XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Hát annyit tudok hogy a neten vannak direk használt játékot árúsító boltok a régebbi 1-2 éves játékok már 3-5000ft körül is lehetnek de az xboxra a net fizetős és csak a net miatt érdemes játékot venni
0
0
0
0
no avatar
Használt gép engem nem érdekel, zsír újonnan akarok csak gépet venni.
De azt hallottam, ha vinyóra fölrakok egy játékot, akkor gyorsabban tölt, egyebek. Na meg, az a kb. 8 ezer eltérés konzolstudion, igen csak nem sok, ahhoz képest hogy nem 4 gb hanem 250.
De most, egy barátomnak köszönhetően, nagy dilemmába estem, hogy flashelt, vagy eredeti. Milyen lehetőségeim vannak játékot becserélni, az árak milyen gyorsan mennek le? Azért, mert így, mivel kiskorú vagyok, ballagási pénzemből vásárolnák, csak névnap, ilyesmin tudnák játékhoz jutni szinte...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
konzolmaniaNEW írta:
Helló box-osok!

Na szóval, én is megtettem a lépést, elhatároztam, hogy veszek egy x360-at, ha törik ha szakad. De ehhez, fel kéne tennem, a bűvös kérdést, legalábbis azt, ami számomra sokat jelent. Slim vagy Elit? Hallottam sok lehetséges problémáról, amik, elvileg csak eliten javíthatóak, mivel Slim még nem alkalmas rá, nem is lesz. Ez igaz? Úgy vegyétek példának ezt, hogy chipelt(vagy flashelt) boxot akarok használni.
A memória mennyit számít? Pl. simán el tudok játszani 4 gb-al, vagy 250gb-al is, ha internetet nem használok, nem töltögetek le?
Mi a különbség chip és flash között, melyiket érdemesebb, melyiknek milyen ára van?

Hát figyelj a régi fat xboxoxnál még a belső 512 memória is elég volt ahhoz képest 4GB hatalmas a metések bőven ráférnek
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
tesla nekem lógsz egyel tutdod ugye 😃 még mindig nem kerested meg 😃
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
toalettpapir írta:
konzolmaniaNEW írta:
Helló box-osok!

Na szóval, én is megtettem a lépést, elhatároztam, hogy veszek egy x360-at, ha törik ha szakad. De ehhez, fel kéne tennem, a bűvös kérdést, legalábbis azt, ami számomra sokat jelent. Slim vagy Elit? Hallottam sok lehetséges problémáról, amik, elvileg csak eliten javíthatóak, mivel Slim még nem alkalmas rá, nem is lesz. Ez igaz? Úgy vegyétek példának ezt, hogy chipelt(vagy flashelt) boxot akarok használni.
A memória mennyit számít? Pl. simán el tudok játszani 4 gb-al, vagy 250gb-al is, ha internetet nem használok, nem töltögetek le?
Mi a különbség chip és flash között, melyiket érdemesebb, melyiknek milyen ára van?
ez a felvezetés lol😂

vegyél egy flashelt jasper lapos arcade gépet 20gigás hddvel,ha nem akarsz netezni..nekem van 1 eladó pont😊
0
0
0
0
toalettpapir avatar
konzolmaniaNEW írta:
Helló box-osok!

vegyél egy flashelt jasper lapos arcade gépet 20gigás hddvel,ha nem akarsz netezni..nekem van 1 eladó pont😊
0
0
0
0
cocamate avatar
Itt nézd meg:
http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=x4Grg6d_FU
Ha chippeltetve vagy flasheltetve van akkor nem érdemes netezni boxon mert ha letöltesz egy frissítést(mert kényszerít hogy letöltsd ha akarsz netezni rajta) akkor egyből bannolnak (mondjuk nem tudom pontosan) vagy nem tudod használni a winchestert(HDD) vagy nem tudod lejátszani a másolt játékokat vagy az összes egyszerre.....és ha chippeltetni vagy flasheltetni szeretnél akkor elkell vinni egy boltba(nem Euronic,vagy 576 kbyte nem ilyen boltokba) ahol neked ezt megcsinálják
0
0
0
0
no avatar
Helló box-osok!

0
0
0
0
cocamate avatar
Euróba vagy Microsoft pontba vannak megadva az árak de amúgy sokba kerülnek Pl.:COD MW2-höz egy map pack 1200ms pont ami =5000Ft
0
0
0
0
Creelien avatar
a játékokhoz a dlc-k kb. mennyibe szoktak kerülni?
0
0
0
0
warga avatar
szntem nagyon jó az ybox bár én csak néha kockulok vele szomszédba de már vagy 2 játékot akasztottam 😆
0
0
0
0
VooDoo avatar
Rolando : köszönöm a választ😉
0
0
0
0
cocamate avatar
Szia én tudnék miskolcon egy helyet de ezt inkább privát üzenetbe beszélném meg veled ha gondolod?
0
0
0
0
molfer98 avatar
cz92 írta:
Konzolt tudok venni nem az a gond hanem Miskolcon vagy közelébe olyan ember aki ki tudja flashelni.

a golemkonzol nál 70.000Ft lenne fleshel
de itt egy megbízható helyen meg tudom venni 45.000Ft-ért flesh nélkül és ahogy tudom nem kerül 25.000-be a flashelés úgyhogy a golem ejtve

szóval a közelbe kéne vki aki csinál

[url]http://xbox360turn.5mp.eu/web.php?a=xbox360turn&o=x4Grg6d_FU[/url]

esetleg??
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
cz92 írta:
Helósztok a közeljövőbe szeretnék venni egy xbox-ot azt szeretném kérdezni hogy tudtok-e olyan helyet Miskolcon ahol csinálnak flash-elést vagy foglalkoznak ilyen gépek árusításával??

Válaszokat ha kérhetem akkor üzibe

Előre is kösz

Tudok jobbat. a golemkonzol nál alapból flasheltet kapsz ráadásul garanciával.
0
0
0
0
Rolando avatar
ja ugy mintha rendes gamet vennél hozzá
0
0
0
0
VooDoo avatar
Hello midnenki én azt szeretném kérdezni hogy neke mvan 1 Xbox 360 slim 4gigás és most kiakarom Flashelni és ha kiflasheltem szedeklehozzá játékot és ugye azt nemkellesz feltelepíteni? cask berakom és játszok ugye?
0
0
0
0
Rolando avatar
molfer98 írta:
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/konzol/xbox360/xbox360_1461271752.html

ez jó lenne??

mennyi pénzt szánsz rá? mert van egy ilyen
[LINK]
0
0
0
0
toalettpapir avatar
Rolando írta:
Sokat számít hogy hány gigás winyó van benne?

ha nem használod liveon,akkor nem számít
0
0
0
0
Rolando avatar
Sokat számít hogy hány gigás winyó van benne?
0
0
0
0
molfer98 avatar
toalettpapir írta:
molfer98 írta:
[LINK] ez jó lenne??

nem

miért??
0
0
0
0
dani0903 avatar
Köszi szépen, és mennyit lehet vele egyhuzamban játszani??
0
0
0
0
madchief avatar
vateran találsz használt LT+ 1.1 FirmWare-s Boxokat azokat érdemes,
nem kell vele semmit se bajlódni
0
0
0
0
molfer98 avatar
ez engem is érdekelne 😃
0
0
0
0
dani0903 avatar
Sziasztok! Szerintetek milyen xboxot érdemes venni ami nem túl drága? szeretnék venni majd egyet de nem igazán értek még hozzá. mire kell vele kapcsolatban figyelni stb.. előre is köszi 😀
0
0
0
0
gacso avatar
én is erre szeretnék választ kapni😃 és kb mikor jön szerintetek az új xbox??😃
0
0
0
0
molfer98 avatar
régi tv mennyivel rosszabb mint plazma tv-n??
0
0
0
0
sonyboy31 avatar
pain:

Elküldtem privátba hol nézz körül.
😂😃

Talmacsi:
Neked is küldtem egy privát üzenetett.
Ott nézz körül.
Remélem hasznos lesz!
😂
0
0
0
0
DeXHerO avatar
hogy tudom meg nézni a ki írott xbox 360 játékon hogy milyen a patch van rajta és hogy tudom ki írni a játékot pls segítsetek.
0
0
0
0
pain avatar
és igy tuti müködni fog a black ops vagy kell még más is?
0
0
0
0
sonyboy31 avatar
Letöltöd a ABGX 1.0.5-ös progit,
Ez egy ellenőrző és autó patchelő program.
Majd a Wave 11-es progit.
Ez az 11. Wave Video ISO, amely nincs benne az ABGX pakkban.
Nincs más dolgod, mint letölteni, és kicsomagolni a Video_BA47FD12.iso file-t a StealthFiles mappába (abgx telepítési mappa alatt), elindítani az ABGX-et és CTRL+F lenyomása után kiválasztani.
Sajnos én nem tudtam ezt kipróbálni, mert nem flashelt a box-unk.
0
0
0
0
pain avatar
azt szeretném kérdezni hogy a black ops mért nem megy mert lt+ a flashelt a gépem és kiirta m gamet és ne mviszi csak amikor elinditom akk csak fekete kép valahol pedig az olvastam hogy a gamet parchelni kell ha valaki tudja gogy kell patchelni a gamet az kérje irja meg nekem a segitséget elöre is köszönöm
0
0
0
0
sonyboy31 avatar
Mi leinfoztuk, itt 7000Ft-ért flashelték volna.
Nem egy nagy összeg, de maradtunk egyelőre
az eredeti felállásnál.
pain: nézzd meg az 50.oldalt!
0
0
0
0
horvathhh avatar
ugy értettem hogy szakember!
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
horvathhh írta:
fenn ál a veszélye annak hogyha ki flasheljük akkor elromolhat?

Ha szakember csinálja, 0,01% eséllyel romolhat el.
0
0
0
0
sonyboy31 avatar
Ki flasheljük?
Ezt, hogy érted? Ti csinálnátok?
😲
0
0
0
0
horvathhh avatar
fenn ál a veszélye annak hogyha ki flasheljük akkor elromolhat?
0
0
0
0
sonyboy31 avatar
Nekünk régi X-Boxunk van.
Kb 2és fél éves.
Az első évben ment majd minden nap, több órát.
Még mindig királyul működik.
😂
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Sokkal és van bennük wifi nagyobb talán a HDD jük
0
0
0
0
horvathhh avatar
az új slimeknek jobb a hűtésük?
0
0
0
0
molfer98 avatar
a 3 ledes hiba az mi?? mennyiért lehet megcsináltatni??
0
0
0
0
horvathhh avatar
toalettpapir írta:
horvathhh írta:
miaz hogy a dashboadnak a legújjabnak kell lennie?

Dashboard szám:2.0.12625
csak erre lehet lt+ flasht rakni
lt+ flash minden másolt játékot visz=ap 2.5 védelműeket is

és honnan tudom hogy milyen dashboard van egy gépben?
0
0
0
0
toalettpapir avatar
horvathhh írta:

Dashboard szám:2.0.12625
csak erre lehet lt+ flasht rakni
lt+ flash minden másolt játékot visz=ap 2.5 védelműeket is
0
0
0
0
horvathhh avatar
0
0
0
0
Creelien avatar
Ha jól értem, kapok egy új box-ot ha elrontja az update a mostanit. Ez garantáltan így van mindenkinél? Ha igen, elég ha elküldöm a szerelőhöz? Járt már vki úgy hogy tönkrement ettől a box és kicserélték?😕
0
0
0
0
toalettpapir avatar
horvathhh írta:
valaki leírná nekem hogy milyen az lt+ os flsh?

legújabb flash=mindent visz
dashboardnak a legújabbnak kell lennie
0
0
0
0
Dante15 avatar
Sziasztok végre össze jött a pénz és tudtam venni 1 xbox 360 slimet + 1 Battlefield Bad company 2-t remélem jó lesz 😃 Már alig várom h megjöjjön 😃
0
0
0
0
horvathhh avatar
valaki leírná nekem hogy milyen az lt+ os flsh?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Xplorer360 programmal hogyan kell elindítani ISO-t?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció