header
Sid Meier's Civilization VI
Sid Meier's Civilization VI cover
Megjelenés: 2016. October 21.
Műfaj: Stratégia, 4X, Körökre osztott stratégia
Fejlesztő: Firaxis Games
Kiadó: 2K Games

Sid Meier's Civilization VI gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
RAM:
4 GB RAM
GPU:
1 GB DirectX 11 Video Card (AMD 5570 or Nvidia 450)
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64bit / 8.1 64bit / 10 64bit
STO:
12 GB available space
Hang:
DirectX Compatible Sound Device

Ajánlott gépigény:

CPU:
Fourth generation Intel Core i5 2.5 Ghz or AMD FX8350 4.0 Ghz or greater
RAM:
8 GB RAM
GPU:
2 GB DirectX 11 Video Card (AMD 7970 or Nvidia 770 or greater)
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 64bit / 8.1 64bit / 10 64bit
STO:
12 GB available space
Hang:
DirectX Compatible Sound Device
NOTE: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, Microsoft Visual C++ 2012 and 2015 Runtime Libraries, and Microsoft DirectX.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Endless SpaceOriental EmpiresAge of Wonders IIIPax NovaAge of Wonders: PlanetfallSid Meier's Civilization: Beyond Earth
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
FrostnovaZ avatar
@osigabi: Részlet a szabályzatból:
Tilos a warez tartalom megosztása és kérése! Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
0
0
0
0
no avatar
Steamen most 18€.
[LINK]

Bejelentették a második kiegészítőt, Gathering Storm címmel mely február 14-én jelenik meg és jelenleg 40€ az ára.

[LINK]
A Civilization VI második kiegészítőjében, a Gathering Storm játékban a világ még élőbb, mint korábban.

Törj utat népednek a győzelembe új, fejlett technológiák és mérnöki projektek kifejlesztésével, valamint a világkongresszusban zajló globális tárgyalások során.

A játékbeli döntéseid befolyásolják a világ ökoszisztémáját, és az egész bolygó jövőjére is hatással lehetnek. Természeti katasztrófák, például áradások, viharok és vulkánok dúlhatják fel a városaidat, pusztíthatják el fejlesztéseidet és körzeteidet, de előfordulhat, hogy a nyomukban új lehetőségek támadnak.

Az új rendszerek mellett a Civilization VI: Gathering Storm nyolc új civilizációt és kilenc új vezetőt mutat be. Hét új világcsoda építhető, valamint számos új egység, körzet, épület és fejlesztés érhető el.
0
0
0
0
no avatar
Hali! 32-bit win 7-en fut? Magyarítás van hozzá?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Chrish28: A 32 bites szerintem nagyon kérdéses, ugyanis a megjelölt minimum gépigény is 4 GB RAM-ot ír elő.

Magyar nyelvből én egy kb. 95%-osan kész (de letölthetőről) tudok, amit itt találsz: [LINK]
0
0
0
0
torres_szilard avatar
nekem kb hogy menne mert meg akarom venni es ha nem megy legalabb medium beallitasokon akkor nem adok erte penzt .. elore is koszi a valaszokat 😀
0
0
0
0
no avatar
Mennyire menne a gépemen?
CPU: intel core 6700 3,4 Ghz VGA: nVidia gtx 750ti 4 GB RAM: 16 GB OS: Win10 64 bit
0
0
0
0
no avatar
Bár még nem sok időt tudtam a játékkal tölteni, de... nos hol is kezdjem... elég furcs az egész. A graifka roppant "érdekes", olyan mesefigura szerű, de mégsem. Csúnya. Szerintem borzsasztó csúnya, főleg, hogy az egész ilyen túl színes kavalkád, egy nagy hektikus massza a térkép. Igazából így első pár óra játék után nincs szinte semmi előrelépés az 5-höz képest. Annyi, hogy bonyultabb lett és nehezebben átlátható. Az előző rész hibáját a pocsék diplomáciát szintén nem sikerült orvosolni. A többi civilizáció egyszerűen segghülye, totál béna és teljesen kiszámíthatatlan. Mondjuk ezt nem értem miért van, mivel a 4. rész diplomáciája szerintem kiváló volt. Szépen az idő előrahaladtával kialakultak a baráti/ ellenséges országok csoportjai, valamint a különböző érdekszférák, amikhez szépen lehetett igazodni: tehát ha mondjuk a játék elejétől fogva szépen kialakult, hogy melyi kországokkal vagyunk jóban és melyikkel nem, és ez nagyon nem is változott. Na mind1. Azért egy próbát megér a játék.
0
0
0
0
susguy avatar
Az eredeti játékban is bőven találni bugot és egyéb hibákat. Az AI szinte mindenre, már a kezdettől háborúval, de a legjobb esetben is minimum egy denounce-szal reagál. Háborúban életképtelenek, még akkor is ha látszólag csak katonai egységeket gyártanak. Az egységeket nevetségesen sok goldért lehet eladni, és értelmetlen az elosztás. Stb.
0
0
0
0
no avatar
Arnybiro: egyelőre virágbolti verzió, de nem hiszem hogy az anyahajós érdekesség annak az oka lenne. Ez nem egy Settlers 3 amikor a vasból a kovács disznót készített fegyver helyett a tört verzióban 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
A háború nem biztos hogy csak azért volt. Angoloknál az egyik Agenda az hogy nem szeretik azt a népet akinek nincs városa a saját kontinensükön. Amerikai Agendára nem emlékszem most. Én most amit játszok az oroszokkal vagyok egy kontinensen, és nekik az Agenda az hogy minél nagyobb birodalmat akarnak, és nem szeretik a kis birodalmakat. Egyszer fordult elő hogy nagyobb lett az ő területe mint az enyém, és 1 körrel a friendship lejárta után már háborút indított ellenem. Lecsaptam 2 katonáját és egyből jött békét kötni, azóta meg szövetségesek vagyunk. Úgyhogy talán annyi az össz hibájuk hogy túl szigorúan veszik az agendát. A stratégiai nyersanyagok meg hát területfüggő. Én mondjuk dúskálok bennük, mármint amiket eddig felfedeztem, azokból legalább 1-1 egységnyi van. Meg azt azért ne felejtsük el, hogy ez már komolyabb mint Civ V volt, már közelebb áll egy 4X-hez mint egy sima TBS-hez.
Az anyahajós bugról meg nem hallottam még, meg igazából egyetlen buggal sem találkoztam. Bár én eredetivel tolom, úgyhogy lehet hogy tört játék hibája, ha esetleg azzal játszol.
0
0
0
0
no avatar
Arnybiro: Azért az AI helyenként érdekesen viselkedik, bár bele lehet magyarázni, hogy ilyen a természete és hogy ennyire emberire sikerült a programozása 😃 (kért az angol csaj luxuscikket, nem kapott, háborút indított ellenem, kért Teddy szenet, nem kapott, háborút indított ellenem úgy hogy egy körrel ezelőtt találkoztunk először (olajnál még megértettem volna))

Azért a Civ5 -höz képest helyenként vannak gondok:
- gyakran nem fejlődik az AI, és nem nyersanyag vagy területhiány miatt
- stratégiai nyersanyagok olyan ritkák, hogy volt olyan meccs amikor vas az egész kontinensen nem volt (ez persze előadható feature-ként is, de nálam nem az)

Tény, hogy ingame bug csak egybe futottam bele ami inkább csak zavaró:
Anyahajóra ha telepítek repülőket és a hajót mozgatom, a gépek felszállnak, átmennek arra a hexre ahová a hajó menne, leszállnak a vízre, az anyahajó meg besiklik alájuk.
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
semmi különöset nem tapasztaltam. csak most ismerkedem a játékkal az eddigi részekkel nem játszottam egyáltalán. eddig tetszik csak azt sem tudom mit hogy kell de majd rájövök.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Steam szerint eddig 5 órám van benne, de eddig egyetlen buggal nem találkoztam.
0
0
0
0
Carpenter01 avatar


Van még pár bug, de megéri a vételt!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Ma letöltöttem a virágbolti verziót. Kb 2 órát játszottam vele, és úgy döntöttem, hogy ez kell nekem, úgyhogy instant buy, és már ott csücsül a Steam könyvtáramban, szépen csordogálva le a gépemre. Nagyon ott van a szeren a játék. Hozzá kell szokni, bele kell tanulni az új mechanizmusokba de nekem baromira bejön.
0
0
0
0
no avatar
Áh, búcsút inthetek újabb pár ezer órámnak 😀
0
0
0
0
Wheatley200 avatar
Remélem segít majd kiheverni a Beyond Earth-öt...
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Várom már. Az egyik kedvenc stratégiai játékom 😀 És tetszenek az újdonságok benne 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Aww yiss 😂 Bár kicsit furcsán hat ez a "rajzfilmesített" grafika...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció