Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
magában fizetős a letöltése, de az internet világában élünk = torrent 😀
😃
Am most néztem edig*talon, és ott azt írják, hogy a nexus s ben nincs beépített gps vevő😲 hogy lehet ez?
És a market nem olyan mint az itunes, hogy kell hozzá bankkártya, meg minden? mert remélem nem...!:/
Fizetős, de ha holnap du.-ig ráér küldök üzibe linket. 😀
bocs hogy ilyen hülye vagyok, de akkor most le lehet tölteni úgy, hogy teljes mértékben ingyen használható legyen?😀
am ráér, mert még a mobil sincs meg. A Nexus S lesz a nyerő, csak még meg kell várnom, hogy legyen lég cash😃
greenmelon: Arrol is van szó.
Azért kérdem hogy net nélkül, mert wifi nincs mindenhol, HSDPA netem meg valószinüleg nem lesz telón, viszont jól jön néha egy térkép. Pontosabban nem feltétlenül kell nekem navi, csak hogy lássam az utcák nevét, megállókat...
-App letöltést meg úgy gondoltam, hogy lehet-e, hogy usbn van a telo, és a gépre letöltöm az appot, majd átmásolom, vagy telepítem a telora. Vagy gépről rámegyek a marketre, és egyből letudom tölteni. Szóval úgy, hhogy teloról ne kelljen fölmennem netre, mert az valószinüleg nem lesz:/
Természetesen lehet gép segítségével is appot rakni a telóra. Gépen letöltöd akárhonnan (nem lényeg a Market), mass storage módban átmásolod a telóra, ott pedig file managerből telepíted.
Offline navinak én IGO-t használok, ugyanazt tudja mint a standard GPS-ekből megismert verzió.
és az IGO ingyenes, vagy torrenteznem kell majd?😀
greenmelon: Arrol is van szó.
Azért kérdem hogy net nélkül, mert wifi nincs mindenhol, HSDPA netem meg valószinüleg nem lesz telón, viszont jól jön néha egy térkép. Pontosabban nem feltétlenül kell nekem navi, csak hogy lássam az utcák nevét, megállókat...
-App letöltést meg úgy gondoltam, hogy lehet-e, hogy usbn van a telo, és a gépre letöltöm az appot, majd átmásolom, vagy telepítem a telora. Vagy gépről rámegyek a marketre, és egyből letudom tölteni. Szóval úgy, hhogy teloról ne kelljen fölmennem netre, mert az valószinüleg nem lesz:/
Természetesen lehet gép segítségével is appot rakni a telóra. Gépen letöltöd akárhonnan (nem lényeg a Market), mass storage módban átmásolod a telóra, ott pedig file managerből telepíted.
Offline navinak én IGO-t használok, ugyanazt tudja mint a standard GPS-ekből megismert verzió.
nincs wifi ahol lakik nyilván azért akar gépről letölteni.
ja el lehet érni de nézheti a fehérséget mert net kell a térkép letöltéséhez.
ez nem igaz. nekem töltött már be méghozzá nem is rosszul (másik utcába rakott 😆 ) wifi nélkül. sztem próbáld ki, nekem bejött, csak kiültem a teraszra, gps on és kipróbáltam
Nos alapvetően minden androidos teló más csak az "erősségük" és az extrák mások. Szóval mindbe van gps (kivéve kínai csodák de azt hagyjuk) Ha frissítel minden eltűnik a gyári progik is de a frissítés tartalmazza a gyári progikat szóval azokkal nem kell törődni. Persze nemm is egy gps progi van pl sygic aura. (googleból szerezd be). Nem csak telóval használható a market de bármit beírsz a googleba. pl angry birds.apk és kiad rögtön csomó letöltő oldalt ahol gépre töltheted le. Gépen csak böngészheted a marketet
Olyan teló, amiben nincs GPS vevő, hivatalosan nem kaphat Androidot (rendszerkövetelmény). Milyen kínai csodát láttál te amiben nem volt? 😃
ja el lehet érni de nézheti a fehérséget mert net kell a térkép letöltéséhez.
google maps-ot elérheted sima gps-el
és térkép: google maps
És lenne pár kérdésem androiddal kapcsolatban:
-Ha frissítem a szoftvert, a gyári, és telepített alkalmazások eltűnnek, vagy ugyanúgy megmaradnak?
-Ebbe a két telefonban van e gps?
-Van e olyan térkép, vagy navigáció, ami ezen a két mobilon bármilyen hálózat nélkül használható?
-Ha Marketről akarok letölteni dolgokat, az csak úgy lehetséges, ha mobilról fölmegyek netre, vagy gond nélkül a gépre is letudom tölteni, és onnan átmásolva telepíteni?
Egyenlőre ennyi😀
Ezt megtalálhatod pl. az lg optimus 2x-be
hát figy: amoled+ a samung által gyártott "legszebb" kijelző. ez van a samsung galaxy S-be meg s2-be. de annyit nem ér meg a szép kép meg fény h 60k+ legyen. De ha arksz is vmit látni nyáron a telefonodból akkor minimum egy amoled vagy ahhoz hasonló erősségű képernyő
és az hogy lehet, hogy a galaxy s amoled és csak 80k?
Am szerinted Galaxy s, vagy az olcsóbbok Nexus s?
Hát ha ez a 2 között kellene nekem választani 100%, hogy a Galaxy S-t venném meg...Ráadásul a Galaxy S Super AMOLED...😉
határozott érveid is vannak?😀
Hát nézd...Igaz, Nexus S-t nem is próbáltam még, sőt videókat sem nagyon láttam róla, és a specifikációkkal sem vagyok teljesen tisztában, Galaxy S-et szinte mindennap használok haverom jóvoltából, és hát egyszerűen f*sza..😃 Gyors, nagyon erős, minden játékot bír, SAMOLED magáért beszél...De a te döntésed, én csak a véleményem mondtam el.😉
hát nemtom...😀
Úgyis csak nov-dec körül vennék, addig meg lehet, hogy lesz még más is😜
hát figy: amoled+ a samung által gyártott "legszebb" kijelző. ez van a samsung galaxy S-be meg s2-be. de annyit nem ér meg a szép kép meg fény h 60k+ legyen. De ha arksz is vmit látni nyáron a telefonodból akkor minimum egy amoled vagy ahhoz hasonló erősségű képernyő
Hát ha ez a 2 között kellene nekem választani 100%, hogy a Galaxy S-t venném meg...Ráadásul a Galaxy S Super AMOLED...😉
Hát nézd...Igaz, Nexus S-t nem is próbáltam még, sőt videókat sem nagyon láttam róla, és a specifikációkkal sem vagyok teljesen tisztában, Galaxy S-et szinte mindennap használok haverom jóvoltából, és hát egyszerűen f*sza..😃 Gyors, nagyon erős, minden játékot bír, SAMOLED magáért beszél...De a te döntésed, én csak a véleményem mondtam el.😉
magában ha amoled akkor nem ér meg annyit. ha mér super amodel akkor azt mondom h ok a nagy árkülönbség. amúgy az amolednek elég szép képe van.
úgylátom nem csak én nem értem a dolgot😃
Az egyik AMOLEDes a másik pedig SuperClear LCD
és e kettő között 60k a különbség? Am gyakorlatban mennyire világosabb az amoled?
Lol minek zárná be? Ez nem windows. Sajnos nagyon sokan azt hiszik hogy az terheli satöbbi. Az android majd bezárja ha úgy látja nem kell. Az android csak a memóriába tárolja el és azt látod annak hogy "fut" és hát ugye 2-300mb ram mindig szabad szóval hülyeség bezárogatni őket.
Felesleges, de értelme nincs...Főleg amilyen lassú az a Blade..megcseszheti a 200mb szabad ramot...
Ez lassú?😆
[url]http://www.youtube.com/watch?v=3XP5oJCtjGg&feature=channel_video_title[/url]
Ja...és szerinted gyári 2.1-el is ilyen?😀
nem azzal egy halom fos de ilyenné lehet tenni fél óra alatt
Ja...ha értesz hozzá biztos..😉😆 Na mindegy, nem ez a lényeg...
Lol minek zárná be? Ez nem windows. Sajnos nagyon sokan azt hiszik hogy az terheli satöbbi. Az android majd bezárja ha úgy látja nem kell. Az android csak a memóriába tárolja el és azt látod annak hogy "fut" és hát ugye 2-300mb ram mindig szabad szóval hülyeség bezárogatni őket.
Felesleges, de értelme nincs...Főleg amilyen lassú az a Blade..megcseszheti a 200mb szabad ramot...
Ez lassú?😆
[url]http://www.youtube.com/watch?v=3XP5oJCtjGg&feature=channel_video_title[/url]
nem azzal egy halom fos de ilyenné lehet tenni fél óra alatt
Ez lassú?😆
Ez lassú?😆
hali. lehet hogy nem ide tartozik de azért ide irom. Az van hogy valamelyik nap felmentem androidról facebookra, chateltem egy kicsit, majd kijelentkeztem. Aztán felmentem gépen. nem voltam fent sokáig, majd kijelentkeztem. És másnap mikor hazaértem a suliból akkor egyik ismerősöm irta hogy egész nap fent voltam mobilról. Azt irja hogy your message will sent alex phone. ezt nem lehet valahogy megszüntetni hogy ne akarja a telóra küldeni? bocs kicsit hosszú lett. 😃
Milyen telód van? Pl. haverom ZTE Blade-je nem hajlandó magától bezárni az app-okat, így a bongészőt sem...szóval ha valamiből kilép az még mindig fut a háttérben, és meg kell nyitnia a feladatkezelőt, hogy be tudja zárni..lehet, hogy ez a gond..nem biztos..😃
Én semmi jelentős különbséget nem véltem felfedezni a kettő közt(kivéve persze az árat)😲
imac-eket régen kicsit másképp árazták mint ma
Esküdni mernék, hogy neked sem volt fél évig apple cuccod.
Nekem van egy, konkrétan 13 éve. De kár, hogy még mindig kifogástalanul működik.
Fúj fúj Apple.
Iphone:
fél év a max életkora utána kukába kívánod
ha valamit le akarsz tölteni 50% hogy fizetned kell érte (megint csak apple)
már csak az alkalmazások miatt is totál lassú fél év után
aksi=0
ha bármi baja van már mehet is szervízbe "mert akkora jó teló"
na szóval akik ezek után azt mondják jó az iphone azok vegyenek egyet és fél után mondják h jó 😀
de amúgy ezen olyan vitatkozni mint: amd vs intel nvidia vs ati: kinek mi jön be