Menu
The Witcher 3: Wild Hunt - Official Gameplay Trailer
Gépigény.hu, 2015. április 10., videó
The Witcher 3: Wild Hunt videók:
The Witcher 3: Wild Hunt - GAME OF THE YEAR TrailerThe Witcher 3: Wild Hunt - GAME OF THE YEAR Edition BejelentésThe Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine Megjelenés TrailerThe Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine "Új Terület" Trailer
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 11
Matesuti avatar
3 éve | 2015. 04. 15. 23:51:03
#
Na a víziszörnyekre nagyon kíváncsi leszek. Szerencse hogy a gtx 970-hez járt a játék nagyon izgalmasnak tűnik csak ne hogy az legyen vele mit a legtöbb hype-olt játékkal szét van ajnározva aztán meg szart se ér...
Matt99 avatar
3 éve | 2015. 04. 12. 19:46:48
#
mikej95 A Witcher komolyan nehezebb mint az Origins? Én annál a játéknál normál fokozaton rengetegszer vért izzadtam, és tényleg szinte minden használható dolgot be kellett vetnem, hogy ne murdeljak el folyton. Utólag belegondolva én rontottam el pár dolgot a játékba (íjászom és szerencsevadászom sem volt, mert nem vettem be a csapatba azokat a karatereket.)

Engem abszolút nem zavar, ha a játék nem fogja a kezedet, és engem pont azért érdekel nagyon a játék, amiket írtál, a döntések, és a mély karakterek és történet miatt. Mindegy, én akkor is normálon fogom kijátszani a Witchert. :D

Elfia:Nagyon szeretem az RPG-ket, de nem mondanám magam nagy szerepjátékosnak, mert eddig borzasztó kevés címmel játszottam a műfajban, de szeretném pótolni a nagyobb címeket.

Hát igen, a DA 100%-ig a taktikálásról szól, abban a játékban nagyon ritkán van az, hogy csak szórakozásból, hátradőlve darálod az ellent. Nekem tetszik az a harcrendszer is, de a pörgősebb is.

A szexjelenetek... na ez a másik amiért (nagyon) érdekel még a Witcher XD

Nolien:Köszönöm az értelmes választ, de sztem a Trónok Harca is teljesen reálisnak mondható, a DA már kevésbé, de nem is baj.
Nálam ha egy játék vagy film realisztikus az mindig jó pont, de ha nem az, az sem negatívum.
Nolien avatar
3 éve | 2015. 04. 12. 15:51:28
#
Trónok Harca, Witcher és Dragon Age? Egy közös van bennük, hogy mindegyik fantasy. Aztán kész kifújt, totál máshogy közelítik meg a problémákat, más a felépítés, máson van a hangsúly. Ha választanom kell a három világ között én a Witcherre szavazok valamiért sokkal realistábbnak és sötétebbnek tűnik, mint a másik kettő, mégsem nyomasztóan teszi mindezt.
heizerd avatar
3 éve | 2015. 04. 12. 14:35:19
#
Kmetovics: igazán nincs mit :)
Én a többi kérdésre miszerint mennyi hasonló a játék a trónok harcára, nem tudok válaszolni, mert nem szeretem a trónok harcát, másrészt a dragone age-el sem játszottam sose.
De ez a játéksorozat visz mindent
Elfia avatar
3 éve | 2015. 04. 12. 14:24:03
#
Matt99, mennyire szeretted az rpg-ket?
Mert én a Witcher 3-at már inkább kaland, akció rpg-nek mondanám.
Őszintén bevallom, hogy amit én nem szeretek bennük (DA) az a taktikai nézet, a csaták, harcok legyenek folyamatosak, teljes mértékben szünetmentesek. Magával a taktikával semmi bajom de azért egy harcot nem kell másodpercre lebontani (DA). Ezért tetszik jobban a Witcher.
...Ja és a legfontosabb: .... a normális szexjelenetek XDXD
És hát a GoT-t nagyon,.. nem tudom összehasonlítani ezzel a játékkal, ha a könyveket nézem a Witcher mesésebb, több a fantázia mint műelem, ha pedig a játékot meg tv-sorozatot nézem szerintem Geralt jobban aprít mint bárki más G.R.R. Martin bácsi műveiben.
kmetovics avatar
3 éve | 2015. 04. 12. 13:40:43
#
heizerd: Köszi, h belinkelted ezt a videót. Le is töltöttem. És így sokkal jobb volt megnézni FHD-ban, mint, youtubon 480-ban :D
mikej95 avatar
3 éve | 2015. 04. 11. 19:00:03
#
Matt99: A GoT értelmetlenül véres, kb a gore porn kategóriát (Fűrész) súrolja, míg a Witcher inkább realista. A DA nehézségi görbéje a szokásos beetetés, nehezedik, aztán isten vagy, míg a witcher játékok nagyon durván elbánnak az emberrel már a játék elején (főként a második részben) és a feléig 1-2x látni fogod a töltőképernyőt. A pengeolajok, jelek, főzetek arra vannak hogy használd őket, ne pedig, hogy "tartogasd egy erősebb ellenségre", mert az elején szinte bármi elintézi az embert és később is taktikázni kell, persze nem Dark Souls szinten.
Személy szerint a Witcher-t szeretem, mivel abszolút nem fogja az ember kezét, nincs megjelölve, hogy mit hol találsz, mit hogyan csinálsz. Emellett abszolút mellőzi ezt a naiv, életszerűtlen paragon/renegád/semleges morálrendszert, a sablon jól jársz/ráb***ol/nem jutsz semmire következményekkel. Döntések vannak és következményeik, nem egyszer beláthatatlanok.
Matt99 avatar
3 éve | 2015. 04. 11. 14:28:16
#
Na jó elmennek a búsba :D

És én még a Ryse-ot tartottam next-gennek :D

Muszáj volt megnéznem a videót, bár még egy résszel se játszottam (igen szégyellem magam) szinte biztos vagyok benne, hogyha játszanék velük, akkor a kedvenceim lennénnek :D

Nagyon vigyázok hogy egy spolierbe se fussak bele, de valószínűleg csak jövőre kezdem kijátszani a szériát, és előbb a Dragon Age-ekkel fogok végezni.

2 kérdés:
A Dragon Age vagy a Witcher szériát mondanátok jobbnak? Részletes választ várok.

A Witcher mennyire hasonlít a Trónok harcára(minőségben)? Itt most főleg a történet, a karakterek és a világ kidolgozottságára gondolok. És mennyire brutálisak a játékok a GoT-hoz képest? Egyszer azt olvastam, hogy a Trónok Harca a Witcher-hez képest, egy babazsúr vagy valami ilyesmi XD
Ezt mondjuk nehezen hiszem el, mert annál a sorozatnál még brutálisabbat nem láttam, mert tényleg mindent bevállal.(mészárlás, szex, kínzás, csecsemőgyilkolás stb.)
heizerd avatar
3 éve | 2015. 04. 11. 14:16:08
#
Bizonyám :D A kockapókert én is remélem h beleteszik, szerettem a korábbi részekbe
kmetovics avatar
3 éve | 2015. 04. 11. 14:12:06
#
Ez valami eszméletlenül jó videó :D Még életemben nem láttam ilyen tartalmas játékot.
Hogy ebben majd mennyi mindent lehet csinálni, TE JÓ ÉG XD
Úszni, kincsekre vadászni, felfedezni helyeket, bunyózni, kártyázni, lóversenyezni, szinte mindent. Spoiler!
Remélem azért lesz benne kockapóker is :D
Meg a páncélok, fegyverek, bombák is eszméletlenül jól néznek ki.

Én már ezt a játékot sokkal jobban várom, mint a gta v-öt. Bár megvan, h ennek a megjelenéséig mivel fogok játszani :)
heizerd avatar
3 éve | 2015. 04. 10. 19:27:41
#
Aki letöltené rendes 1080-ba , 30FPS-el, H264es codec, 850 MB és sokkal szebb látvány mint a youtube verzió:
http://www.gamersyde.com/download_the_witcher_3_wild_hunt_gameplay_trailer-34468_en.html