Ezt a Were Box 2-t játszátok végig 😃 kegyetlen nagyok az átvezető videók. 😃 Tremor Games-en rengeteg jó kis játék van, bírom, hogy úgy szerzek új játékokat, hogy játszok. 😃
Türelmesnek kell lenni az biztos. Már 188 játékra iratkoztam fel, de egy se jött be, talán majd a 189-dik bejön 😆
ui. A Steamgifts nekem nem jó pedig 126$ dollárt ér a fiókom. Jah és van 3 Desura játékom(aktiváló kóddal) az Oniken, Miner Warfare és Doom & Destiny, akit érdekel írjon pü-t, cserébe steames játékok kérnék.
Mortein: jelenleg 2421db sorsoláson vettem részt és még semmi, az meg a másik, hogy nagyon lassan jön a pont, míg van aki alig 400db-al már 4db-ot is megnyert, steamgifts-en pedig alig jelentkeztem 200-ra és már nyertem egy HL2-t és egy Fortix-et.
Vannak offerek amikkel sokat lehet pl regisztrálni kellet a mylands játékban és 2 szintig fel kellet fejlődni. amint ez megvolt 94 coint kaptam. de lehet videókat is nézni azért 50 coint kaptam. sok ilyen van próbáljátok olyanokat teljesíteni de csak free offereket
kriszusz:
Bemész Steam Librarybe, jobb egér gomb Dota 2-n, Properties, Set Launch Options, és beírod ezt:
-w 1280 -h 1024
Kötőjelekkel együtt. Persze a két szám helyére azt írsz amit akarsz. (Ha magyar lenne a Steamed: Könyvtár, Dota 2-n jobb egér gomb, Tulajdonságok, Indítási Opciók beállítása.)
Ja hogy már leírták előttem, na mindegy, így már tudod hova is kell beírni és hogy kell rövidebben 😆
Nem játszottam vele, de minden játéknak van egy config fájlja amiben a beállításokat kézzel át tudod Írni. Keresd meg és talán ott át tudod állítani a felbontását!
Szívesen 😆 Én is játszok ezerrel, amúgy ha valakinek van egy felesleges Awesomenauts Kulcsa, az küldje már el nekem, nagyon megköszönném, és tremor shopból játék kulcsot is adok ha kell.
Bocsi hogy megint írok, de most is egy oldalt szeretnék nektek megosztani, az oldal neve TremorGames. ezen az oldalon flash játékok vannak, achievementekkel, ezeket, ha feloldjuk coinokat kapunk, egy adott összeg után a Tremor Shop-ban eredeti Steam/Desura játékokat lehet venni. Nem kamu amit írtam, csak szerettem volna veletek is megosztani, ezekből a pontokból sikerült beszereznem a Men of War-t és a Space Pirates And Zombies-t is. Ha ki szeretnétek próbálni itt a link: http://www.tremorgames.com/?ref=114589
ui: Aki teheti vegyen fel barátnak.
Nemrég regisztráltam rá, és hát meg vagyok lepődve. Most a Sleeping dogs 75% akcióval 6,24 euró. (kb 2000Ft). Kíváncsian várom a többi akciójukat is. 😀
Kösz! Milyen szabályok vannak egyébként? A prohardveren is van ilyen steam gift szerűség ott az van, hogy alapból csak 3 játékot nyerhetsz de minden játékfelajánlás után még 3 játékot tudsz nyerni itt is van ilyesmi?
Kmisi99,Szykla: Holnap küldöm nektek is, de hozzátenném hogy csak olyanoknak adok kódot,akik nem élnek vele vissza és nem fognak szabálytalanságot elkövetni az oldalon, mert azért engem is felszólíthatnak.
én is kérnék akkor kódot. Tök jó nekem steam gift szerint 107 dollárt ér az accom bár 10 000 se fizettem értük összesen. Kb 8000 volt az összes játékom ára.
Helló ! megint én 😀
Van meghívó kódom a GameMiner nevű oldalra ahol a SteamGifts-hez hasonlóan Steam játékokat lehet nyerni. A nyerési esély sokkal nagyobb mint a SteamGifts-en. A belépés csak 200$ felett engedélyezik, de ha van kódod akkor ingyen tag lehetsz (nem kamu így lettem én is tag) Akinek kell kód szóljon és már küldöm is 😀
ui. A Steamgifts nekem nem jó pedig 126$ dollárt ér a fiókom. Jah és van 3 Desura játékom(aktiváló kóddal) az Oniken, Miner Warfare és Doom & Destiny, akit érdekel írjon pü-t, cserébe steames játékok kérnék.
AnonimMC: köszi! Megnézem őket! 😀
Erre tényleg nem tudok választ.
és 64hz-vel fut a dota
Bemész Steam Librarybe, jobb egér gomb Dota 2-n, Properties, Set Launch Options, és beírod ezt:
-w 1280 -h 1024
Kötőjelekkel együtt. Persze a két szám helyére azt írsz amit akarsz.
(Ha magyar lenne a Steamed: Könyvtár, Dota 2-n jobb egér gomb, Tulajdonságok, Indítási Opciók beállítása.)
Ja hogy már leírták előttem, na mindegy, így már tudod hova is kell beírni és hogy kell rövidebben 😆
Az XXX helyére a számodra megfelelő felbontást írd be pl 800x600
ui: Aki teheti vegyen fel barátnak.
Nem tudtam ,hogy van igény kódra 😆
Szóval akinek kell kapni fog 😆
itt a link: http :// gameminer.net/
Ha van még kódod, akkor én is kérek egyet, persze ha van még és nem gond… vagy ha már nem ígérted másnak.
Előre is közömön. 😀
Van meghívó kódom a GameMiner nevű oldalra ahol a SteamGifts-hez hasonlóan Steam játékokat lehet nyerni. A nyerési esély sokkal nagyobb mint a SteamGifts-en. A belépés csak 200$ felett engedélyezik, de ha van kódod akkor ingyen tag lehetsz (nem kamu így lettem én is tag) Akinek kell kód szóljon és már küldöm is 😀