Háború

Szerző: Mort2195, 2012. January 04., téma
Fórum » Társalgó
Szerintem a cím egyértelmű, mindent itt meg lehet beszélni a háborúról! Nem kell tele offolni az játékokat a valósággal...
Hozzászólások: 373
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Még azóta se lett 3. Vh-u pedig most már Amerika nem csak Oroszokkal harcol, de Törökországot is megtámadta... Ki lesz a kövi?
0
1
0
0
💬 4
no avatar
@MaximumGame: Törökországba nem a háború a lényeg, hanem a földrengésbe elpusztult városok. Hihetetlen a pusztítás.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Kings Bounty fan: Jah de Amerika csinálta az egészet ez a vicc.. Törökök nagyon jól tudják, mert amerikai hadi hajó tűnt fel a közelbe a földrengés kiindulo pontja közelében.
Minden képpen ki akarják vereztetni a nagyokat.. EU 2. Legnagyobb hedereje ott van.
0
4
0
0
no avatar
@MaximumGame: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Köszi, akkor ebben pont ellentétes a véleményűnk.. Mert neked nincs sok infód erről.. 🤔
0
0
0
0
no avatar
Na most mondja be a tényekben, hogy elkerülhetetlen a 3-dik világháború.
0
4
0
0
💬 11
zelcsi avatar
@Kings Bounty fan: Miért a tv2-nek nevezett propaganda tv-t nézed??? 😅 Ne nézz hülyeséget és akkor nem írsz ilyeneket! 😉
3
0
0
0
no avatar
@zelcsi: Jah hát kíváncsi leszek mi lesz ennek a vége.
0
0
0
0
carl18x avatar
@Kings Bounty fan: Lehetünk még társak a lővész árokba! :D Droidok a csatába
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@carl18x: Mondjuk ha én Vass Gabival kerülnék egy árokba lehet inkább átjárnék az ellenfélhez cigizgetni mint a németek 14' telén.
0
2
0
0
carl18x avatar
@MrPAYER: Izgalmas csata lenne!:D már azt se nézzed ki a szövetséges! :D Gábor biztos jó szövetséges a sok Call of Dutynak meg van a hatása meg a Doom.
0
0
0
0
kismadar avatar
@MrPAYER: Ahogy ismerjük, még a 10 méteres lövész árokban is eltéved. Neki csak szigorúan légpuskát szabad adni, mert egyébként könnyen megfordítaná a háborút. 😆
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@kismadar: Szerintem simán rápróbálna a honvédség műveleti központjának a raktárában, hogy mi történik ha belelő a piros színű hordókba. Biztos jól mutatna RT on-ban.

Na de elég legyen ebből a magatartásból, nem bántott senkit itt az oldalon soha még, ha nekünk van jogunk ilyen okosnak és bírkáskodónak lenni akkor neki is van az ellenkezőjéhez. 😁
0
0
0
0
carl18x avatar
@kismadar: Szerintem ő a szövetségesre is lőnne, azt se tudná ki kivel van.
így mondhatni hátrány lenne csak, azt is lelővi aki vele van :D
Csak a való életbe nem mondhatod bocs véletlen volt.
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: Looool engem nem sorozhatnak be úgyhogy ennyit erről.
0
2
0
0
MrPAYER avatar
@Kings Bounty fan: Köszönjük az 1000 éves Magyar Állam, mindannyiunk édesanyja és édesapja nevében. 😀

Spoiler!
Csak vicc volt, ne vedd komolyan. :)
0
0
0
0
carl18x avatar
@Kings Bounty fan: Engem se akkor már ketten vagyunk :D
0
0
0
0
kismadar avatar
@Kings Bounty fan: Jó nagy Malipul vagy 😂
0
0
0
0
no avatar
@kismadar: Jah az ma mutatták ahogy porig rombolták már az egészet.
0
0
0
0
no avatar
Csak életben van Wali biztonságos helyre húzódott vissza.
0
1
0
0
💬 5
zelcsi avatar
@Kings Bounty fan: Ezért nem kell hülyeségeket írni amíg valamiről kiderül hogy igaz e vagy sem! Nem az Orosz médiából kell tájékozódni! ;)
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@zelcsi: De nem is az ukránból. Az a baj hogy igazi híreket úgyse lehet olvasni róla, azért nem érdekel mi megy ott.
0
0
0
0
zelcsi avatar
@Warlordcommander: Persze hogy nem, mind a két részről megy a dezinformáció! Ezt csak arra írtam hogy írták itt hogy milyen nevetséges hogy odament ez Wali nevű mesterlövész és már 20 perc után lelőtték! Na mondom nem kell mindent elhinni amit leírnak, aztán meg tényként terjeszteni! ;)
2
0
0
0
botmunpls avatar
@zelcsi: Ha belegondolsz ez a legjobb taktika, lehet direkt így tervezte, elvégre azt nyilatkozta hogy megfigyelőként van csak ott. Azt hiszik halott vagy, jöhetsz-mehetsz.
0
0
0
0
no avatar
@zelcsi: Jaja onnan nézem ahol a kovidost.
0
0
0
0
downuser avatar
Nem utolsó sorban az elmúlt 15 évben Ukrajnában rendesen felerősödött a kisebbségek elleni hangnem. Nem csak kárpátaljai magyarokról van szó. Érdemes így nézni a videót. - Bizonyára nem minden ukrán ember, magyar/egyéb kisebbségellenes, mint ahogy hazánkban sem mindenki vérsoviniszta-fasiszta állat.


Viszont az tény, hogy az orosz kisebbséget módszeresen üldözte az USA-és nyugatbarát új vezetés, köztük a magasba emelt Zelenszkij, aki zöldháttérrel szól a néphez, úgy előadva magát, mintha a nyílt utcán beszélne. És bizony legalább 14000 orosz származású embert lőttek tömegsírokba. Van egy 2014-es fénykép, amin egy fiatal ukrajnai orosz anya a kislányával le van géppisztolyozva - nem fogom feltölteni. Ezt a kisebbségirtást már akkor elkezdték. A "majdanozás" után.

Gondolom így érthetőbb a kép...

https://uploads.disquscdn.com/images/9dd46101ebc26a831c1ab336d31a8d1d7edb30952b30efdeeced82a964069e54.jpg
0
0
0
1
no avatar
Késett egy pár napot, de már elemi erővel bombázzák sajnos.
0
0
0
0
💬 2
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Putyin ha akarta volna már az első nap kőhalommá lövi Kijevet de nem így történt.
Célirányosan pucolja ki az utcákról a nyugati zsoldosokat. Nincs nehéz dolga, mert a balfékek folyamatosan elárulják magukat instagrammon honnan írkálnak, a másik, hogy simán bemérik az okoseszközök jeleit, aztán százkilométerekről küldik rájuk a precíziós rakétát. Így szedték le 20 perccel érkezése után a kanadai származású Wali nevű "világ legjobb mesterlövészét" akinek 2000 dolcsi volt a napi díja. Szintén ugyanígy likvidáltak 170 zsoldost, akik balfék módjára posztolgattak aztán rá 5 percre jött a rakéta. Mert ezek a jól fizetett balfácánok a kalasnyikovos kecskepásztorokhoz vannak hozzászokva, nem pedig egy igazi modern technológiával felszerelt hadsereghez.
2
1
0
0
no avatar
@downuser: Sajnálom azt a katonát. Filmekből tanulhattak volna,hogy kell háborúzni.
0
1
0
0
no avatar
Ez egyre durvább a háború kjjevet lerohanják az éjjel.
0
0
0
0
downuser avatar
Az euró 400 ft, a dollár 350 körül mozog.

Két hét múlva tapasztalható lesz az üzemanyaghiány, limitált mennyiséget lehet csak vételezni.
Hamarosan NATO csapatok települnek az ország nyugati részébe, végig a Duna mentén.

"Magyarország előre megy, a vágóhídra."
0
0
0
0
💬 22
no avatar
@downuser: Már hivatalos hogy mennek a nyugati részbe.
0
0
0
0
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Láttál már színházi előadást? Tudod mi történik, mikor előkerül egy pisztoly a színpadon?
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Ritkán voltam színházba.
0
0
0
0
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Amikor előkerül a pisztoly a színpadon, az bizony el fog sülni előbb-utóbb.

Magyarország a színpad, és a NATO a pisztoly.
0
1
0
0
no avatar
@downuser: Pontosan, jó nagy szarban vagyunk.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@downuser: Az üzemanyag hiány itt kicsiny falunkban, már tapasztalható. Reggel 3 traktorral mentünk egyszerre tankolni a helyi kútra. Benzin már reggel nem volt a kúton. Meg is tankoltuk a gépeket a háromba kicsivel kevesebb mint 400 liter fért. hazajöttünk, és menni akartunk a kombájnnal is, de előtte elszaladtunk megkérdezni hogy egyáltalán beindítsuk-e, és jól is tettük. Ugyanis a kutas amint mi eljöttünk a 3 géppel, kapott egy emailt, hogy nem kap üzemanyagot, így vezetheti be a csöpögtetős módszert, az az max 100 liter egyszerre, és hogy kb 20 perccel ezelőtt még kiadta a 3 gépbe a gázolajat, de ha később megyünk már nem adta volna.
0
0
0
0
downuser avatar
@reszler112233: Nyakunkon az éhínség.
Nem sértésből írom, de ha ti nem szärtok, akkor mi nem eszünk. Üzemanyag nélkül nehéz lesz termeszteni, vetni, aratni.
A fennmaradó gabonamennyiséget korábban Ukrajnából hozatta Magyarország. De ugye most a vetés helyett éppen mással vannak elfoglalva az emberek.
Mindegy. Kutyakemény világ vár ránk. Főleg ősztől. Extrém magas fűtési díj, extrém magas vízdíj, élelmiszerárak elszállva (az üzemanyagár és hiány miatt) akinek van egy háromszáz négyszögöles telke, az talán ki tudja magának és családjának hozni az ennivalót. Aztán közben lehet összeszorított farpofával szurkolni, hogy a májusi fagy nem viszi el a felét.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@downuser: Nem veszem sértésnek, és nem vitatom, hogy mezőgazdaságból élünk.
Szerencsére erre az évre még ugyan viszonylag jól állunk. Műtrágya már meg van. Vetőmag nagy része már szintén meg van, de a maradék is már folyamatban van. vegyszerek nagy része szintén meg van, ha nem az összes, mert ugye éve válogatja mikor miből és mennyire van szükség. Üzemanyag is van itthon ami éppen nem elég egész évre, de előbb utóbb valami csak lesz ebből ami most megy. Igaz viszont hogy jövő ilyenkor mi lesz az még marha nagy lutri.
0
0
1
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Az oké hogy van műtrágya meg minden, de eső továbbra sincs. Nem tudom hol gazdálkodtok arra lehet hogy van, de az alföld közepén utoljára novemberben volt értékelhető csapadék. Persze nem rosszból írom.
0
0
0
0
downuser avatar
@CulturalCat: Hamarosan lesz eső. Április vége/május eleje felé jut az eszébe az időjárásnak hogy nem volt csapadék, aztán fél évnyi adag fog leesni 3 napon belül.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@downuser: Őszintén mondva nem nagyon bízok benne mert tavaly sem volt. Öntözést sajnos nem lehet megoldani. Úgy nézem kezdenek felváltódni az évszakok és elég rossz irányba, előreláthatólag lesz 9 hónap nyár és 3 hónap "hideg".
0
0
0
0
downuser avatar
@CulturalCat: Az ország éghajlata kezd elsivatagosodni. Át kellene szervezni az öntözőcsatornákat, főleg az Alföldön, ami vízgyűjtő terület VOLT, a Tisza-szabályozásig. Miután levágták a kanyarokat róla, rohamosan kezdett elszáradni a terület, amit a mai napig lehet tapasztalni. Annak idején Széchenyinek mondta a Pó-folyót is szabályozó mérnök, hogy nem jó ötlet túl sok kanyart lenyesni a Tiszából.
Oszt' végül igaza lett lol.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Igaz csapadék itt is kéne már a határ nagy részére, de még ott is 3-5 cm alatt még van nedvesség. Viszont nekünk van olyan terület amit még nem szabad mozgatni mert 1-3 cm alatt még össze tudod gyúrni és úgy is marad, annyira vizes. Agyag és ősszel nem szántva volt hanem lazítózva, és az azon lévő dupla ékgyűrűs henger igen jól visszazárta a talajt.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Felénk már kezd inkább belendülni az instant vetés, napraforgó elé nem is fogunk már talajt előkészíteni víz gazdaság miatt.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Itt még odébb a vetési szezon. Ugyanis még elég jó kis fagyokat mond éjszakára az időjárás előrejelzés. Mi már amit lehetett mindent lehúztunk a két linken elérhető gépkapcsolattal. És a képek korábbi évből vannak, és pont arról a területről amit még nem tudunk elsimítani, mert még vizes/nyers. A képeken látszik is hogy nem homokozó terület hanem jó fekete agyagtalaj.

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Sajnos nekünk minden területünk fekete föld, éppen ezért is gondos a művelés. Ha gondolod tudok küldeni környékünkről videót is egy csapadékosabb évről.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Nem szükséges képeket küldened csapadékos évről. Van bene már tapasztalatom. Nem jó érzés mikor egy félig rakott kocsit (Kb 40-50 mázsa + a kocsi súlya.) 3 géppel húztuk a kövesútig, és akkor se mindig sikerült és kellett egy negyedik is. Azokat az éveket nem is nagyon emlegetjük, mert olyankor gyakrabban vannak nagyobb gondok is, mert sose jó mikor vonatozni kell, nem beszélve a kombájn rángatás sem mikor elakad. Kicsivel több mint 10 éve vagyok aktívan a mezőgazdaságban, de sajna volt már részem nem kevés alakadásban és húzásban. Volt mikor én akadtam el, és volt mikor én mentettem már nem egyszer. Na meg ugye csapadékos időben úgy van az ember a földeken lévő gödrök mentén, hogy az előbb még gond nélkül elment a gép menjünk még közelebb, de akkor mintha kútba esne a gép, és se előre se hátra, vagy éppen több métert jársz a vágányban már, de épp nem kap ki belőle a gép. É tavaly a kis 5611-esl és azzal a boronával nekimentem egy kb 10 méter hosszú érnek amiben korábban jó kis víz volt, mert a másik oldalon jó folt művelhető volt. Majdnem átértem rajta szinte gond nélkül haladósan, mikor mintha egy falnak mentem volna. Addig difizár nélkül menetem, de amint megállt a gép rögtön bekapcsoltam, és centiről centire, de épp átment rajta. Kis híja volt, hogy nem kellett segítség.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Erről a regényről 2010 ősze jut eszembe, ismerősünk elakadt a jó öreg 250-es rábával meg IH tárcsával és olyan szinten nem bírták kihúzni hogy a végén az egész falu gépei voltak kint. A végén úgy jött ki hogy szereztek egy csörlős Ural-t, a hátuljára kötöttek 1 Crystalt és szépen kiballagott. De még így is jobb a szárzság mintha árvíz lenne.

Spoiler!
Én úgy állok hozzá hogy mindörökké Zetor (persze lehetőleg ur1 és ur2), MTZ mellett sokkal nagyobb a luxus.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Na igen 2010. Az igen húzós év volt itt is.

Spoiler!
Nekünk van egy 16145-os Zetor ami még nem tudjuk mikor, de eladó sorba fog kerülni sok tartalék alkatrésszel. Konkrétan plusz 2 váltó van hozzá. Egy szinte csak váz, de egy feljavított egész, amit csak gép alá kell tenni.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: 2010-re tíz év múlva azaz 2020 ősze se volt kutya, nagyjából bejönnek tíz évente ugyanazok az évek.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: A 2020-as évet mi úgymond kis gonddal megúsztuk. Tavasztól kezdve napraforgó szezon végéig, és a kukorica szezon közepéig nem volt gondunk a csapadékkal, mert ugyan volt némi csapadék, de gyakorlatilag a napra szezon úgy ment le hogy az utak poroltak. Kukorica szezon közepétől kezdődött a csapadékos időszak, és hál istennek nekünk a húzós napokból 2 volt, mert ez idő előtt végeztünk az aratással, a szántás meg már más tészta volt, mert ugye az utakkal volt nagyobb baj, így talajmunkázni az esők után is lehetett. Igaz egy középső súly ami a húzórész a kis MF5611-esen szakadt le, de az a mi hibánkból volt. Röviden annyi hogy elakadtam vele a pótkocsival. Öcsém húzott ki a Zetor Proxima Plus 8541-el. Irányító ember nem volt, és ráadás félig már sötétedett. Amint magamtól mentem már jeleztem öcsémnek hogy álljon meg azzal hogy felemeltem kezem neki. Vissza is intett hogy oké, én erre megálltam, de ő nem, így az orrsúly leszállt a gépről, de hál istennek csak a középső vonószem szakadt le.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: 2020 egész végig száraz volt egészen őszig, emlékszem hogy október utolsó napján már sötétedett is szitált már az eső és pont sikerült elvetni, onnastól már ki se lehetett menni abban az évben.
0
0
0
0
no avatar
Lassan beérnek a 64 kilométeres tanksorok kijevbe.
0
0
0
0
downuser avatar
Ahogy azt egy hónapja megírtam a kovidrovatban, nyakunkon a 3. világháború.
A kovid gyakorlatilag a kutyát nem érdekli, a lövészárkokban és átmeneti katonai bázisokon senki nem fog bohóckodni oltási kártyával meg maszkkal (pedig farsang van vagy mi).

Annyiban lesz értelme hamarosan az oltási kártyának, hogy annak fejében vehetsz majd itthon élelmiszert. Egyrészt, mert háborús hiány-gazdálkodás van már MOST, másrészt nyakunkon nettó 2 millió háborús menekült.

Szóval az oltási igazolvány lesz az új jegyrendszer.

Nézegessétek fosbukkon Tengu- a hegyek őrzője videóit. Érdemes, mert nem hülye ember. Kicsit túlzottan Orbánfan, de nem hülye. Edzétek a testetek, nézegessetek túlélős bushcraft videókat. Vegyetek sátrat ha nincs, meleg hálózsákot ha nincs, illetve íjat, nyílvesszőt, kötelet, jó minőségű kést, tűzkövet, vízszűrős kulacsot legalább plusz 1 filterrel.
Menjetek el fogorvoshoz, nézessétek át a fogaitokat, mert bizony háborús állapotok alatt, vagy esetleges Fallout közben nehéz lesz fogdokihoz menni. Az egészséged a legnagyobb érték most.
Ja, és az oltakázást messziről kerülni! Amúgy sem érdekel már senkit. Vagyis, ha kell oltási igazolvány, gyorsan intézz egyet okosba.
1
2
0
1
no avatar
Most kezdődött ukrán konfliktusból nagyon érik a háború.
0
0
0
1
💬 24
no avatar
@The_Teacher_Man: Remélem csak lövöldöznek.
0
0
0
0
no avatar
@The_Teacher_Man: Már hivatalos, napokon bellűl kitör az orosz ukrán háború.
0
0
0
0
zelcsi avatar
@Kings Bounty fan: Ne haragudj de te ezt honnan tudod? Putyin fel hívott forródróton? 😂🤣
0
1
0
0
no avatar
@zelcsi: Mindenhol ki van posztolva már. Tele van a net vele.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Kings Bounty fan: Nem kell mindent elhinni. Ugye azt is mondták hogy az oroszok visszavonultak és közben meg csak szépen nyomultak előre.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Majd látjuk nemsoká kiderül úgyis.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Mától megkezdődött a háború, bombáznak és szárazföldi támadást indítottak el.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: És? Legalább lesz új cod alapanyag :)
0
0
0
3
no avatar
@Warlordcommander: Épp ma mondtam melóba hogy túl sokat codoztak meg bf-eztek, és kipróbálták élőbe. XDXD
0
0
0
0
Belchior10 avatar
@Kings Bounty fan: Szerintem az ártatlan áldozatok és hozzátartozóik ennyire nem látják vidáman a helyzetet. Próbálják ki a fejesek nyugodtan, de saját magukon.
5
0
0
0
no avatar
@Belchior10: Na igen, de amúgy mitől lett ez az egész?
0
0
0
0
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Ez úgy kezdődött, hogy Ukrajna alapból egy tákolt ország, egy műállam, amely kb. 4 országból lett összeollózva. Illetve volt régen egy kitétel, hogy a NATO nem terjeszkedik túlságosan keleti irányba, Oroszország miatt. Mert az oroszok nem részei a NATO-nak. Illetve Ukrajna sem, de mi igen, a szlovákokkal és a románokkal együtt...
Szóval a Szovjetunió felbomlása után Ukrajna még mindig erős orosz befolyás alatt volt, egészen a 2000-es évek elejéig, amikor is az akkori ukrán elnököt valami sugárzó anyaggal mérgezték (valakik) majd egyre jobban felerősödött az oroszellenes hangulat az országban, aztán hirtelen elérkezett 2014, amikor Creepy Joe Biden (a jelenlegi usa elnök) aranyos kisfia, Hunter Biden szemet vetett az ukrajnai gázlelőhelyekre, és a CIA segítségével kirobbantott egy oroszellenes forradalmat, hogy tudjon halászni a zavarosban. Csak nem jött össze, mert akkor Putyin hirtelen megvédte a két oroszok által legsűrűbben lakott megyét, Donyecket és Luhanszkot, illetve annektálta a Krím-félszigetet, amit annó még Hruscsov ajándékozott Ukrajnának, mert "miért ne?" alapon, illetve a soviniszta ukrán bábállam elkezdte irtani az orosz nyelvű orosz kisebbséget, és közel 15000 embert lőttek tömegsírokba- amit nemrég tártak fel amúgy.
Végül az Obama-adminisztrációt leváltotta Trump (mindenki meglepetésére) aki üzletember révén indokolatlanul békülékeny hangnemet csapott meg Putyinnal, és nem akarta továbbvinni Hunter Biden bizniszét.
Közben az ukrán háttérhatalmi bábállam mindenféle soviniszta, kirekesztő törvényeket hozott a kisebbségek sérelmére; diszkriminatív nyelvtörvény és hasonlók (melyek a kárpátaljai magyar kisebbséget is elérték) , mindamellett fürdősqrva módjára sírták tele 8 éven keresztül a világsajtót, hogy az orosz mennyire rossz, gonosz, meg minden, mert nem ad nekik gázt, meg nem hagyja irtani az orosz kisebbséget, és folyamatosan fenyegették és szankciózgatták Putyint a nyugati csahos országokkal, a NATO-val az élen.
Amit most látsz a tévében, az Putyin válasza.
Ezért is lenne jó, ha Orbán és Szijjártó inkább hallgatna, nem állna ki semmilyen oroszellenes hang mellett, és jobb lenne ha csak annyit kérne, hogy a magyar kisebbséget hagyják békén - mert ugye valami 15 éves gázellátási szerződésünk van a muszkákkal (oroszokkal). Bár valamikor egy hete volt Orbi kint Putyin-papánál tárgyalgatni, lehet hogy már valamit lezsíroztak mert Orbán megmondta régen: "ne azt nézzék mit mondok, hanem mit teszek" alapon színészkedik, de afelől ne legyen kétséged, ha itt eszkalálódnak a dolgok, a jelenlegi magyarországi politikai vezetés (direkt nem magyart írtam) gyorsabban fog menekülni innen, mint Zelenszkij a humorista ukrán kesztyűbáb ex-elnök Ukrajnából.
Tudod, Orbán nem véletlenül költöztette ki hónapokkal ezelőtt Ráchel lányát egészen Spanyolországig.
Dióhéjban ennyi. Ha valamit kihagytam, más majd kiegészíti.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Hát ez nagyon kemény, és velünk így mi lesz ha gondolnak egyet és minket is szitává lövetnek?.
0
0
0
0
downuser avatar
@Kings Bounty fan: Ne menj oda, ahol lőnek.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Jah nem is kívánkoznék.
0
0
1
0
bigfooot avatar
@Belchior10: meg majd ő se fogja annak gondolni ha a mostani infláció még jobban elszáll..
1
0
0
0
FoLey avatar
@Kings Bounty fan: Ez a sok "XD" és meglátszik az értelmiségeden.
1
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: Szerintem meg nyugodjá le szépen, attól megnyugszol.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Amíg itt nem bombáznak addig jó.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Kings Bounty fan: És az atommal mi a helyzet? :D
0
0
0
0
downuser avatar
@Warlordcommander: Magyarországon nem hinném, hogy fognak bevetni atomfegyvert.
Bár a fene tudja...ha Paksot széjjelraketájozzák mondjuk Zirkon hiperszónikus rakétákkal a zoroszok, vagy zusa szanaszéjjel Tony Hawkozza, vagyis, Tomahawkozza, az mondjuk sok magyar állampolgár napját rontaná el.

Komolyra fordítva a szót; ha az orosz le akarna rohanni minket, azt egy röpke délelőtt megteszi. Ukrajnát gyakorlatilag megették reggelire durván másfél nap alatt. Menekülnek onnan. Szerinted a jelenlegi magyar honvédség mit érezne orosz támadás alatt?
Az usa/nato/valamelyik csahos állam, mint pl. a románok támadnának meg (mert hidd el, nedves álmuk bejönni a Tisza vonaláig) akkor a köcsög NATO nem jönne segíteni, főleg ha a románok közben átállt az oroszokhoz (mert ugye ebben mindig jók voltak a történelemben) akkor is simán elsöprik a honvédséget. Kevesek vagyunk és egyedül.
Nem utolsó sorban, a NATO már az ukránokat cserben hagyta. Nincsenek NATO katonák (hivatalosan) Ukrajnában.

A lengyelek utálják az oroszokat mint a sz.rt, a románok fosnak tőlük - jobban mint mi, a szerbek az oroszok kistestvére - ők sem szívlelnek minket - , aztán ott vannak a szlovákok, akik olyan csehek, akik tudnak magyarul - és csutkára benne vannak a NATO popójában, nemrég fogadtak egy rakat amcsi katonát, ott vannak még a horvátok, szlovének, és az osztrákok, akik nagy piros felirattal mutogatnak ránk: "NEM ISMEREM" .

Így állunk gyakorlatilag.
Ha ide áttolódna a front (ami a NATO, vagy valamelyik csahos államának a hamis zászlós művelete lesz országunk ellen) az gyorsan lemenne, sok halottal, főleg civilekkel. Ellenben utána, de lehet, hogy !előtte! polgárháború várna ránk. Ami miatt áttolódik ide a háború.

Egy biztos: hamarosan rengeteg ukrán menekült fog átjönni hozzánk.
0
2
0
0
19ati93 avatar
https://i.imgur.com/eW6lfmf.jpg
ez hatalmas kép,mosolyt csal az ember arcára 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
A háború mindig is pénzt termelt ez volt az elsődleges szempont... aki kicsit is ismeri a történelmet, nem kell különösebben ecsetelni hogy Amerika nem egyszer 'csinált' magának okot hogy beszálljon egy háborúba... Obama már megemlítette hogy lépéseket fog tenni ha az oroszok eldurvulnak. Én bízom benne hogy az orosz erőfitogtatásra az ukránok behúzzák a farkukat, csak sajnos akkor a forradalom amiért annyian haltak meg hiábavaló volt és minden megy ahogy eddig is...
1
0
0
0
Bicike avatar
Ezért is akarják Ukrajnát elkerülni a gázzal, állítólag épül már.
De való igaz, a vállalat orosz.

Amerika nem avatkozik ilyenekbe, még csak közük sincs egymáshoz, meg US és az oroszok között azért voltak háborúk rendesen..szerintem őket hidegen hagyják az ukránok és az oroszok is. Az ukránok se avatkoznak/avatkoztak bele az amerikaiak ügyeibe.

Azt meg kétlem, hogy világháborút robbantana ki ez, szerintem a világon mindenkit hidegen hagy, hogy hogyan oldják meg a helyzetet, persze mi szomszédjuk vagyunk, de az nem úgy van, hogy ott gondolnak egyet és átjönnek ide.

Még a végén összeáll megint a Szovjetunió..bár az is hülyeség, szerintem a FÁK nem lennének partnerek ilyenben.

Ott is az oroszok háborognak, itthon se háborognak a szlovákok, románok, hogy ők oda akarnak menni.

Nobody can hold us down
0
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@Bicike: 2014-ben Hunter Biden, Creepy Joe Biden (a jelenlegi usa elnök) fia bekerült a Burisma felügyelőbizottságba, ahonnan havi 50000 dollárt lapátolt haza a nagy semmiért. Lett is egy jó nagy botrány. Még egy CIA-vezetőt is mellé ültettek. Aztán ugyanabban az évben az ukránok aranytartalékát elszállította az USA megőrzésre. 2021-ben Kanada és Mexikó után Oroszország volt az USA legnagyobb olajbeszállítója - a NordStream 2 leállításával fenyegetőzve elérik, hogy az EU vegye a jóval drágább palagázt az Egyesült Államokból.
0
0
0
0
19ati93 avatar
ezen a szinten az emberiség nem fejlődik ez a baj.. nem egymást kéne irtani,hanem segíteni..hát no comment
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ezaz lényegtelen hogy mennyit írunk... Háborúk mindig voltak, és lesznek, sajnos az emberiség már csak ilyen, elnyomjuk egymást...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Lehet 2014, lehet 2020 is, egy háborút nem érdekli hogy milyen évet írunk! Attól hogy 2014-et írunk még simán lehet háború, és nem csak most akár a jövőben is (nem mintha jó dolog lenne, de ez az igazság!).
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ukránokon keresztül jön a gáz,azon kivül kb semmi közük hozzá..elzárhatják meg minden,majd az oroszok seggbe billentik őket akkor..de akkor jogos.. legyen már vége ennek az egész hisztinek..
2014 van hahó........
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Hát ezt az ukránok annyiba hagyák?
0
0
0
0
Bronson avatar
csenke : az ukránok nem zárnak el semmit, mert nem az övék a Gazprom, az egy orosz vállalat. Az oroszok 50százalékkal megemelték a gáz árát ami ukrajnába megy...
0
0
0
0
Titan Killer avatar
En simán el tudom képzelni a oroszokrol azt hogy támadnak.
Ha támadnak mi lesz.AZ ukránok elzárják a gázcsapot.Ekkor pedig nem lesz gáz erre vagy egész europában de itt az biztos hogy nem lesz.HA nem lesz gáz akkor pedig jonek a németek meg az amcsik hogy segítsenek meg minket.
De szerintem most ezt az oroszok nem akarják mert akkor nem ők nyernének minnt a németek ellen.k akkor biztos vesztenének.
Mert jönnének az amcsik a németek a britek és még a többi állam katonái.Innen is vinnének el a honvédséegtol valakiket az biztos ha már namgy baj lenne.De ha nagy baj lenne akkor máritt is háboru lesz az tuti.Csak ne legyen!!!!
0
0
0
0
Bicike avatar
Szerintem USA nem fog bele avatkozni.

Nobody can hold us down
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Bronson szerintem COD-on nőtt föl a gyerek, és már viszket a tenyere, hogy megmutathassa, hogy mekkora pró is volt a játékban, és majd ő leveri az oroszokat.
Ahogy bartos666 is mondta, valami lesz, de az nem lesz jó. Ez már tényleg nem csak üres fenyegetés, ahogy Észak-Korea csinálta/csinálja.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Obama már beleszólt [LINK]
Kétség kívül a NY-Európai országok is tenni fognak ha úgy alakul.

Most miért ír ide mindenki? - Én
0
0
0
0
susguy avatar
Bicike:
Words of wisdom.

Egy két há', k*rva anyád! - Bëlga
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Bocs djwarp bronsonnak akartam irni az stfu-t
0
0
0
0
ZombiDinnyeKutya avatar
Ha beüt a krakk itt is akkor az első géppel távozok szerintem ...
0
0
0
0
Bicike avatar
Az jó, ha meghal több millió ukrán? Nem csak azért aggódnék,, mert a szomszédaink, rajtuk keresztül jön a gáz is, egy ilyen ország, amely most bármelyik pillanatban ōssze omolhat, nem előnyös, hogy onnan jön a gáz, korábban is voltak problémák. Ebbe a háborúba ne keverjenek bele senkit, lehetőleg minket se. Nyílván maguknak kell valahogy egyezményre jutni, szép is lenne, ha pl az angol hadsereg kivonulna oda dirigálni.
Meglátjuk, mi lesz, örökké nem tarthat úgy sem, de befejezhetnék már, bár nehéz lesz, az is biztos.

Nobody can hold us down
0
0
0
0
Bronson avatar
eszem megáll hogy egy 18 éves 'ember" így tud gondolkozni. éltél volna át egy háborút is, nagyokos, garantálom nem vicces és nincs előnye. ilyenkor nagyon nehezemre esik finoman fogalmazni, de nem kell a warn ilyen kis tudatlanok miatt...
0
0
0
0
patrikk911 avatar
18 vagyo,k djwarp stfu senkit sem szidtam vèleményemet mondtam ha több millió ember meghal annak is van sok előnye
0
0
0
0
19ati93 avatar
több millió ember meghal az jó? nagyon.. akarjad..de ha anyád apád meghal vagy te akkor egy szót se szólj.. (elnézést a személyeskedésért)
0
0
0
0
Bronson avatar
patrik911 : te egy kis csíra vagy, mondták már?! 😉 hogy tudsz ilyen hülyeséget beszélni? gondolom még pici vagy. ha meg nem akkor csak sajnálni tudlak! 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Így mi se aludhatunk nyugodtan....
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hidd el valami biztos lesz. Csak az a kérdés hogy mi. Nem hasonlíthajtuk ezt most É-Korea és az USA helyzetéhez, ott csak annyi volt h Korea fenyegetőzött "Megnyomom azt a piros gombot" Azt semmi nem lett belőle... De ahol már területeket foglalnak el... ott már nagyobb a probléma.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Akári akármit mond és akarom hogy legyen vmi
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem vagyok orosz párti egyáltalán, de nem hiszem, hogy az oroszok ennyiben fogják hagyni az egészet. Éveken át olyan irányította az országot aki az oroszok kedveltje volt és most meg önkényesen eltávolították a posztjáról. Nem hiszem hogy ezt ennyiben fogják hagyni. Ahogy az oroszokat ismerjük vagy így vagy úgy de valami módon visszaszerzik az irányítást.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát igen, reménykedjünk... Eddig "békésen" nyomultak a ruszkik de azért lesz egy pont ahol az Ukránok ellen állnak... Na hogy akkor mi fog történni, az sok mindent eldönt majd.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Reméljük,hogy nem mert Ukrajna itt van a szomszédban 😕
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Szerintem most aktuális téma, ki mit gondol az Ukrán, Orosz konfliktusról? Lesz-e belőle komolyabb háború?
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
http://www.youtube.com/watch?v=GWztCioRosk

Ajánlom mindenki figyelmébe, elég sokkoló és durva videó.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Oh mert mi lesz? Te is IP alapján jössz és harcost játszasz ? 😆D

Annyira nem vagyok rosszul, bár tény hogy idegbeteg lettem újra de majd kinövöm 😃

De a lényeg még mindig ugyan az, szövegértelmezési problémáid vannak, és a viccre sem kapcsol a kobakod.

[LINK]

Tessék ott gyakorold a nevetést, olvasgasd és nevess rajta, gyakorold 😃 szólj ha megy erőltetés nélkül is 😃
0
0
0
0
no avatar
Én tudod mit ajánlok neked ? A Pszichiátriát. 😀 Nyugodtan menj el és kezeltesd magad. Mert egy idegbeteg "vadbarom" vagy. Semmit nem tudsz a szidáson és a trágárkodáson kívül. Jól mutatja az értelmi szinted az ahogyan reagálsz a dolgokra. 😃 Szánalmas vagy és egy idióta. 😀 A fogyatékos nem ÉN vagyok hanem TE. 😀 Tudod mihez gratulálok én neked ? Ahhoz hogy 21. éves kort megélted. Vegyél vissza, mert nem lesz jó vége. 😀
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Őm elnézést, nm tudtam hogy súlyosan fogyatékos vagy, Pécsen a rétutcában kezelne azt hiszem ilyeneket. Erőssen ajánlom a degenerált gyökér buzi fejednek 😃

A viccet nem érted akkor kussóljá és ne olvasd el te gyökér ***.

És miért tanulnának el egy teljesen más módszert más kultúrától? Te baromállat, még nem találkoztál olyannal amit más kultúrától tanultak el? Úgy csinálsz mintha ez lehetetlen lenne, IQ harcos, okoskodjál még egy kört akkor.

De azt hiszem csupán csak ily agresszív módon próbálod leplezni butaságod, és szövegelemzési problémáid, gratulálok, de ez nem az óvoda.
0
0
0
0
no avatar
Igen, kiemelted azt a kib*szott mondatod, ami akkora hülyeség, hogy még egy 10 éves se írna ilyet.
Erre írtam, hogy:

Ja, valószínűleg... főleg, hogy a Kamikaze "harcosok" Japánok voltak.


Miért írtam?! Mert kib*szott baromságot írtál, még akkor is HA nem gondoltad komolyan. Miért tanulnának el egy teljesen más kultúrától származó "módszert" ? Akkor mit is kellene értelmeznem ? A fogyatékosságra utaló mondataid ?
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
Ajaj ide írtam múltkor de leírom még egyszer.

Kedves JackBauer, kérlek iratkozz be egy szövegértelmező tanfolyamra, és menj el dokihoz, hogy kivizsgáltasd ezt a mindent tudó okos tolyás, szó kiforgatós betegséged most kimásolom neked még egyszer.

Tucsok2008 Válasz | Szerkesztés 2013-05-01 19:21 #305
ja meg a kamikazet valószínű eltanulták 😃 szóval lehet majd úgy viszik át egy 30-40-en azt a bombát a másik oldalra 😃

- őm szrácok mi ez?
- kicike cukor nád ajándékba a naszágosz uratoknak
- ooh akkor menjetek nadon dorszan


Tessék ott ki van emelve egy kib**ott mondat, és ne töröljétek még egyszer, köszi, nem hülyeségből írom le.

És megint le írom, ha akarod és örömöd leled ebben, akkor én is követem a firkálásaid és amit csak tudok kiforgatok.
0
0
0
0
no avatar
Tucsok2008 írta:
ja meg a kamikazet valószínű eltanulták 😃 szóval lehet majd úgy viszik át egy 30-40-en azt a bombát a másik oldalra 😃

- őm szrácok mi ez?
- kicike cukor nád ajándékba a naszágosz uratoknak
- ooh akkor menjetek nadon dorszan


Ja, valószínűleg... főleg, hogy a Kamikaze "harcosok" Japánok voltak.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
ja meg a kamikazet valószínű eltanulták 😃 szóval lehet majd úgy viszik át egy 30-40-en azt a bombát a másik oldalra 😃

- őm szrácok mi ez?
- kicike cukor nád ajándékba a naszágosz uratoknak
- ooh akkor menjetek nadon dorszan
0
0
0
0
no avatar
Tucsok2008 írta:
Synda csak reálisan gondolkodok 😃


Látom...😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció