SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Warband cover
Megjelenés: 2010. March 31.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Stratégia
Fejlesztő: TaleWorlds Entertainment
Kiadó: TaleWorlds Entertainment

Mount & Blade: Warband gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Pentium 4 2.0 GHz or AMD 2.5 GHz
RAM:
512MB RAM
GPU:
3D graphics card with 64MB RAM
OS:
Windows® XP
STO:
100 MB available space
Hang:
Standard audio

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core Duo 2.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+
RAM:
1GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce FX 5200, ATI Radeon 9600, or better
OS:
Windows XP or greater
STO:
100 MB available space
Hang:
Standard audio
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Az összehasonlítás nem lehetséges ennél a játéknál.
Hasonló játékok:
Immortal Realms: Vampire WarsDungeon Defenders: AwakenedStrifePersona 5 TacticaOf Kings And MenWolfstride
Hozzászólások: 232
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bukta avatar
Hali. Van olyan mod a játékhoz amiben át lehet állítani az elfoglalt várak nevét és színét, unitokat könnyebben tudsz felvenni a seregbe(pl szám alapján én adom meg mennyit kérek), több item van és esetleg van olyan opció, hogy létrehozhatok benne saját unitokat?
Az alap native játék mechanikát nem akarom megváltoztatni. Próbáltam több modot is de úgy az angollal általában bajban vagyok, ezért se akarom, hogy az alapjátékon nagyon változtasson.

Vagy esetleg tudok valahogy modokat kombinálni úgy, hogy a native mod-ba rakok több itemet?
0
0
0
0
NagyGegike avatar
Nagyon sok játszott órám van vele, alig várom a Bannerlordot, remélem hasonló atmoszférát sikerült alkotniuk a készitőknek 😀
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
Szuper, alacsony igényű, hosszútávú játék.

Természetesen az idejére tekintettel, az akkori maga grafikai adottságai nagyon szépek.

A nehézségi szint a közepétől már húzós, de aki abszolút nem bírna vele, vannak kódok. Nagyon hangulatos játék, gyengébb konfigokra kifejezetten jó, és praktikus játék.

Csak ajánlani tudom mindenkinek.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
2000+ órám van a játékban. A jó dolgokat most nem szeretném felsorolni, mert azok nyilvánvalóak. Inkább ötletelgetni szeretnék, hogy mi a rossz és hiányos a játékban, mi az amit a Bannerlordban máshogy látnék szívesen, illetve kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. Na lássuk.

1. Karakterek személyisége és interakció (avagy személytelensége)

Egyik lordnak, sem királynak sincsen kvázi személyisége. Mindegyik ugyan úgy gondolkodik, és beszél, nagyon minimálisak az eltérések. Pl hiába vagy már 1500 IG napja vazallus, más vazallus akivel még személyesen nem találkoztál benyögi, hogy "Ismerjük egymást?".. Ha együtt már több csatát is vívtatok igaz megemlítik, hogy "Úgy szét vertük XY hadait mint a xar" de ezen kívűl semmi. Nem látogatnak meg téged, nem hívnak meg magukhoz, olyan érzés mintha robotok lennének. De végülis azok is, de ennél jóval színesebb válasz/kérdés lehetőségnek kellene lennie, továbbá éreztetniük kellene, hogy te is itt vagy halo, ők olyan jól elvannak a maguk kis világába, hogy valami hihetetlen. Arról nem is beszélve, hogy hiába legyőzted már őket 73737x, ugyanúgy bepof*zn*k, semmi tiszteletet nem adnak akármit csinálsz, és ez számomra megöli néha a hangulatot

2. Kivégzési lehetőség

Ha elkapsz egy lordot két lehetőséged van. Az egyik, hogy a hadseregedben tárolod fogoly gyanánt, vagy tömlöcbe veted már ha van kiépítve. Nekem volt 340 órás karakterem, de még vele sem volt a "Fogolytartás" képesség több mint 4 ponton. Simán megszöknek, és kezdik előröl a toborzást maguk számára... Ha eltörölsz egy birodalmat és csak vele álltál háborúban akkor X idő múlva ugyanúgy elkezdik ostromolgatni a városaid ilyen 15 fős kis P*Cs csapatokkal amit éppen sikerült össze verbuválnia egy hét alatt, mert már vagy 3x legyőzted, és így egy perc nyugtod nincsen. Ha tehetném ahogy elkaptam egyet már vágnám át is a torkát, nagyon meggyűlöltem szegényeket.

3. Csatatéri hadsereg méret

Biztosan mindenki találkozott már azzal a csodálatos jelenséggel, hogy legalább kétszer annyi katonád van mint kedves barátunknak, elkezdődik a csata az alap egységekkel, mind a két félnek lespawnol 40-40 embert, te szét vered a 40 embert, neked maradt 15, akkor neki jön az erősítés újabb 40 ember, de neked semmi.... HAAHH... Nagy nehezen megoldod a második hullámot is, a HP csíkod 1/3-on van, és még maradt 4 embered. Na újabb adagot kap a jóbarát, te pedig nézel mint bornyú az új kapura, hogy ezt a sz"rt melyik idióta agyparazita találta ki, mert szívesen meghívnád egy ciánozott cappuccinora.. ha szerencséd van nem téged kapnak le elsőre, hanem 1-2 embert a megmaradtakból, és akkor végre te is megkapod a kis nyamvadt erősítésed. (Engem szerencsétlent az esetek 90%ban mindig betalálnak mert persze, hogy sz*r helyen állok, és itt számomra véget is ért a csata, pedig 500 emberem volt 150 ellen, GG Tailworlds)

Ezt úgy kéne, hogy nem a kis szobába pihenni, hanem megcsinálni a játékmotort, hogy egyszerre bírja az összes NPC-t, és egybe lerakni őket, mert ez így trágya, és 5-ből 4-szer ragequit a vége.
0
0
0
0
Liptik avatar
Újabb nap, újabb esély
0
0
0
0
nemmegycsaklowon avatar
Ez egy baromi jó játék, tolom a mai napig is, egy két idegesitő dolgot azért szivesen kiszedtem volna belőle, Pl: Ha foglyul ejtenek, legalább a cuccokat ne szedjék el, Mert a játék nem szereti osztani a dénárt. 😃 De vannak cheatek, Aki esetleg nem tudja, engedélyezze a cheatek használatát, és ott lehet adni pénzt 😀
0
0
0
0
solyom1999 avatar
Sziasztok 😀 esetleg nem tudnátok egy kétt jó modot mondani hozzá ? Pl: amivel több Diplomacy lehetőségem van
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Hunetr2033: Szerintem nem nagyon kéne szaggasson a gépeden, még a hat éves régi irodai gépemen is elindult a játék. Hacsak nem a 40-60 FPS-t gondolod szaggatásnak. Ha ez utóbbi a helyzet, akkor nem tudok erre mit mondani.
0
0
0
0
Doomficko avatar
harcokban idegesito amikor szaggat a jatek
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ilyet sem láttam hogy valaki panaszkodik hogy 40-60 FPS-e van egy játékban 😲
0
0
0
0
Doomficko avatar
Az miert van hogy barmelyik bealliatsnal(low,medium,high) 40-60 FPS-em van mint DX9 mint DX7-en ?!! Minden driverem frissitve van es a jatek verzioja 1.168...Valaki tudna ezen segiteni mert ahogy nezem a gepemen kene hogy menjen a jatek (meg ha nem max bealliatsokon is)
0
0
0
0
MartinKiller2000 avatar
A legjobb lovagos játék szerintem. Nem ismerek ennél jobbat. 😀
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Nexsuson és más oldalakon már kerestem(nem sok eredménnyel) valami megoldást. Persze lehet,hogy csak elsiklottam felette.
Egyébként ez egyszerűen megöli a játékot. Pedig hogy' örültem neki, aztán szembesültem ezzel az AI-val. Egyszerűen borzalmas.
Egyébként befejezték a játékot, vagy még adnak majd ki hozzá patcheket?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Hát a hülye Ai-ra enm hiszem hogy találsz rendes megoldást. Esetleg nexuson nézz szét, hátha van valami mod hozzá.
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Üdv Mindenkinek!
A következő dologgal szenvedek, de nagyon! A Mount&Blade Napoleonic Wars DLC mesterséges intelligenciájával(MI) gyűlik meg a bajom! Ha az egyéni csatát választom, és mindent felteszek maxra(Harci MI, Hadjárat MI, csata méret, sebzés...) akkor is annyira gagyi az ellenfél,hogy jónéhány nyomdapapírt nem tűrő szót vágtam a játékhoz. Példának okáért az ellenfél, melyet a gép irányít, nem képes reagálni. Csak áll egyhelyben és néz. Ha a parancsnokommal megközelítem 1 méterre, akkor is ugyanez a reakció. Nagyon keveset tüzelnek rám és várják, hogy lákaszaboljam/lőjjem őket. Erre nem tudtok valami megoldást/patchet/javítást? A játék verziója 1.161-es.
A másik nagy problémám az,hogy a lovas egységek egyszerűen ha ugy tartja kedvük, akkor leszállnak a lóról és gyalog folytatják útjukat. Ilyenkor a hajamat tépem... egy huszár hátrahagyja a lovát és gyalog megy a csatába... kész röhej!(Tudom,hogy van olyan parancs,hogy "lóra"/"lóról", de ezt nem adom ki nekik soha!
Erre is kérnék valamilyen tanácsot, vagy ha esetleg van,akkor valamilyen javítást.
A válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
Yoni avatar
86 óra után sem unom, nagyon jó játék!!! 😃
0
0
0
0
Matt99 avatar
A Clash of Kings moddal milyen? Kapott új térképet is?
0
0
0
0
Yoni avatar
Valaki aki szeretne multizni, írjon nyugodtan 😃
0
0
0
0
CoolerSama avatar
Valaki tudna küldeni PM-ben egy 1.167 patch letöltő linket. Sikdrow-os verzió van fent(azt hiszem 1.127) de kellena az új a clash of the kings mod miatt.
0
0
0
0
Yoni avatar
Régen játszottam vele, most újra töltöm 😃 Steamen még 2 napig ingyenes! 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok serial keyst hol találok mert letöltöttem és amit eddig találtam nem jó?
0
0
0
0
no avatar
directX 11 van a gépen nem ez a baj?
0
0
0
0
Colonir avatar
Valaki ismer Mount and Blade Warband Napoleonic Wars-os magyar regimentet? Ahol vannak is emberek?
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Ha valakinek van kedve multizni írjon. 😀
0
0
0
0
no avatar
nincs csak a windows keres rá problémát
0
0
0
0
no avatar
sziasztok nekem leáll amikor elindítom megoldás? nem láttam a neten megoldást
0
0
0
0
Masterchief9 avatar
Sziasztok olyan problémám lenne hogy most cseréltem vgat 6450 ről 5850 re és a betöltésnél, a a textúrák betöltésénél megáll és nem lép tovább valami megoldást tudnádtok rá ? 😀 Köszönöm.
0
0
0
0
Puklee avatar
Már kb. a 3. verzióját szedem le... kezdtem az 1.1-el utána valamivel újabb.. aztán gondoltam egyet leszedtem a viking conquest-et.. ugyan az a probléma..
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Másik cracket próbáltál? Én régebben játszottam vele, pár hónapja kb, de akkor sokáig tudtam vele játszani, nem dobált ki.
0
0
0
0
Puklee avatar
Üdv! Látom Kihalás van , de remélem olvassa még valaki.. Nos az a gondom, hogy pár napja felraktam, megtetszett a játék azóta nyomom.. újabban random kidobál mikor csatába lépek vagy bármilyen 3d részbe (séta egy faluban). Semmi nem lett cserélve, módosítva, sem hardver sem szoftver.. Eleinte csak óránként fordult elő, de mostmár 10 percig ha tudok játszani. Van, hogy annyit sem.
0
0
0
0
Bukta avatar
Jöhetne már egy új rész 😃
0
0
0
0
no avatar
Szevasztok Mount & Blade napoleonic wars kiegészitővel rendelkező embereket keresek akik szeretnének Linebattlézni van egy kis klán ahol csütörtökön és szombaton is szokot lenni harc akit érdekel az mennyen erre a TS re fel és kerese meg Martont ez egy nagyon jó kis csapat coldline.hu:10000
0
0
0
0
NoOp3 avatar
igen mondjuk a városban vett földeknél jól jönne 😃
0
0
0
0
no avatar
ursus 1634:
akkor amikor a Half-life 3.....
0
0
0
0
menphis00 avatar
kár hogy nincs rá teljes magyarosítás.... csak részleges :/
0
0
0
0
Attila57 avatar
Mikor jelenik meg a bannerlod?
0
0
0
0
Matt99 avatar
Na végre valami anyag a Bannerlord-ról:Mondjuk ebből csak annyit tudunk meg, hogy nem lesz ronda a grafika, de ez is valami. Egyébként most jött nem rég Steam-en early access-re a Life is Feudal, ami elég sok mindenben hasonlítani fog a Mount&Blade-re, és őszintén szólva én azt mégjobban várom.

0
0
0
0
Schney avatar
ZoZo98: Ez a játék már régóta ingyenes...
0
0
0
0
no avatar
Szerintem nagyon magával ragadó játék.. Egyik legjobb a piacon! 😃
0
0
0
0
StiviXGamer avatar
Kipróbálom ha már úgy is ingyenes 😃
Viszont videók alapján nem jön be, majd ha én játszom jobban átjön remélem... 😃
0
0
0
0
ZoZo98 avatar
Most 2 napig ingyenes a Steamen! 😆😎😉
0
0
0
0
no avatar
Megjelenése kilátástalan, de remélem még idén, mondjuk ősszel, de nem látok rá túlzottan sok esélyt.. esetleg tavasszal, vagy még később.
0
0
0
0
Attila57 avatar
Mikor jelenik meg a bannerlord?
0
0
0
0
no avatar
Lesz ilyen jó a Bannerlord is, ha végre kijön... 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb