header
RAGE 2
RAGE 2 cover
Megjelenés: 2019. May 13.
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Avalanche Studios, id Software
Kiadó: Bethesda Softworks

RAGE 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-3570 or AMD Ryzen 3 1300X
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 780 3GB or AMD R9 280 3GB
OS:
Windows 7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
STO:
50 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-4770 or AMD Ryzen 5 1600X
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 1070 8GB or AMD Vega 56 8GB
OS:
Windows 7, 8.1, or 10 (64-Bit versions)
STO:
50 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Call of Duty: United OffensiveProspektBlackShot: Mercenary Warfare FPSDOOM 64Project Warlock IIQuake II
Hozzászólások: 400
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
carl18x avatar
Üdv!
Na én is leteszteltem, felraktam és csodálkoztam ha V-Sync játék alatt be volt kapcsolva hatalmas Frame dropokat tapasztaltam. Szóval akinek teljesítmény problémája van kezdje azzal kikapcsolja.
Nekem RX 570 mellet AMD Driverből szabályoztam Fix 60 fps-re, Radeon Anti-lag és bővített szinkronizálás bekapcsolása után beton stabil 60 fps. Lagg és framedropok megszűntek, a V-sync alatt lement néha 32 fps-re és ha járkáltam akkor is folyton dropolt.

Szóval ég és föld a különbség, úgy látszik a játékban használt megoldás nem a legjobb kivitelezés.
0
0
1
0
cey85 avatar
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Másnak is csinálja a játék, hogy amikor el foglalok egy post-ot akkor a datapad-okat be gyűjtésnél néha nem érzékeli? Pl: datapad 1/2, és hiába vettem fel a másikat is ez marad a számlálón. A konténerekkel nincs baj. Harmadszor játszom végig de eddig mindig bele futottam ebbe a bug-ba. A játék eredeti xbox-os. Mit lehe ezzel csinálni? Köszi a válaszokat
0
0
0
0
💬 7
gyuri191 avatar
@cey85: Nekem érzékeli ha felveszem. persze nekem pc-s
próbáltad betölteni egy korábi mentést és úgy megnézni?
0
0
0
0
cey85 avatar
@gyuri191: Persze, de hiába. Nincs ott a pipa és nem szürke az elfoglalt post 1 datapad miatt. Meg figyeltem, hogy mindig ugyazoknál a postoknál csinálja, nem pedig random. Tuti valami bug.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@cey85: hát akkor pasz nekem nincs ilyen bug de nekem PC-s verzió van legrfisseb patchel
0
0
0
0
cey85 avatar
@gyuri191: Honnan tudom, hogy nekem a leg frissebb patch van fent? Azt írja, hogy nincs hozzá frissítés és a verzió száma pedig az 1.0.0.13 . Meg vettem hozzá a 2 DLC-t még március környékén. Azzal jött hibajavítás is? Nem tudom, hogy az xbox-os verzióba mi a leg frissebb, mert nincs ismerősöm akinek lenne rage 2 a boxán. Meg tudja valaki mondani akinek megvan box-on? Köszi
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@cey85: Hát remélem megoldódik valahogy a problémád
0
0
0
0
cey85 avatar
@gyuri191: Le töltöttem gépre a játékot, persze ez is eredeti és meg néztem, hogy azoknál a postoknál csinálja e, mint az xbox-os verziónál. Ott egyből jó volt és nem jött elő a hiba. Úgy látszik, hogy csak az xbox-os verzió bugos.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@cey85: na hát akkor vidd ki pc-n
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Lehet nem a legaktuálisabb de kéne egy kis segítség. Szóval epic-en lett begyüjtve a game de nem indul el. Gondolom a 2 magos proci zavarja. Erre tudnátok valami megoldást javasolni?
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@Deck3515: Ha tényleg a 2 magos proci zavarja:
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Megnézem. Köszi!
0
0
0
0
no avatar
@Deck3515: Procicsere és jó lesz.
0
0
0
0
no avatar
Dikk másnál is bugos? Van ez a Eden space center küldetés Broken Tract legkeletibb részén. 2 adathordozót kell megtalálni egyik valami szerverteremben van, csak elfelejtettem felvenni és most a küldetés után a terem ajtaja nem hajlandó kinyílni. Néztem YT videót, neki minden gond nélkül kinyílt az ajtó. Még szerencse, hogy nem nagyon haladtam még előre, első régiót fedezgettem fel eddig.
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@Black-Goku: Hali. Ott akkor tényleg van egy bug, mert engem simán beenged a szerverig. Nekem a szerverszoba ablaka van csak lezárva piros lakattal, ahol zipline-on lehet leereszkedni. 2szer is visszamentem, mert eszembejutott, h írtad (1szer egyből a küldetés után, meg 1szer rá fél órára) és mind 2szer nyitva volt minden.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Dikk LoL 😆 Újra kezdtem és most meg kinyílik az jató, visszamentem megnézni és kinyílt 😃 :Đ Esti játék során meg úgy átgázoltak rajtam, hogy repültem, mint a héliummal töltött léggömb 😃 Sőt, még az ablak is nyitva és símán le lehet zippelni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Black-Goku: Mármint az egész végijátszást kellett újrakezdened vagy csak azt a küldit?
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Az egésszet 😃 Teljesen new game :Đ Nem volt mentésem előbbről. Azóta megtanultam és vigyázok, legyen több mentésem. Noh meg gyorsan megcsináltam azt a küldetést, hogy az alakot megkapjam és könyebb legyen a felfedezés, gyűjtögetés 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
Eddig nagyon adja a game. Mintha csak a doommal játszanék 😃 Imádom, pedig még csak 40 perccet tettem eddig bele.
Nagyon jólvan optimalizálva. Csutkán viszi simán. Egy röccenés nincs.
Tudnak ezek a fiúk valamit 😃
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@kmetovics: montam én hogy jólesz az 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Jaja. Open world doom. Legjobb. Majd szépen belemerülök, de majd csak holnap, mert ma meló van. Sajna többet aludtam a kelleténél délután és nem sok időm maradt játszani.
0
0
0
0
no avatar
Van összefüggés az első résszel? Vagy tökmindegy melyiket tolod előbb? 😀
0
0
0
0
💬 1
kmetovics avatar
@Black-Goku: Ha jól tudom mindegy, bár én azért az 1.résszel kezdtem.
0
0
0
0
no avatar
Jó kis játék. Hiba mentesen fut nekemis fix 60 fps el medium-high beállítással.
0
0
0
0
💬 4
kmetovics avatar
@Scoutmap300: Már én is nyüstölném, de nagyon, csak még előtte kiviszem az 1. részét.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Ha elkezded javaslom ne csinálj sok küldetést eleinte mert belefuthatsz abba a hibába mint én hogy hamarabb végig viszed a játékot mint feltérképeznéd az egész helyet, utána meg már nem olyan izgalmas 😃 😃
1
0
0
0
kmetovics avatar
@Scoutmap300: Rendben. Köszi a tippet. Hála égnek én inkább feltérképezős vagyok és csak utána csinálok küldiket. De majd meglátom, mit hogyan akarok majd csinálni.
0
0
0
0
no avatar
@Scoutmap300: Hát azért volt egy két hiba benne 😃 De azok inkább egy kis grafikai anomáliák voltak, mosolyogtatók 😉 Végig vidve, minden helyszin bejárva. Kérdés: a 3 alaknak mennyi a max lvl és, hamár minden begyűjtve, minden bejárva, hogy tudom fejleszteni, főleg a világoskék XP-s ürgét, Dr. Kvisar vagy, hogy írják a nevét. Másik két személyt azt tudom. Egyik Konvojos, másik meg újra játszható területekből lehet.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
Egy újabb értelmes ember a láthatáron 😊
0
0
0
0
xCube avatar
Úgy sejtem túl sok a szabadidőd ha még erre is jut belőle.
0
0
0
0
African avatar
Nekem be jön a játék, problèma mentesen fut.
0
0
0
0
D4G4D3K avatar
Szóval, kipróbáltam és ha ki van kapcsolva a v-sync elég durván villog a textúra, sokan mondták hogy kapcsoljam be, viszont ha be van kapcsolva akkor játszhatatlanul rossz az fps, és azt is megfigyeltem hogy minden rohadtul pixeles (még ultrán is 1080p-ben) sehol semmi megoldás viszont erre. Valakinek van hasonló problémája? Vagy megtalálta a megoldást?
0
0
0
0
💬 2
Kayn avatar
@D4G4D3K: Nekem így oldódott meg ahogy a videó elejében mutatom (AMD RX 580)
0
0
0
0
D4G4D3K avatar
@Kayn: Sikerült, megoldotta a problémát egy kis próbálgatás után, 10-15 fpsről felment 55-60-ra, ezer köszönet!
És ha valakinek van hasonló problémája, akkor a v-sync ne soft hanem on beállításon menjen, különben ugyanúgy szaggatni fog!
0
0
0
0
mamahotel36 avatar
A Doom Eternal hamarabb beteszi a fogkefét az ember szájába, eddig a Rage2 eléggé séta a parkban kategória. Esetleg én játszottam túl sokat az Eternallal és hozzászoktam, hogy egyszerre tizen rontanak rám. Nem rossz a Rage2, kicsit könnyedebb, poénosabb.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nocsak felkúszott az első helyre? Majd ez is lecseng mint a Star Wars Battlefront II.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Elővettem újra a napokban és egyébként rengeteget javult a játék ahhoz képest amilyen állapotban megjelent, gondolok itt a teljesítményre első sorban. Sajnos a sztori még mindig iszonyat ZS kategória, pedig itt szükség lett volna azért valami vállalható körítésre. A Doomot elviszi a gameplay a hátán(bár a két részben összesen azért kapunk lore-t elég komoly mennyiségben) de itt a RAGE-nél simán az hogy "mész oszt lősz" nem érződik elégnek. Anno az első rész valahogy élőbbnek tűnt, itt minden város, outpost stb olyan statikus, semmilyen...Na de persze aki ingyen húzza be most epic-ről annak ezekre egy szava se lehet, mert egy baromi jó alapokon fekvő shootert kap, nekem aki megvettem első nap a deluxe-ot kicsit csalódás volt azért 😂 A rise of Ghosts dlc-re kíváncsi vagyok, valahogy az kimaradt, pedig állítólag sokkal jobb mint az alapjáték sztorija.
0
0
0
0
no avatar
Hali aki letoltotte, epicen annak jo jatekot kivanok..

Illetve van egy kerdesem, ha epicen le toltom akkor le kell tolteni a bethesda hulyeseget is? vagy kell regisztralni??
0
0
0
0
💬 3
KrisztianRikardo avatar
@ELERY: Nem. Csak letöltöd az Epicből a játékot és játszól.
0
0
0
0
no avatar
@KrisztianRikardo: Koszi szepen, Krisztian.
0
0
0
0
no avatar
En ezt nem ertem minek kell ennek a jateknak annyi VRAM mert a configomon(radeon rx580 4gb,8gb ram,ryzen 5 2600 3.4Ghz) eddig minden játék szépen futott legyen az R6 Ultra grafikán, GTA high grafikán és ezen a játékon valamiert laggolok low beallitasokkal. Szerintetek ez miért van?
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Laci110: A siege csak online lövölde kis pályákkal, a gta 5 pedig már régi játék. A gta-hoz képest 6 évvel később jött ki ez ez idő alatt sok minden változott.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Jó rendben igazad van köszi a válaszod, de pl sniper elite 4 max grafika 60-70FPS es azert az nem olyan regi jatek(nem kötekedni akarok)
0
0
0
0
no avatar
@Laci110: Az is beéri kisebb igénnyel mint ez, ott 480-as van megadva ajánlottba. Most nincsen helyem letesztelni a játékot mi a valós.
0
0
0
0
no avatar
@Laci110: Na csak lett helye, nálam azt jelezte hogy belefér a 4 giga vramba és a 144 fps-hez van közel maxon.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
@Laci110: Anno R9 290-nel próbáltam, ami gyengébb mint az RX 580, 1080p Ultrán simán futott 60FPS körül.
Most rápróbáltam RX 580-nal, Ultrán alig kapok kb. 40FPS-t, GPU használat sincs maxon, emellett ha a vsync nincs bekapcsolva akkor mindenféle grafikai glitcheket, villódzásokat produkál. Fórumokat olvasgatva szimplán ennyire gáz lett a PC-s port, nem nagyon van mit tenni. 😶
0
0
0
0
no avatar
@Yezi_: Nálam is ugyanez de azt nem értem hogy vannak haverjaim akiknek eleg gyenge gepe van es megis jol megy nekik nekem meg akarmilyen beallitasokon nem megy
0
0
0
0
Kayn avatar
@Laci110: Én így oldottam meg ahogy a videó elejében mutatom.
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
Helohelo

Igazából sosem érdekelt annyira a játék, hogy pénzt adjak érte, de így kipróbálva valami zseniális! Nem tudom mi fogott meg benne, de egy esélyt mindenki adhatna neki szerintem. Viszoooont itt jön a fekete leves... elég erős screenflickering-et tapasztalok játék közben. (MIND EZT MAGENTA ÉS ÉLÉNK ZÖLD SZÍNEKBEN) Alapból sokan sérelmezték a játék színvilágát, de így hogy 5-10 másodpercenként az arcomba tolja ezt a valamit, fél óra játék után felváltva verem a fejem az asztalba és a falba. Esetleg valakinek valami ötlete? Vagy az asztalom fejjel való megsemmisítése az egyetlen járható út?
0
0
0
0
💬 2
Yezi_ avatar
@Rozsafa0976: Grafikai beállításokkal való szórakozás, illetve a vsync bekapcsolása segíthet. Ne is kérdezd mi köze ennek a vsync-hez, lövésem sincs, de nálam speciel csak ez jelentett megoldást a glitchekre. 😶
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
@Yezi_: Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni! Még a játék elején rögtön kikapcsoltam, azóta szinte mindent kipróbáltam, állítgattam, de ha jól emlékszem a vsync azóta is offon van. Lehet hogy tényleg ez lesz a probléma!
0
0
0
0
Liptik avatar
Ingyen van, mint a levegő
0
0
0
0
💬 7
LightLeach avatar
@Liptik: meg mint az idióta hozzászólásaid.
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Ilyen szinten már mennyi kell hozzá?
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Hát elnézve elég hülyeségek, tudja mindenki hogy ingyenes azt mégegyszer beírta 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
@Liptik: Zug a proci, zug a gép. Hatalmasabb ez a gép.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Liptik: Itt ne hagyd az oldalt. Minden napra kapunk valami kuriózumot tőled. 😃
0
0
0
0
Torba10 avatar
valahogy bele lehet szerezni a deluxe editiont epic-re?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Torba10: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Torba10 avatar
nem....coming soon van írva..valami alternatív módra gondoltam..kulcsos oldalról pl.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Melyik nehezebb játék? Ez vagy a doom eternal?
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@zsiroslangos: Szerintem a doom. Igaz ezzel még nem játszottam, de ez valahogy könnyebbnek tűnik videók alapján. A doom-ot most nyüstölöm és arról tudom, h ba*omi nehéz.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@kmetovics: Hát igen a doomot megjelenéskor én is végigjátszottam, de siha többet nem indítom el. Ez a rage valahogy kimaradt nálam. (egyelőre)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@zsiroslangos: Egyértelműen a Doom a nehezebb.
Ez is nehézkes eleinte, de ahogy ráérzel meg szerzel pár fejlesztést egyből olyan könnyű lesz, hogy emelni kell a nehézségi szinten. Ez kb a játék első negyedében bekövetkezik.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Legnehezebb szinten milyen?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Kings Bounty fan: Nem próbáltam,de nem lehet olyan nehéz, mert talán a legnehezebb előtt egy szinttel vittem végig és 1-2 részt kivéve simán sikerült.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Ja értem, és melyik 2 rész volt az?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Kings Bounty fan: Már nem emlékszem rendesen, az egyik az a vége felé volt mikor egy ajtón kellett atjutni, de volt előtte 2 magas szintű őrtorony. Ott pont lőszer nélkül érkeztem és elvoltam vele emlékszem.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Pont most olvastam, h ingyenes lesz. Zsír. Úgy is mostanában terveztem kijátszani. Dlc-t/ket érdemes hozzá beszerezni?
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@kmetovics: A Rise of the Ghosts nem rossz, meglehetősen nehéz az alap játékhoz képest, a sztorija pedig háromszor körbeveri az alapjátékét. A TerrorMania hatalmas fun a játék harcrendszerével, plusz a kard, amit kapsz dettó szuper.
A BFG mint fegyver nem hiányzik a játékból, de ha van elég vicces szitukat lehet vele kialakítani. Ha már az alap játék ingyen van, akkor én legalább a két sztori DLC -t javaslom megvételre.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@xCube: Rendben. Köszi szépen a választ. Rá is keresek, h milyen árban vannak.
0
0
0
0
Liptik avatar
Jövőhéten ingyen lesz
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
no avatar
Még mindig uugyan olyan üres bugos szar?
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Gondolom csak az alapot adják.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Man 30 avatar
Nem! A Star Wars Battlefront II is úgy volt ingyenes, hogy az összes kiegészítő benne volt!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Pedig mint darálós FPS lövölde megállja a helyét. Vannak jó pillanatai a játéknak.
Ha tetszik az ilyen stílusú lövölde egy próbát megér.
0
0
0
0
no avatar
Engem is meglepet ,hogy ingyenes lesz!!! Pont jó lesz újra játszani.
0
0
0
0
no avatar
Jövőhéten ingyenes lesz beszarás.
0
0
0
0
Roland20 avatar
Újra leszedtem, nekem tetszik, végre max grafikán tudom játszani.
0
0
0
0
James39 avatar
Lehet hülyeséget irok de tisztára egy Bulletstorm 😂
0
0
0
0
💬 2
Roland20 avatar
@James39: Annál azért sokkal jobb
0
0
0
0
bukta2 avatar
szerintem ez az egyetlen játék eddig ami el sem indul mert a 2 magos CPU kevés neki, legalább 4 mag kell hozzá, mondjuk szép a grafikája azt meg kell hagyni,csak furcsa,mert más szép játékok meg tökéletesen futnak...
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@bukta2: az a baj hogy a 2 gb vram is kevés én próbáltam és megált a kép ilyen 5 perce pedig utána simán fut csak mindig megál 5 percre a kép szóval itt 2 gb vram is kevés pedig egy far cry 5 simán megy mediumon is
0
0
0
0
Liptik avatar
Kipróbáltam, de nem jött be.
0
0
0
0
nagyk487 avatar
sziasztok engem kidob a leges legelején az átvezető videónál. én nem tudom miért van ez,de arra tippelek,hogy a processzorom nem tudja meghajtani. jól gondolom amit mondok? előre is köszönöm szépen 😀
0
0
0
0
💬 2
PestisDoktor88 avatar
@nagyk487: Igen,sajnos igazad van,se a proci se a vkártya nem elég
0
0
0
0
nagyk487 avatar
@PestisDoktor88: köszi PestisDoktor88 akkor tudok valamit 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Bandi146: zsir én a mad maxet meguntam egy idö után mert az inkább kocsikázgatás de ebbe jó harc rendszer van minta doom-nak volt gondolom téged is az fogott meg nem?
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@gyuri191: Ömm igen a lövöldözés meg ezek a képességek is tetszenek van benne egy kis Doom érzet 😀 én a Madmax et 2016ba kijátszottam és ott abba is maradt aztán most pár napja letöltöttem és kimaxoltam teljesen az achievementeket mert lövésem se volt mivel kéne játszani 😆 amúgy igen leginkább az autós harcra van hangolva a madmax
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Bandi146: igen én ezért is szeretem inkább ezt jobban mint a mad maxet mert it nem a kocsin van a hangsúly
0
0
0
0
xCube avatar
@Bandi146: Uhh, le a kalappal 😃 . Tervben van nálam is a 100% de még nem tudtam lelkileg rávenni magam az Iron Man módra.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@xCube: Köszi rakd be Easy módra és mehet is 😆 5 óra alatt le rusholtam 😃 assault rifle + shoti + rocket launcher elég is és hál istennek nem kell egyhuzamba kijátszani mint a Wolfensteint ki lehet lépni nyugodtan csak meghalni nem szabad viszont az Ultra Nightmare fokozat nem egyszerű de nem lehetetlen new game+ ba kell játszani amikor már megvan mindened full nulláról nagyon szopó
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Menyire ütös a harcrendszer ténleg hasonlit a 2016 doom-hoz?
0
0
0
0
💬 5
xCube avatar
@gyuri191: Nagyon jó a harc a játékban. Nem csak hasonlít a DOOM 2016 -ra, gyakorlatilag ugyanaz csak kibővítve.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@xCube: akkor már megvettek kilóra 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xCube: Én is ezt vettem észre pont a minap egy youtube videóban!
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@gyuri191: A legkomolyabb. Már amikor kezded a New Game+ szinte félisten vagy 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@DooMSlayeR_nagisz: 😃 😃
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
Nekem amúgy bejön. Nem rég vettem meg(elég jó akcióban van) eddig a törtel nyomtam.
Dinamikus,pörgős, teljesen jó kikapcsolódás munka után,amikor a darálástól nem kell több 😆 .
Párszor már kitoltam,de egyre jobb.
Az a durva,hogy amikor letöltöttem és elindítottam akkor meg maradt az összes mentés... Na az hogy? Előtte ugye letöröltem a törtet.
0
0
0
0
💬 8
xCube avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Gondolom a mentéseket viszont nem törölted le.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@xCube: Van egy olyanom,hogy iobit uninstaller,az mindent kitöröl, elméletileg...
A far cry New dawn t is most vettem meg, ugyanígy letöröltem előtte a törtet,de ott nem maradt meg a save.
0
0
0
0
xCube avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Az a program inkább a registry bejegyzésekre koncentrál. A Rage 2 mentései a User/Saved Games mappában vannak a rendszermeghajtón. Cloud save nincs, így más magyarázatot nem tudok.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@xCube: Tehát nem a steam felhőbe menti a mentéseket ennél a játéknál? Én úgy voltam vele hogy az összes steames játékok mentései oda kerülnek.
Na majd ránézek.
0
0
0
0
xCube avatar
@DooMSlayeR_nagisz: Nem minden játéknak van cloud saving támogatása. A RAGE 2 Steam verziójának van, a Bethesda.net kliensesnek nics.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@xCube: De ha a steamesnek van,akkor hogy keveredett oda a tört verziónak a mentése?
0
0
0
0
xCube avatar
@DooMSlayeR_nagisz: A Steam cloud saving a játék saját lokál mentéseit tölti fel a felhőbe. Mivel neked még nem volt mentésed a Steam cloud -ban a Steam automatikusan feltöltötte azt, amit a törttel csináltál. Ha offline játszol és utána online leszel a Steam automatikusn jelzi, hogy differencia van a helyi és a felhős mentés között és megkérdezi, hogy melyik az aktuális, ergo a felhőben lévőt írja felül a helyivel vagy fordítva.

Én például minden mentésemet viszem magammal ami a dokumentumokba kerül minden gépre ahol bejelentkezem One Drive -on keresztül.
0
0
0
0
DooMSlayeR_nagisz avatar
@xCube: Értem, köszönöm az infót 😀
Nem rég (3éve) kezdtem el játszani, szóval nem annyira vagyok tisztában a dolgokkal
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Pár napja vettem egy Rx 570-et és valamiért nem komálja a játék vagy nem tudom. Olyan gondom van,hogy első indításnál tök jól fut majd gondol egyet az xbox(béta) lerakja tálcára és mikor visszamegyek feltolja a grafikát és már szaggat mint az állat. Valaki tudja mitől lehet ez?
0
0
0
0
💬 1
DooMSlayeR_nagisz avatar
@tomy88trance: Sajna még teli van hibával a játék,de nekem ezt nem csinálta. A gondom az volt,ha be kapcsolt vsync el toltam akkor be be zuhant az FPS (nem vészesen,de bezuhant). Szóval off olni kell,illetve a resulation scale is automatán van, így Stabil.
Illetve párszor megjelenik a kurzor,de az nem vészes.
0
0
0
0
xCube avatar
Tegnap megvettem akcióban, eddig nem rossz már ami az akciót illeti. A grafika is rendben van, az egyetlen problémám a megjelenítéssel annyi, hogy nem valami változatos és közelről nézve kicsit elnagyolt. Érződik rajta, hogy egy alapvetően TPS játékra kihegyezett motor dolgozik alatta. Az első Rage ilyen szempontból részletgazdagabb volt (nem, nem a textúrák részletességére gondolok, hanem a világ részletgazdagságára).
Kíváncsi leszek, hogy milyen gyorsan válik monotonná.
Btw ez az első játék ami teljesítménybeli okok miatt gondolkodtatott el egy új VGA vásárlásán 😃 . A második valószínűleg a DOOM Eternal lesz 😆 .
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@xCube: Nekem sajna nagyon hamar monotonná vált a játék, meg úgy eleve a játékmenet nem igazán jött be, a pályadizájn mondhatni összecsapott sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, történet se egy nagy durranás szerintem. Mikor megjelent a roadmap a kiegészítőket illetően már érezni lehetett, nagyon kiherélt lesz az alapjáték, nem is lett másképp.
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Beleraktam eddig 13 órát. Az akció még mindig jó, sőt egyre jobb az új képességeknek és upgrade -eknek köszönhetően. De ezt az egyet leszámítva nagyon gyenge. A legnagyobb arculcsapás nekem a grafika, még nagyobb szívás, mint az első rész lassan betöltődő textúrái, itt ugyanis a szektor LOD olyan közelre van belőve, hogy a szemem láttára változik a megvilágítási modell néhány helyen ha mozgok. Ez valami hihetetlen illúzióromboló.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Nekem valahogy egyáltalán nem jött át a játék, végig vittem, nem csak a fő szálat. De valahogy nem tudtam magamat meggyőzni, mikor jött hozzá DLC tettem vele egy újabb próbát, sajnos továbbra sem.

Ha nem darabolták volna ennyire fel a játékot content tekintetében, valamint technikailag jobban figyeltek volna rá, akkor a végén lehet jó szájízzel fejeztem volna be a játékot, pedig nem úgy kezdtem bele, hogy én most itt mindent IS elvárok tőle. 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Már játszottam vele
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@Liptik: https://media.giphy.com/media/3oEjI5VtIhHvK37WYo/giphy.gif
0
0
0
0
prince4 avatar
Szerintem ezt a játékot felesleges volt kiadni...ronda lett és lapos/unalmas az egész, az embernek kedve nincs leülni elé tolni, mert úgy kb semmi értelme nem lenne az egésznek, ez is kb csak kényszerből jött a futószalagon, mert nem tudtak semmi normálisat kitalálni!Spoiler!
(saját véleményem,szóval nem kell mindenkinek a szivére vennie aki szereti ezt a játékot)
0
0
0
0
💬 3
Rocky12 avatar
@prince4: Én megértem miért gondolod így. Részben egyet értek veled, de azt mondom hogy azért jócskán felülmúlja az első részt, minden tekintetben.
0
0
0
0
xCube avatar
@Rocky12: Hát... . Szerintem inkább alulmúlja. Az egyetlen előnye vele szemben a képességek megléte, ami kicsit ad a játékmenethez, de semmi több.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@xCube: Hát értem. Sztem összességében jobb mint az előző rész! De persze mindig lehetne jobb is és ez így van.
0
0
0
0
Dmatyas02 avatar
Szerintem szar játék én már nem bizok a Bethesdában a F76 útán imádkosztam, hogy ne erre a sorsra jusson a RAGE2!!! Gratulálok!😠😠😠😠😠😠😠😠😠
0
0
0
0
💬 11
nagyattila94 avatar
@Dmatyas02: Szerintem nagyon ***a, bár kinek mi nem hinném hogy olyan szar lenne érdemes egyszer ki játszani. Grafika nagyon ott van 😃
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
@nagyattila94: 10 óra alatt ki lehet tolni teljesen.. lehetne kicsit hosszabb is.. nem rossz, viszont nagyon rövid.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@NeTuddMeg: én 16 vagy 17 órát tettem bele és még van 2 szinte érintetlen terület,pedig a többibe se csináltam meg mindent.El lehet vele lenni,csak unalmas már ez a felállás a nyitott világú játékoknál.Telepakolják minden szarral,keresgélj,hogy hamarabb fejlődj,stb.
Jó lenne már újragondolni az egészet.pl jó volna ha némi AI is kerülne az ilyen játékokba,hogy legyen kihívás abba ha mondjuk egy területet megtámadsz,ne csak annyiba merüljön ki,hogy fél tár kell a kinyírásukhoz.
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
@santakigyo: nekem 1 terület van, ahova nem tudtam bejutni, mégpedig azért, mert nincs meg a DLC.. térképen "?" jelzi.. az összes többi szürke, 100%ban kész. 15 órát játszottam vele.
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@NeTuddMeg: hát annyi idő alatt azért nem lehet teljesen 😃 nekem 27 órám van benne de még a térkép teteje hiányzik aztán maxos
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
@Bandi146: nekem 14, és egyedül a DLCs helyre nem tudtam bejutni (mert nincs meg a DLC).. az összes többi szürke. 😀
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@NeTuddMeg: van dlc-s hely? jó tudni akkor még nincs vége számomra 😆 + én az achievementeket is megcsinálom mind eddig 39/43
0
0
0
0
gaborw avatar
@nagyattila94: Grafika nagyon ott van? Ezt ugye viccnek szàntad? Pont az ami egy nagy nulla a jàtékban.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
@gaborw: Mi az ami nagy nulla benne ? 😃 nem értem miért fikázzák 😜 nem egy BF 5 de nem is kell elvárni grafikailag , ez egy posztapokaliptikus játék, elég jó szerintem legalább is ez az én véleményem. ( Nagyobb hibája inkább az hogy rövid)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@nagyattila94: Változó.Van ahol szépen mutat,van ahol mintha hosszú évekkel visszatekintene.Alapjaiban nem rossz,de nem egy világmegváltó a grafika.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Dmatyas02: Rövid de nem sz*r. .. 😃
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
az a baj, hogy ami jo lenne, annak rövid a törtenete.. 8 küldetés. nevetséges.. de legalább jól néz ki.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Hiába lett meg az új kártyám, már nem bírtam folytatni a játékot félúton ráuntam... De legalább ultra 60fps-ben ment gond nélkül.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Akit érdekel fut a játék dual core-on (nálam lowon 60 fps) is, ki próbáltam 2 fájl kell ki cserélni linket nem akarok dobni google mindenki barátja 😃
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@nagyattila94: Ez így igaz! G4560T procin 40-50 fps High beállításokkal stabilan. 😆
0
0
0
0
pinkyke avatar
érdekes játék nem erre számítottam az első 4 órában még élvezhető volt a játék viszont ez a baromi nagy térkép és ez az össze vissza rohangálás a pályán rohadtul unalmas tud lenni. képesség szerzés jármű/fegyver fejlesztés és szó szerint mindenkit ki kell irtani. se bázis foglalás/építés és fejlesztés sincs hogy legyen valami jó is benne.
a grafika és optimizálás az teljesen rendben van 1x se ment le 60fps alá ez 1 jó pont benne azt kb ennyi.
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@pinkyke: Pedig állítólag nem is olyan nagy a pálya. Viszont sokan panaszkodnak hogy tényleg túltolták ezt a ,,menj ide utána menj oda" dolgot.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Rocky12: nem véletlen össze vissza menni kell a mapon legyen az csatorna vagy fel a hegyre ezek nem zavarnak csak 1 idő után ez kezd baromi unalmas lenni hogy ugyan azt kell csinálni mindig
0
0
0
0
santakigyo avatar
A színek által teremtett hangulattal nagyon sokat rontottak a játékon.Melyik agyasnak jutott eszébe a naplementét lilás köddel ábrázolni???Vagy a létrákat,kapcsolókat,stb rózsaszínűre festeni???Kajak melegek.Ha ilyen egy lepusztult jövő akkor inkább elsők között haljak meg mintsem pink világban éljek.
0
0
0
0
💬 7
NeTuddMeg avatar
@santakigyo: ez is olyan komolytalan, mint a Borderlands, és pont ezért jó 😃 a létra meg a többi meg azért pink, hogy messziről észrevedd.. nem az a roleplay játék, pont emiatt.. semmit nem kell keresni, mindent megtalálsz 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
@santakigyo: Kinek mi... én el tudnám viselni. 😶
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@santakigyo: a valóságban is van lilás rózsaszínes árnyalatú naplemente/ napfelkelte
jó kis játék ez sőt nekem az év egyik nagy meglepetése
igaz én semmit nem vártam tőle
0
0
0
0
bassus16 avatar
@MC MaRcI: Dettó így vagyok vele.
Utoljára a Wolfenstein fogott meg. Azóta nem tudtam ráfüggni semmire.
Az idei év számomra egy nagy 0. Ha nem lennének a multis játékok haverokkal nem tudom mit csinálnék.
Viszont leültem a Rage 2 elé és képes pár órára beszippantani. 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
@bassus16: Én egyenlőre nem tudom normálisan élvezni, mert az új kártyám még csak hétfőn jön.. a GTX 950 2gb meg már nem volt elég Full HD-ba se lowon.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MC MaRcI: Jó játék nem mondtam,hogy nem,csak ez a buzis punk téma nem jön be.Viszont én még ilyen naplementét nem láttam,de mindegy kinek mi.
Tetszik benne,hogy kellően nehéz és nem elég nekirohanni mindenkinek mert szétszednek. Bár unalmas már ez a mászkálós téma,de itt ennél a játéknál elvagyok vele.Az autók irányítása elég tré.
Az Apex engine ismételten jól muzsikál,igaz a grafika helyenként nagyon csúnya.
Röviden ennyi,jól el lehet vele lenni.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@santakigyo: Nekem már a trailer bzis volt, most ez a menő, de nekem sem jön be. A naplemente még elmegy, de a pink tárgyak már sok.
0
0
0
0
Liptik avatar
Leszedtem a launchert.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
gaborw avatar
Szerintem egyàltalàn nem annyira rossz, mint amennyire be van állítva. Grafika ami nagyon gyenge. Sokat elvesz a jàtékból. De amúgy el lehet vele jàtszogatni. Jó kis daràlós. Egyszerű, de szórakoztató.
0
0
0
0
zolcsi86 avatar
Nem tudom, de nekem mintha kicsit fakó, meg homályos lenne a képi világ.
Vagy van erre valami beállítási lehetőség, hogy ne így nézzen ki??
0
0
0
0
💬 2
Goldenberg avatar
@zolcsi86: Kapcsold ki a kromatikus aberrációt. Az elmosódást is akár kilőheted. Az AA-t pedig vedd vissza FXAA-ra. Igen, így recésebb lesz, de a gyenge AA-t valamelyest kompenzálhatod nagyobb felbontással (virtuális).
0
0
0
0
zolcsi86 avatar
@Goldenberg: Köszi szépen!!
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Hali! Én is kipróbáltam nekem is fut szépen 4k ultra.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Most értem a végére, nem nagy durranás, de egész szórakoztató volt. A történet lapos, a nyílt világ ismétlődő, de legalább a játékmenet élvezetes.
0
0
0
0
💬 1
Robin402 avatar
@Tyrion Lannister: megint összefutunk 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
végig vittem nulla elvárással nekem az év egyik meglepetése
rohadt jó játék lett
0
0
0
0
no avatar
Nulla elvárással ültem le a játék elé és azt kell hogy mondjam kellemes csalódás ért. Pörgős laza akciójáték se több se kevesebb, egyéblént szépen fut ultra beállításokkal nem tapasztaltam semmilyen nagyobb lassulást/optimalizálatlanságot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció