header
Outriders
Outriders cover
Megjelenés: 2021. April 01.
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: People Can Fly
Kiadó: Square Enix

Outriders gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel i5-3470 / AMD FX-8350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 750ti / AMD Radeon R9 270x
DX:
Version 11
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
70 GB available space
RES:
Low Preset: 720p / 60fps

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel i7-7700 / AMD Ryzen 5 2600X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
Nvidia GeForce GTX 1070 8GB / AMD Radeon RX Vega 56 8GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
70 GB available space
RES:
High Preset: 1080p / 60fps
NOTE: ULTRA: Ultra Preset: 2160p / 60fps, CPU: Intel i7-10700K / AMD Ryzen 7 3700X, RAM: 16 GB, GPU: Nvidia GeForce RTX 3080 10GB / AMD Radeon RX 6800XT, DX: Version 12, OS: Windows 10, 64-bit, Storage: 70 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólások: 145
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gomi87 avatar
na végre megnéztem milyen rendesen a grafikája a gamnek lehet neki álok megint gamelni vele de legalább nem lovon kell tolnom de kicsit tulzottnak érzem a gépigényit ahoz képest ami hivatalosan meg van adva
0
0
0
0
DDarkness avatar
Valakinek van tippje, hogy mi a sz@rt csináljak Yagakkal a game végén? Folyton spawnolja a rifteket, szétszedek egyet és spawnol 4-et helyére. Gyakorlatilag Yagakot nem is tudom lőni mert a Riftekkel vagyok elfoglalva. Kb 3x eltalál a rift és meghalok, ami kellemetlen, tekintve, hogy 3 tárat kell bele lőnöm 1-be, és van 8 átlagban. LVL27-es vagyok, World Tier 8. És Coopban 2-en játsszuk.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@DDarkness: Vedd vissza a wt-t, pl wt6-ra, mert mint látszik a gear kevés hozzá. Azokat a riftket nem 3 tárral kellene ölni hanem 1/3 tárral kb.

Ebből a szempontból sem a legjobb az Outriders, mármint a sztori és WT nehézséget nézve, a sztori annyit nem ad, hogy az adott wt-be kényelmesen tudj haladni.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Palanova: Most World Tier 14-nél tartok és azt furcsállom jelenleg, hogy World Tier 12 felett alig ad Epic cuccot. Sőt, minden cuccom amit most használok kb WT12-ben kaptam, csak növeltem a szintjüket. Komolyan mondom 10 ládából 9 ben Rare cucc van. Ha meg epic az is egy hulladék. Annyi, hogy a szint az stimmel, 41-esek. Most ez valami bug vagy a fejlesztők szivatják a népet?
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Ennyire futotta a fejlesztőktől. Már a megjelenés után 1-2 hónappal ment a panasz hogy alig esik használható magasabb szinten is...de b*sztak rá.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Palanova: És akiknek 80ezer firepower-es fegyvereik vannak (youtube-on láttam), ők honnan szerezték azt? mert én érzésre azt mondanám, hogy 6000 óra gameplay után sem leszek ott.
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: Nem tudom, de őszintén nem is érdekel egy yt-er se :)
0
0
0
0
rise01 avatar
Üdvözlet. Valaki tud segíteni xbox előfizetés kapcsán? Megvettem most akciósan az ultimate xbox store előfizetést. PC-n próbálnám ki a játékot de nincs rá opcióm. Látom, hogy asztali gépre is megjelent a játék de nem tudom telepíteni, egyszerűen a storeban nincs meg. Ha weboldalon próbálom akkor azt írja hogy XBOX SERIES only és hogy nincs eszközöm hozzá. Nem értem :(
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@rise01: Most néztem microsoft store-ba, ott nincs fent pc-s változat csak xboxos. Meg más oldalakon is írják hogy a microsoft store-ba csak xboxos verzió van. Ha pc-n szeretnéd játszani steam vagy epic games store a lehetőség.
0
0
0
0
matany001 avatar
Végigjátszva, lvl 30 és Tier 13-ig Solóban. Technomancerrel mentem és minden létező skill, vagy buffot amit lehetett csak is a Toxicra mentem, így egy brutális karaktert hoztam létre magam szerint, mert még a főboss se volt nagy durranás így. A játék elején elvesztettem a hitemet benne, de miután rájöttem, hogyan tudok egy nagyon jó soló damage karakter formálni a technomancernél utána, eléggé élvezetes is lett a maga módján. Nem ájultam el tőle, szimpla looter shooter. 7.5/10

https://kepkuldes.com/images/fc67d86d22f203347f12cc3f9ea4f7fb.png
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@matany001: Skillfában miket pakoltál ki? Gondolom a felső ágon mentél végig...
Milyen aktíválható skilleket használtál? Blight bullet, toxic turret?
0
0
0
0
matany001 avatar
@Palanova: Így van a harmadik pedig a Cold Snap volt, ha esetleg még is szorult volt a szitu akkor legyen fagasztás. Illetve kicsit mentem lejjebb is, pl a Toxic egyúttal Gyengítés hatást is adott nekik pl. Nagy hangsúly volt viszont azokon a Modokon amiket a fegyverekbe, páncolokba tudtál pakolni. Az egyik Tier I skill elengedhetetlen volt pl, hogy a Blight bullet még egy második tárnál is aktív, az alap hogy benne legyen. Az assault rifle fagyasztotta az enemyket így szinte céltáblák voltak előttem, nem is kellett a végefele már fedezéket használni, mert ahogy lőtted fagyasztott + toxic, és még minden bullet regenarált is, így tökéletes kombót alkotva.
0
0
0
0
no avatar
@matany001: Ha ismeretlen lenne; skill kalkulátor:
[LINK]

nekem valami ilyesmi volt:
[url]https://paradoxzyx.github.io/?c=technomancer&s=csupXURc7u9caVnffMzlyJ_Y[/url] két csapatbuff, sniper és ar sebzésnövelés

És igen, gearmodoknál én is használtam az elején a blight bullet +1 tár, de amikor kifogtam egy komolyabb 1 shot snipert leszoktam róla. Plusz talán 50 secenként használhattam csak ami néha nagyon sok idő volt egy harc alatt...

A fegyvermodoknál a fagyasztásból T2-t használtam minimum, mert az 4 secenként fagyasztott és nem 8 sec mint a T1. Végül kifogtam egy 1 seces gyújtós Legendary AR-t és azzal mentem tovább.
0
0
0
0
no avatar
Steamen megjelenéskor bezsákolva - 60€ - végigjátszva 36 óra - számomra nem érte meg.

Steam demot letolva már látható volt hogy nem az a jó kis coop, openworld, fedezék alapú looter shooter lesz mint amit beharangoztak, hanem egy sikátorszimulátor, nagyon sok töltőképpel/töltőanimációval teletűzdelt lövölde lesz.

Ezek ellenére coopban nyomtuk kb lvl29-ig, 34 órát. Ez alatt eljutottunk world tier 12ig, de már helyenként visszatettük alacsonyabbra mert irreálisan szívatott a játék és/vagy a kasztpárosításunk lett wt10 felett használhatatlan.
A maradék egy szintet és kb 2 órát szólóban nyomtam le, két hét kihagyás után, wt6-ra visszatekerve, hogy a sztorinak legyen már vége és ez a játék is letudva. Endgambe bele sem kóstoltam ezek után, nem érdekelt már.

Lentebb felsoroltam a legnagyobb hibáit már, így nem térek ki rá ismét, legfeljebb annyit hogy a felsorolt hibák nagy részét 1 hónap alatt orvosolták és szerencsére az inventory reset bug meg elkerült. Igen, volt olyan bug hogy random party után minden gear törlődött az inventoryból. Szívás.

Maga a sztori erősen közepes alatti szerintem és valahogy az az érzésem volt hogy 2/3-nál amikor már kiderült volna sok minden, bedobtak egy "csavart" ami olyan wtf volt hogy az addig tényként kezelt infókra mondták, hogy hja, hát az nem is úgy volt. Ennél még az időutazásos/"csak álmodta az egészet" megoldás is elegánsabb, mint tényként előadni valamit majd utólag megmásítani mert hát izé...
Nem egy döntés szintén wtf - kisebb bűnökért is agyonlő a főhős random embereket, de jó pár küldetésadót akiről kiderül hogy mégsem az akinek mondja magát, meg életben hagy, mindenféle logikai következetesség nélkül, ráadásul az egyiktől minden vagyonát is követeli az életben hagyása előtt, mint valami zsaroló, totál nem tudtam azonosulni az ilyen döntésekkel. A sztori vége szépen felvezette az endgame tartalmat, jobban mint a Division 2-ben a semmiből a Black Tusk ostrom, de az érdeklődésemet eddigre kinyírta a játékban tapasztalt sok visszásság, átgondolatlanság.

A területek szűkek, a három fajta ellenséges népcsoport meglehetősen kevéske még úgy is hogy van kb 3-5 különféle "katona" közöttük, helyenként a látvány nagyon is remek, láthatod hogy hová fogsz eljutni a pályán majd 4 sikátor és 3 töltőképernyő múlva...a történet mint olyan visz előre, elakadni nem nagyon lehet, bár aki eltéved egy egyenes folyosón annak itt is gondja lehet.

A végigjátszáshoz a technomancert választottam, kifejezetten a csapat healje és csapatbuffjai miatt, de dps-ben erősen alulteljesített minden téren. Snipert a játék 2/3-ában lehetett csak használni, bossharcnál kb egyszer sem, AR vagy LMG az ami a mindenes fegyvere volt, így külön ki kellett pontozni azt is, ha a maradék 1/3-ban is akartam valami dps féleséget kitolni. A skillek egy része nálam totál használhatatlan volt, a három skillből 1-et elvett a csapatheal, maradt kettő amiből az egyik az egyik csapatbuffot aktiválta, míg a másik a másik csapatbuffot, mérgezésre akármennyi pontot tettem nem tudtam belőle sehogy se profitálni, mert egy skillem volt a fentiek közül ami mérgezni tudott és az meg nagyon kevés volt erre. A fagyasztás az ami végül eredményesnek bizonyult, legalábbis annyira, hogy az ellent feltartotta amíg a társ a Tricksterével szét nem csapta őket. Plusz a gearemen a csapatbuffokat aktiváló skilleket is modolnom kellett fagyasztásra a dps növelése helyett, így mondanom sem kell hogy kb csak plusz célpontnak voltam ott a csaták nagy részében. Persze ha tiszta dpst akartam volna mehettem volna pyroval, de az már a demo alatt sem tetszett meg.

Coop játék ellenére a loot nem megosztható, ami az elején nem akkora probléma, mert egy kék chest alig adna valami bónuszt a másik kasztnak, de amint elkezdenek esni a lilák és legendaryk, már sokkalta nagyobb gond. Szar érzés volt törni olyan lila shotit ami a társnak masszív upgrade lett volna mind dps-ben, mind modokban.
A loothoz még annyit, hogy nehézségi szinttől függően esik jobb vagy rosszabb, viszonylag jól lehet őket optimalizálni is, bár a vége felé egy egy fegyver szinten tartására rámegy egy egész szint alatt kiesett összes gear töréséből származó nyersanyag.

Összességében nekem nem érte meg a 60€-t. 30€-at viszont simán megért volna, így aki teheti, várjon egy leértékelést és szépen végigtudja szólózni, addigra talán még több hiba lesz javítva és még kevesebb kerül bele.
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Megvettem letöltöttem, minden ***a. De Dx12-be homályosak a texturák és szemcsés a kép, pedig ultrán van minden, és a scale is 100-on.
Dx11-be már jobb a helyzet de viszont az fps is kevesebb.
Valaki találkozott már hasonló szituval?
0
0
0
0
andorko avatar
Elég jó kis game ez most végeztem el 32 órámba telt 12 World Tierig jutottam folyamatosan a legmagasabb tieren játszódtam + megcsináltam minden mellék küldetést.
0
0
0
0
Liptik avatar
Valaki probálta már a virágbolti verziót?
0
0
0
0
💬 5
LightLeach avatar
@Liptik: van belőle olyan? ENKóron nem találtam semmi ilyesmit.
0
0
0
0
Liptik avatar
@LightLeach: Van, de nekem nem mükszik
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Liptik: nem a bypassra gondolsz te?
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Liptik: Gondolom kipatchelték.
0
0
0
0
no avatar
Kicsivel több mint 24-óra alatt sikerült kivinni a játékot Tier4-es fokozaton.Most játszottam először ilyen fajta játékkal, élveztem.De miután próbáltam elindítani egy random csapatos játékot az összes felszerelés eltűnt és nem tudom,hogyan... Lehet ezzel valamit csinálni vagy kezdhetem előről az egészet??
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Kovacs1991: ma patchelték elvben:

We have just released a new patch that addresses the bug that has, since the previous update, been causing the inventories of certain players to be wiped.

If your inventory has been impacted, please note that our efforts to restore your items are a separate process from today’s released patch. Restoring the inventory of affected players is still our highest priority, while today’s patch is intended to prevent the issue from continuing to occur. The restoration process is run via our server database and does not require a patch to be implemented. We will have news of this very soon.

IMPORTANT:

With this new patch, some players may occasionally encounter multiplayer connectivity issues followed by inventory items being momentarily invisible. This is a known and only temporary behaviour that is part of our three-step inventory safeguarding measures.
Restarting your game or waiting a few minutes and then restarting your game should make your items appear again.
We aim to address the occurrence of these edge cases in a future patch.
If you do encounter a wipe that occurs after installing the patch and is not resolved following a game restart, please immediately report this in this Edge Case reporting-thread.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@Palanova: nem javitották sokaknak volt ilyen baja
0
0
0
0
no avatar
Sok probléma van a játékkal és ami a legbosszantóbb: ezek nagy részével nem találkoztam a demoban. Úgy néz ki, hogy visszatért a demokkal való trükközés - és megint csak a vásárló van annak a bizonyosnak a rossz oldalán.

Teljes verzióban olyan hibák bukkantak fel amik elfogadhatatlanok egy 60€-s címnél, de még egy 10€-nál is. Sőt, továbbmegyek. A 9€-s Dorfromantikban nyoma sincs ilyen jellegű hibáknak.

Ezzel szemben az Outridersben:
- területváltáskor random eltűnik a UI. F*sza volt egy 4 waves ostromot végignyomni UI nélkül, észben tartva a lőszer mennyiséget, skillek cd-jét, saját hp-t...igaz két esc nyomásra visszajön, de ezt súlyosbítja a pénteki patchnotes:
Fixed the HUD disappearing in certain cases
- ezek ellenére simán előjön még ez a hiba
- területváltás után coopban a gyorsutazás jóváhagyását nem fogadja el - és nem váltott nyelvet a billentyűzet sem, csak gondolt egyet és az Y -t nem fogadja el, következő területen meg elfogadta.
- UI-ra beragad egy-egy fegyver lőszermennyiségének kijelzése - egy tárat jelez még a fegyverben közben lóf*sz van benne, nem golyó - amikor olyan kevés a lőszer hogy minden lövés számít, nem kicsit kiakasztó egy ilyen hiba
- bossharc indítása után gondolt egyet és szétvágja a csapatot - lehetett elhasalni és visszafutni

És a gameplayben is bőven vannak megkérdőjelezhető döntések-megoldások, ám ezek egy része benne volt a demoban:
- kevés lőszer - kényszerít másik fegyver használatára
- távcsövest használva bezoomolva nem jelezi semmi hogy melletted éppen gránát fog robbanni vagy hogy ártalmas zóna van alattad - lövésenként kizoomolni megnézni hogy van-e gáz alattam, majd vissza nem kicsit elb*szott megoldás
- bizonyos skillek használata kilök a fedezékből, más skillek használata nem - ez is olyan wtf

És amik nem voltak a demoban (technomancer kaszt szempontjából):
- állati ellenfelek ellen fedezék hiánya - marad a körbe körbe futkosás mint egy elb*szott fejetlen csirke és lövöldözni össze vissza futás közben, mert amint megállsz, hullaként összeesel
- állati ellenfelek ellen konkrétan skillek/specek/fegyverek használhatatlanok - sniper puska, pain launcher skill mehet a levesbe ekkor a technomancer esetében...végül is csak ezekre gyúrtam.
- emberi ellenfelek ellen fedezék használata kb kötelező, majd a boss harcnál nincs fedezék - kettő között nincs ugrópont hogy geart/fegyvert válts ládából...max viheted magaddal a másik geart. Annyira elb*szott mint a Division 1 esetében volt: fedezékre erőltetnek a szintezés alatt, de az endgameben lóf*szt használhatsz, nem fedezéket.
- bossharc során a randomitás olyan szinten elb*ssza a játékot hogy nagyon. Random egyszercsak a HP-d 2/3-a ugrik. Nem léptél tiltott zónába, boss nem lőtt rád, csak a hp-d leesik instant az 1/3-ára...
- csapattárs keltésének lehetősége kb minden második alkalommal bukkan fel csak
- bossharc alatt valami random lökdösi a karaktert valamilyen irányba - jellemzően rossz irányba (Moloch harc alatt nem egyszer lökött bele valami a tűztornadóba úgy hogy a tiltott zónán kívül voltam és hamvadtam is azonnal)
- csapattárs kilökhet a fedezékből ha a fedezék olyan keskeny, hogy a két karakter összeérhet, akkor elkezd mindkettő rángatózni/zizegni és az egyik kikerül a fedezékből - Generation Zero-ban volt ennyire gáz a karakterek lökdösése

Szerintem a játékot egy teszter nem játszotta végig elejétől a végéig, különben ezen hibák nagy része fel kellett hogy tűnjön. Ha meg feltűnt, de nem javították az még nagyobb baj.

---

Felmerült, hogy pár kaszt pár skillje nerfelve lesz a yt-erek miatt.

A cégnek tanulnia kellett volna a blizz 15 évvel ezelőtti hibájából. Akkor a World of Warcraftban a Warrior kaszt olyan képességei lettek megcsillantva egy yt videóban (Indalamar), ami után a nerfbunkó olyan mélyre lökte a warriort a dps listán hogy talán csak a legion kiegben tért észhez: 12 évvel később.

Az Outriders, ahogy jelenleg megítélem nem fog 12 napot sem kibírni nálam (kétlem hogy ilyen kezdés után az endgame, már ha van egyáltalán, olyan erős lesz hogy huzamosabb időre leköt), nem hogy 12 hetet vagy hónapot pláne nem 12 évet...hogy a választott kasztom ismét játszható legyen (technomancer).
0
0
0
0
💬 8
Superman79 avatar
@Palanova: ...? 😆😆😆
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Palanova: Amikor írsz valami hosszú "kritikát", általában válaszolsz magadnak másik felhasználoval, hogy bird folytatni.
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Igen, köszönöm, de jelen esetben ez nem kritika vagy elemzés vagy bemutató, mert még nem értem a végére, hanem hibalista ami egyelőre ilyen hosszúra sikerült és még csak lvl20on vagyok 😃
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Palanova: Hát, elég ingatag lábon ál a játék, ha ennyi hibája van. Otherworld Zoly szétrage-elte a kritikájat a játékkal kapcsolatba. Mondjuk pc guru meg pont az ellenkezőjét mondta.
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Nem tudom az ki, meg azt sem hogy játszott-e a játékkal, nekem ezek a hibák jöttek elő a hétvégén...
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Palanova: Nem ismered az otherworld csatornát? Akkor eljött az idő 😆 Film illetve játék kritikákkal foglalkoznak nagyrészt.
https://youtu.be/5vg6xWzTk9Q
0
0
0
0
no avatar
@Superman79:
Mindenki született kritikus
0
0
0
0
BiGame avatar
Borzalom ez a játék, tényleg annyit ér mint az Avengers, megjelenéskor "JUHÚÚ mekkora játék, százmillió játékos első nap!!" Aztán majd osztogatják, csak hogy játsz vele..
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@BiGame: Lényegében már most is, game pass tartalmazza...és hát általában oda nem túl bíztató bekerülni egy új játéknak!
0
0
0
0
BiGame avatar
@ahaaa: Ezért tartok, a STALKER 2-től
0
0
0
0
LightLeach avatar
hát srácok én nem tudom mit esztek ezen 😃 Ehhez képest még a Destiny 2 is egy szájbatekert műalkotás. Ez ötlettelen és borzalmasan unalmas, az ai meg teljesen hülye, ééééés még a lootokat is elcseszték. A fegyverek hangja meg olyan mintha egy dióval teli zsákot rázna valaki.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@LightLeach: Én speciel vártam a játékot, de a demót kipróbálva hamar lemondtam róla mert nagyon ócska hatást keltett. A megjelenési dátum legalább jellemzi az alkotást.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@LordSzalko: meggyőződésem, hogy ebbe a játékba nem raktak fél év érdemi munkát sem 😃
0
0
0
0
Gomi87 avatar
fuuuu napja álandoan behal az engine
https://i.imgur.com/SW4Ih7Q.png
0
0
0
0
no avatar
Nem vagytok ti véletlenül magyarok. Már megint megy az oldjuk meg okosba ingyen... 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@bakikaki: Itt hamarosan lesz egy törölt hozzászólás.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Napok óta megy a törjék fel téma...
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@bakikaki: Igen, a folyamatos internetkapcsolatot igénylő ONLINE coop játék ami cloud-ba menti a játékállást és szinte semmit nem tárol a gépeden minden bizonnyal fel lett törve 😂

Piratebay meg zip fájlok orosz oldalakról meg gmail hozzáférés igen 😂 😆 Egy szűzlány vérét meg egy az Endori csatában részt vett rohamosztagos könnycseppjét nem kérték esetleg még tőled ehhez a mutatványhoz?

Egyébként én úgy hallottam hogy ha megadod apád bankkártya adatait akkor a dlc-t is megkapod! Az index.hu-n olvastam két gyurcsányos cikk között szóval biztos igaz.
0
0
0
0
xHortY avatar
A Demo-t végig vittem nem volt rossz ,de nemtudok dönteni... Nézem a vidiket stremereket ,de nemtudok dönteni ,hogy meg vegyem-e ebbe az éhséges időkbe vagy se... 😊😊
0
0
0
0
💬 8
kmetovics avatar
@xHortY: Egy kérdés. Minden platformra adtak ki demot ebből?
0
0
0
0
xHortY avatar
@kmetovics: Igen Xbox és Ps is van én stemen probáltam ki a demo-t.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@xHortY: Oks. Köszi szépen az infot. Akkor majd az este folyamán letöltöm. Remélem nem 20GB minimum.
0
0
0
0
xHortY avatar
@kmetovics: Nincs mit hát pedig van annyi mert letölti az egészet attól csak a világba nem haladhatsz egy megadott ponttól tovább.. :"D
0
0
0
0
kmetovics avatar
@xHortY: Na majdnem el is találtam, h mennyit kell leszedni. Csak 2GB-ot tévedtem 😆
Este gyors leszedtem, ma meg ki is próbálom.
0
0
0
0
xHortY avatar
@kmetovics: Sok sikert. 😃 Nem véletlen írtam úgy ,hogy "sajnos van annyi". 😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
@xHortY: Köszi. Amúgy tudom, h azért írtad 😀
0
0
0
0
xHortY avatar
@kmetovics: Tudom én poénból írtam "ÍGY". 😃
0
0
0
0
Bandi146 avatar
(itt ezt most kitöröltem mer elkúrtam és nemtudom mit írtam ide 😆😉
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@Bandi146: Ezt hogy érted?
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@Liptik: hát hogyha utána megveszem a teljes játékot akkor hozzá tölti e a demóhoz vagy külön le szedi újra?
0
0
0
0
Liptik avatar
Videókból nézve nem rossz játék.
0
0
0
0
💬 1
carl18x avatar
@Liptik: Próbáld ki élőben 😃 Demo van
0
0
0
0
carl18x avatar
Jól bírja! 😃
0
0
0
0
💬 4
Gomi87 avatar
@carl18x: az én 1060 amat anyira nem szereti a game
0
0
0
0
carl18x avatar
@Gomi87: Én ennyit nem játszottam vele! 😃 Ráuntam is letöröltem, idáig nem jutottam el😃
0
0
0
0
Bandi146 avatar
@Gomi87: te már jól benne vagy ahhoz képest hogy 3 napja jelent meg 😆
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@Bandi146: igen kicsit kockultam vele 😀 megvan a 30 as szint és W.ter 11 is
0
0
0
0
Gomi87 avatar
nekem ment a demo is gond nélkül az eredeti is megy legalább is ha a szerver be enged
0
0
0
0
nordesz avatar
Nálam olyan 80,90 fps körül fut a demo, de kb 10 pörc és engine hibával leáll.Valakinél volt már ilyesmi.Lehet jobban szereti az AMD kártyákat...
0
0
0
0
💬 2
carl18x avatar
@nordesz: Nekem teljesen AMD Gépem van, ígaz nem 10 perc után hanem 30 perc de nekem is kifagyott Engine hibával.
Szóval a Demó hibás.... Nem igazán gondolták komolyan.
0
0
0
0
no avatar
@carl18x: A teljes verzióra még várni kell, úgy látom nem megy könnyen a törés.
0
0
0
0
carl18x avatar
Kipróbáltam a Demot! Nem tünik rossz játéknak ! 😃 1680X1050 Ultrán ( Kivéve Élsimitás az csak High) Ott meg volt nagyjából a 60 fps. Ryzen 5 1600 16 giga ddr4 ram mellet és egy RX 570 mellet egész szépen ment.
A Ram fogyasztás 6-8 giga körül volt, Vram meg 3-3,5 gb szóval nem olyan rosszul optimalizált. De sajnos ritkán volt pár drop, de ez korai verzió. Idővel biztos javítanak a hibákon 😃
0
0
0
0
no avatar
2 nap sincs hátra és lehet csapatni, denuvós gondolom.
0
0
0
0
💬 8
Mizushio avatar
@Kings Bounty fan: FREE DRM lesz. Megmondták egy videóban hogy nem raknak rá denuvo-t.
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Ja értem akkor holnaptól lehet egyből csapatni.
0
0
0
0
Torba10 avatar
@Kings Bounty fan: Ja. Így ingyen is! 😜😜😂
0
0
0
0
megaone6 avatar
@Kings Bounty fan: Hát ezt jól benéztétek, mivel folyamatos internetkapcsolatot igényel a játék. 😆ddd
0
0
0
0
no avatar
@megaone6: Csodálkoztam is hogy nem törték fel még.
0
0
0
0
no avatar
@megaone6: nálam már megy ingyen te nézted be 😜
0
0
0
0
no avatar
@megaone6: nálam már megy a teljes verzio ,tök ingyen egy online fix progival szal te nézted be 😜 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez ollyan Divison félesség.
0
0
0
0
💬 7
bukta2 avatar
@Liptik: Jah, a koncepció hasonló csak más a körítés (már amit a videókból láttam...)
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Semmi köze a Divisionhöz. Teljesen más világ, más mechanika, más környezet, harc- és karakterrendszer.

Ott a demo, letöltöd és megnézed.

Ez egy tps ami nem openworld, hanem nagyon szűk területeken játszódik (sikátorszimulátor) melyek között baromi sok töltőkép/töltőanimáció van. animáció van a falon felmászáshoz, animáció van az ajtónyitásra, animáció van az ugrásra...ami a sok töltés eltakarására is szolgál.
Loot az személyre szabott, demoban nem találtam lehetőséget a megosztásra, és erősen kasztalapú, amit csak az elején választhatsz, utána nem válthatsz, hacsak nem indítasz új karaktert. Négy kaszt (1 tank, 1 melee dps, 2 ranged dps, de threath rendszer nincs így nem lehet effektíven tankolni), némileg eltérő játékmenet, három fős coop, ismételhető feladatokkal, és kasztoknak kiterjedt specializációs táblája van, ami masszív farmolást vetít előre a játékmenetben.

Ha Division szerűt keresel akkor ott a majd megjelenő The Day Before ([LINK]), amivel sajnos késtek, pedig itt lenne a piaca, most hogy a division 2-t szerintem sikeresen kinyírta az ubi, így most nincs másik nincs másik openworld, tps, fedezék alapú looter shooter...
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Palanova: az nagyon várós játék lesz nálam!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: A The Day Before-al csak az a baj, hogy eddig egy értelmes videót láttam belőle - a többi ami fent van az meg abból van összevágva és jól megmagyarázva xy yt-er által aki kb mintha kisgyerekeknek mesélné mi van a képernyőn - ami erősen narrálva volt a résztvevő játékosok által és teljesen más hangulatot teremt így.

Anno a Division 2-ből volt ilyen videó hogy 4 fős csapat végig csevegve lenyomta a Crash Site controll pontot. Teljesen más hangulata volt annak a csapatjátéknak, mint amikor később egyedül arra jártam. De akár amikor csapattal mentünk. Nem színészkedtünk, nem szövegeltünk feleslegesen, lenyomtuk a Cp-t és kész...

És emiatt tartok egy kicsit a TDB-tól, hogy túl sokat ígér és nem lesz képes betartani, mert eddig amit mutattak az nem néz ki rosszul, de félek hogy üres, tartalmatlan lesz, vagy éppen repetitív orrvérzésig, mint amilyen Div2-lett két év alatt...
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: OUTRIDERS AJÁNLOTT GÉPIGÉNY
(1080p/60 fps magas grafikai beállítások mellett)

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7-7700 vagy AMD Ryzen 5 2600X
RAM: 16 GB
Videokártya: GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56
Tárhely: 70 GB

OUTRIDERS ULTRA GÉPIGÉNY
(2160p/60 fps ultra grafikai beállítások mellett)

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i7-10700K vagy AMD Ryzen 7 3700X
RAM: 16 GB
Videokártya: GeForce GTX 3080 vagy AMD Radeon RX 6800XT
Tárhely: 70 GB

Kicsit megnövelték a drágát.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: nekem 1080p i5 4690k rx 550 4gb 16 gb ram és maxon is elfut 40 fps el ami böven elég a szemed 24 et tud ,30 is böven jó ,de 4k n kell vas minden játéknak azt aláirom 😃
0
0
0
0
no avatar
@bakikaki: Szerencséd van akkor.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
Sziasztok!
Ezen a gépen, hogy menne?

i5-3570
RX 580(8gb)
16gb ram
Win 10
0
0
0
0
💬 1
szhusi avatar
@mavman 16: töltsd le a demót, megtudod
0
0
0
0
DDarkness avatar
Addig a pillanatig volt jó a game amíg össze nem csatlakoztam uncsimmal 😃 Utána minden pingelt. Még az NPC is. És 1 percnél tovább nem tudtunk össze csatlakozva maradni. A multiplayer részén van még mit fejleszteni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@DDarkness: Mi hárman toltuk le a demot, és igen, összeinvnél voltak gondok az elején, de pl ma rendben ment és be is fejeztük a demot gond nélkül.
0
0
0
0
no avatar
Kívánságlistán rajta de a demo eddig - nem mentünk még végig rajta - nem győzött meg.
Ez inkább egy sikátorszimulátornak, mint pl a Neverwinter, ami konzolokon lehet jól hasít, de PC-n nem ezt vártam. Hiába van nagy belátható rész ha nem lehet odamenni, vagy ha egy szűk vájatba vagy bezárva és azon kell végigrohanni...remélem nem ez lesz az új trendi a pc cover based looter shooterek esetében.
0
0
0
0
💬 29
gyuri191 avatar
@Palanova: akor ez nem olyan nyitot mint pl egy borderlands?
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Amit eddig láttam belőle, közel sem. De ott a demo, felteszed és megnézed.
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Igen, ez egy sikátorszimulátor. Azért beraktak ingame átvezetőt amin a karaltered átugrik egy 2m széles szakadékon mert:
- a karakter nem tud ugrani
- kellett a töltőképernyőnek

Baromi kicsi területenként kell töltenie és ezeket átvezetőkkel próbálják eltakarni, ugrás, ajtónyitás, mászás, de egy idő után baromi zavaró, legalábbis nekem aki openworld címekkel játszott ezelőtt nem sokkal és ahol kb állásbetöltéskor van csak töltőkép.

Mass Effect 1-3 volt még ennyire sikátor szerű, ott sem lehetett nagyon elcsatangolni...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Palanova: értem nagyon köszönöm hogy elmondtad erre voltam kiváncsi hogy akkor nem ilyen nagy openworld cucc lett
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Sajnos hiába adták volna ki nyílt világgal, ugyan úgy monotonnak számítana, legyen az gameplay vagy történet mert mindkettőben elég gyenge eresztés. Látvány szempontjából sem acélos, bár az utóbbi mellett el tudnék menni ha legalább érdekes lenne a játék 😜
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja értem hogy érted reménykedtem hogy jólesz de eddig akkor nem valami nagy eresztés
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Nézzél a demoból gameplayt és eldöntöd. Attól hogy itt ketten lehúzzúk neked még tetszhet...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Palanova: néztem róla 2 vidit és még vacilálok de jobbra számitotam a játéktol azthitem ilyen borderlands féle lesz tps-ben 😃
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nem tudja felrakni mert nincs win 10 a gépén.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Na igen, ha a gép nem éri el a minimumot akkor azon a demo sem segít.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Mindig ezt csinálja, nincs is meg a minimum igénye sehol se, és azt hiszi hogyha direct x 11 akkor fut win 7-en is 😆😆😆😆 A kettőhöz nincsen semmi összefüggése de jól van😃😃
Ahogy lejárt a win 7 támogatása azóta nem is jön ki win 7-re játék csak elvétve egy kettő, de nem érti meg hiába bizonyítod neki, hogy a fejlesztők se hülyék, hogy egy lejárt rendszert támogasson még. A win 8 is csak azért szerepel néhol még mert 2 évig van még támogatása.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Nem kötelező instant átállni egy új - 5 éves - OS-re.
Anno én is csak akkor álltam át Xp-re amikor már win98se-t egyik új játék sem támogatta. Addigra az XP is annyira összeszedte magát hogy nem halt le minden usb csatlakozáskor, stb...

És ha van egy pár régi cím amihez ragaszkodunk, de nem támogatja a 64-bitet akkor azért meggondolandó az átállás, vagy egy másik gép beszerzése ami ilyen vga árak mellett egy használt autó árával egyenlő...
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: A régi címeket is egytől egyig fut win 10-en is. Még a heroes 3-4-is. Bioshock is fut.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan:
A régi címeket is egytől egyig fut win 10-en is.
- ebben nincs igazad, de ne menjünk bele. Bőven vannak régi címek - kapásból van három kedvencem amik nem mennek, de túltettem magam rajta és gog-nak feldobtam őket "frissítésre" - amik nem bírják a 64 bites OS-t.

Az hogy ki miért nem áll át, annak is lehet megvan a maga oka, ezen kár lovagolni meg b*sztatni érte a másikat.

Igen, a windows 10 64 bit lassan "kötelezően szabadonválasztott, ennyi, nem kell túlragozni.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Hát semmi baja, nálam az első is csutkán 144 fps-sel megy. Több is lehetne csak a monitor ennyit tud.
0
0
0
0
no avatar
Most ránéztem menühang van de a játékon belül nincs hangja.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: kötekedni azt tudsz
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Ez nem kötözködés hanem az igazság. Ez olyan mintha a jövőhéten megjelenő stronghold esete, hogy direct x 9-es nem tudom mért, és windows xp-n is futnia kéne, holott az xp nem támogat 4 giga ramnál többet, és a játékhoz 16 giga ram kell. Vagy a phantasy star online 2 esete. Az is csak win 10-en fut direct x 9-es az is.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: de nem fogod fel hogy a the medium is megy win 7-tel van hozzá ilyen fixáló fálj amit ha bemásolsz akkor elindul win 7-en ez olyan mint a rage 2 ha valakinek 2 magos cpu ja volt nemindult el de mostmár van hozzá fix amit ha bemásolsz akkor elindul és játszható is 2 magoson ha ezt nemfogod fel akkor sajnálom de fejezzük be a vitát mert már kezdesz gyerekes lenni
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Aki 2 magossal játszik valamivel is az meg is érdemli. Meg ezzel a mókolásokkal szórakozik az magára vessen.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
A tied erősebb a vga benne meg win 10 van rajta. És te nem is mókolsz semmit, ha tudod hogy nem bírja akkor nem töltöd le azt ennyi.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Na igen én a második részébe néztem bele, de megvan mind a 4 kivéve az 1 ami nem jött ki pc-re.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: ki mondta hogy én használtam nekem elindult normálisan csak mondtam hogy van ilyen fájl de ha elolvastad volna és értelmezted volna de látom nem nagyon ment
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Mindegy is a gépigények nem dísznek vannak kitéve. Ha nincs meg nem indul azt ennyi. Több mint 1 éve lejárt a 7 és azonnal meg is látszik a játékokon. Ami tavaly kimaradt a win 10-ből az az idéntől sorra jönnek.
0
0
0
0
Ozone avatar
@Kings Bounty fan: Mondj amit akarsz a win 7 a legjobb. "lejárt 1 éve". Eltudod mondani mi járt le? Nem jönnek biztonsági frissítések, és a windows védelme alapból nem sokat ér. Játékokhoz nem kell védelem, ha meg félsz, akkor letöltesz egy vírusírtót oszt' kész. Úgy nem birom az ilyen embereket:Jajj ne használj win7-et, már nincs támogatása. A Gépigények nem dísznek vannak?
kb. de. Nézd pl. warzone: Megvan majdnem a recommended és mégis ultra low:20-30 fpsem van benne. Tudom nem mai gép, de akkor írják oda, hogy kell neki egy 1080 minimum, hogy 60 fps felett legyen. Ennyi, és ha gyerekeskedni akarsz, azt máshol tedd, ne itt.
0
0
0
0
Ozone avatar
@Kings Bounty fan: Ember itt már nagyon túlzásba vitted! Mi az hogy megérdemli? Nem mindenkinek van pénze jobb gépet venni, ne nézd le azokat akiknek nem olyan PC-jük van mint neked.
0
0
0
0
no avatar
@Ozone: Igen csak 1 baj van ezzel, hogy 2021-et írunk és ps5 korszak kezdődött, és a játékoknál annyit jelent ez a 7 lejárta, hogyha nézted akkor tudod azonnal kapcsoltak is a fejlesztők. Már csak win 10-re építenek ez azért is jó, hogy nem kell pénzt pazarolni erre is, és tovább halasztani őket mert szarul fut és hasonlók. És azt ne várja az ember minden 15 éves géppel futtassanak mai címeket, legyen tisztába azzal mire képes a felhasználó gépe, és ne hülyeséggel legyen tele. Igen a gépigényeknél a minimálisat nem is kéne figyelembe venni mert az egyenlő a 0-ával jóval nagyobbat kér mint kivan írva ahhoz a rendes játékélményhez szükséges. Jó most gépet venni lehetetlen a videókártya árak elszálásával az tény de előtte egész barátaiak voltak. Ahogy elnézem majd csak év vége felé állhat helyre leghamarabb, de lehet 22-re is belemegy.
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ja szeret kötekedni pedig nincs most igaza de nem érti 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Ez egy ***ott jó játék ami nagyon optimalizálatlan de legalább nincs stutter, simán tudják javítani. Leültem elé és nem tudtam elszakadni előle. Demo elejétől a végéig kurva jó volt! A játék maga gyönyörű.
https://i.imgur.com/S3Xix37.jpghttps://i.imgur.com/JvwI16X.jpg
0
0
0
0
💬 2
szhusi avatar
@TRACERHD: ja elég jól néz ki, főleg az átvezetők tetszenek nekem. Ma volt alkalmam kipróbálni, elég jól fut az én vasamon is, szerintem elég jól optimalizált, nem tökéletes, mert volt 2 crash is, de szerintem mire megjelenik nem lesz probléma.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@szhusi: A bázison amikor a lépcsőn lenézek akkor van 30 fps-em max grafikán.
0
0
0
0
no avatar
Kipróbálható a demó. Ha zavarna titeket a motion blur, akkor az Engine.ini fájlhoz adjátok hozzá az alábbi részt:

[SystemSettings]
r.MotionBlurQuality=0

Elérési útvonal Spoiler!
AppData\Local\Madness\Saved\Config\WindowsNoEditor
0
0
0
0
no avatar
Na Gyurika elindult a játék win 7-en?,vagy szépen kiírta a gépedhez hogy a windows nem kompatibilis vele😃😃😃
0
0
0
0
💬 1
Ozone avatar
@Kings Bounty fan: Kuss
0
0
0
0
no avatar
Ez nagyon baba gépigénye lett.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
na még 1 honap aszt lehet tolni
0
0
0
0
gyuri191 avatar
na ez mikor jelenik már meg semmi hir
0
0
0
0
💬 12
TomSlier avatar
@gyuri191: Április 1. Elvileg
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TomSlier: ja már tudom azért köszi 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TomSlier: teis várod már végre remélem nemlesz csúsztatás?
0
0
0
0
TomSlier avatar
@gyuri191: Még szép. Ha minden jól megy haverral csapatjuk a demót amint kint lesz.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@TomSlier: énis várom és abban reménykedtem hogy még ennek elég lesz a dx 11 és hála égnek elég neki 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Igen de ahogy írtam a többi alkatrészed nagyon gyenge a játékokhoz, és win 10 alatt nem fog menni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: jaj ne már megint te mibe hogy menni fog win 7-en
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: A direct x 11-nek semmi köze hogy működik a 7-en is, akkor oda lenne írva. De 6 giga ram is édeskevés, ahogy a procid is, a vga pedig ha csak annyi baja lenne, akkoris ha el is indulna vele abba nem lenne semmi köszönet.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: figyelj majd kiderül
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Tisztában vagy a gépeddel hogy mit bír?,mert így elnézve foggalmad sincsen.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: hiddel igen ez a szakmám
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Összehasonlításra nem is lehetséges. Még ha win 10-et is raknál fel 720p-re dob ki valami értéket lowon.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció