Hibajelentések, kérdések, javaslatok

2008. February 02., téma
Fórum » Az oldalról
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos hibajelentéseket, kérdéseket, javaslatokat.

❓ Gyakran ismételt kérdésekre itt találsz választ: FAQ

🌼 Az oldal a támogatókból és a reklámokból tartja fent magát. A reklámokkal kapcsolatban nem várunk véleményeket.

🚫 A szabályszegést az adott szabálysértésnél található [Bejelentés] gomb használatával jelentsd be.

✉️ Ha nem nyilvánosan írnál: privát üzenetben (pü) vagy a kapcsolat menüpont által, emailben veheted fel velünk a kapcsolatot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
alratar avatar
Sziasztok.

Lehet keresni és ha igen hogyan a játék tesztek között?
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Szerintem egy a (felhasználó) leírásában megjelenő hivatkozásra gondol.
0
0
0
0
Bronson avatar
Kattints már rá a linkre amit beillesztettem... -.- ezt te is meg tudod csinálni a csatornád linkjével, nem tudom mi a problémád...
0
0
0
0
Bronson avatar
Andris18: hát hogy, szerinted milyen hosszú volt a játék és van e értelme szerinted többször is kijátszani, van e olyan érdekes a sztorimód...

ROBIXX: erre való a link beillesztése, ez amióta itt vagyok az oldalon, így van... 😊

[LINK]
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok egy kérdésem lenne a játék értékeléshez kapcsolódóan:

A hossz, újrajátszhatóságot hogyan értelmezzem? hogyan kéne pontoznom? valaki megfogalmazná nekem?
0
0
0
0
gynorbi avatar
Üdv!
Én arra gondoltam, hogy a játékok alatt lehetne egy plusz fül, ahova az emberek tudának képet feltölteni arról, hogy milyen grafikai beállításokkal játszanak. Ebből valamennyire leszűrhető lenne, hogy mennyire van optimalizálva egy adott játék, plusz megnézhetné bárki, hogy az ő konfigján hogyan futna a game (ha van hasonló konfiggal rendelkező feltöltő).
És remélhetőleg nem lenne tele minden játék alatt, hogy "Nekem hogy futna???"
0
0
0
0
MoonW avatar
Az összehasonlítás pontosítása folyamatban van! Köszönöm a javaslatokat!
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szerintem valami tesztek alapján kellene hogy írja! ha meg lehet azt oldani valahogy?!
0
0
0
0
Kehbya avatar
Jobban járunk, ha ezt a pipás rendszert konzolokra értjük. 😆
0
0
0
0
Bronson avatar
Igazából kár is erőltetni ezt a dolgot, túl sok munka lenne tökéletesíteni... aki kicsit jobban benne van a témában, tudja mire képes a gépe/adott hardver, ha meg az optimalizálás fos, akkor hiába a pontos rendszer...
0
0
0
0
gibdj avatar
Azt én se értem miért nincs statisztika erre vonatkozóan.
0
0
0
0
winrar avatar
Ami érdekes lenne, ha lenne olyan rendszer, mint mondjuk a Steam-nél, ami összesítést készít a felhasználók hardvereiből:
[LINK]
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Valóságban egy átlag core 2 quad ténylegesen egy pentium g3020 szintje körül van. Ez tény. Igen abban van valami hogy ahol kell a 4 mag ott még valóban előnyben van, de akkor is már eléggé kezd alkonyulni fölöttük, és valóban ezek a pentiumok megszorongatják ha nem használ ki valami 4 magot. De végülis tényleg nem kell ennyire megbolondítani, mert akkor már egy durva rendszert lehetne építeni ami ettől sokkal kifinomultabb de az megint csak rengeteg idő.
0
0
0
0
gibdj avatar
Ennél sokkal egyszerűbb a pontozásos rendszer. Minden eszköz kap egy pontszámot kategórián belül és kész. Legtöbb esetben konkrét hardvert adnak meg a hivatalos gépigényeknél, így sokkal reálisabb képet kaphatna mindenki. A kivételekre pedig kapnának osztályokat az eszközök. Osztályon belül pedig órajel alapján azonosítaná a hardvert az oldal motorja.
Ez lenne a legegyszerűbb és ez adna valós képet. A rendszert csak egyszer kellene leprogramozni, a többi munka a felhasználóké lenne (select alapú adatlap kitöltés).

Szerk.: S mivel mindenki gépe sokkal pontosabban lenne az adatbázisban, pár hasznos funkcióval is lehetne bővíteni az oldalt, ami a felhasználóknak is jó lenne és az üzemeltetőnek is. (Statisztikázás, gép összehasonlítás, oldal pontjainak összekötése...)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát lényegében ugyan ott lennénk, mint most, csak sokkal bonyolultabb úton.
0
0
0
0
Bronson avatar
Hát azért elég merész állítás, hogy egy mai 2 magos lealáz egy 5-6 éves négymagost. Nagyon sok tényező játszik még közre, évek alapján ezt nem lehet leszűkíteni... Ezzel a módszerrel nem lennénk közelebb a pontossághoz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Egy javaslatom lenne a rendszer fejlesztésére ami értékeli a gépeket, hogy hogyan futna a játék. És baromi egyszerű lenne beprogramozni.

Be kell hozni a géphez egy új opciót ahol meg kell adni a processzor kiadásának dátumát. (Ezt a felhasználónak se nehéz megkeresni mert a hivatalos gyártói oldalon fél perc megkeresni vagy csinálni egy központi cpu listát itt ahol kikeresheti az értéket)

Szóval lenne mindig az adott év most 2015, és minél régebbi a cpu a rendszer egy bizonyos értékkel gyengébbnek érzékelné.

Ezt úgy értem, hogy egy modern gagyi 2 magos processzor lealáz egy 7-8 éves csúcs core 2 quad processzort. Szóval hiába mondja a jelenlegi rendszer egy core 2 quadra, hogy tuti procid van öcsém 100-100 százalék, holott már rég elavult az adott cpu és egy modern 2 magoson több fps lenne.
0
0
0
0
Joker avatar
Gépigény alkalmazás androidra.?
0
0
0
0
FoLey avatar
Nekem lenne egy ötletem,hogy minden játéknál lenne +menü opció ahol a gépigény.hu tagok tesztelték le a saját gépükkel,hogy futnak a játékok és oda fel lenne írkálva(milyen felbontás+beállításban+fps számmal,gépadat stb.),így megkímélve a sok felesleges futtatási kérdéssel amit a legtöbben feltesznek.
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
Illetve jó lenne az hogy ha van egy game ami ingyenes pl Originen akkor viszonylag feltűnő helyre ki legyen rakva 😀
0
0
0
0
96HORVATH69 avatar
A nyereményjátékba lehetne olyan hogy pl Ajándék +1000xp profilhoz. 😀😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Moudog1 szerintem az új fórumtémákba csinálj egyet, és ha népszerű lesz át lesz rakva a kellő fórumrészbe.
0
0
0
0
I602I avatar
Nem lehetne valahogy megoldani az oldalon hogy a Steam profilodat hozzá tudd csatolni?
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Moudog1

http://gepigeny.h…orum_id=11

És az oldal 90%-a

chrono02: Itt melyik témában tudok olyat kérdezni, hogy pl. ,,Nektek melyik játék tetszett jobban a kettő közül?"

Nruhtas: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
MoonW avatar
Moudog1: áthelyeztem!
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Van olyan téma, ahol lehet beszélgetni játékokról, vagy kérdezni velük kapcsolatban?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
A 12 óránál régebbi hozzászólásokat nem lehet szerkeszteni, csak törölni.
0
0
0
0
atemi105 avatar
helló. egy kommentet meddig lehet szerkeszteni?
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Hát megnyitottam a témát, de szerintem senki nem is látta. Nem túl jó így, hogy csak egy eldugott részen lehet témát nyitni. Lehet érdekelne pár embert, de így hogy nem látják nem is fognak hozzászólni.
0
0
0
0
zelcsi avatar
Nruhtas: a konkurencia még gyerekcipőben jár! 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
A konkurencia is már nálunk spam-el? 😆 Ilyen nagy a baj náluk vagy mi vagyunk túl jók? 😜
(rendszerigeny)
0
0
0
0
MoonW avatar
filmgru: választható hogy kikapcsolod :)
0
0
0
0
MoonW avatar
filmgru: Smiley-ket le kell tiltani ebben az esetben. (balra a jelölőnégyzet)
0
0
0
0
MoonW avatar
Jelenleg csak az "Új fórumtémák" fórumban lehet új témát nyitni, ha felkapott lesz, átkerül a megfelelő fórumba!
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Szeretnék egy új témát nyitni a "Játékokról általában" c. fórumrészbe. Ilyen, vagy ehhez hasonló témát nem találtam eddig. Ezt hogyan tehetem meg? Nem találtam ezt a célt szolgáló gombot.

Szerk.: Csak az új fórumtémákba nyithatok új témát?
0
0
0
0
susguy avatar
Még mindig csodálkozom, hogy annyi év után (~8 éves az oldal) sincs bent az egyik legalapabb fórum funkció, hogy külön válaszolni lehessen adott hozzászólásokra. Anélkül, hogy manuálisan kelljen neveket írogatni és szövegeket másolgatni, ha idézni akarjuk, a bb kódos [quote] ide-oda biggyeszgetéséről nem is beszélve.
Közel sem lenne annyira bonyolult megoldani, ez látszik az oldalon, és tényleg egy olyan funkcióról van szó, ami minden fórumon rendszeresen használva van mindenki által. Ez az egyetlen oldal, ahol nem találok erre lehetőséget.
0
0
0
0
MoonW avatar
Köszönjük az eddigi javaslatokat! Mindet megfontoljuk!

Kérünk mindenkit, hogy ha bármi javaslata lenne, írja meg nekünk. Kíváncsiak vagyunk mit hiányoltok még az oldalról.
0
0
0
0
usbee avatar
Sziasztok!

Jó lenne, ha az oldalnál az különböző elemek jobban szét lennének tagolva, hogy a Stylish-sal zökkenőmentesebb legyen az oldal kipingálása.

Gondolok itt pl. arra, hogy több olyan elem is, amiknek semmi közük egymáshoz, egyaránt a ".tb14" osztályhoz tartoznak, ami miatt nem tudom őket külön-külön testreszabni.

Másrészt meg sok kép nem a css-ben, hanem a html-ben van, ami szintén megnehezíti a dolgomat.

Nagyon hálás lennék, ha az oldalt ezeket a szempontokat figyelembe véve átalakítanátok! 😀
0
0
0
0
Koryan avatar
Én is támogatnám @phoenixfire ötletét, illetve kipótolnám egy olyan lehetőséggel hogy a hozzászólásokhoz hozzá lehessen szólni "válasz" lehetőségkép. Tehát az opciónál ne csak bejelentés legyen hanem válasz is, és a válasz a hozzászólás alá kerüljön egy új bekezdésben, de egyazon szövegdobozban.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Nagyon szuper és kategórizálva lesznek benne nagyábol a cuccok?😀
Esetleg még lehetne valami megjelölést adni az olyan tagoknak akik hasznos dolgokat osztanak meg vagy akinek bátran lehet adni a véleményére 😀!
Amolyan kis kitüntetés 😀!
0
0
0
0
MoonW avatar
kaizinger: tervben van egy blog rendszer amivel bármilyen jellegű írást meg lehet majd osztani az oldalon.
0
0
0
0
Kehbya avatar
Köszi!
Ezt se fogom soha megélni.
0
0
0
0
kaizinger avatar
Lehetne Hardver opció is ahova
Hardverekről írhatnánk véleményeket ,teszteket persze csak "Saját" véleményt és "Saját" tesztet 😀
Amit lehetne pontozni stb !
Sokaknak segíthetne ez akár vásárlásban stb 😀
0
0
0
0
Kehbya avatar
Ismét elszaporodtak, frissen megjelent játékoknál, azok az emberek akik csak és kizárólag (warez témával foglalkoznak és ehhez kapcsolódó oldalakat linkelgetnek stb..)
Erre és a többi nem kívánatos offtémákra, nem lehetne egy olyan rendszert kiépíteni amihez nem szűkséges az admin?
Mondjuk XY bejelentés után a rendszer automatikusan elvenné a hozzászólási jogot a személytől. legyen az akár pár óra-nap-hét.. attól függene, hogy hányan jelentették.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció