Valamikor réges-régen be akartam regizni valahová,az Esztert akartam mindenáron,nemtom mér...és mindig kiírta,hogy már létezik ilyen,válasszak másikat,még párszor eljátszottam ezt,megelégeltem,és egyszercsak beugrott,hogy ha már ilyen SOK Eszter nevű van itt,akkor legyek sokeszter! Hát így lettem sokeszter😆
Nagyon sokan kérdezték már tőlem honnan jött a nevem 😃 Nos igen, az is igaz, hogy csak begépeltem valamit, viszont volt logika a begépelésben. A falamon annó még mesék poszterei voltak (igen, kisebb voltam 😃😉 és már nem emlékszem pontosan milyen mesékéi voltak, de a címek kezdőbetűiből jött ki ez a betűsor. JTRLVKSZ annyira emlékszem, hogy a VKSZ az a Vigyázz, Kész, Szörf-ből van, az L betű pedig a Lecsóból 😃 A többit magam sem tudom már 😃 😆
hát 😃 az én nevem onnan jött, hogy nemvagyok képes magam sok időre lekötni valamivel, mert enyhén hiperaktív vagyok 😃 éshát így jött az hogy légy szabad, de mivel magyarul béna volt, ezért lett BeeFree. de ez előtt már volt rengeteg nickem. csak úgy poénból felsorolok párat 😃
cHoLeRa^17 , Kamikaze , d'N'b <3 DiDi (a didi az nem a mell-re utal 😃 hanem az akkori barátnőm beceneve... Diana), aztán lettem nVidia, majd BaRni ' ,aWakened_eXe , cReatiF , iKKi, aWakened , Panda , sHinigami ' , r!n , PinkyPig , CreativFPS , creatifHD , dNb.Barni , Demonic ikki .... és jelenleg a PandaFPS nevet használom, csak itt meghagytam ezt a profilt 😃
Anno mikor F1-eztem online, anyám megemlítette, hogy a gyors angolul rapid (ez kb 5 éve volt), és gondoltam, hogy ez túl unalmas név és oda teszek egy o betűt csak úgy, aztán rájöttem, hogy ez jelent is valamit, mikor egy spanyol zenét hallgattam, ami furcsa az egészben, hogy akkor még gamepaddel játszottam, és lassú voltam vele, nagyon is. 😃 Néhol Rapido25, illetve Rapido251 néven vagyok megtalálható, ha foglalt a Rapido, akkor egy 25-öst is hozzáteszek, ha az is, akkor lesz 251, mivel a 25 a kedvenc számom, hogy miért, azt nem tudom. 😃
Gratulálok a lenyűgöző eredményedhez!
Beszéltem Hotchner ügynökkel, egy egyszer használható telefonnal fel fog hívni az eredménnyel. További szép napot, ha kérhetem ez maradjon kettőnk között! 😉
És vigyázz, nem szeretnénk ha bemérnének minket! 😜
Synda írta:
Nekem anyámék választották, meg sem kérdezték mit akarok...😠
már megint viccesek vagyunk?
Itt élem ki a gyerekkoromban felgyülemlett feszültséget.😜
én tudok neked mutatni egy sokkal jobb feszültség oldót😎
nem, nincs köze az elektronikához
Ilyen szöveggel gondolom még szűz vagy...
ha ezt ilyen könnyen meg lehetne állapítani, akkor te profilozó lennél
Talált, süllyedt! A profilomban a magamról leírásban megtalálod, hogy az FBI-nál dolgozok. Tehát értek a profilozáshoz.
Randy: jó nyomkereső lennék, nem tudsz beszervezni ?
Előnyök: Látom a láthatatlant, Angol Vérebével vetekszik a szaglásom.
Hátrány: Szemüveg, szagló receptor sérülés.😆
Synda: Megnézem mit tehetek!
Az FBI titkos* alapkövetelményei:
-Földig érő láb
-Kádszéle effektus (Kemény legyél, mint a kádszéle)
Ezek a legfontosabbak, de a távolba nézés sem elhanyagolható.
Jelszó: Egyszer élünk, azóta kék az ég!
nekem onnan jött, hogy az első hörcsögöm neve volt ez 😆 még 4 éve és azóta a többit is így hivják, a hörcsög pici volt és a bici jobban hangzott 😆 és abból lett Bicike tovább becézve 😆
Ez egy hosszú történet, ami 2009-re tehető vissza. (Természetesen rá lehet jönni, hogy a kalashnikov-ból jött a név, csak egy kis "tuningal" a végén. )
Ez onnan jött hogy már a kezdetek óta a Natus Vincere (CS 1.6 csapat) -ból a kedvenc játékosom Yegor Markelov "markeloff", de az egész csapatot imádom. És mivel a kalashnikov (AK-47) a kedvenc fegyverem, így kiötlöttem ezt a nevet, és a kalashnikov végén a "V"-t off-ra cseréltem mint markeloff-nál. Így lett a nevem kalashnikoff. Mai napig a suliban is így hívnak (a tanárok szólítanak szinte csak a nevemen, meg szüleim)
Egy ik kedvenc elektronikus zenevilágban alkotó produceremről jött a név 😀 a 20as pedig hogy akkor annyi voltam mikor elkezdtem használni , így már 3 éve ezt használom mindenhol 😃
😃DDDD
- A szüleim választották.
szerintem nem kell kommentálnom miről.
miért? miről?
😆
Na ez mi a fene? Super-RAM?
cHoLeRa^17 , Kamikaze , d'N'b <3 DiDi (a didi az nem a mell-re utal 😃 hanem az akkori barátnőm beceneve... Diana), aztán lettem nVidia, majd BaRni ' ,aWakened_eXe , cReatiF , iKKi, aWakened , Panda , sHinigami ' , r!n , PinkyPig , CreativFPS , creatifHD , dNb.Barni , Demonic ikki .... és jelenleg a PandaFPS nevet használom, csak itt meghagytam ezt a profilt 😃
Cracker csapat 😆
like😎
Először is szeretem a sajtot😃
Másik rész Don Corleonéból jött:
miért? miről?
😆
miért? miről?
Beszéltem Hotchner ügynökkel, egy egyszer használható telefonnal fel fog hívni az eredménnyel. További szép napot, ha kérhetem ez maradjon kettőnk között! 😉
És vigyázz, nem szeretnénk ha bemérnének minket! 😜
Talált, süllyedt! A profilomban a magamról leírásban megtalálod, hogy az FBI-nál dolgozok. Tehát értek a profilozáshoz.
Randy: jó nyomkereső lennék, nem tudsz beszervezni ?
Előnyök: Látom a láthatatlant, Angol Vérebével vetekszik a szaglásom.
Hátrány: Szemüveg, szagló receptor sérülés.😆
Synda: Megnézem mit tehetek!
Az FBI titkos* alapkövetelményei:
-Földig érő láb
-Kádszéle effektus (Kemény legyél, mint a kádszéle)
Ezek a legfontosabbak, de a távolba nézés sem elhanyagolható.
Jelszó: Egyszer élünk, azóta kék az ég!
azért választottam ezt mert általában mindent addig bűvölök míg jó nem lesz,vagy el nem romlik 😃
Ez haláli...én Synda póénjaim mindig jót nevetek.
Péter, amely a görög Petrosz vagyis kőszikla szóból ered, csak én a kő-vet lehagytam és az i-t y-ra cseréltem.
Ez onnan jött hogy már a kezdetek óta a Natus Vincere (CS 1.6 csapat) -ból a kedvenc játékosom Yegor Markelov "markeloff", de az egész csapatot imádom. És mivel a kalashnikov (AK-47) a kedvenc fegyverem, így kiötlöttem ezt a nevet, és a kalashnikov végén a "V"-t off-ra cseréltem mint markeloff-nál. Így lett a nevem kalashnikoff. Mai napig a suliban is így hívnak (a tanárok szólítanak szinte csak a nevemen, meg szüleim)
(Remélem nem bonyolítottam túl az íást 😃 )
nekem innen jött 😃 még 2007 be 😃 de csak 2008 ba vettem fel a nevet 😃