De a Renaultnál mijen jol mulatak szerintem 😆 Hál istenek nem Alonso lett igy kicsit lejebb vezs az arcábol meg bemutat a Petrovnak hát Alonso volt szerencsétlen hogy nem tudta megellözni a Renault egyenesben mindig jol elhuzot 😆
Én örülök, hogy Vettel lett a világbajnok! Nem tudom miért kell fikázni!
Ez autóverseny, ahol nem feltétlenül a jobbik nyer, hanem a szerencsésebbik! Egyébként nekem Alonso éppen az ilyen megmozdulásaiért nem szimpatikus, mint amit most is tett! Nem integetni kell, hanem vezetni! Mondjuk az engem is bosszantott, hogy Petrov egész évben sehol sem volt, most meg ott rohasztotta magát Alonso előtt, ezzel tönkretéve Alonso esélyeit! De hát erről szól az autóverseny! Jó volt! ez tetszik egyébként, mikor olyan történik, amit nem sokan várnak! A legtöbben arra tettek, hogy Alonso beér dobogóra, és bajnok lesz! De ez most nem jött össze!
Hát Én örültem hogy nem Alonso lett a VB, Webbert sajnáltam, Én meg Petrov helyében jól megfejeltem volna Alonso-t mivel jogtalanul mutatta azt amit mutattott hisz versenyben voltak, az az Ő baja hogy nem tudta megelőzni, ennyi!
áhh ilyen nincs h alonso nem lett világbajnok 😞😞 D: jah sajna sumi megforgott és azért is sajna mert ha sumi nem forog meg akkor alonso világbajnok mert akkor nem jön a safety car és akk petrov,rosber,kubica sehol sincs és alonso világbajnok 😞 de sajna 1 lóképü barom lett a világbajnok füstölt volna el az autója 😞
Feki1991 írta:
Én meg nagyon remélem hogy Webber nyeri a VB-t, szegény Webber mindig a közép mezőnyben volt egyszer megy neki a szekér hát kívánom hogy legyen sikere! Alonso már letett valamit az asztalra, már van 2 VB címe is, halassza jövőre a 3.ikat. 😉
Alonso sztem nem így gondolja 😆 nem fogja olyan könnyen odaadni Webbernek azt a vb címet 😆
és ezzel h webber csak az 5-re kvalifikálta magát, még kevesebb lett az esélye...de még most is minden megtörténhet, én remélem h Alonsonak lesz meg a cím 😆
Én meg nagyon remélem hogy Webber nyeri a VB-t, szegény Webber mindig a közép mezőnyben volt egyszer megy neki a szekér hát kívánom hogy legyen sikere! Alonso már letett valamit az asztalra, már van 2 VB címe is, halassza jövőre a 3.ikat. 😉
Remélem vettel megnyeri a VB-t!Interlagosban sok esélye van mert valszeg esni fog az eső, ott meg nem jó a brawn, de a red bull és Vettel viszont igen!És ez a Suzukai futam sok reményt hozott Abu Dhabiba mert úgy látszik h Vettelnek ezek a pályák fekszenek!Suzuka és Abu Dhabi szinte ugyan olyan szerintem!Egyik része gyors, másik kanyargós!
hát igen, én is többet vártam azért tőle, ha már egyszer tesztpilóta a Ferrarinál. Bár én McLaren drukker vagyok, úgyhogy mostanában örülök az apró fellángoló "ezüst "sikereknek. 😉
daweboy írta:
Én szivemszerint sajnáltam, miko megtudtam, hogy Schumi mégsem tér vissza az olaszok színeiben..Aznap mikor megtudtam, hogy Schumacher Fogja pótolni a sérült Felipét akkor újra elkezdtem azt érezni az F1 iránt mint régen..háth kellett a schuminak motoroznia? ehj.. nah mind1 marad minden a régiben.. Forza Ferrari ^^
még lehet h visszatér, csak a valenciai versenyen nem lesz ott, de ha nem javul az állapota akk a többi versenyen sem fog indulni😕, de még akk is marad az a remény h ha elfogadják azt a törvényt h istállónként 3 versenyző legyen akk ő lenne a 3.
Én szivemszerint sajnáltam, miko megtudtam, hogy Schumi mégsem tér vissza az olaszok színeiben..Aznap mikor megtudtam, hogy Schumacher Fogja pótolni a sérült Felipét akkor újra elkezdtem azt érezni az F1 iránt mint régen..háth kellett a schuminak motoroznia? ehj.. nah mind1 marad minden a régiben.. Forza Ferrari ^^
Gyerünk Vettel vagy Webber!Legyetek vb-k!De én azt mondom hogy GO FERRARI GO!😃 Massa,Kimi,Vettel,Webber és Alonso!Ők a kedvenceim a jelenlegi mezőnyböl!
hiába hogy sokat fejlesztettek azért jobbak, akkor is jobbak, hát fejlesszenek a mclarenék is akkor ők is jók lesznek😆 amúgy én is szoktam nézni a f1et de nem vagyok olyannagy drukker, idén a brawn-merci jön be!
hat en is nezem,aszem eddig nem volt olyan verseny amit kihagyak😆vagy idomero😆amugy en a Ferrarival tartok,hogyha nem is mennek valami jol en akkor is veluk tartok,sot en mindig a Ferrarival tartotam,amiota tudom magam mindig Ferrari fan voltam😆jah es Kimi Raikkonen4ever😆 Go Kimi Go!!!!Iceman and Ferrari4ever
Nem fosok csak nem találták meg a igazi csomagot, és a brawnt másfél évig fejlesztették csak azzért jó nagyon és a Dupla-Fedeles Diffúzor meg minden,
De én mindig Hamiltonos vok ennnyííí 😀
Ez autóverseny, ahol nem feltétlenül a jobbik nyer, hanem a szerencsésebbik! Egyébként nekem Alonso éppen az ilyen megmozdulásaiért nem szimpatikus, mint amit most is tett! Nem integetni kell, hanem vezetni! Mondjuk az engem is bosszantott, hogy Petrov egész évben sehol sem volt, most meg ott rohasztotta magát Alonso előtt, ezzel tönkretéve Alonso esélyeit! De hát erről szól az autóverseny! Jó volt! ez tetszik egyébként, mikor olyan történik, amit nem sokan várnak! A legtöbben arra tettek, hogy Alonso beér dobogóra, és bajnok lesz! De ez most nem jött össze!
inkább alonso!😠
Alonso sztem nem így gondolja 😆 nem fogja olyan könnyen odaadni Webbernek azt a vb címet 😆
és ezzel h webber csak az 5-re kvalifikálta magát, még kevesebb lett az esélye...de még most is minden megtörténhet, én remélem h Alonsonak lesz meg a cím 😆
ő fog nyerni mert ő a legrutinosabb
csak a motor ne füstöljön el ...
másodki kedvencem Vitaly Petrov😀
Szerintem Button lesz a Világbajnok !
Gooooo Lewiiis Hamiltoooon , csapat bajnokságba leverjük a 3. helyen való Ferraritt 😃
még lehet h visszatér, csak a valenciai versenyen nem lesz ott, de ha nem javul az állapota akk a többi versenyen sem fog indulni😕, de még akk is marad az a remény h ha elfogadják azt a törvényt h istállónként 3 versenyző legyen akk ő lenne a 3.
Hát ennek a témának nincs helye, mert ugye itt játékokról van szó.
De maradhat!😉
dave meg lágyult a szíved😃 tudom kinek köszönhető😜😜😜
Putty csönd😆😊
Én koczka vagyok 😃 állandoan ott vagyok még a szabad edzéseket is nézzem 😜 😀
Gooooo Lewiiiis Hamiiiiilton !
Amugy Következő Nagydíííj : Török Ország , Istanbul Park Tavaly Hamilton 2. lett 😀
de csak a 2. gondolkozz kilett akkor az első?:Ð
Hát ennek a témának nincs helye, mert ugye itt játékokról van szó.
De maradhat!😉
dave meg lágyult a szíved😃 tudom kinek köszönhető😜😜😜
De maradhat!😉
De én mindig Hamiltonos vok ennnyííí 😀
Gooooo Lewiiiis Hamiiiiilton !
Amugy Következő Nagydíííj : Török Ország , Istanbul Park Tavaly Hamilton 2. lett 😀