SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Star Citizen
Star Citizen cover
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szimuláció, FPS, MMO
Fejlesztő: Cloud Imperium Games
Kiadó: Cloud Imperium Games

Star Citizen gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Quad Core CPU
RAM:
16GB+ RAM
GPU:
DirectX 11 Graphics Card with 2GB RAM (4GB strongly recommended)
DX:
DirectX 11
OS:
Windows 7 (64bit) with Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 - Anniversary Update (64bit)
STO:
SSD strongly recommended
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólások: 280
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vyne avatar
Meg mindig nagyon birom a gamet, neha nagyon ra tudok fuggeni egy par het erejeig. :D
https://i.imgur.com/ZqqpeVx.jpg
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez mikkor fog hivatalosan megjeleni?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Majd ha piros hó esik 😆😆😆😆
0
0
0
0
no avatar
Most kiadtak egy hatalmas patchet amitől összeomlott a játék. Mik lettek belepakolva?
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: mármint globális összeomlás volt/van vagy csak nálad omlott össze? Discordot mostanában nem olvastam, ha fent vagy a magyar Star Citizen Discord-on akkor esetleg ott kérdezd meg, biztosan előbb kapsz kielégítő választ mint itt, ott többen napi szinten tolják már több éve.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Nem vettem meg a játékot, én egy vasat nem költenék rá őszintén addig míg megnem jelenik. Csak láttam egy hírbe.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Meg szeretném vásárolni a játékot. Viszont előtte az lenne a kérdésem hogy szerintetek hogyan futna a gépemen full HD ban közepes beállítások mellett? Ryzen7 pro 3700 rx 6750xt 32gb 3200 ram. És persze SSD re telepítve. Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Petke0372: Szia, ugyan mostanában nem játszottam vele, nekem is megvan a játék. De amikor utoljára ránéztem még mindig városokba kevés volt az FPS, de nem tudom be került e már a régóta emlegetett új Render, mert az helyrepofozza majd állítólag, én a helyedbe megvárnék egy free fly-t , és akkor kipróbálnám, vagy nézz youtube on videókat hátha találsz a konfigoddal fullhd-s videókat. Amúgy ez az egyik legszebb és legkidolgozottabb játék amivel valaha játszottam, sőt ez már inkább túl részletes és élethű, csak hát ebből sztem soha nem lesz játék, van egy discord magyar csoport ami brutálisan aktív és nagy fanok lakják, ajánlom figyelmedbe ha komolyabban érdekel a játék, ott biztosan sokat segítenek, van magyar weboldala is a játéknak amit ők csináltak, nagyon sok hasznos infó megtalálható ott az alapoktól egész a játék további szakaszáig sok minden, az alap Alpha mustang vagy a másik kis alapcsomagos hajóval nem sok mindenre jutsz, kb arra elegek hogy megnézze az ember a játékot , bár mind2 alap model átesett már kissebb fejlesztésen azóta , így lehet hogy már jók is valamire :D Nekem egy Aegis Titan-om van. At is pici de legalább már lehet vele questelgetni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Azért RTX 4090-el már elég élvezhető városokban is a játék! De azért itt is sokszor beesik 30-40 FPS-re mikor beül egy gépbe...És a fejlesztők leszarják... csak az új hajókat nyomatják 1000-el... minthogy optimalizálnák meg a tartalmat csinálnák a játékba... ebből soha sem lesz normális játék sajnos... Pedig Brutális mit letettek már az asztalra ezzel a játékkal, csak az a baj hogy nem azt a részét fejlesztik tovább amit igényelne a játék... már így is rengeteg hajó van benne, nemértem hova még...persze azt veszi a nép, így értem de akkor most ennyire pénzéhesek lennének?... akkor meg megérdemlik azok akik sokat költenek rá...nem tudom őket sajnálni. Ez a játék csak az ígéretekről szólt, szól és szólni is fog miindig is sajnos...Túl sokat akar a fejlesztő, az itt a legnagyobb gond.Én anno megvettem 1 alapcsomagot meg rá 1 hónapra fejlesztettem a hajómat 1 kicsivel nagyobbra, de amióta benne vagyok ebbe a star citizenes világba azóta nem sok mindent fejlődött a játék (2 Évről beszélek) persze bele került ez/az, de én a játék teljesítményére gondolok...az szinte semmit nem fejlődött. De ami talán még az optimalizálástól is rosszabb az a sok Crash és bug.

0
0
0
0
bukta2 avatar
[LINK]

jézus... és még mindig a béka segge alatt csóri játék :D ebbű baj lesz more!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@bukta2: 🤣🤣🤣🤣 az nem kifejezés, még a squadron is évekre van.
0
0
0
0
Liptik avatar
Egyszer próbaltam ki a régi gépemnél, amikkor ingyenes volt, alig vitte.
0
0
0
0
💬 8
bukta2 avatar
@Liptik: Gtx 1060 azthiszem az alap ami kell hozzá, az alatt nem nagyon érdemes vele próbálkozni, meg nem árt ha 20gb+ ram van a vasba mert azt nagyon szereti :D
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: 1060 is kevés már neki.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: A 3.18 as frissítés ha jól tudom hozza az új brutál régota várt szerver messinget végre!! 👌👌👌
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Az jó. Csak itt elnézve az u5 ös gépigényekből látom.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Játszogatok mostanság vele egyre többet, ugyan közel sem tökéletes, viszont a 3.18 as frissítés után nagyon érdemes lesz ránézni mindenkinek aki szereti ezt a játékot mert rengeteg újjítás jön, és persze ezzel együtt teljes Wipe is… :D szóval jelenleg csak gyakorolni érdemes mert utána törlődik minden is!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Azt nem tudom, az értesüléseim szerint szeptember végén jön teszt szerverre, és ezután 1-2 hét, éles szerverre. Én olyan október első hetére saccolnék. És Október 8.-án CitizenCon! Mi star citizenesek már nagyon várjuk!!!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Az jó. A squadron 42 őt várom.
0
0
0
0
Body-Guard avatar
Pár napja megvettem, mit ne mondjak az RTX3060-al nagyon szép a graf, viszont mikro lagok vannak a játékban, függetlenül attól hogy a felbontást mire állítom. Ez utóbbit betudtam annak hogy erősen alfa a játék mivel egy 12700K-n játszom, ami azért nem gyenge CPU. Azt bátran kijelenthetem viszont, hogy ez az első játék ami megfogja ezt a konfigot nekem. A játékot is SSD-re telepítettem, de a mikrolagok továbbra is fennállnak. A RAM-okat nem próbáltam meg XMP-zni még lehet az talán megoldaná a problémát. A 48GB-ból egyébként 20-24GB-al megelégedik a játék. :)

Tehát amin próbáltam 1080p-ben:
-CPU i7 12700K
-RAM DDR4 48GB Hyper-X
-SSD NVME
-VGA RTX3060 12GB OC Rog Strix
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Body-Guard: RTX 3090 el is akad a játék ne aggódj, ez sajna ilyen már régóta, ez a játék kb soha nem fog megjelenni mert a fejlesztők inkább a tartalommal foglalkoznak mintsem az opimalizálással,de igazából itt nem is érdekel senkit az hogy 40fps el fut a játék (mellesleg csak a városokban ez a helyzet, az űrben normalizálódik a dolog ott már 80fps+) itt a játékélmény a fontos, még 1 ilyen részletes játék nincs a piacon, ez a kidolgozottság a játék veszte…persze folyamatosan fejlesztgetik de aki már benne van egy idej (énis pár éve követem már) az tudhatja hogy ebből ha lesz is egyszer játék addigra már késő lesz mert lesz jobb… :D mostani állapotában ez sokszor csak idegeskedést szül, persze én a mai napig sokszor repülök pár kört mert a kidolgozottsága példaértékű! De sajnos sok minden hiányzik még belőle, de évről évre picit jobb… érdemes időnként visszanézni rá.

Bár énis csak kb 1 éve hogy játszom is, nem csak követem, de ez idő alatt nem sok minden változott a játékban... mármint ami említésre méltó is lenne :D De ezt leszámítva egy remek szimulátor, és ha épp kifog az ember egy bugmentes napot akkor egész jól el lehet vele lenni!
0
0
0
0
no avatar
Gépigényébe annyit változtattak, hogy kivonták belőle a gtx 600-700 as szériát. Ez kicsit röhelyes korlátozás, mert ezek kb a 0 fps hez volt közelebb mint a játszhatóhoz. Meg mostantól csak a windows 10 és 11 en fut.
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Volt egy időszak (patch) amikor kiválóan futott a játék! Nálam is 60-80 FPS megvolt kint az űrben meg pár bolygón meg még 90-100 is megvolt, igazából jelenleg sem rossz a helyzet, de volt már stabilabb is a játék.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: 6800-al még szép hogy jól fut.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Hát , ha hiszed ha nem, nem olyan természetes dolog ez :D van a magyar közösségbe többeknek 3080, 3090 és csak 5-10 fps el megy jobban nekik is, bár ez kb minden patch nél változik... ez a játék ilyen :D régóta regélik a készítők hogy rendert akarnak váltani, hogy a távoli objektumokat ne renderelje ki már a gép... de még nem jutottunk el addig pedig már vagy 2 éve mondogatják..
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Direct x 12 re is fognak átállni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Tényleg, és ezt tényleg komolyan mondom: ez egy brutálisan jó játék is lehetne, csak túl sokat akarnak a fejlesztők... nemrégiben (kb 1 hete) napvilágot látott egy fejlesztői jelentés miszerint az ágyakon lévő lepedőt úgy akarják leszimulálni hogy az full életszerűen gyűrődjön...
Na persze ki is csapta a biztosítékot a játékosoknál hogy tényleg ilyen fejlesztésekre *** el a sok pénzt és időt?... vicc az egész...1 baj van ezzel a játékkal: hogy soha nem lesz kész. Vagyis ha már látni fogják hogy az a kevés ember aki eddig pénzelte őket azok is elmennek másik játékba akkor majd lehet ráfekszenek a kiadásra... de a múltban a jelenben és a közeljövőben is fullba nyomják a kretént. :/
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Sajnos ez ellen nem lehet mit csinálni.
0
0
0
0
no avatar
Holnaptól próbanapok a hétfőig lehet tesztelni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
kis zenés videó, microtech éjszaka.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Egy Delivery küldetés az Avanger Titanommal ;)

0
0
0
0
Liptik avatar
Ez vagy lesz 100 év, mire kiadják normálisan.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: 2023-ban jön a squadron 42 része. Utána felpöröghet a cucc.
0
0
0
0
no avatar
60+ fps-t ír alig van mega 20 -_-
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@AndrasX: Sajnos egy RTX 3090-en is elvérzik a játék, ez egy Alpha játék, így sajnos az optimalizálása is a béka segge alatt van, de a játékélményre ez nincs kihatással, ez nem az a játék ahol 250FPS kell. ;) nagyobb gond inkább a szerver meshing...
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kis bolygó/űrállomás látogatás egy Avenger Titan-al. 1 hét és CitizenCon! Várós!

0
0
0
0
bukta2 avatar
Mától azaz 20.-tól 27.-ig ingyen kipróbálható! Ha esetleg valaki szeretné.
1
0
0
0
💬 1
WeKing avatar
@bukta2: Köszi az infót 😘
0
0
0
0
bukta2 avatar
Napokban felkeltette az érdeklődésem a játék viszont hiába csak 45€ viszont valami 350 millió dollárt bele öltek már és még mindig csak early access így elgondolkodtató hogy megvegye e az ember vagy sem... :/ ha ennyiből nem tudták kiadni az már régen rossz...
0
0
0
0
no avatar
MINIMUM REQUIREMENTS
Star Citizen requires a 64-bit processor and operating system.

OS Windows 8.1 / Windows 10 (Latest Service Pack)
CPU Quad Core CPU - Intel: Sandy Bridge or later, AMD: Bulldozer or later
GPU DirectX 11 Graphics Card with 3 GB Ram
Memory 16 GB
Storage 65 GB
Star Citizen is not available for macOS or Linux.

As of patch 3.11, Star Citizen requires a computer with the ability to run AVX instructions, which is noted above under the CPU requirements.

RECOMMENDED
For the best gaming experience when exploring the 'verse, we advise players have systems that meet or exceed the below specifications:

OS Windows 10 (Latest Service Pack)
CPU Quad Core CPU - Intel: Sandy Bridge or later, AMD: Bulldozer or later
GPU DirectX 11 Graphics Card with 4+ GB Ram
Memory 16+ GB DDR4
Storage 65 GB SSD
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Elintéztük az Idrist is.Majdnem egy óra hossza volt leszedni.
0
0
0
0
no avatar
Na a mai hír elég lesújtó, ez gyakorlatilag 2024-ben fog megjelenni csak leghamarabb, ami kész röhej.
0
0
0
0
💬 12
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Most Early Access ben játszható már ugye, én 3 napja nyúzom és alig bírom letenni! Eszméletlen milyen részletes játék, ezt lehet csak igazán szimulátornak nevezni! Az a részletesség amit ez a játék már most nyújt/ illetve fog nyújtani...hát ha nem látnám a saját szememmel el sem hinném... nem is csodálom hogy eddig készítik... ez ha egyszer kész állapotba lesz... elképzelhetetlen milyen játék lesz ez... már most le esik tőle az ember álla...mind grafika mind játék menet szempontjából! Ilyen grafikát sem láttam még egy játékba sem mint amit ez tud, bár az optimalizációja és a szerverek még a béka segge alatt vannak de ez idővel csak javulni fog, de azt is megkell jegyezni hogy ha valami akkor ez pont nem az a játék ahol az ember az FPS-t nézi
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Hát nem tudom mi lesz ebből az a 2011 nem most volt, és ez a squadron 42 része még sehol a kanyarba sem. Ebben most mit lehet belőle kipróbálni?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Hát most ugye ingyenes hét van, bár én meg is vettem egy induló csomagot. Sztem az ingyenessel is hozzá fér az ember mindenhez,tehát a teljes alpha verzióhoz,de ennek nem olvastam utána mivel inkább megvettem.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Ja értem, amikor én próbáltam akkor csak mászkálni lehetett az egyik hajón emberekkel a fedélzetén. Meg lövöldözni az aszteroidák között azt kifújt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan:


Csak elrepültem egy másik bolygóra így kezdésnek, ez volt az első utazásom egy bolygóra egyedül! :D
Elég összetartó magyar comunity-je van a Star Citizen-nek és segítőkészek még egy olyan balfékkel is mint én! Aki a 0-áról indult! Van ugye az oldaluk a starcitizen.hu ami nagyon jól megvan csinálva! Discordon bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Viszont sokat számít az élményben hogy milyen hajója van az embernek, ugye már most több mint 100 hajó van a játékban (az olvasottak szerint) és folyamatosan bővül ez a szám, de ugye az alap csomagok amit tartalmaznak azok elég : úgymond ,,buta" hajók, amik nem sok mindenre jók viszont ha az ember rászán egy kicsivel több pénzt és vesz egy pár fokkal combosabbat (ahogy én is tettem) ott már kibővülnek a lehetőségek, mind pvp tekintetében mind küldetések szempontjából, csomagszállítás,Bányászat stb... tehát érdemes kicsit többet invesztálni elsőre a játékba és megtérül a játékélménybe, persze ezt lehet kapzsiságnak is nevezni a fejlesztők részéről hogy milért pay to win a játék (mert jelenleg az alpha-ba valjuk be hogy picit az) persze ki lehet ezeket farmolni játékbeli pénzért is, de több idő, és tudni is kell mit lehet az alap hajókkal csinálni, és arról sem szabad megfeledkezni hogy ha játékbeli pénzért veszünk valamit, akkor az az úgynevezett ,,Wipe"-nál törlődik! tehát amikor jön ez a Wipe (ezt úgy kell elképzelni mint pl egy FPS játékban az új Season-t, hogy nullázódnak a stattok, csak itt amit a játékban kifarmoltál, itt azok tűnnek el)Spoiler!
aki jobban tudja ezt mint én az kérem javítson ki,én így tudom,de akit komolyabban érdekel a játék az úgyis utána néz a dolgoknak
Így hogy vettem egy nagyobb,több hellyel rendelkező hajót, nagyot tágultak a lehetőségeim! de ilyen úgynevezett Wipe-ok nincsenek ám sűrűn, a legutóbbi a magyar comunity szerint majd 2 éve volt, de ezek várhatóak a játék megjelenéséig akármikor. Persze amint megjelenik (reméljük egyszer így lesz) akkor gondolom ilyen már nem lesz, elvégre ezért játszik az ember hogy több cucca legyen, és menőbb hajója,flottája :D De most amíg még fejlesztés alatt áll a játék így várhatóak sajnos ezek még. A most Októben 9.-én megrendezésre kerülő CitizenCon - on lesz egy csomó bejelentés,frissítés,újjítás Nos! várjuk szeretettel! :D
Ez nem az a fajta játék ami sok embernek tetszik mert rohadtul nem egy könnyű játék, de ha ráérez az ember akkor eszméletlen élményt nyújt! pedig én nem vagyok az a világűrös emberke de ez a játék valami eszméletlenül kidolgozott! és még csak Alpha...rengeteg oktató videó van mind magyarul, mind angolul a játékról, én már szét néztem őket, és mindenki így fog tenni aki bele akar vágni mert ez nem teljesen olyan dolog (hogy majd magamtól rájövök... vagy kitapasztalom) ki lehet, nem mondom hogy nem! de előbb unja meg az ember a játékot úgy mint hogy igazából elkezdődne, egyszer nálam is volt egy pont ahol majdnem feladtam hogy,, huh ez nem nekem való, meg bugos (mert még eléggé az) de aztán ahogy az ember egyrejobban átlátja a játékot úgy jön meg egyre jobban hozzá a kedve! rengeteget lehetne mesélni a játékélményről de már így is egy kissebb regényt írtam... elnézést! :D
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: És ezen a rendezvényen squadron 42-ről is mondani fognak valamit?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Foggalmam sincs, de mivel elég nagy patch érkezik ezért könnyen meglehet.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Kíváncsian figyelem akkor.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Itt van egy kis fegyver teszt meg kis repülés ha érdekel :D

0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Én 4k-ba játszom.
Free Fly lesz 20.-ától mindenki kipróbálhatja teljesen ingyen a játékot.Nagyon köszönöm szépen aki az én Referral Code : STAR-TWL4-ZZMX -omat használja a regisztráláshoz.
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/17856-IAE-2950-Schedule
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Brutális a RAM igénye. 32 GB RAM-ból megeszik 18-t, mindezt úgy, hogy az FPS horror alacsony hiszen a videókártya 30-60% kihasználtság között ugrál max grafon 1440p-ben. Optimalizáció azért eléggé szegényes 😕
1
0
0
0
💬 4
no avatar
@V1VOnX: És ha leveszed full hd-ra akkoris?
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@Kings Bounty fan: Azt még nem próbáltam, de letesztelem ma és írok. Nem reménykedem változásban.
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Nálam is megeszi a 16 giga ramot egytől egyig, mikor utoljára néztem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@V1VOnX: Ez jelenleg is itt tart, de ettől függetlenül nem is érdekel az fps ebben a játékban... mert amit a gameplay meg a látványvilág nyújt az hihetetlen! Egy játékhoz sem hasonlítható! És rengeteg content jön még bele... pedig már most sem kutyafüle
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ezt egyszer majd megveszem, ha lesz új gépem amin megy is rendesen 😃 12-16 magos proci, 32GB-64GB ram meg valami jövőbeli nvidia kari csak elég lesz neki 😆
0
0
0
0
no avatar
Akit esetleg érdekel a játék, de még nem regisztrált, akkor annak itt van egy jó alkalom! 😉

Ha most regisztrálsz a referral kódom megadásával (STAR-BYYQ-GQLD), egyrészt kapsz 5000UEC (játékbeli pénz, amit egyébként mindig megkapnál a kóddal), illetve egy kis járművet: Graycat PTV Buggyt. Ez a promó csak május 11-ig tart.

[LINK]

A regisztrálás természetesen ingyenes, ezzel viszont nyersz 19$-t 😜
(Bár ahhoz, hogy játszhass is, meg kell majd venned a játékot.)
0
0
0
0
pinkyke avatar
hát nekem ez a játék nem ér több mint 57 dollárt ez nagy le húzás.
0
0
0
0
pinkyke avatar
ezt a játékot csak 1x kell meg venni vagy havonta vagy 3 havonta kell érte mindig fizetni?
0
0
0
0
💬 11
no avatar
@pinkyke: Tudtommal még mindig egy hajót kell megvenned ahhoz, hogy játszhass a játékkal, az a hajó lehet a legolcsóbb vagy a legdrágább, vagy akár az összes. Ha vettél egy hajót, úgy támogattad a fejlesztőket s ha majd egyszer elkészül, akkor tulajdonosává válsz egy digitális példányának is, vagyis megkapod a játékot ,akkor már ingyen. Elméletileg akkor már a játékon belül elérhető lesz az összes hajó mindenki számára a játékon belüli fizetőeszközzel.Ha most nagyobb értékű hajót veszel, akkor szebb, nagyobb hangárt kapsz, csillagtérképet stb. , de szerintem még mindig érdemesebb a legolcsóbb hajót megvenni, ami 40$ alatt van kicsivel, így ha becsődölnek mielőtt elkészül, akkor nem buksz nagyot, de ha elkészül akkor valószínűleg attól jóval drágább lesz a játék ára. Bár én pár hónapja nem játszom a játékkal, de folyamatosan kapom az
e-mailt a fejlesztésekkel kapcsolatban.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Tunyu: nem hallottam még ilyen baromságot hogy nem a játék ért kell fizetni hanem a Hajóért a játékban.
Szóval nem is teljes játék ez még mindig alfa verziós az ilyen fél kész játékokat utálom 1 forintot nem ér 1 olyan játék se amit nem fejeznek be.
A mai napig vannak olyan játékok amiket már több éve csinálnak és még mindig nincs kész és valószínűleg sosem lesz kész.
Egyre többet találkozom olyan játékokkal amiket így jelenítenek meg tiszta szánalom az összes olyan játék készítő aki félkészen kiadja őket.
És arra sem lehet hivatkozni hogy így olcsóbb mert rohadtul nem olcsóbb sót legtöbbször még így is teljes áron adjak ami pofátlanság.
0
0
0
0
no avatar
@pinkyke:
az ilyen fél kész játékokat utálom 1 forintot nem ér 1 olyan játék se amit nem fejeznek be


akkor az elmúlt kb 10 évben majd mindegyik játékot utálhatod, mert kb egyik sincs befejezve normálisan csak éppenhogy összetákolva és kiadva, majd menet közben patchelik az 50GB-os játékot egy 70GB-os patchel...
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Palanova: ezért se veszek olyan játékot amit nem fejeznek be.
nem jó az ha meg veszek 1 fél játékot teljes áron és még vagy 10 évet kell várnom arra hogy be fejezzék a játékot és közben meg sehova sem halad a játék se story se semmi mást nem lehet hosszú ideig tolni benne mert baromi unalmas lesz.
0
0
0
0
vyne avatar
@pinkyke: Es el lennel csodalkozva, hogy emberek erre a jatekra 10k dollarokat koltenek es meg buszken mutogatjak is facebookon. 😃
0
0
0
0
no avatar
@pinkyke: Bár erre a játékra már dollár százmilliókat költöttek és tényleg nincs kész (lehet nem is lesz) de a mentségére legyen írva hogy elég szépen néz ki, minden ki van dolgozva a legapróbb részletekig. A bolygókra le tudsz szállni és nem holmi "Loading..." után, hanem folyamatosan épül fel a táj előtted, mintha egy valós bolygóra szálnál le.Tudtommal egy egész galaxist fel akarnak így építeni, ami nem kis munka.Lehet kereskedni,bányászni, háborúzni stb. nagyon komplex játék lesz és mindez közel realisztikus környezetben
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Tunyu: ahhoz hogy folyamatosan mennyen a játék töltés nélkül ahhoz 1 olyan szerver gép is kell ami bírja azt a terhelést.
azért érdekelne hogy hol lehet meg venni?
0
0
0
0
pinkyke avatar
@vyne: már meg találtam ez a játék ott rohad meg ahol van 57 dollár és +áfát nekem nem ér ez a játék.
ki próbálni meg nem lehet hogy egyáltalán tetszene e.
hogy tudjam hogy milyen is a játék.
mások véleménye meg nem érdekel a játékról.
0
0
0
0
vyne avatar
@pinkyke: Hat ez is olyan, hogy kinek mi. Lehet masnak ez meger 3x ennyit is. Amit fentebb irtam az jol tukrozi ezt, van aki tobb 10 ezer dollart kolt ra havonta.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@pinkyke: Ki lehet próbálni ingyen is. Nem egy free hétvégét tartottak már, majd lesd a híreket és hajrá.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Megjött az első Közepes bányászhajó.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
November 24.-é-től December 5.-éig ismét indul a freefly! Ingyenes próba időszak lesz, Mindenki kipróbálhatja a játékot teljesen ingyen.Ha úgy döntesz hogy belevágsz és megveszed, nagyon köszönöm szépen ha az én Referral Code- omat használod a regisztrációnál.

0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Október 28-tól egy teljes héten át (november 3.-áig.)ingyenes próba időszak lesz, Mindenki kipróbálhatja a játékot, Nagyon köszönöm szépen ha az én Referral Code- omat használod.
Ez az én Referral kódom : STAR-TWL4-ZZMX
Amikor regisztrálsz akkor lehet megadni. Köszönöm szépen.
0
0
0
0
💬 5
Apor avatar
@Maxidrake: Eddigi tapasztalatok alapján mennyire van egyben a játék? Érdemes hozzá hajó-pakkot venni? Vannak onlány játékosok érdemi létszámban? Engem vonz ez a játék, de valahogy még nem vitt rá a lélek, hogy jobban belekezdjek. Tényleg nagyon ajánlott az ssd hozzá? Nagyon hízik a játék helyigénye peccsek után?
Bocsánat, hogy hirtelen neked szegeztem ezt a sok kérdést... 😀
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@Apor: Hali! Ssd mindenképpen kell hozzá, van még sok bug is persze, de stabil. Érdemes lehet most behúzni akit érdekel mert 51 usd nem egy ökör ára, most akciós is. Én 2018 április óta nyomatom, van egy csapatunk, mi napi szinten játszunk vele. KB 55 giga hely kell neki, minden új játékost szívesen várunk az Orgunkba, REES Angels-be. YouTube - ra raktam fel kB 900 videót már róla jelenleg a 3.7.1 verziónál járunk. Engem teljesen rabul ejtett az Sc. Ja és aki megveszi mindenképpen mustangot vegyen a csomaggal mert a hajó értéke 30 usd, az aurora csak 25. Ez akkor jöhet jól ha valaki upgradel tovább.
Próbáltam csinálni egy kis segítséget is azoknak akik még nem játszottak a játékkal :
https://www.youtube.com/watch?v=XMMd😆5gX5w
közel sem teljes de arra elég hogy el tudjon kezdeni vele játszani.
0
0
0
0
Apor avatar
@Maxidrake: Köszönöm szépen a széleskörű tájékoztatást ! December-Január magasságában megveszem.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@Apor: 😀 szupi , ha megveszed és nem túl nagy kérés örülnék ha az én referral kódomat használnád, köszönöm szépen, Szép napot.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Reklámnak nem rossz gépigény. 😂
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Május 8.-áig ki lehet még próbálni ingyen. Akit érdekel most nézze meg. Nekem 2k-ba megy maxon 30-90 fps között. Átlag 53 fps. Ha úgy gondolod belevágsz megköszönném ha az én Referral kódomat használnád a regisztrációhoz. Szívesen várunk új játékosokat az Orgunkba. REES Angels-be.
A referral kódom : STAR-TWL4-ZZMX
Előre is köszönöm szépen.
Barátom i5 6600, 16gb ram, és gtx 1050 Ti(4gb)tolja. Ami nagyon lényeges SSD - re kell rakni.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Péntekig ingyen ki lehet még próbálni. Akit érdekel most tegye.
Ez az én Referral kódom a regisztrációhoz. Köszönöm szépen aki használja. Referral Code : STAR-TWL4-ZZMX
0
0
0
0
no avatar
Heló szerintetek birná a gépem Amd Fx 8300 8 mag 8 szál Nivida Geforce 1050TI 4gb 8GB Memória

Átlag fps (~): 720p
(HD) 900p
(HD+) 1080p
(FHD) 1440p
(QHD) 2160p
(4K/UHD)
Nagyon alacsony 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60+ fps
Alacsony 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60 fps
Közepes 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60+ fps 55 fps
Magas 60+ fps 60+ fps 60+ fps 60 fps 50 fps
Nagyon magas 60+ fps 60+ fps 60 fps 50 fps 45 fps
0
0
0
0
💬 2
DDarkness avatar
@feccy: Hasonlítsd össze a gépünket. Nekem volt 10-20fps, abban az esetben, amikor nem omlott össze a rendszerem ramhiány közepette 😃 Talán 30fps-el menne neked lowon, ha szereznél még 12GB ramot legalább, azaz ha lenne összesen 20GB ramod 😀
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@feccy: Megy 8 giga rammal is. Régen nem volt már ilyen hogy elfogy a ram. Ma jött Live - ra a 3.3.0. Max mikro laggosabb kicsit. Bár most kB 3x annyi az fps most jött az Object container streaming. Nagyon sokat optimalizáltak rajta.
Ez itt a referral kódom ha esetleg valaki bele vágna :
STAR-TWL4-ZZMX
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Csak annyit tennék hozzá hogy a gépigényben benne van az Ssd, anélkül borzasztóan hosszan tölt és jobban is akad. Van ismerősöm aki ssd nélkül tolja, nekem kB 1, 5 perc a betöltés idő, neki 5 perc. Na meg nem mindegy milyen szervert fogsz ki. Volt hogy 60+fps el ment. Most jön majd a 3.3 abba lesz optimizálva sok szerver gond.
Meg arra döntöttem hogy decemberben veszek egy Rx Vega 64 - et. Ha nem lehet beszerezni akkor várok még 2 hónapot és 1080 ti lesz mellé.
Én 3.1.2 óta játszom vele napi szinten, majdnem 5 hónap, nagyon sokat fejlődött ennyi idő alatt is a játék. Egy pár óra alatt ne hozz ítéletet.
Windows 7 (64bit) with Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 - Anniversary Update (64bit) DirectX 11 Graphics Card with 2GB RAM (4GB strongly recommended) Quad Core CPU 16GB+ RAM SSD strongly recommended
0
0
0
0
wolf0914 avatar
hihetetlen mennyire optimalizálatlan, i7-7700K és GTX 1080TI-al 32GB RAM-al 35 FPS-el droppol ,szaggat, arról nem is beszélve hogy annyi minden szart akar betölteni a HDD-ről hogy inkább SSD kéne hozzá , csak azt nem értem miért nem oldják meg úgy hogy még több mindent tárolnak local-ba ez által nagyobb lenne a játék mérete, mint a AAA -s címek esetében ....

ja és néha szól a zene néha meg nem...
0
0
0
0
💬 4
DDarkness avatar
@wolf0914: Szóval neked úgy megy mint nekem, holott 8GB ramom és egy csóró 1050 ti-m van 😆 Ez a játék nem veszi figyelembe azt, hogy mid van a gépben. De többen azt írták, hogy sok magos proci (pl egy Ryzen 7 2700X) lenne jó hozzá. Mivel a procink között sok különbség nincs, ez magyarázza a hasonló eredményt, de mint pl @Maxidrake , akinek Ryzen 7-ese van, neki megy Fullon GTX 1060 al átlag 30FPS, szóval valóban a procin lehet a hangsúly.
0
0
0
0
WeKing avatar
@DDarkness: Nekem is elég érdekesen futott de letöröltem szóval nincs gond 😆
A hang akadozása, az fps droppok stb nem igazán zavart, réges régen sok játékkal így játszottam szóval van tapasztalatom 😎 Nekem szimplán csak nem tetszett a game.. szép meg minden deeee nekem nem való ez az űrszimulátorosdi..
0
0
0
0
no avatar
@wolf0914: nekem egy Fx-8320, 1050TI és 16GB DDR3 1333mhz rammal, megy ilyen 30-50fpsel ( ha jobb szervert kapok, ha nem gyengébb a szeró akkor ilyen 15-25)

Esetleg az USER.cfg-t próbáld meg ha esetleg még nem próbáltad az sokat segithet 😉
0
0
0
0
Vigilante avatar
@wolf0914: A 6mag/12 szálat nálam spec nagyon szereti enni az i7-ből az 1080 Ti mellett. 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
Az elején hogy kell kijutni a szobából? Nem nyílik az ajtó. Mielőtt még valaki ezt írná: Fel kell venni a ruhát: Ok, de hogyan? 😃
0
0
0
0
💬 1
Maxidrake avatar
@DDarkness: A poén tegnap felmentem játszani, épp ezt kérdezte egy magyar srác ingame chaten. Ott elmondtam neki, F nyomva tartva és ball klikk az egérrel a kapcsolóra. Ha meg nem megy, ki kell lépni és újra be a szerveren.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali ! Nem dehogy is , nem kell venni újat , Van a hajón úgynevezett biztosítás,(Insurnace) (Az Alap csomagon 3 hónap van ),de ez majd csak akkor lesz aktív ha, megjelent a játék. Meg úgy tudom amit most vettünk pénzért azt nem tudjuk elbukni. Ha belekezdesz , most Mindenképp Mustang Alpha Starter csomaggal vedd meg .Egyrész az a Hajó 30 USD-t ér , Ha úgy döntesz majd, hogy Upgradeled jobban jársz mert ólcsóbb lesz a következő.Ha bele vágsz szívesen segítünk majd ,hogy mit ,hogy kell.
Igen menne de, erősen ajánlott a 16 Gb Ram. A 1050 Ti elég hozzá, nyomatják egy páran azzal is ismerőseim közül.
Ez a Referral code : STAR-TWL4-ZZMX
Ha kérhetlek használd majd az én referral kódomat mikor regisztrálsz, már ha bele csapsz. Engem nagyon beszippantott 4 hónapja tolom már.
Egy kis videó amit én rögzítettem ha érdekel , tettem már fel jó sokat 😀
https://www.youtube.com/watch?v=wZDL685MPME
0
0
0
0
💬 6
DDarkness avatar
@Maxidrake: Rendben, egyébként te milyen grafikán játszod 1060-al? Mert ha legalább mediumon akkor lehet, hogy a GTX 11-es szériából egy 1060 erősségűt fogok venni.
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@DDarkness: Very High- on tolom . Minden max . Átlag megy 30 fps. Jaja az nem rossz ötlet olyat venni majd . Én mondjuk Rx Vega-t fogok majd venni jövőre vagy valamilyen Radeon kártyát , az AMD procim miatt.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Maxidrake: A Vega nem rossz kártya, csak kár, hogy valami eszméletlenül drága. Ugyebár a Vega 64 az kb GTX 1070 szinten van, a 1070 olyan 170 ezer körül van, a vega meg 300 körül. Azért ez nem semmi 😃 Pedig én is azt akartam venni, de az árát látva hamarabb vennék egy 1080 ti-t 😃
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@DDarkness: Majd kiderül még , ha nagyon jók leszenk az új Gtx 11xx -ek lehet az lesz majd jövőre kiderül 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
@DDarkness: A Vega 64 jópár esetben a GTX1080 felett van. És kapni 210ezer forintért Asus Stixx verziót!
0
0
0
0
Maxidrake avatar
@DDarkness: Asus Rog Strix Rx Vega 64 - et vettem. Nagyon durva előre lépés volt. Nem bántam meg. Nagyon erős.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Nekem menne a gépemen? Tervezem megvenni. Lényegében 45 dolcsit kiadok, kapok hajót, hangárt. Ok. De mi van ha pl a hajóm megsemmisül? 😃 Vehetek másikat 20 dolcsiért pl? 😆
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Nekem az Elit kimaradt. Sajna nincs viszonyítási alapom. Most jött ki a 3.2.0, verzió. Nekem nagyon bejött.Már a 3.2.1b verziót teszteljük. 3 havonta jön most már ki a Mayor patch.
Referral code : STAR-TWL4-ZZMX
0
0
0
0
xXMrSanXx avatar
Elit-hez képest milyen?
0
0
0
0
Maxidrake avatar
STAR-TWL4-ZZMX

Hali ! Ha elkezdené valaki ez az én REFERRAL kódom, kapsz érte 5000 EUC - ot (Ez a játékbeli fizető eszköz) az 1000 EUC helyett. Nekem nagyon bejött a játék Vettem egy Aurora mr starter packot.
0
0
0
0
no avatar
idén nem jön nincs benne a gamestar listában.
0
0
0
0
no avatar
Nekem a 2.6.3-al semmi gondom nem volt,pedig nincs egy nagyon erős gépem, de ez a 3.0, ez egyszerűen játszhatatlan 8GB RAM-al.Úgy sikerült nagy nehezen elindítanom, hogy a lapozófájl méretét 8-ról 16GB-ra emeltem.Ha így folytatódik tovább,akkor mire elkészül ez a játék, kell neki vagy 24GB RAM.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Vass Gabor: Viszont ne számíts többre 30 FPS-nél Full HD (1090x1080p) felbontás + közepes grafika mellett, itt még nem optimalizálnak szinte semmit ilyen korai verzióban. Egyébként már közepes grafikán is szép.
Én maxon futtatom, de meg is szenved mellette még a GTX 1060 6GB-os karim is olykor.. De valószínű a lag fő oka h online játék és még a hálózata sem tökéletes sajnos egyenlőre, mikor nagyobb a terhelés, több játékos zúzza egyszerre... Jó lenne látni a pingem olykor, még nem jöttem rá h hogy lehet megnézni ebben a korai verziós SC-ben, márha egyáltalán már van rá lehetőség
0
0
0
0
no avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nekem az is jó ha nem fog szaggatni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A jelenlegi gépigény (3.0-ás korai hozzáférésű/alfa/korai-verziónak, elérhető a támogatóik részére)
"Windows 7 (64bit) with Service Pack 1, Windows 8 (64bit), Windows 10 – Anniversary Update (64bit)
DirectX 11 Graphics Card with 2GB RAM (4GB strongly recommended)
Quad Core CPU
16GB+ RAM
SSD strongly recommended"
Igen, ehhez az online mókához 16RAM a minimum, meg egy jobbféle DX11 VGA legalább (4GB videómemóriával ajánlott, nekem 1ébként a 6GB-os videókarimat is bezabálja max. grafikán, Full HD-ben.), 1 jobb proci sem árt, ami a VGA-t kihajtja szépen, szóval 4 magos proci, kb. 3.0 Ghz-en minimum, aztán HDD helyett SSD-re érdemes telepíteni. Így is tettem, szépen is fut, ahhoz képest h még 1 korai verzió.
Ez az oldal, ahonnan a játékot letöltheted, ha regisztráltál az oldalukon és legalább a játék árával támogattad a készítőket, azaz elővételben már megvetted a játékot tőlük:
[LINK]

U.i.: tegnap kezdtem hozzá ehhez a verzióhoz, nagyon király amit eddig láttam belőle! 😆 😀
0
0
0
0
no avatar
minium 16 giga ram van írva.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb