header
BIOMUTANT
BIOMUTANT cover
Megjelenés: 2021. May 25.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Experiment 101
Kiadó: THQ Nordic

BIOMUTANT gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD FX-8350 or Intel Core i5-4690K or newer running at 3.5 GHz or higher
RAM:
8 GB RAM
GPU:
4 GB Direct3D 11 capable video card - GeForce GTX 960 or Radeon R9 380
DX:
Version 11
OS:
Windows 7/8.1/10 (64 bit)
STO:
25 GB available space
Hang:
Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
NET:
Internet connection required

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Ryzen 5 1600 or Intel Core i7-6700K or newer running at 3.2 GHz or higher
RAM:
16 GB RAM
GPU:
6 GB Direct3D 11 capable video card - GeForce GTX 1660Ti or Radeon RX 590
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (64bit)
STO:
25 GB available space
Hang:
Integrated or dedicated DirectX 9 compatible soundcard
NET:
Internet connection required
Ajánlott periféria: Keyboard, mouse
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
CrawlVampire: The Masquerade - BloodlinesMortal ShellGenshin ImpactMass Effect 2Dark and Light
Hozzászólások: 221
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KENI07 avatar
Na kiptobálom én is .)Elég tetszetös
2
0
0
0
bukta2 avatar
46 óra után még mindig nem értem a mellék küldetések végére 😃 kegyetlen jó játék! nem semmi amit letett az a kb 20 ember az asztalra!

[LINK]

[LINK]

[LINK]

Nem tudok betelni a Photo moddal 😃 imádom a látványvilágát!
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@bukta2: Ezt hívják kialakult és mindenek előtt egészséges függőségnek. 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na nekem is sikerült a végére érnem 😀
Hát mit ne mondjak, azért jól összedobta a csapat(nem tudom hány főből áll). A grafika elég szép lett. A játékban a világfa valami iszonyat gyönyörű az egész map közepén 😃
Sajnos a narrátoron kívül más értelmesen beszélő lény nem volt, így az elég uncsi volt egy idő után, de én csak azért sem kapcsoltam ki, mert így legalább nem dünnyögéseket hallottam csak. A tribe-os küldik szinte mind ugyanolyan volt és mindegyikbe tettek egy időhúzást, h menj egy X helyre és onnan áss ki X dolgot, amit kb megoldhattak volna annyival, h előbb ásni menjek és utána hozzájuk. Volt, h kb oda kellett visszamennem ásni 300m-re, ahonnan jöttem 😆 Na ez a 3. alkalommal elég frusztráló volt. A world eater-es küldik viszont elég változatosak voltak. Azok tetszettek is nekem. A side questek elég egyszerűek voltak. Kb a 3/4-e puzzleből állt, ami nem volt valami nehéz, mert kb 4-5-6 tekerés kellett, valamikor még annyi sem. 1 olyat nem tudtam sehogy megcsinálni, amikor XYZ kábeleket kell jó helyre bedugni. Ott 1db nem akart sehogysem kijönni. Meg nem tudom, h mennyi side quest van a gameben, de a nagyját szerintem megcsináltam. 2 nálam bebuggolt. Az egyik, amikor bandita vezéreket kell megölni. Én ezeket általában előre megtaláltam út közben. Az egyiknél írja is, h öljem meg az illetőt, akit már megöltem. A másik meg a gramofonos, amit szerintem már megcsináltam, de azt meg sehol nem jelzi a map. Na ,mindegy.
Elég jól ki lehet magunkat maxolni. A végére már olyan fullos voltam, h healt sem kellett használnom, igaz addig se sokat használtam, ha meg igen, akkor legalapabbakat. Más ilyen itemre nem is volt szükségem. Elég jól lehetett combózni a képességekkel. Pl. odahúztam egy enemyt és amíg tartottam őt a levegőben benyomtam a rázást is. Elég vicces volt, h tökre tehetetlen volt emiatt. Sajnos ütés combóból nagyon kevés van, amit meg is éri használni. Kb2-3. A végére annyira erős lett a karakterem, h nem csak a mobokra, hanem még a bossokra is rávertem a 3K criteket egy db ütéssel. A critre nagyon érdemes rámenni. Szinte végig criteket ütöttem midnenkire.
Ami zavar a gameben, h ha elfogy a vízben a stamina, akkor megfullad a karakter, ami egy vicc. Kb többször haltam meg vízben, meg szurokban, mint harc közben 😀 A másik, meg, h a mount alig tud valamicskét ugrani, meg nem képes átugrani egy korlátot sem, meg elakad a kis kavicsokban. A 3. h egy adott mountot, csak bizonyos területen lehet használni. Pl én akartam használni egy másik mapon a hőlégballont, erre persze, h nem lehet. Akkor meg mi értelme megszerezni. Meg a robotot is. Nem is értem. Meg nem lehet őket akárhova megidézni 😆 Bezzeg 3m-rel odébb már igen. A 4. dolog az enemyk track-es támadásaitól égnek állt sokszor a hajam. Meg amikor átfutnak/lőnek egymáson. Meg a hitbox is egy vicc.
Összességében nagyon jó kis game lett. Mivel nem raktam fel az új peccset, így a "max"os Lv50-et értem csak el. Kb 47-48 óra volt kipörgetni, de nem bántam meg. Azt nem mondom, h élveztem minden perccét, de azért elvoltam vele.
Szerintem ez egy jól sikerült játék lett 😀
0
0
0
0
💬 5
Scorn Face avatar
@kmetovics:
Ami zavar a gameben, h ha elfogy a vízben a stamina, akkor megfullad a karakter, ami egy vicc.

Szerintem tökre rendben van. Nem tudott kiskorában sem úszni és felnőttként sem a karaktered.

Nálam az egyik kulcsot adó fenevad bugolt be méghozzá úgy, hogy meg sem jelent.

A 3. h egy adott mountot, csak bizonyos területen lehet használni.

Igen ez nagyon érdekes tud lenni, nem tudom itt mire gondoltak, vagy mi volt az indíttatás hogy így oldották meg.

A critre nagyon érdemes rámenni.

Igen az erre költött pontok szépen megtérülnek.

Sok mindent kihozhatnak még belőle, a lehetőség és a világ adott.
Én nemrég kezdtem el a New Game + részt. Én csak egykezes pisztolyokat, és kétkezes közelharc fegyvereket használtam. Kettő nagyon jó egykezes pisztolyt raktam össze és ha egyszerre használom őket, akkor jobban járok mint a kétkezes mordályokkal. de tervezem az egykezes közelharci fegyvereket is kipróbálni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Scorn Face:
Nálam az egyik kulcsot adó fenevad bugolt be méghozzá úgy, hogy meg sem jelent.


Lehet, h nem bug. Nekem volt egy olyan dög, amit jelzett a map, h ottvan(odarakta a szörnyet a térképre, ami mozgott egyhelyben), de nem akart lespawnolni, mert kellett hozzá egy másik side quest. Van a Dead zone-ban egy szörnyvadász, aki a külidt adta és akkor már megjelent ott a dög. Magyarán 2 köldi volt egy helyen. Ez volt nekem Suburbia.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: A banditás küldi eredeti verzióban is még mindig bugos, így nem maradtál le semmiről 😃 mert ott én sem tudok még tovább jutni, a vízbefulladást meg simán kilehet kerülni a lebegő ládával (relic loot) dupla space és már lebegsz is vele, a helikoptertől sokkal tovább repülsz a lebegő ládával.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Igen?? Akkor jó. Megnyugodtam 😀 Nekem ilyen lebegő ládám, meg helikopterem nem is volt. Ezek lehet az új peccsel jöttek.

Szerk:Közben utánanéztem kicsit ennek a 2nek és benne van az inventorymban 😆 Csak nem tudtam, h mire jók és így nem használtam őket 😀 Azt hittem, h csak sima hátizsákok.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Na végigvittem, jöhet a new game +. 😎
0
0
0
0
bukta2 avatar
az új frissítés óta nem működnek a mini Puzzle játékok, nem reagál a W,A,S,D-re csak forgatni tudom a Q,E- vel... 😞 valakinél van hasonló probléma? nem tudok így haladni a mellék küldetésekkel.

22 órával a probléma után már jött is egy javító Patch, és orvosolta a hibát! na hát... eddig is emeltem kalapom a fejlesztők előtt, de ez után el is dobom! Imádom ezt a játékot! 😃
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@bukta2: Na akkor örülök neki. Legalább ők foglalkoznak a játékukkal 😀 Ez a különbség a nagy és a kis/kisebb cégek között.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Így van! Bár ez pl egy olyan ritka játék amivel nem nagyon kell a kiadás után foglalkozni... már 30+ órám benne van,story kitolva, a mellék küldetések kb negyede is már de eddig minden patika, 2 buggal találkoztam (pont tegnap) de az is inkább vicces volt mintsem zavaró, hogy egy hegy alá be lehetett menni a textúrák alá egy kis ponton, a másik meg ez a frissítés utáni mini puzzle game probléma ( de ezt gyorsan orvosolták is) és egy maréknyi emberről beszélünk... na ez a nem semmi! És ez a játék kapja a vegyes értékeléseket? Pont hogy az ilyen játékokat kellene megbecsülni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na, Steam Szerint 28,4 óra kellett ahhoz hogy kivigyem a Story-t, ebbe benne volt pár mellék küldi is (Persze kivihető ez sokkal gyorsabban is,de nekem ennyi idő kellett hozzá.) a Story maga elég egyszerű de nekem még ezek után is nagyon bejövős a játék! nekem nagyon megérte a pénzét! 😉 jöhet a New game+! 😉
0
0
0
0
💬 6
TheMenkuPocok avatar
@bukta2: Steam szerint én is 28 óránál járok, de csak 2 world eater-t öltem meg. És ahogy érzem még lesz vagy 10 óra content benne lazán. Nagyon bejövős a játék, kemény munkanap után laza gaming session, tökéletes hangulat 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
@TheMenkuPocok: nekem is még közel sincs meg minden, csak a story-t vittem végig pár mellék küldivel 😃 abból azért van még bőven! 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Na gratulálok hozzá. Hányas lv-en fejezted be? És mennyi lett neked a Dark/Light aurád?
Most vettem a bátorságot, azt folytattam. Nem bántam meg. Rájöttem, h érdemes használni, meg fejleszteni a lőfegyvert is. Csináltam egy lassabb, viszont annál erősebb rifle-t. Szerintem ezt a fajta fegyvert fogom használni végig, meg talán egy sörétest, nameg egy 2kezes bárdot. Skillek terén még nem tudom melyeket érdemes haszálni. Jelenleg a jégtüskéket, meg a tűzgolyólövőt alkalmazom. Majd még kitalálom. Ja és jelenleg lv 25 vagyok. Most a side quest-et csinálom 1000-rel, mert akad azokból is annyi, mint a nyű.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: hát én nagyon nehezen teszem le még most így LvL 40+ on is 😃 olyan LvL 35-37 körül fejeztem be a Story-t de még kismillió mellék küldetés van meg felfedezni való... szerintem lesz vagy 60-70 ha nem 80 óra mire kifullozom, most tartok olyan 30 óránál kb.

[LINK]

[LINK]

[LINK]

Kivan baszva rendesen a karakter 😆 izmos srác 😃
nekem a puskám valami kegyetlen erősre sikerült,Radioactive golyókkal lövök, brutál erős, és ha lövés közbe nyomod az ALT+balra vagy Jobra tehát oldalazva szaltózgatsz akkor még gyorsabban lő 😃
De a 2 kezes Fagyasztós fegyverem sem utolsó a maga 1400+ os sebzésével, sokszor 2k+ okat verek az enemy re 1 ütéssel Critbe 😆 😃

jaa és Skillekbe én Levitáció/jégtüskék/Gomba (imádok vele jumpolgatni az elejétől fogva minden hová 😆😉 4.-et igazából váltogatom mindig épp amit jónak látok
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Izmos kis rágcsálód van, az már szent 😀 Én most kipróbáltam egy savas fegyvert, de majd rá fogok gyúrni a radioaktívra, csak még kéne szereznem olyan összetevőt hozzá. Mert amik a boltban vannak, szokás szerint csillagászati áron vehetők meg. Amúgy van a gameben olyan boltos, akinél teljes áron lehet eladni? Mert az igazgyöngyök elég sokat érnek, de én eddig mindenkinél 500 ért bírtam csak eladni.
Az ugrálva lövöldözést én is szoktam használni, mert egyrészt gyorsabban tüzel, meg máshogy lő, másrészt belassul az idő közben. Ellenállásokat meg nem tudom mennyire éri meg venni olyan zöld pontokért(most nem jut eszembe a neve, amik zöld trutyis ládában van), de én inkább skilleket fogok venni belőlük. Igaz már vagy 6ot elhasználtam, bár így utólag visszagondolva nem is volt rossz ötlet, mert már betévedtem pár olyan mapra, ahol kéne külön ruha, ha nincs meg a 100% ellenállás.
A levitáció helyett én inkább a telekinézist használom, mert így hozzá bírok vágni egy mob-ot egy bosshoz, ami elég vicces tud lenni 😆 Ha meg nincs kéznél mob, akkor kivesz egy nagy db követ, ami szintén elég menő tud lenni 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Jól hangzik! Kipróbálom majd én is! Már megvan de még nem használtam.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na jólvan asszem egy darabig elég ebből a gameből.
Röhejesek az ellenfelek, a támadásaik, h nem lehet őket lock on-olni, meg a kameranézet.
Mi ez már, h egy boss(world eater) eldob pár sziklát, ami miután repül feléd, még követ is pluszban. (hát mivan benne, hőkövető rakéta??!!) Ekkora ba*omságot eddig csak az ac valhallaban láttam.
A bosst legyőztem, de utána már úgy fel*aott a játék, h inkább hagyjuk is.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@kmetovics: Én már feltettem Extreme-re a nehézséget de így is gond nelkül veretem a story-t 😃 szerintem már túl erős a karakterem 😆 mindenem 100%-os... mehetek már barhová minden képesség megvan,és az armor+fegyverek is elég durvák! De én nem hogy unom hanem le sem tudom tenni ha elindítom még mindíg 😃
Persze jóval nehezebb lett a High-tól így Extreme-en de nem vészes, jó erős puskám van! Pirít mint a kemence 😆
0
0
0
0
andorko avatar
Egész jó játék engem lekötött nemrég fejeztem be 37 órám van benne és 100% a story az szerintem elég gyenge lett de a gameplay egész élvezetes fölég a craft rendszer már a végen olyan fegyvert raksz össze hogy szinte mindent 2-3 mp alatt megölsz
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@andorko: egyetértek! bár én még nem vittem végig a story-t de már nem sok kell! viszont a játékmenet kárpótol mindenért 😃 eszméletlenül élvezem A-ból B-be eljutást 😃 Dobom a gombát-felrepülök-jön a glinder-leérkezés előtt levitate-t és még a helikopter fejfedő meg sincs 😃 az ha meglesz ,,huhuuu ÖCSÉMM! God DAMN!" 😆 am, a Jetpack tegnap lett meg de semmire nemjó, szerintem ezt későbbi DLC-vel fogják feloldani, láttam külföldi videósoknál is, ők is ezt remélik.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Letöltöttem az 1.4-es GOG-os verziót. Eddig hibátlanul fut, bár csak fél órát játszottam vele. Hála égnek megmaradtak a mentéseim, de azért lementettem őket a biztonság kedvéért.
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@kmetovics: Miért, eddig valami más verziónál bugos volt vagy kifagyot?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Liptik: Ja nem, csak láttam, h fent van a gog-os verzió ncore-on és elolvastam a kommenteket és sokan írták, h az a jobbik verzió és sokan lecserélték a codex fajtát arra. Meg ebben már benne van az új patch.
A codex-es is tökéletesen futott, legalábbis nekem. Viszont a javítottban könnyebben halnak az enemyk, ami azért jól jön hard nehézségen.
0
0
0
0
no avatar
Szerintem az openworld játékok egyik legjobban sikerült gyöngyszeme!
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@joe733: Én sem nagyon tudom letenni ha elindítom! Már lvl30+ os a karakterem brutális milyen a látványvilága! Nemtudom melyik játékkal játszottak a kritikusok de akik azt mondták hogy több kevesebb sikerrel lett kitöltve a játék hatalmas világa azok még1x mondom nemtudom melyik játékkal játszottak 😆 há akármerre megyek még a map széle is televan eldugott tenni valóval, felfedezésre, gyűjtögetésre váró dolgokkal!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2:
Nemtudom melyik játékkal játszottak a kritikusok de akik azt mondták hogy több kevesebb sikerrel lett kitöltve a játék hatalmas világa azok még1x mondom nemtudom melyik játékkal játszottak

Speciel én sem dobtam el az agyam a tartalomtól, egy ekkora világhoz lényegesen több content dukálna, nagyon hamar végig vihető bármiféle ügyeskedés nélkül, de ha maxolni akarja az ember az sem igényel kifejezetten sok időt. A dupláját nyugodtan beledobhatták volna, vagy az átvezetők és narráció minőségére sokkal több energiát fordíthattak volna meg gyakorlatilag arra jók hogy eltekerd őket. Grafikába nem fogok belekötni, kinek mi, szerintem elvárt minimumot hoz UE4 mellett.

Igazából hiába mondják, hogy meddig kell játszani a játékot hogy beinduljon, egészen a végéig ugyan azokat a béna átvezetőket és gyakorlatilag már idegesítően élettelen narrációt kapod. Ettől függetlenül lehet hogy van akinek bejön, de ritka alkalmak egyike mikor megértem a kritikusok véleményét.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Igazából kinek mi a sok idő, én 20+ órát tekertem már bele és a béka segge alatt se vagyok még annyi küldi van a mapon! elég megoszló lett a játék,persze nem lehet mindenkinek megfelelni és ez így van rendjén. Szerencsére engem hidegen hagynak a kritikusok véleményei (mint eddig minden masnál is, nem csak játékoknál)
De hogy ez a játék nekem brutál sok órát fel fog emészteni az tutifix! 😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@bukta2: +1 baromira bejön 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
bukta2 te milyen nehézségen játszod? Én elkezdtem hardon, mert az ilyen gameket általában azon szoktam vagy normálon. Kicsit még szoknom kell, h nekem kell céloznom lövés közben (konrollerrel nyomom) és nem célozza be automatán az enemyt. Amúgy nem tudom, h csak nálam volt-e, de én narancssárgára állítottam be a rágcsálóm színét, erre meg a játékban valami lilás színű lett 😆 Tökre narancssáraga színe volt, amikor hátulról+jobbról néztem őt. Balról meg tökre más színű volt. Lehet a monitor színkeverés zavart be, nem tudom. Na mindegy, majd megváltoztatom, mert utánanáztem, h bizonyos boltoknál lehet.
Amúgy nem sokat haladtam. 1,5 órát. Ott tartok jelenleg, h kiértem a bunkerból. De eddig tetszik. Majd később folytatom fűnyírás után 😃
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@kmetovics: Énis hard-on játszom az elejétől fogva, nagyon lassan haladok benne mert hetközbe nem nagyon játszok munka miatt, hétvégén meg ha tudok akkor motorozok inkább (itt a szezon) 😀 de nekem nagyon bejövős a game! Imádom! Sokáig el leszek vele! 😉
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Én is így vagyok, h nem sok időm van sajna játszani, de most lehet, h lesz a nyáron, mert jönnek a diákok melózni hozzánk nyárimunkára, és nem kell annyit dolgozni.
Szeretnék jópár 10 órát beletenni a gamebe 😃
Dark karaktert akarok csinálni, de a zene, meg a kis háttérsztorik miatt lehet, h meg fogom gondolni magam 😀 Kicsit úgy hat az egész, mint a Star Wars-ben Anakin karaktere, h lehetett volna hős, erre ő pont az ellentéte lett.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Ma mentem pont egy nagyobb kört Esztergomig, ott bekajáltam és vissza haza a kanyargós hegyi utakon keresztül. Végre jó idő van, hétvégére mondjuk esőt mond. Annyi motoros kirajzott amúgy, nem győzök köszöngetni a szembejövőknek... 😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Itt is hétvégére mondja az eső de eddig csak levegőtlen fülledt idő van... döglök meg... bőrruhába nem volt ilyen melegem csütörtökön mint most pólóba meg rövidgatyába 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Próbálta már valaki az új update-et? Én este nézek rá majd.
U.I. komolyan képesek voltak kiadni egy 37MB-os frissítést 😃 azt hittem lesz vagy 5gb legalább
0
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@bukta2: 37mb?? Na akkor nem döntögetnek meg rekordokat. Akkor miket frissíthettek, amik komolyabb hibának számítanak? Mert én csak ilyen narrátoros dolgokat olvastam, semmi komolyabbat.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: BIOMUTANT Patch 1.4
[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LordSzalko: Köszi. Szerintem én elsőnek peccs nélkül próbálom meg. Ha gond lesz, akkor max feltelepitem hozzá.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Gond nem volt vele patch előtt sem,
Tegnap beletettem 1-2 órát patch után, amit észrevettem és egyből feltűnt hogy sokkal gyorsabban hal az enemy, nem kell fél óráig lőni/ütni őket hanem előbb meghalnak ez nagyon kellett sztem! A többi dologgal eddig sem volt nagyon bajom, a narrátor volt még picit idegelő de azt le is lehetett venni eddig is hogy ne pofázzon annyit,a motion blur-t csúszkásra csinálták, mindenki úgy húzza a csúszkát ahogy akarja, ezzel nekem nem volt bajom nekem tetszik hogy harc köcbe a harcra koncentrál a kamera. És persze sok más minden belefért, szalki kolega linkjén bennevannak, egyenlőre ilyen kevés játék után nekem ezek tűntek fel
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@bukta2: Nekem is feltűntek ezek, inkább ilyen QOL - quality of life change-k voltak, amik a játék élményen segítettek. Én még annak örülnék, ha a térképen irná melyik helyen mit fedeztem fel, mit nem, hol voltam, hol nem és hogy hol mit találtam meg az objectivek-ből.
0
0
0
0
Chei2006 avatar
Sziasztok, ezzel a konfiggal futna a játék?
Amd Ryzen 5 3600
16 GB RAM
GTX 1050 Ti
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Chei2006: Szerintem ja, de próbáld ki
0
0
0
0
no avatar
@Chei2006: hát azért már a GTX 1050 ti kicsit karcsú. Az itteni szerint FHD lowban 55 FPS, közepes minőségen 45 fps high minőségen 35 fps. Az ajánlotthoz számolt FHD 60 FPS már nincsen meg.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Mindenki ezt a 2 órát írogatja. Nem annyit kell beleölni egy open world game-ben, hanem (szvsz) 10-et minimum. Legalábbis nekem annyit kell, h el tudjam dönteni, h tetszik-e vagy sem.
Én ígyis, úgyis ki fogom akasztani ezt a gamet.
Annyira lennék csak kíváncsi, h mind1, h a jó vagy a gonosz utat válasszuk? Mert én most inkább gonosz kis rágcsáló lennék 😀
0
0
0
0
💬 7
bukta2 avatar
@kmetovics: Hát nekem 10+ órám van már benne eddig, tegnap nehezen de sikerült letennem 😆 (nekem nagyon bejön a game!)
Én gonosz oldalt választottam az elején viszont a ,,fény" pont kell azokhoz a képességekhez amik tetszenek... így azokat keztem el húzni, ahogy haladsz a játékban és csinálod az adott feladatokat, és ha kész vagy 1-el akkor megkérdezi hogy mit szeretnél csinálni (gonosz vagy jó döntést is hozhatsz) és arra mész amelyik oldalt szeretnéd erősíteni, tehát én az elején a gonosz oldalt válaaztottam de a jó oldalt erősítem a döntéseimmel (naaa persze nem mindíg... de úgy többnyire 😆 ) ez rajtad áll.

[LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Ok. Köszi a tippet. Akkor szerintem ma leszedem, azt ki is próbálom. A sötét oldalt fogom választani, de lehet, h úgy csinálom, mint te. Majd eldöntöm.
Azt amúgy lehet tudni, h kb hány órás a game, ha szinte 100%ra akarjuk kiakasztani?
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Fő szál úgy 9 óra alatt megvan, ha maxolni akarod akkor nagyjából ~50 óra.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LordSzalko: Vettem. Akkor ell lehet benne bóklászni.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@kmetovics: Hát nem mindegy, nem csak városokba nem engednek be, de mellék küldiket adó kartakter sem fog adni semmi melót.
Mondom ezt 49-es romlott karmával 😆
De a játék kínálja a lehetőséget hogy javítsál, vagy éppen rontsál a karmádon.
Szóval van átjárhatóság.

Ui: Én is jófiúként kezdtem, de aztán... 😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Scorn Face: Az úgy jó 😆 Majd elvállik, h milyen karmám lesz. Általában a jó oldalra szoktam állni(pl. RDR2-ben is good honor-öm volt végig), de ebben szerintem végig gonosz leszek.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@kmetovics: Ugyan úgy frakciók között is válthatsz egy bizonyos ideig, és bizonyos helyzetben.
0
0
0
0
no avatar
2 óra játékidő után azon agyaltam, hogy letörlöm a fenébe, mert a történetvezetés vontatott volt, a játékmenet pedig unalmas. De hála a jó égnek, hogy nem tettem meg. A harcrendszer valami zseniális, a grafika gyönyörű, a bejárható terület pedig hatalmas. A craftrendszer is nagyon jó, elég sokrétű. Képességekből is rengeteg van, és olyan irányba mehetsz el, amilyenbe csak akarsz. 2 szóval: nagyon állat 😃 A játék jól optimalizált, még az én gépemen is high grafikai beállítások mellett 1080p-ben mindenféle probléma nélkül tökéletesen fut. Pedig az én gépem már eléggé idejét múlt. ( cpu: i7-3770, gpu: gtx 1050 ti, 16 gb ddr3 ram). Szóval bátran ajánlom a játékot legalább kipróbálásra, csak túl kell "élni" az első 2 órát. Jó szórakozást mindenkinek hozzá! 😃
0
0
0
0
no avatar
Az első 2 óra elèg ratyi volt, de utána nagyon beindult, nekem megèrte az árát.
0
0
0
0
LightLeach avatar
azért akárhogy is nézem hatalmas pofátlanság ezt 60 euroért adni, hatalmas csalódás. Ment a refound 2 óra után.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@LightLeach: Nem írja sehol, hogy steamon kell megvenni, instant gamingen vettem meg elèg olcsón. Valamint pont 2 óra után indul be az igazi játèk.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Marciika: Olyan mint anno a GTA IV. Az eleje annak is elég unalmas volt, főleg az SA után.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LightLeach: Az elején kell túljutni (azon a részen ami után mindenki kiakad) utána nyílik meg a csodás világa.
Jelen pillanatban 45 órám van benne és alig tudom letenni.
Nem bántam meg hogy megvettem.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ez a játék egyre csak jobb és jobb ahogy haladok előre benne.
Rengeteg fegyvert és ruhát lehet találni, a hozzájuk tartozó kiegészítő alkatrészekről már nem is beszélve.
Nagyon pöpec felszereléseket lehet összeállítani.
És a járművek illetve a hátasok, fantasztikusak.
Hatalmas távolságokat kell áthidalni mikor egyik küldetést a másik után csinálja az ember.
Persze van gyorsutazás, de az esetek többségében érdemes hanyagolni.
A grafika pedig teljesen jól illik a játékhoz.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
Ha már az eleje tetszik akkor később mégjobban fog amikor beindul a craft rendszer meg a keresgélés, az első 2 óra elég uncsi de utána beindul! 😉
0
0
0
0
CseD avatar
Gtx 950 2GB GDDR5-ön futtatható a játék? Csak mert láttam benchmark videókat ahol 1.5gb-os vkártyákkal futott
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@CseD: Nem akarok regenyt írni hogy miért nem igy csak annyit írok hogy ha el is indulna valami oknál fogva, nem hiszem hogy élvezhető lenne.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bukta2 avatar
Akinek elegendő, és élvezhető 720p 30 fps, akkor simán. Mindenkinek mas igenye van, nincs ezzel semmi baj.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bukta2 avatar
Az a lényeg! 😉 nekem is nagyon bejött! Bár hétvégén lesz csak több kedvem meg időm vele játszani!
0
0
0
0
CseD avatar
@bukta2: I5-3450-el és egy gtx 750-el volt 40 fps-e 1080-ban a videóban (most itt ebben a játékban a low graf is stép szerintem)
0
0
0
0
no avatar
@CseD: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
CseD avatar
Megnéztem a virágbolti verziót , low-medium grafikán stabil 60 fps megvan , eddig nem jutottam el sokáig , de eddig tetszik ! Amint lesz alkalmam megveszem a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@CseD: 1gb NVS 5200M (DELL E6430-as laptopban). Ezen is fut, bár a grafikai beállításokat le kell venni.
0
0
0
0
bukta2 avatar


Így fut nálam Open World-ben
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@bukta2: Cuki a karid, enyém jelenleg így néz ki 😃
https://i.imgur.com/n4rpd0B.jpg
0
0
0
0
WeKing avatar
@LordSzalko: https://kepkuldes.com/images/1ffbf08fe6929f4854e2f8c2d18dfdb7.jpg

Join to the dark side.. bitch. 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Na majd megnézzük mi is, mi nem tetszett itt a kritikusoknak. Inkább mindenki próbálja ki maga, annak több az értelme.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@SuperPuma: Hát, főleg hogy van Spoiler!
virágbolti...
és még csak nem is nagy a játék... 12.3gb 😃
Ahogy haladok előre egyre jobban tetszik! Az első 2 óra tényleg elég uncsi volt de utána beindul a craftolás, egyre több dolgot lehet találni, én nem apróztam el, Hard-on futottam neki 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Ha ajánlotnak 1660 Ti-t ír, akkor jó lesz a 1660 SUPER is?
0
0
0
0
💬 2
PatkosXX avatar
@Liptik: Nincs nagy különbség 2 közt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Így előjáróban annyi tutorial után hogy nem fogom visszakérni a pénzt az már biztos... nem sajnálom azt a 60€ erre a játékra attól a 20 embertől... emelem kalapom előttük!
holnap folyt köv! 😉
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@bukta2: Örülök hogy tetszik egyenlőre, hogy muzsikál?,tényleg annyira optimalizátlan?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Hát, nekem 1440p totál csutka minden vannak helyek ahol be be esik pár mp-re 70 körülre az fps de aztán visszamegy 100-ra (ennyire lockoltam) tehát egyenlőre nincs bajom az optimalizálással. Szépen fut! Dehát ezt el is vártam ..😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Hát akinek bika gépe van 😆😆😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Ebbe a játékba nem igazán az fps ami számít 😃 60 legyen meg és nincs para!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Na igen ez a lényeg.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Mondhatni falhoz verem magamat, simán letöltötte az epic, de a game el sem indul. Helyette szépen megfagy a gép, semmire nem reagál csak a resetre... 😠

Szerkesztve: A vírusirtóm megfogta az exe fájlt (eredeti játék) és azért nem ment. Most már indul szépen. 😎
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Scorn Face: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Nos én vírusirtó nélkül el sem tudom képzelni a rendszereimet...
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Az vajon mi lehet, hogy a játék nem akarja a videókat lejátszani? Értem ezt az intro videó, képességek bemutató videói és a játékban lejátszott videókra (Spoiler!
pl mikor az elején feltöröm a kivetítőt, az semmit sem mutat
). Megjegyzem, hogy virágboltival játszom, próbálgatom milyen és eddig jó kis game, vevős lesz.
Szerk.: Megoldottam, Windows Media Feature Pack és Windows Media Player telepítése után működik.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@TheMenkuPocok: Az a virágbolti hibája lesz, nem kell fennakadni a részleteken, engedd el 😃 Nálam 2 óra játék után egyenlőre hibátlan volt minden! Aztán jó játékot!
U.I. az kemény, mefia player instal után jó lett 😆 erre sem gondoltam volna 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@TheMenkuPocok: Ez ilyen örökség lehet a GEX időkből 😆 Ott is plugin nélkül csak "nem megjeleníthető médiatartalmat" írogatott a videók helyett
0
0
0
0
leadstar94 avatar
Még szinte meg sem jelent, de a viágbolti is fent van 😃
Érdekes játéknak túnik, a kritikákra nem kell feltétlen hallgatni.
0
0
0
0
💬 1
szilvassy93 avatar
@leadstar94: Mivel nincs rajta védelem 😃 és így hála az égnek ki is tudtam próbálni ,de ez nem az én játékom 😃 pedig meg akartam venni
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. I3-9100F processzor 16gb ram és rx570 4gb-al hogy fog futni szerintetek? elbírja? Full HD monitorom van
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Ahogy nézem, ebből csak este vagy inkább holnap lesz valami (pc verzió).
0
0
0
0
💬 9
bukta2 avatar
@Scorn Face: 😢 igen...
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@bukta2: Semmi vész, simán kibírható. 😉
0
0
0
0
mata1093 avatar
@Scorn Face: Ezt nem ertem. Ma jelent meg nem? Vagy h ertitek?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@mata1093: de,csak este 7 től lesz elérhető PC-n, Konzolokon már tolja mindenki, azokra előbb volt a megjelenés, pár órával, meg az újságírók / Streamerek nyomhatják még előbb PC-n is de az átlag felhasználó (mint mi) csak este 7 től lesz tölthető az áruházakból... 😞 de igen ahogy scorn kolega is írta, kibirható. majd holnap több időnk lesz játszani vele, de sztem azért ma is nyúzom majd az első 1-2 órát amíg ki nem jutok Open World-re, azt holnaptól kezdem openen a felfedezést! 😉 (Ez a cél) aztán elég rövid volt az éjszaka tegnap... így lehet nem fog összejönni, de akkor marad majd minden holnapra. 😃 minden esetre a véleményemet majd leírom (az első benyomások... stb...)
0
0
0
0
mata1093 avatar
@bukta2: Jahh igy mar ertem 😃 mondjuk fenenek huzzak el este 7ig... 😕
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Fizikai változat nincs is belőle PC-re, csak digitális?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Erős a gyanúm hogy igen! :/
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Kár. Majd, ha lesz törés, akkor tolok vele pár órát és, ha bejön, akkor lehet meg is veszem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: nekem most jött le,ma már nem nagyon merülök bele, ma csak bele bele nézek max megcsinálom totorial-t azt sztem mára ennyi
0
0
0
0
bukta2 avatar
Szerintem én High nehézségen ugrok majd neki mert azt mondta gso videóba hogy elég könnyű ha van egy erős fegyvered
0
0
0
0
pinkysx avatar
Túl jó hírekkel nem szolgálok

Fullhd max

Csak pár kártyát írok be, grafikont nem tudom linkelni:

5700xt min 50, átlag 58 fps

Rtx 2080 min 78, átlag 89 fps

Rx 6800 min 91, átlag 104 fps

Rtx 2080ti min 101, átlag 114 fps

Rtx 3080 min 121, átlag 136 fps
0
0
0
0
💬 21
no avatar
@pinkysx: Ez nagyon nem jó hír tényleg.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@pinkysx: Nekem csak egy kérdésem van, honnan ez az infó?
0
0
0
0
pinkysx avatar
@Scorn Face: Van egy oldal ami leteszteli mindig a játékokat az aktuális kártyákkal
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@pinkysx: Értem, köszi az infót.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@pinkysx: holnap kiderül minden! csak legyen meg a stabil 60 FPS maxon 1440p-be! többi nemérdekel 😃
0
0
0
0
pinkysx avatar
@bukta2: Annyi meglesz

1440p max

Rx 6800 min 72, átlag 81 fps
0
0
0
0
no avatar
@pinkysx: [LINK]

Elszomorító teszt.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@Kings Bounty fan: Puding próbája az evés
0
0
0
0
no avatar
@pinkysx: Úgyhogy ez így felejtős az egész, majd fél év múlva megnézzük vagy 1 év után.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Jogos, ki ne próbáld hogy saját tapasztalatod legyen róla... 😆
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Annyira most nem érdekel, lenne helyem de kell a kings bounty 2-nek. Az jobban izgat.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: én ennek ellenére ki gyűröm biztosan, imádom az ilyen játékokat! és úgyis herótom van már a multikból 😃 filmeknél sem adok más véleményére 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Jaja csak nehogy csalódj benne.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: hát, ha az első 2 óra után nem törlöm le akkor nem fogok (mert kb ennyi idő mire kikerülsz az open world-re) utána már biztosan tetszeni fog 😃 de az elején ez a szájjba rágos dolog már most a videók alapján sem tetszik... de valahogy átvészelem majd, és indulhat a kaland!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Bizony sokaknak nem tetszik ez a része, majd holnap mondod mi lett a vége 😃😃😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Mindenképp! 😃 ha csalódás lesz azt is leírom! nincs itt mit titkolni!
0
0
0
0
xHortY avatar
@pinkysx: Néztem én is bár nem lehet kiválasztani R7 3700x procit nem mint ha annyira számítana bármit is ,hogy r7 3800x van helyette. 😃 RTX 2070 re írt 60 78 fps-t full hd-ra... Érdekes majd meglátjuk... :"D 😀

u.i: Néztem metacriticet is egy normál értéket kapott semmi nagy durranás egy közepes (68).
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@pinkysx: Jó de 3080 as 50% on megy kb full HD ba 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Kíváncsi leszek mely kártyákon fog jobban futni a játék, akárhogy is kerestem nem láttam sem AMD sem nVidia támogatottságot... 😃 de lehet csak én vagyok vak, vagy fícsörökről tudunk valamit? Dlss/rtx vagy valami lesz benne? Bár nem követelné meg sztem a dlss-t mivel egy single játék de aztán nem baj ha beleteszik! 😃
0
0
0
0
💬 12
pinkysx avatar
@bukta2: Rtx az alap, kávédarálón is elfut majd
0
0
0
0
bukta2 avatar
@pinkysx: nem lesz benne sem rtx sem dlss már néztem. nem mintha szükség lenne rájuk csak érdekelt hogy ugyan tesznek e bele valamit, aztán majd lehet később belekerül valamelyik fícsör, igazából rosszat nem tennének vele.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@bukta2: Hát remélem nem egy fél vese kell ehhez is hogy elfusson😊
0
0
0
0
no avatar
@pinkysx: Nálad csont nélkül viszi. Ha lesz folytatása abba rakhatnak majd RTX-et ha akarnak. Ebbe azért sincs mert mikor kezdték akkor még sehol nem volt ez a teknológia, és a fejlesztés későbbi szakaszába ezzel nem akartak foglalkozni már, az így is tetemes késés miatt sem.
0
0
0
0
no avatar
@Kings Bounty fan: A legtöbb játékba utólag implementálják az RT/DLSS-t, mindegy hogy a fejlesztés kezdetén létezett e, avagy sem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Uuu tényleg! RT én mindig rtx-et írok... biztos NEVETEL MINDIG mikor látod hogy itt rtx-ezek 😆
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Hát van ez így tévedni emberi dolog.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Megszoktam, tudom mire gondolnak 😆
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Most azon voltak elsőnek, hogy kiadják azt hogy mit hoz a jövő az már más kérdés.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2:
Kíváncsi leszek mely kártyákon fog jobban futni a játék, akárhogy is kerestem nem láttam sem AMD sem nVidia támogatottságot...

Intel IGP.
0
0
0
0
pinkysx avatar
@bukta2: Túl jó hírekkel nem szolgálok

Fullhd max

Csak pár kártyát írok be, grafikont nem tudom linkelni:

5700xt min 50, átlag 58 fps

Rtx 2080 min 78, átlag 89 fps

Rx 6800 min 91, átlag 104 fps

Rtx 2080ti min 101, átlag 114 fps

Rtx 3080 min 121, átlag 136 fps
0
0
0
0
bukta2 avatar
Az elôrendelôknek jàr egy + vàlasztható class,ez màr nem hangzik rosszul 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
,,A térkép nagyob lesz benne mint a Ghost of Tsushima és RDR2 ben "

Nem tudom hogy ezt hogy értették hogy együtt a 2 játék terképe vagy mint e 2 játéknak külön-külön, de azért ez már nem rossz hír! 😃 így is meg úgyis jó végülis!
U.I. most találtam meg az infót, 8X8/64km2 lesz a map tehát az rdr2+tsushima terképe egybe....nagyobb lesz 2 km2-el 😃 az azért nem lesz akkor gyenge! 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bukta2: Kérdés, hogy meg e töltik kellő tartalommal a hatalmas területet, a legtöbben pont az utóbbin véreznek el 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@LordSzalko: Igen! Majd kiderül!
0
0
0
0
Scorn Face avatar


A neten látott videók alapján, igazi főnyeremény lesz.
Nagyon jól eltalált a világa minden tekintetben, a harcrendszer is jónak fest.
Szóval, jöhetne egy kicsit gyorsabban is a május 25.
0
0
0
0
💬 5
bukta2 avatar
@Scorn Face: Én megvettem! Kíváncsi leszek rá! 😉
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@bukta2: Majd a megjelenéskor és is szépen követem a példádat.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: én is gondolkodok hogy megveszem
0
0
0
0
bukta2 avatar
@sznorbi88: Pjúdipáj tett fő 3+ órás szrímet! Jó kis játék lesz ez! Van benne tennivaló! És látványos! Alig várom már! Kezd elegem lenni a multis játékokból... kell valami ami leköt egy időre!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: nem csak te vagy igy mindenhol ezek a multis játékok én már pár hónapja elkezdtem a witcher 3 at azt is imádom
0
0
0
0
bukta2 avatar
Jött egy új 12 perces gameplay bemutató a fejlesztőktől, nagyon sokat változott a régi videókhoz képest mind látványba mind animációkba, tetszik! De lehet várni kellene a megjelenésig a vétellel 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Érdekes játéknak tűnik a videó alapján. 😀 Kíváncsian várom, hogy megjelenéskor hogyan teljesít. 😀
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
Igen, közeledik a megjelenés, ez érezhető! De szerintem jó kis játék lesz de én várok azért majd a visszajelzésekre meg majd egy akcióra azért... aztán majd meglátom
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hát igen, de nagyrészt csak a vita megy róla a gépigénye miatt. Majd meglátjuk miből mennyit fog zabálni. És nem idegeskedem emiatt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Hát, mi sem idegeskedünk 😆 de igen, vannak akiknek ez a gépigény sem hihető, bár volt ideje a fejlesztő csapatnak kipofozni és nem dobálóztak nagyon megjelenési dátumokkal, kb 1 évig kuss is volt egyszer egy játékbemutató videójuk után. 😃
0
0
0
0
LightLeach avatar
25 giga? manapság a tetris is többet foglal mint 25 giga 😃 ajaj mi lesz ebből.
0
0
0
0
💬 6
zsiroslangos avatar
@LightLeach: Játék mérete nem egyenlő a tartalommal.
0
0
0
0
LightLeach avatar
@zsiroslangos: Nem is mondtam, csak a mostani trendeket figyelembe véve az a játék ami nem foglal 100 gigát az nem is játék 😃
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: nem mindenki uatanozza a CoD-okat 😃 lehet egy kicsit tömöriteni is azert van az SSD ami ugyen gyorsabban csomagol kifele 😃
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: a tetris effect csak 5,5 gigát foglal 😀
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Warlordcommander: Nyilván komolyan mondtam... 😂😆
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Azt toltam még anno Quest 1-el VR ba 😃 elég jóféle volt 😃
0
0
0
0
xCube avatar
Ez valahogy kikerült a látómezőmből de úgy látom érdemes lesz újra ráfókuszálni. Remélem sikerült mindent kigyomlálni a fejlesztőknek.
0
0
0
0
Trevon avatar
Nem értem egyesek írják ,hogy lehet ilyen "alacsony" a gépigényű a játék 😆 Azzal nem tudom mennyire vannak tisztában ,hogy még előző generációs konzolokra tervezték a játékot és nagyjából 3-4 éve kellett volna megjelennie....
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Trevon: "előző generációs konzolokra tervezték a játékot és nagyjából 3-4 éve kellett volna megjelennie"
2017 julisaban kezdtek el a jatekot 😃 egy 20 emberes csapat 😃
es amugy egyaltalan nincs nagy gepigenye ahhoz kepest hogy 2021-et irunk
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@FightforWin94: 2015 óta fejlesztik 😃 2017-ben jelentették be 😃 és 2019-ben kellett volna megjelennie 😃
0
0
0
0
no avatar
@Trevon: Hát.. Ha nektek i7 6700K 16 GB és GTX 1660 ti / RX 590 annyira kicsi...
És a minimális sem kicsi annyira azért ha engem kérdeznek...
Persze ma ahol már belépőnek sem felel meg a 100.000 Ft értékű kari a ficsúroknak, nos igen.. Akkor lehet tényleg kicsi..
De mindenesetre ahova már 300 ezres config kell, azt én nem gondolom kis gépigenyű játéknak, de ugye ma már sokaknak atom reaktoruk van.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Blade890: 13 évvel ezelőtt 300 000 forintból nemhogy egy középkazegóriás pc, hanem egy brutál gép kijött hd monitorral. Pofátlanul sokat kérnek 1-1 alkatrészért ma már.Jöhetnek az "ok boomer" kommentek. 😜
0
0
0
0
no avatar
Ez nem ide tartozik, de lehet érdekes.
Be tudja valaki küldeni a wave of darkness-nek az adatlapját?, abba kéne segítség.
0
0
0
0
💬 4
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Írj az oldal tulajdonosának. https://gepigeny.hu/user/moonw
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Mert nézegettem már az oldalon, de nem találok ilyen menüt.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Kings Bounty fan: Rámész a linkre amit küldtem és van olyan, hogy üzenet küldése, ott megadsz hivatalos forrást, ami lehet steam adatlap, epic adatlap, hivatalos oldal (a játéké)
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez mi lesz, Souls like játék vagy Hack 'n' Slash szerű?
0
0
0
0
💬 4
LightLeach avatar
@Liptik: Hacklike Souls Slash lesz. Teljesen új műfaj.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LightLeach: 😆 Micsoda kategória
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Mert ő szeret kérdezni. Akkor is, ha néha legtöbb esetben semmi értelme.
0
0
0
0
no avatar
Az oldal a Dark souls-t is ebbe a kategóriába teszi, ergó ebből nem jön le hogy Souls game-e! Megkérdezte és ennyi!
0
0
0
0
no avatar
Korrektre sikerült, aztán majd kiderül mennyire tükrözi a valóságot. Várós cím 😶
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@LordSzalko: Majd kiderul, hogy ennyi particle effect-et hogy bír egy 1660
... Libbencske...
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Olyan...labbancsosan...
0
0
0
0
mortou4 avatar
-Én mikor meglátom a gépigényt-

😲 OK 😂
0
0
0
0
💬 5
mortou4 avatar
@Kings Bounty fan: A grafikához képest nem reális, de ahogy nézem a kommenteket más is van így.
0
0
0
0
no avatar
@mortou4: Ja látom, de hát 2021 van 18-ba lett volna értelme annak a gépigénynek ami előző volt, de bődületes késés volt.
0
0
0
0
mortou4 avatar
@Kings Bounty fan: Hát akkor reméljük a játék is jobb lesz.
0
0
0
0
no avatar
Kaptunk gépigényt ami fedi a valóságot, ez kamu már, de várható is volt, hogy nem valós. Túl gyengének tűnt mai címhez képest.
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: amilyen gagyi textúrák vannak a játék alatt nem hiszem hogy erős gép kell majd alá 😃 úgy néz ki csóri játék mint egy 2010-es játék, de persze ettől függetlenül még biztos szórakoztató lesz! én várom!
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: i7 6700k proci 16 giga ram 1660TI vs rx 590
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Kings Bounty fan: Ennyi erővel az a gépigény is kamu volt, ahol RTX 200-as szériát kért ami nem létezik. 😜 Néha kicsit gondolkoznod kéne azon, amit írsz. Meg neten utána nézni, hogy milyen játékról is van szó. Példa képpen ott a Darksiders 3.
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Kijavították ha észrevetted volna.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Kings Bounty fan: Miért lenne kamu? Túl gyenge egy mai címhez? Kinézetre nem valami szenzáció ez a játék, szóval nem értem a felvetésed. Eléggé rétegjátéknak tűnik nekem, gamerek jó részénék ilyen kaliberű gépe van vagy gengyébb. Steam-n legnépszerűbb gpu még gtx 1060. Nem hiába ilyenekre optimalizálnak mindig.
0
0
0
0
no avatar
@szhusi: Frissítették ez már jónak tűnik.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Egész kellemes a gépigény, gondolom jól lesz optimalizálva. 😀
0
0
0
0
💬 1
LightLeach avatar
@wgeorge85: Hát igazából maga a játék se szép, csak ahol jó fények vannak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció