Miről szoktál álmodni?

Szerző: madchief, 2011. May 18., téma
Fórum » Társalgó
Ide leírhatja mindenki a saját álmait hogy röhögjünk, vagy éppen csodálkozzunk.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
edom789 avatar
En utalom a mostani almaimat es az a legrosszabb hogy reggel emlekszem rajuk egy regi szerelmemrol szol es mindig eszembe juttatja hogy mar nincs velem es el is van cseszve a napom :S
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Én meg legtöbbször nem emlékszek rá, vagy a szerencsétlenségeimről szoktam...
Aztán arra kelek, hogy nem alszok..
0
0
0
0
jaje112 avatar
mekem volt olyan álmom hogy felkeltem és mintha télleg felkeltem megismételtem a napomat 😆 komoly csak az volt a bajsz mogy suli volt és 5 igazolatlant kaptam 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egyik nap azt álmodtam, hogy volt nálam egy kard és elkezdtem kaszabolni az embereket. Erre jött valaki aki megtámadott és torkon szúrt. Ezután felébredtem.
0
0
0
0
no avatar
Én jó pár éve azt álmodtam,hogy az indiánok visszajöttek a múltból és megöltek minden embert, üvöltöttek és a főutcán lovagoltak, én meg még kicsi voltam és elbújtam a bokorba, aztán este meg felkergettek a farkasok egy fára! 😆
0
0
0
0
KogeruKiller avatar
Én azt álmodtam hogy elkezdődött a suli, utána meg az osztályfőnökünk egy náci tisztvolt, persze tanított közbe, (hehe angol tanár 😃😉 majd felébredtem.
0
0
0
0
Toma97 avatar
Én azt álmodtam multok hogy álmoban álmodtam 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az kellemes lehetett! 😆
0
0
0
0
Daureeh avatar
Nekem volt egyszer egy olyan, hogy az osztállyal fociztunk.
Egyszer csak annyit hallok "Dóri vigyázz" Megfordulok errefel a labda puff homlokon talált. És ugrottam egyet az ágyban. 😃
0
0
0
0
GTRAKY avatar
bmmeg en ma almodtam vmit aztan a happy end endnel mintha bomba robbant volna felultem es akkor ebredtem fel

MC MaRcI írta:
Superlompos az durva lehetett én az utálom mikor zuhanok valahonnan és hírtelen megébredsz majd ki ugrik a szíved a helyéről

en meg mikor vv 3 volt vagy 10x egymas utan azt almodtam hogy vmi dino kerget es mikor a lanchidhoz ertunk belok a dunaba es felebredek😆😆
0
0
0
0
Osjecko avatar
ceni98 írta:
ma pl én azt álmodtam h lefeküdtem aludni és erre felkeltem 😆

Ilyenek a jó álmok 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
ma pl én azt álmodtam h lefeküdtem aludni és erre felkeltem 😆
0
0
0
0
Osjecko avatar
én ma azt álmodtam hogy nem álmodtam semmit 😆
0
0
0
0
ceni98 avatar
egyszer azt álmodtam h oszt társam akit utálok elkezdett lökködni erre kivertem mind 2 műfogát... 😆 szép is volt *-*😆
0
0
0
0
Gerdzso avatar
szabolaci10: az jó lehett... ez úgy lett volna pedig szép ha közbe a valóságban meg kiugrasz az erkélyről 😆
na viszont holnap összugrunk suli elött egy 2-3 napos sátorozásra.... szal megint mi lesz ott.... alvás közben csapkodás beszélés horkolás.... és még kitudja 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Lompi csak a magad nevében beszélj... én már most is onnan írok 😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Aztán csodálkozunk, hogy a gumiszobában kötünk ki! 😃
0
0
0
0
Gerdzso avatar
háát... ma pl azt álmodtam hogy füvet nyírok közbe meg üldözek a zombik 😆 háát igen... ezért nem ajánlom fűnyírás után a zombis játékokat 😆 amúgy a forgás és 1-2 végteg életre kelése nálam is megtalálható 😃 ...bár ismerősöm meg álmában beszél... (sátorozáskor mekkora volt 😆😉
0
0
0
0
spleenszuru avatar
én néha 180 fokos fordulatot ugrok az ágyban.. 😃 de a jellemző az csak 1-1 végtag életre kelése 😆
0
0
0
0
niteforce avatar
a pattanás nekem is szokott lenni 😃😃
egyszer leestem az ágyról miatta 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
MC MaRcI írta:
Superlompos az durva lehetett én az utálom mikor zuhanok valahonnan és hírtelen megébredsz majd ki ugrik a szíved a helyéről

Nekem volt olyan, hogy álmomban menekültem a rendőrök elől és leugrottam valami vízbe jó magas helyről, és mikor becsapódtam, akkor az ágyban is pattantam egyet. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet hogy velem is, de nem sokszor emlékszem az álmomra, amire meg igen abban nem futok 😃😃😃
amúgy én a valóságban sem tudok normálisan futni 😃
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Álmomban nem tudok normálisan futni, mert úgy érzem, mintha valami levegőnél sűrűbb közegben lennék (pl mint vízben futni).
Ez veletek is előfordult már? (sokaktól hallottam már, hogy velük is ez van)
0
0
0
0
levente59 avatar
Ma azt álmodtam, hogy kedden lesz az infó óra. 😆
0
0
0
0
Daureeh avatar
Maximum Game: Nem szeretnék veled találkozni 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Én pár hete azt álmodtam, hogy egy fejvadász vagyok...
És az emberek fejét gyűjtöm 😃 megyek az utcán és aki látok 😆
Levágom 😆 egy kardal 😃 aztán a szekrénybe , felakaszgatom a fejeket 😃 Elég vicces...
0
0
0
0
GTRAKY avatar
En olyasmit h haverokkal vok,es vok a kiraly,vagy focizunk es 20 golt berugok,de iranyitani nem tom
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
Daureeh01 írta:
Ha megálmodod valaki halálát akkor sokáig fog élni.
Legalábbis mindenki ezt mondja. 😀

Az jó, mert akkor sokáig élek én is! 😆

Kutyák már szétkaptak álmomban! 😃

az kemény 😆 én zuhanni szoktam 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Daureeh01 írta:

Az jó, mert akkor sokáig élek én is! 😆

Kutyák már szétkaptak álmomban! 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja nekem is van olyan hogy mikor álmodok mintha tudnám magam irányítani közbe de az nagyon durva érzés
0
0
0
0
Daureeh avatar
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Néha előfordul! 😆 Bár mostanában mindig halál volt az álmaimban. Pedig még horror filmet se néztem. 😆
0
0
0
0
Daureeh avatar
Nekem már sikerült olyat csinálni hogy irányítottam az álmom 😃
Egyszer volt csak olyan, azóta se sikerült 😃
De ha este erősen gondolok valamire, akkor arról álmodok 😃
Nektek volt már ilyen?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Superlompos ismerős a helyzet olyankor minden erőmmel azon vagyok hogy visszaaludjak és folytatódjon az álom csak sose jön be 😆
0
0
0
0
spleenszuru avatar
arról is lehetne hogy sose lesz szeptember 5 ...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
én arrol álmodok h 25 fok van, és mindig nyár.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
az a jó mikor bilibe nyúlsz ! 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
De vol olyan, hogy csók is volt! 😃 Az tök jó, mert ébredés után olyan mintha megtörtént volna. 😃
0
0
0
0
Daureeh avatar
Tudod Lompi, mindig a legjobb résznél ébredsz fel 😃
Olyan mint egy film. Vagy reklámoznak, vagy vége és várhatsz egy napot 😃 Csak épp az álmot nemtudod folytatni másnap 😕 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem már voltak szép álmaim is. Pl. fél meztelen nők, de valamiért a lényegnél game over van mindig! 😞
0
0
0
0
Daureeh avatar
Ez egy kiskori visszatérő álom volt,a bitefight-al meg pár éve játszottam. 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem tegnap volt egy álmom amiből csak a végére emlékszem. Valaki feküdt egy kórházban (lehet, hogy én, de nem biztos) és hallottam, hogy az orvosok azt mondták a rokonoknak, hogy most kómába fog esni az illető és meg fog halni. Ezután felébredtem.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
sok volt a bitefight 😃
am én semmit..
0
0
0
0
Daureeh avatar
Régi visszatérő álmom az volt hogy egy erdőbe vagyok. Menekülök pár farkas elől, egyszer csak egy szakadék. Gyors eszmefuttatás. Két lehetőség:
1. Leugrok, gyors halál és fájdalom mentes.
2. A farkasok megesznek, hosszadalmas halál.
Az ugrás mellett tettem le a voksom, és ahogy földet értem, felkeltem. 😀
0
0
0
0
levente59 avatar
Nekem néha előfordul, hogy ha lefekvés előtt nem pisilem ki magam, akkor álmomban is pisilnem kell, és azt álmodom, hogy elmegyek a WC-re, de valójában ugye alszok az ágyban és...egy nagyon kicsit kicsurog, de gyorsan felébredek és elmegyek a WC-re. 😆 De volt olyan, amikor álmomban elmentem a WC-re, de eszembe jutott, hogy ez csak álom és felkeltem.. 😃
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Hát mostanában én sem álmodok, inkább félkómásan agyalok valamin. 😃
0
0
0
0
hatchee avatar
Jó nektek, és már jó ideje nem álmodok. Elalszok, következő "pillanat" felkelek.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Nekem a legemlékezetesebbek közül a kedvencem az volt, amikor egy baromi magas fal tetején mentem, de olyan vastag volt a fal, mint a talpam és mindig egyensúlyozni kellett. Minden ilyen sötét zöldes áranyalatú volt, szürkület, nagy köd és egyáltalán nem láttam lefele. Aztán egyszer csak leestem... Hát az valami brutális volt. Egy ideig nem riadtam fel, aztán arra ébredtem, hogy megdobtam magam, afféle rángásom volt abban a pillanatban. 😂
0
0
0
0
neuroflex avatar
tegnap azt álmodtam hogy tudtam az új gépemen játszani BF3 szaggat mentesen :😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció