGALOMBAN ELÉRHETŐ OKOSESZKÖZÉN MOST ÉS A JÖVŐBEN IS VÁLTOZATLANUL ELÉRHETŐK LESZNEK A LEGÚJABB GOOGLE ÉS ANDROID FRISSÍTÉSEK.,,
Szóval amit egyszer meg vettél google szolgáltatásokkak azon továbbra is lesz.
A kijelzője nem amoled-es,hanem a jobbik IPS,de szép képe van. A 6,53 col méretű kijelző nem kicsi.
Ennyiért jó vétel volt,akinek meg zavar az mtk chip és amoled hiánya van,vegyen MI 9 Lite-t.
Bestbuy a kèszülèk😉
Nagyon jó kis telefon de már nincs az a nagy hűha érzésem mint amikor note 4-röl s7 edge-re váltottam.
Kamera jó, kijelző jó amit szeretek benne, hogy az akkumulátorja sok játékkal is minimum 1napot kibír.
Egy Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64GB-ot váltja le.
[img]https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/331a2b68-f250-4f94-b468-6f9c1c419ca3/dd1ujgl-4deb451f-3a32-4ad4-b5d0-953180a7f655.jpg/v1/fill/w_1032,h_774,q_70,strp/phone_screen_fix___step_1_by_gergely0201_dd1ujgl-pre.jpg[/img]
Hónap végén remélhetőleg már a végeredmény lesz látható.
Akinek van valamelyik mondana pár tapasztalatot ,véleményeket ?
Nem szeretnék gigászi pénzt rászánni max 65k ft
Elvárásaim a nem hulladék rendszer, amit akár otthonról is letölthetek, illetve flashelhetek bootloop esetén. Na meg nem árt, ha nem hullik szét és egy jó féle akksi sem utolsó szempont. (Nincs az sem kizárva, hogy nem fogom megkínozni egy Linux disztróval, vagy emulált Windows 95-el 😊 )
Keret rá 65-70 sezlony rugó. 70 a plafon.
A két kiszemelt Xiaomi Redmi Note 5 és Redmi S2.
Illetve az akku 4000mAh az 5-ben,míg az S2 csupán 3080mAh-os kapacitással rendelkezik.
Minden tekintetben a Redmi Note 5 lenne a jobb választás.Alternatívának ott van például a Mi A2/Mi A2 Lite vagy a jobb kamerás P20 Lite.
Esetleg egy kicsivel fentebbi árkategóriából a Mate 20 Lite.
Mediamarktban, Auchanban, Alzánál tudsz jó telókat fogdosni,kipróbálni 😀
Mi A2-ben meg nincsen meg stock android rendszeres annyi a különbség.
én is új telefon vásárlás előtt állok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre előtte.
Elsőnek a Samsung Galaxy S7 (nem az Edge) -re gondoltam, de azt mondják, hogy az már régi fejlesztés és a support, meg frissítések sem lesznek már sokáig hozzá, habár, szívem szerint ezt venném, mert már 100K körül kapható.
Esetleg szóba jöhet az S8 is, mert 150K-ig max. fel tudok menni.
A következő a Xiaomi Pocophone F1 lenne, csábító a tudása, csak ódzkodok egy kicsit még tőle 😀
Harmadikra a Huawei Mate 20 Lite-ra vagy esetleg a Huawei P20 LTE-re gondoltam.
Szóval azt kérdezném, hogy a fentiek közül melyikre szavaznátok, melyik a legjobb vétel szerintetek? Tudom, hogy az egyik ebben jobb, a másik meg abban, meg attól függ, hogy mire használom, de valahogy úgy globálisan nézve, melyik a legjobb konstrukció, melyik a megbízhatóbb?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új telefon vásárlás előtt állok de nem tudok dönteni mit is válasszak ezért a segítségeteket kérném.😀
Nagyjából 150-200e szánnék rá. Mivel sokat utazok legtöbbet nezetésre és zene hallgatásra. Munkámhoz pedig sokszor kell fényképeznem is szóval legyen jobb kamerája is. Ebből adódóan aksija bírjon ki legalább 1 napot. Utazás közben jobban szeretem a zsebemben tudni ezét az is jó lenne ha nem lenne olyan batár nagy 😃
Előre is köszi a segítséget😀
Telefon csere előtt vagyok. Voda, régi előfizetés, plusz kedvezmény, csak tőlük, mert nincs kedvem áruhitelhez, meg amúgy is.
Így a típusok adottak, más nem jöhet szóba. Mindegyik 90k körül van, ebből jön még nem kevés le. 60k a vége, amit 21 hónap alatt pengetek ki az előfizetésben.
Nincs különös igény: jó / masszív telefon, aksi, fényképezés, sms, film, kevés játék, böngészés...stb.
Nekem: Huawei P9 (tudom, nem mai, de bika), vagy P20 Lite (illetve a szinte ugyanaz Mate 10 Lite)
Feleségem: LG Q7 vagy Samsung A8. Illetve nála még befigyel (mert tetszik neki) a P9 Lite.
Nálam a sorrend sok teszt olvasás, fórumozás után, hogy P9 és A8. Kérek megerősítést vagy cáfolatot. Köszönöm előre is a segítséget!
Ha kiveszem a tokból még mindig mintha új lenne pedig brutális mert napiszinten nem is írom le inkább h mennyit használom...😃
Mivel nincs laptopom amit az ölembe veszek ha nincs kedvem gép elé űlni így a telefon az amit nyüstölök. Ha pedig az adott márkák egyikéből kell választani a Mate 10 vagy a P20 lite azok jó választás lehetnek de majd egy hozzáértő kijavít mert én csak a hallottak alapján írom hogy ezek a mobilok elég jók lettek.
Mint írtam a típusok adottak, szerződés hosszabbítás, és nem komoly célra kell, csak telefonnak. 😀
Amúgy a P20 Lite és a Galaxy S8 lett, meg a már meglévő P Smart mellé.
Ar-ertek arany, kulonbseget megerie 2 kozott,mirol mondok le miert,es miert pont az?
Ha fotóznál ebben az árkategóriában,ajánlom a Honor 10-et, Xiaomi Mi A2-t és a P20 Lite-ot.
Mi A2 Lite: [url]https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite_(redmi_6_pro)-9247.php[/url]
Én adatokba nem nagyon látok különbséget, csak kinézetbe.
Mellesleg hamarosan megkapják a MIUI 10-et.
Visszaolvasva látom nagyon ajánlottak a Xiaomi telefonok.
A Xiaomi Redmi 5-ről mit gondoltok? Esetleg van valakinek tapasztalata vele? 😀
Üdv!
Gondolkoztam a plus-on is, majd elválik tudok e egy kis pluszt még rászánni. 😆
Köszi!
Bátyámnak vettem ilyen telefont 3/32GB változatban és ahhoz képest eléggé gyors telefon és kényelmes a fogása is. Elsőnek kicsit lassú lesz a frissítés miatt utána beáll. A kamerát nem teszteltem,de egészen vállalható ahogyan olvastam.
Nekem Redmi 5 Plusom van az is gyors telefon megvagyok vele elégedve és jó az akkuidő is 2-3 naponta töltöm normál használat mellett.
Meg amúgy is lassan megérkeznek rá a MIUI 10-es frissítés sok újdonsággal.
Király! Kamerával úgy igazán sose foglalkoztam, ha jobb mint a mostani telefonomé akkor már elégedett vagyok. (Valószínűleg jobb is. 😆😉
Köszi!
Kicsit lentebb pörgetsz linkeltem is róla. Én olyat vettem kb. 3 hónapja.
Nekem tökéletes megfelel, probléma nincs vele.
Nálam is bír 3-5 napot, igaz nincs mindíg a kezemben.
A netet én csak akkor használom, ha nincs PC használatban. Játszani nem játszok rajta.
Fórumja [LINK] van.
Jól hangzik! Telefonon én se szoktam játszani. 😀
Köszi!
Érdekes majd a Plusomnál is MIUI 10-be lesz olyan funkció bekapcsolva a kameránál mint a dualoknál ahogy a hírekben olvastam.
Tessék lehetséges a hiánypotlód.
[LINK]
Itt keresőben beírtam megoldásoknak meg maga a topik is.
[LINK]
Milyen géped van ? (számítógép)
Mivel 2 van, mindkettő számot meg szeretném hagyni, és akkor az öreg tizenéves Sony Ericson k510i -t is nyugdíjaznám meg valszeg a 3 éves lumiát is.
Szóval valami 2 kártyás teló kellene, mit tudtok nekem javasolni. Viszonylag reális ár értékben valami jó telefont. Mondjuk ~ 60e Ft-ig.
- Viszonylag nagy aku
- Jó kamera
- strapabírás
Márkából elképzelés Xiaomi vagy Huawei. Egyik se volt, de dicsérik, álítólag jók. Más alternatíva? Nem kell semmi csicsa, bár egy ütésállóság lehet nem ártana.
A Xiaomi Mi A2 is szép csak +20k-val drágább.
Xiaomi Redmi Note 5 64GB Tul sok a maga 73 ezrével.
Szerk1: A másik felmerülő kérdésem úgy az összes xiaomira vonatkozik, hogy nem gond ez hogy az aku nem cserélhető? Nem volt még egy telefonomnak se aku baja, na de mivan ha ez romlik el... ?
Én ilyet vettem nemrég és megvagyok vele elégedve. [LINK]
Adnak hozzá gyári tokot, de én [LINK] rendeltem, és nem áll ki a kamera.
A másik kiválasztottam, pedig [LINK] a tok lett volna.
[LINK]
Megrendeltem, remélem nem lesz gond és azt kapom meg olyat amilyen várok.
Telefon vásárlás előtt állok, viszont annyi féle van a piacon, hogy nem tudom mi lenne a legjobb döntés. 😃
Valami időt álló darabot vennék, ami azért nem adja be a kulcsot 1.5-2 év használat után.
Az oprendszer lehet Android vagy IOS is.
Max 280-290k ig milyent ajánlanátok? (Lehetőség szerint elérhető legyen pl Media Marktban esetleg Euronicsban, mivel részletre lenne vásárolva.)
A válaszokat előre is köszönöm! 😀
LAUNCH Announced 2018, April
Status Coming soon. Exp. release 2018, September
-OnePlus 6 180 ezer ft (legjobb ár/érték arányú telefon jelenleg)
-Samsung Galaxy S9+ 220 ezer ft
-Augusztus 9 én érkezik meg a Samsung Galaxy Note9 de a hírek szerint az Iphone X nél is drágább lesz... aztán dönts okosan!nézegesd meg ezeket a késülékeket,ezek most a piacon lévő csúcs készülékek persze 1-2 telefont kihagytam még de sok sikert,remélem tudtam segíteni.
reszler112233 nekem S7 Edge em van már kb a megjelenése óta és talán 1-2 szer fagyott meg van rá megoldás.... nyomva kell tartani vagy 3 gombot egyszerre 10mp-ig és újraindítja a telefont (direkt az ilyen megfagyások miatt van ez a funkció...)
Az akku kiszedős telefonok pedig nem IP67 es szabványúak magyarán nem vízállóak...ilyenek PL az LG-k is.
Adatai: [LINK]
és az ára: [LINK]
Itt az eredeti forrás [LINK]
LG G6: [LINK]
Asus Zenfone 5 Lite: [LINK]
Magyarországon ezekhez az adatokhoz képest mindig a butított verziót árulják.
Köszi a válaszokat, megnéztem a linkeket, és tulajdonképpen mindkettő mellett vannak pro és kontra érveim is. Ti megvennétek ezek szerint a G6-ot hossz(abb) távra tervezve vele? Vagy hamar "elavul", és minden jó tulajdonsága mellett legyen inkább az ASUS?
Van valakinek tapasztalata Ulefone telefonnal? Konkrétan az armor 2 megvásárlásán gondolkodom, de semmit nem tudok erről a márkáról. Megbízható? Elromlik? Ha igen, van szervíz?
És vajon elég nekem a 2-16 GB, vagy kell a 6-64?
Nem használok nagy teljesítményt igénylő appokat, de a mostani Microsoft 😳 telefonomnál elég bosszantó, hogy a 8 GB-ból 6-ot elfoglalnak a telefon működéséhez szükséges, valamint a gyárilag rátelepített, szügségtelen, haszontalan, viszont törölhetetlen programok!
Van itt valaki akinek birtokában van Xiaomi Redmi Note 5 és/vagy Xiaomi Mi A1. Vásárlás előtt állok és szeretnék meghallgatni néhány személyes tapasztalatot is az érintett készülékekről.
Nekem csak Plusom van,de ami hiányzott A1-ből az a Xiaomi Redmi Note 5 pótolja és kamerája is jobb meg mellesleg a processzor is. Az akkuidő is nagyobb,kell ennél több?
Redmi 5 Note lenne számodra a megfelelő kamera meg üzemidő miatt is meg a telefon B20-at és 5Ghz-es wifit is tudja.
Itt olvashatod a tesztet.
[LINK]
Én is Lumia 520ról akarok váltani De még nem tudom mire, Redmi note 5 vagy Redmi 5 Plus...
Samsung Galaxy J5
Nokia 6
Sony Xperia Z1 C6903
Nekem Xiaomi Mi A1 van és imádom. Azért az árért bőven megéri, de a Xiaomi Redmi Note 5 még jobban.
70 ezer környékén melyik telefon éri meg a legjobban? Sajnos az Ace 4- em kezd lassulni, néha magától ide-oda lépegetni szóóval..nincs mese új telefon kell.
Amiket ajánlottak Xiaomi Redmi Note 5 pro esetleg Honor 7x mondjuk ez már 80k.
Telefonvásárlás előtt állok, P8 Lite-omat szeretném cserélni. 2 telefont néztem ki magamnak, amik: Samsung Galaxy S9, valamint Huawei P20. Igazából az S9 felé jobban húz a szivem, viszont nagyon félek, hogy az amoled kijelző be fog égni, már pedig nem egy évig szeretném használni 😃 Tudom, nem szabad legmagasabb fényerőn használni mindig, vagy ugyanazt a képet a kijelzőn hagyni hosszú ideig, de akkor is. P20-nak IPS LCD képernyője van, bár messze nem olyan szép gondolom.
Valaki tapasztalat esetleg? Mennyire kell félni ettől?
[url]https://www.kimovil.com/en/compare/huawei-p20-6gb-64gb,samsung-galaxy-s9-dual-sim[/url]
Olcsónak olcsó viszont ha megszokod a samsungot onnantól kezdve nincs ami helyettesítené.
A kijelző és a fényképező szerintem messze a legjobb a samsung készülékeiben van.
Van egy Iphone-om is azt is szeretem de az s7 edge-et soha nem cserélném le csak ah elromlik.(természetesen másik samsungra.)
WhisT kollegához csatlakozva, én sem akarok rábeszélni senkit a jóra, olcsóbbra, ha sok a felesleges pénze, költse csak. 😃
Viszont nekem bántja a szememet a fakó színtelen kijelző így nem tudnék átszokni se egy huawei-re se egy xiaomi-re. Számomra nincs párja az tuti. Ha valakinek kicsit lejjebb vannak az igényei biztos jó választás bármely másik telefon fél áron is.
Xiaomi Magyarország szervíz
bassus16 Fakó színtelen kijelző? Hasonló árkategóriás Samsung A5 meg J5 meg stb. sem látnám,hogy szebb lenne a kijelző. 😃
Xiaomi Redmi 5 Plus telefonomnak szép a kijelzője.
Kérdem én, ha nem b@szódik el, minek szervíz? 😆
Apropó, Én annyira leszartam a nyűgjeit, inkább bekúrtam a fiókba, azóta ki se jött onnan. Haverom rendkívül hiperszuper s7 edge-je naponta lemerül, érdekes, nekem 3-4 napot is bír, ha nyúzom. Fagyogat is neki, Én a Redmimet egyszer nem láttam még akadni sem, szóval is. Éspedig 140e vs. 32e.
Felőlem amúgy bárki vehet samsungot, max. a saját kárán tanul, hogy van jobb, kevesebbért is. 😃
Samsung Galaxy S7 Edge-re milyen tokot tudnátok ajánlani?
Olyanra gondoltam, ami azért védi is a készüléket egy esetleges le eséstől vagy bármiféle külső behatástól.
A válaszokat előre is köszönöm. 😀
Nekem egy ilyenben pihen lassan egy éve. sajna pofára esett térkövön és kipattant két kis darab a kijelzőből pont a hajlításnál de alig észrevehető. És a fólia az egyiket teljesen eltüntette a másik meg nagyon picit látszik. De ez a tok nekem akkor is bejön 😃 [LINK]
Az lenne a kérdésem, hogy a Xiaomi Mi Note 3 -at miért nem forgalmazzák? Ha találtam is inkább csak külföldön és méreg drágán.
Válaszokat előre is köszönöm!
Max 55k árkategóriában szeretnék telefont venni. Két kiszemeltem van,nekem a lényeg kamera meg,hogy időtálló legyen. Melyik lenne a befutó?
Redmi Note 4x
Huawei P9 Lite (2017)
Szerk.: Prohardver topikban ezt ajánlották inkább ezt veszem meg. 😃
[LINK]
Szerintetek 3GB ram elég lesz? 32GB tárhely nekem elég lesz meg úgy is van 32GB sd kártyám is. 😆
Körübelül egy hónapja frissítettem a Vernee Thor telefonomat 7.0-s Nougatra, a gyári 6.0-s rendszeréről. Sajnos ennek egy elég rossz következménye lett, mégpedig az, hogy szoftveresen gyakorlatilag teljesen tropára ment. Alapjáraton is meleg a telefon, játék közben pedig elmehetne vízforralónak. Csoda hogy égési sérüléseim nem lesznek tőle. Az aksi 1 óra alatt csutkára lemerül, a renszer pedig a 3 giga ramból 2-t úgy felzabál, hogy azt még Garfield is megirigyelné. Így nem is csoda, hogy a legegyszerűbb programok (jegyzettömb) is lefagynak egymagukban. Nem terveztem cserét, de úgy tűnik hogy muszáj lesz. Kivéve akkor, ha valaki tart egy gyorstalpalót, hogy hogyan tudom visszarakni az alap androidját, amivel megvettem. Egyébként pedig körübelül 60 ezrem lenne rá.
[LINK]
Angoltudás szükségeltetik. 😃
Videó alapján hátha menni fog.
Eredetileg meg is akartam venni occsóért, hogy ETS2 dash legyen belőle, de a SoC annyira gagyi, hogy inkább elvetettem az ötletet.
telefonokhoz kicsit sem értek
[LINK]
[url]http://xiaomishop.hu/redmi_sorozat/redmi-4x/Redmi_4X_okostelefon_3_32GB_fekete_B20?sort=p.price&order=DESC[/url]
Itt egy összehasonlítás is a Samsungról amit BenjaminHun linkelt meg a Xiaomi amit én. Itt szerintem minden fontosat leírnak:
[url] https://www.kimovil.com/en/compare/samsung-galaxy-j5-2017,xiaomi-redmi-4x-global[/url]
Itt vannak szerintem a legfontosabb különbségek: (először mindig a Samsungot írom aztán a Xiaomit):
Képernyő mérete: 5,2" vs 5,0"
Képernyő típúsa: Super AMOLED(inkább a sötétebbek a jobbak) vs LCD IPS (inkább a világosabbak)
Processzor: 8 magos 1,6GHz vs 8 magos 1,4 Ghz (általában több a jobb)
Ram("gyorsító memória"😉: 2GB vs 3GB (több a jobb)
Belső tárhely: 16GB vs 32GB (de ez SD kártáyval bővíthető mindkét esetnél)
Ujjlenyomatolvasó: elöl vs hátul
Értesítést jelző LED: nincs vs van (szerintem ez elég fontos)
Hátsó kamera: nagyjából ugyanaz
Elülső (szelfi) kamera: 12Mpx vs 5Mpx (több a jobb)
Hálózat: a xiaomi többet fog, de szerintem
Akkumlátor: 3000 mAh vs 4100 mAh (több a jobb)
Akkumlátor típusa: Li-Ion (ki tudod szedni otthon) vs Li-Polymer (ezt csak szervízben tudják)
operációs rendszer: Android 7.0 vs Android 6.1 (frissíteni mindig lehet de érdemes az újabbat választani)
Antutu mobilteszt pontszám : 46000 vs 43500 (több a jobb)
Hazai bolt: sok vs nem sok
Ár: 69990ft (samsung experince store-ban) vs 45500ft (xiaomi márkaboltban)
61000-ft ért már van note verzió is, ha átböngészed a xiaomishop-ot találsz sok mást. Ajánlom még a Huawei telefonokat is. 😀
[LINK]
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/huawei/p10-lite-dual-p362643009/#termek-leiras
Mert új mobilt szeretnék venni a jövő héten egy Huawey P9 Plus a kiszemeltem, és ahol néztem vagy nincs raktáron, vagy az van írva hogy ( kifutó széria és ha elfogy nem is lesz már belőle ).
Jövő héten megyek be a telenor-hoz és akkor majd kiderül hogy mi van, csak hogy mégis mire számitsak legyen-e B tervem.
sajnos a telenor-nál se volt már. 😕
a hardwer aprón érdemes körülnézni: [url].http://hardverapro.hu/[/url]
Ott nézegettem, csak rá kérdeztem, hogy pontos márka/típus alapján mit ajánlatok 😀
Neked akkor a Sony,és Doogee márkákat tudom ajánlani.
Igazából csináltam egy amatőr keresést...
[url]https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/f:huawei,xiaomi,erintokepernyo,bovitheto-memoria-igen,gps-modul-van,android,kijelzo-merete=2;3,processzormagok-szama-8,lte-van,32-gb,processzor-sebessege=3;4;5,1920-x-1080-pixel,3-gb-ram,4-gb-ram,ar=0-73000/?orderby=1[/url]
... ezeket szűrtem
-androidos
-aminek legalább 3000mAh-es az akksija
-8 magos 2GHz körül
-3 GB RAM legalább
-van ujjlenyomatolvasója (mindig is érdekelt mennyire jó az)
-bővíthető memória
-GPS
-fullHD ha már hosszabb távra tervezem
-és 5,0"-es a kijelézője, szeretném zsebben horadani a mostani lumia 735-öm 4,7"-es ,még max egy 5,2"-es re gondoltam
-mindezt (először 60ért majd max 80 000-re raktam a keretet) jó kis ár érték arány
-Sajnos ezekből csak kettő maradt ami tudja a B20 4G 800MHz-et: (a huawei single ,huawei p10 lite, Xiaomik kiestek 😞 )
[url]https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-osszehasonlitasa:huawei-nova-32gb-single-p362660415,huawei-p10-lite-p372549787/[/url]
És itt jönnek be a kérdéseim (ha még valakinek van türelme 😃 )
1. Úgy tudom B20 frekvencia(sáv?) elterjedt európában, ha ezt nem képes fogni a telefon akkor nincs se térerő se internet? (Telenoros vagyok ha ez számít)
2. Vajon az 5,2"-es kijelző mennyivel fogyaszthat többet mint a 5,0"-es?
3. Végül a voksomat inkább a huawei mellett raknám le mert az USB type-C töltős, mennyivel tölt kb. gyorsabban a hagyományosnál? (Illetve kicsivel kisebb)
4. A huawei nova bekapcsolója sajnos rózsaszín oldalt... ezen kívül a szürke féle 30 000ft-tal drágább iponnál mint az arany színű (vagy fehér van amit nem akarok)
Szerintetek egy jó tokkal el lehet fedni a rózsaszín részt meg az arany hátlapot ? :/
5. Sajnos 2+2 év gyári garanciával már csak az iponnál rendelhető -ha jól láttam- (gsmhome-nál nem kapható most), esetleg tudtok másik webshopot/boltot ahol szintén van 2+2 év gyári?
Köszönöm hogyha elolvastad 😀 legyen szép napod!
Kezdjük először a kérdéseid válaszára aztán a telefonnal kapcsolatos( melyik,milyen stb..)
1.Elvileg ha úgy vannak bent a névjegyek számai ami úgy kezdődik hogy +36... -mert így lehet külföldön is telefonálni Magyarországra.
2.Szinte semmivel nem fogyaszt többet az 5,2"-os mint az 5-colos.😀
3.Igen a huawei nagyon jó márka telefon-tablet-mediapad téren.De a töltési idő az aksitól is függ,de ne haragudj egyedül az USB type-C töltős-ről nem sokat tudok😢
4.A tok a hátlapot fedi el a bekapcsolónak direkt kihagyja a helyet, különben hogy kapcsolnád be tokkal,tehát nam fedné el egyedül a bekepcsoló-és egyéb gombokat.
5.Esetleges a media markt-euronics-ban van 2+2 garancia de azt hiszem hogy meglegyen egyévet kell csak ráfizetni az kb 10E.
TELEFON
1. Ezt tudom neked ajánlani[url]:http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_huawei-p9-lite-mini-dual-sim-fekete-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1241125.html#term_C3_A9kjellemz_C5_91k
[/url]
-vékony
-erős aksi
-ujjlenyomat olvasó
-fekete-nem kellene rá tok a kinézete milyatt,max ha bonusznak rátennél azzal kicsit megvastagítanád-majd eldöntöd ha ezt a telot választod,és tetszik stb...
-szemkímélő mód
-HD
-MEG A TÖBBIT EL OLVASOD OTT A LINK BOCSI DE MOST NEM IROM LE MINDEN TULAJDONSÁGÁT,EZEK A LEGFONTOSABBAK,MEG A TÖBBI-ÖSSZES ADAT OTTVAN!!!
Azért mond el a véleményed,meg ha ez mellett döntesz akkor is mond el létszi hogy hogy tetszik stb...
2. Oké, remelélem méretre se sokkal nagyobb.
3. Jó, nem is kértem hogy egy ember mindent tudjon, elnézést kérsz 😀 felesleges, csupa hasznos infót mondtál, hálás vagyok érte!
4. A tok alatt szilikonosra gondoltam, azok fedik a gombokat és be lehet nyomni. Csak az enyém hiába sötétkék attól még átlátszik valamennyire. Ezért kérdeztem hogy vajon átlátszik e, de belegondolva hülye kérdés volt.
5.megnézem mindkét üzlet weboldalát 😀
Elolvasok én szívesen mindent (minden adatot az oldalon) csak valamíért nem jön be a link 😞 ha nem nagy fáradtsàg le tudod írni a teljes nevét?
Köszönöm szépen! 😀
Persze leirom szívesen a teljes nevét meg mindent stb. :Huawei P9 mini vagy még tényleg ez is jó: Huawei p9 LITE 2017-sőt ez tényleg jobb is.
Leginkább nézzük a 2017-t.
1.Processzor:
-gyors
-2.1 GHz
-8 magos
-3 GB RAM
-Belső tárhely(ami kártya nélkül az alapértelmezett,vagyis oda ment mindent,de ha van bent kártya átálithatod akár arra is hogy a kártyára mentsen mindent) Visszatérve 16 GB-belső tárhely-de bővithető microSD (max. 128 GB)
2.Rendszer:
-Android ( azthiszem a 2-3-legujjabb rendszere van rajt)
3.Kijelző:
-5,2"
Felbontás:1920 x 1080 pixel
-Típusa:Kapacitív IPS
-16-millió színárnyalat
-3D-kijelző nincs
4.Kamera:
-Hátlapi kamera:felbontása12 MPx
-Max felbontás:4608 x 2592 pixel
-Auto fókusz-beépített vaku mindegyik van
Maximális video felbontás: Maximális video felbontás 1920 x 1080 @ 30 fps
Elöllapi kamera:
-felbontása 8 MPx
-maximális felbontása:3264 x 2448 pixel
5.Multimédia:
-videófelvétel
-játék
-böngésző
-FM rádió
-MP 3-4
6.Kommunikációs csatornák:
-wifi
-Wi-Fi Direct
-NFC támogatás
-Bluetooth
-USB-minden: fej/fülhalgatónak,töltőnek, sd kártyának
-GSM
-GPRS kapcsolat
-EDGE kapcsolat
-UMTS (3G)
-WCDMA
-HSDPA
-HSUPA
-LTE támogatás (4G)
-GPS
7.Aksi:
-Li-Ion
-Akkumulátor kapacitás 3000 mAh
8.Üzenetek:
-MMS: Üzenetek+képek küldése
9.Méretek:
Hosszúság 147.2 mm
Szélesség 72.9 mm
Vastagság 7.6 mm
Súly 147 g
10.Funkció:
Igazság szerint vigyázni kell rá mert: nem vízálló,nem porálló nem ütésálló stb
-duál sim:van
-ujjlenyomatolvasó
-egyebek:Naptár számológép óra,meg ilyen alap cuccok😀
EZ VOLT A HUAWEI P9 LITE 2017
Saját vélemény:
Ha úgyvesszük jobb mint a p9 mini,tényleg gyors,töltési idő ha nem játszasz vele akkor kb 2-óra,ha igen akkor 3-óra-persze attól is függ hogy melyik játékkal pl.sims city,sims 4:nem terheli szinte semennyire,de elkell ismerni a sims játékok is nagyon jók!!
Elbírja az erősebb játékokat pl a legújjabb farming 18-at mert androidra kijött,stb.
Sokkal modernebb belegondolva én inkább ezt ajánlanám neked is jobban.
A mini sem rossz de a p9 lite 2017 jobb.😀
Én sem szoktam linkeket berakni szinte soha de itt a 2017-nek is a linkje:[LINK]
Remélem tudtam segíteni és erre gondoltál,de ha még bármi kérdésed van csak irj nyugottan szivesen segítek stb.
Egyébként köszi hogy ezt mind bemásoltad és a linket is. Arra gondoltam akkor hagyom ezt a usb type c csatlakozót mert nem érdekel és jó lesz a Huawei p10 lite. Kicsivel jobb a processzora mint a p9 lite nak a gpu meg ugyanaz. Antutuban is leveri mind a kettő.
Ezer hála meg még ezer ! 😀
Egyébként nem másoltam az adatokat hanem simán leírtam mert össze vissza rakta volna be az adatokat.
Örülök hogy tudtam segíteni,majd mond el a véleményed hogy milyen a teló.😀
Máskor is.😀
[LINK]
Sajnos ezt nem tudom megmondani (nekem már 150e ft sok egy mobilért), de hátha segít ez az oldal ahol a többi telefonnal együtt tudod összehasonlítani:
[LINK]
Sorrendbe rendezi, hogy melyik mobil:
-a legjobb ár/érték arányú
-legnagyobb akksijú
-legjobb teljesítmányű
-legjobb kamerájú
-legolcsóbb/legdrágább
-legnagyobb/legkisebb
---és még rengeteg szűrő van
[LINK]
Szerintem ez is megfelelő,sok áruház ajánlja jó vélemények jó teljesítmény meg szerintem is jó.
[LINK]
Egyébként itt van pár Xiaomi
[url]https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/f😶iaomi,akkumulator-kapacitas=5,processzormagok-szama-8,processzormagok-szama-6,processzormagok-szama-10,1920-x-1080-pixel,3-gb-ram,4-gb-ram/?orderby=2[/url]
!!!a linkben ahol egy smiley van az : x -el helyettesíthető!!!
Elég jók a vélemények róluk. Én is akartam egy ilyesmit , csak nem mindegyik támogatja a B20 frekvenciát. Ami meg igen az nekem nagy kijelzőjű.
[url]http://www.partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=ujdonsagok_partnerogsm[/url]
ma akarom tolteni a telot és azt irja hogy 3 meg 5 ora mire feltolti pedig 2 usb van rajta egy 1A és egy 2.1A es
ilyenkor most mi van mert lassan tölt
ráadásul a saját vezetékét is kilopták belőle de ezt csak itthon vettem eszre
Ha nincs kábel benne, de amúgy kéne lenni, akkor vidd vissza ahol vetted, cseréltetsd ki, vegyél valami normális minőséget helyette.