En utalom a mostani almaimat es az a legrosszabb hogy reggel emlekszem rajuk egy regi szerelmemrol szol es mindig eszembe juttatja hogy mar nincs velem es el is van cseszve a napom :S
mekem volt olyan álmom hogy felkeltem és mintha télleg felkeltem megismételtem a napomat 😆 komoly csak az volt a bajsz mogy suli volt és 5 igazolatlant kaptam 😀
Egyik nap azt álmodtam, hogy volt nálam egy kard és elkezdtem kaszabolni az embereket. Erre jött valaki aki megtámadott és torkon szúrt. Ezután felébredtem.
Én jó pár éve azt álmodtam,hogy az indiánok visszajöttek a múltból és megöltek minden embert, üvöltöttek és a főutcán lovagoltak, én meg még kicsi voltam és elbújtam a bokorba, aztán este meg felkergettek a farkasok egy fára! 😆
Én azt álmodtam hogy elkezdődött a suli, utána meg az osztályfőnökünk egy náci tisztvolt, persze tanított közbe, (hehe angol tanár 😃😉 majd felébredtem.
Nekem volt egyszer egy olyan, hogy az osztállyal fociztunk.
Egyszer csak annyit hallok "Dóri vigyázz" Megfordulok errefel a labda puff homlokon talált. És ugrottam egyet az ágyban. 😃
szabolaci10: az jó lehett... ez úgy lett volna pedig szép ha közbe a valóságban meg kiugrasz az erkélyről 😆
na viszont holnap összugrunk suli elött egy 2-3 napos sátorozásra.... szal megint mi lesz ott.... alvás közben csapkodás beszélés horkolás.... és még kitudja 😃
háát... ma pl azt álmodtam hogy füvet nyírok közbe meg üldözek a zombik 😆 háát igen... ezért nem ajánlom fűnyírás után a zombis játékokat 😆 amúgy a forgás és 1-2 végteg életre kelése nálam is megtalálható 😃 ...bár ismerősöm meg álmában beszél... (sátorozáskor mekkora volt 😆😉
MC MaRcI írta:
Superlompos az durva lehetett én az utálom mikor zuhanok valahonnan és hírtelen megébredsz majd ki ugrik a szíved a helyéről
Nekem volt olyan, hogy álmomban menekültem a rendőrök elől és leugrottam valami vízbe jó magas helyről, és mikor becsapódtam, akkor az ágyban is pattantam egyet. 😃
Álmomban nem tudok normálisan futni, mert úgy érzem, mintha valami levegőnél sűrűbb közegben lennék (pl mint vízben futni).
Ez veletek is előfordult már? (sokaktól hallottam már, hogy velük is ez van)
Én pár hete azt álmodtam, hogy egy fejvadász vagyok...
És az emberek fejét gyűjtöm 😃 megyek az utcán és aki látok 😆
Levágom 😆 egy kardal 😃 aztán a szekrénybe , felakaszgatom a fejeket 😃 Elég vicces...
Nekem már sikerült olyat csinálni hogy irányítottam az álmom 😃
Egyszer volt csak olyan, azóta se sikerült 😃
De ha este erősen gondolok valamire, akkor arról álmodok 😃
Nektek volt már ilyen?
Tudod Lompi, mindig a legjobb résznél ébredsz fel 😃
Olyan mint egy film. Vagy reklámoznak, vagy vége és várhatsz egy napot 😃 Csak épp az álmot nemtudod folytatni másnap 😕 😃
Nekem tegnap volt egy álmom amiből csak a végére emlékszem. Valaki feküdt egy kórházban (lehet, hogy én, de nem biztos) és hallottam, hogy az orvosok azt mondták a rokonoknak, hogy most kómába fog esni az illető és meg fog halni. Ezután felébredtem.
Régi visszatérő álmom az volt hogy egy erdőbe vagyok. Menekülök pár farkas elől, egyszer csak egy szakadék. Gyors eszmefuttatás. Két lehetőség:
1. Leugrok, gyors halál és fájdalom mentes.
2. A farkasok megesznek, hosszadalmas halál.
Az ugrás mellett tettem le a voksom, és ahogy földet értem, felkeltem. 😀
Nekem néha előfordul, hogy ha lefekvés előtt nem pisilem ki magam, akkor álmomban is pisilnem kell, és azt álmodom, hogy elmegyek a WC-re, de valójában ugye alszok az ágyban és...egy nagyon kicsit kicsurog, de gyorsan felébredek és elmegyek a WC-re. 😆 De volt olyan, amikor álmomban elmentem a WC-re, de eszembe jutott, hogy ez csak álom és felkeltem.. 😃
Nekem a legemlékezetesebbek közül a kedvencem az volt, amikor egy baromi magas fal tetején mentem, de olyan vastag volt a fal, mint a talpam és mindig egyensúlyozni kellett. Minden ilyen sötét zöldes áranyalatú volt, szürkület, nagy köd és egyáltalán nem láttam lefele. Aztán egyszer csak leestem... Hát az valami brutális volt. Egy ideig nem riadtam fel, aztán arra ébredtem, hogy megdobtam magam, afféle rángásom volt abban a pillanatban. 😂
Aztán arra kelek, hogy nem alszok..
Egyszer csak annyit hallok "Dóri vigyázz" Megfordulok errefel a labda puff homlokon talált. És ugrottam egyet az ágyban. 😃
Superlompos az durva lehetett én az utálom mikor zuhanok valahonnan és hírtelen megébredsz majd ki ugrik a szíved a helyéről
en meg mikor vv 3 volt vagy 10x egymas utan azt almodtam hogy vmi dino kerget es mikor a lanchidhoz ertunk belok a dunaba es felebredek😆😆
ma pl én azt álmodtam h lefeküdtem aludni és erre felkeltem 😆
Ilyenek a jó álmok 😆
na viszont holnap összugrunk suli elött egy 2-3 napos sátorozásra.... szal megint mi lesz ott.... alvás közben csapkodás beszélés horkolás.... és még kitudja 😃
egyszer leestem az ágyról miatta 😃
Nekem volt olyan, hogy álmomban menekültem a rendőrök elől és leugrottam valami vízbe jó magas helyről, és mikor becsapódtam, akkor az ágyban is pattantam egyet. 😃
amúgy én a valóságban sem tudok normálisan futni 😃
Ez veletek is előfordult már? (sokaktól hallottam már, hogy velük is ez van)
És az emberek fejét gyűjtöm 😃 megyek az utcán és aki látok 😆
Levágom 😆 egy kardal 😃 aztán a szekrénybe , felakaszgatom a fejeket 😃 Elég vicces...
Ha megálmodod valaki halálát akkor sokáig fog élni.
Legalábbis mindenki ezt mondja. 😀
Az jó, mert akkor sokáig élek én is! 😆
Kutyák már szétkaptak álmomban! 😃
az kemény 😆 én zuhanni szoktam 😆
Ha megálmodod valaki halálát akkor sokáig fog élni.
Az jó, mert akkor sokáig élek én is! 😆
Kutyák már szétkaptak álmomban! 😃
Egyszer volt csak olyan, azóta se sikerült 😃
De ha este erősen gondolok valamire, akkor arról álmodok 😃
Nektek volt már ilyen?
Olyan mint egy film. Vagy reklámoznak, vagy vége és várhatsz egy napot 😃 Csak épp az álmot nemtudod folytatni másnap 😕 😃
am én semmit..
1. Leugrok, gyors halál és fájdalom mentes.
2. A farkasok megesznek, hosszadalmas halál.
Az ugrás mellett tettem le a voksom, és ahogy földet értem, felkeltem. 😀