SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Unity cover
Megjelenés: 2014. November 11.
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Kiadó: Ubisoft

Assassin's Creed Unity gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM:
6 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
DX:
11
OS:
Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)
DX:
11
OS:
Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
STO:
50 GB available space
Hang:
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Ajánlott periféria: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller
NOTE: Supported video cards at the time of release: NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series; AMD Radeon HD7970 or better, Radeon R9 200 series
Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
no coverRepubliqueEspire 1: VR OperativeTurnoverECHOHacktag
Hozzászólások: 5 791
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Brutál szép, jó hangulatú játék, és ha még nem is a legjobb történettel rendelkezik ezt is minden évben kijátszom egyszer legalább.
1
0
0
0
💬 2
no avatar
@Dwight Schrute: Nekem az egyik top a regiek kozul. Bugokat leszamitva, nekem ez adta át legjobban az AC élményt. Korát meghaladja látványban és animaciók tekintetén, a harc is adta nekem ebben. Sztori tényleg nem number1, de nem is a legrosszabb fajtából való.
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@Sarlo_: Igen , a harcok élvezetesek benne. Szerencsére én olyan fatális bugba még nem futottam pedig konzolon is kijátszottam már, most PC-n gyűröm. Nagy meglepetésemre a multi része is él még lehet találni coop játékra online cimboràkat.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok egy tanácsot szeretnék kérni ha megveszem a játékot az epic games-röl akkor kell hozzá ubisoft connect ?
0
0
0
0
💬 1
gamerINSANEdad avatar
Szevasztok. Max grafikán, 3440 x 1440 felbontáson csak 45-50 FPS-em van a jelenlegi gépemen. Ez betudható annak, hogy 1 optimalizálatlan szar a játék? Eléggé kiábrándító.
0
0
0
0
💬 10
no avatar
@gamerINSANEdad: És ha leveszed full hd ra?
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@Kings Bounty fan: Úgy 80-90 FPS. Viszont Én egy 21:9-es monitoron nem full hd-ban akarok játszani. Főleg, hogy a gépem is megvan a magasabb felbontáshoz. Az 1080p felbontáshoz vissza kellett állítanom a képarányt is, mert a többképernyős már nem támogatta. Legalábbis ennél a játéknál. Úgy viszont ocsmányul nyújtott a kép. Végső soron szinte be se megy 40 alá, viszont úgy baromi zavaró, hogy nem ehhez van szokva a szemem. Nagyduzzogva azért elleszek vele, de gáz.
0
0
0
0
no avatar
@gamerINSANEdad: Hát nálam is ilyesmi full hd n igen híres az optimalizátlanságáról.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@Kings Bounty fan: Az a baj, hogy a Unity-nek csak a trailer-e hívogató. Amint elkezdek vele játszani, full elmegy tőle a kedvem. De most megpróbálok kitartani, mert lehet, hogy tetszeni fog. Viszont itt az előttem szólónak igaza volt. Aki életébe nem játszott a sorozattal, Az ne ezzel kezdje.
0
0
0
0
no avatar
@gamerINSANEdad: Megér egy végigtolást ha már ingyen volt :D:D A blackflaggal kezdje az az etalon annál jobb nincsen.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@Kings Bounty fan: Számomra is a BF volt a legjobb.
0
0
0
0
no avatar
@gamerINSANEdad: Abból csak a 3 at toltam végig.
0
6
0
0
gyuri191 avatar
@Kings Bounty fan: A Black Flagg-re gondolt
2
0
0
0
kismadar avatar
@Kings Bounty fan: Van baj!
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@kismadar: Hagyd rá,tiszta kabaré a gyerek másik két társával.😂😂
0
1
0
0
sickboybzz avatar
Nekem eddig ez a legrosszabb AC (az utolsó 3-at még nem játszottam). A történet a korábbiakhoz képest színtelen, szagtalan. A mozgás egy katyvasz, nagyon sokszor csinál érthetetlen dolgokat szabadonfutás közben. A közelharc rendben, kivéve, amikor lőni készül az ellen, azt nem veszi arno támadásnak. Ez a lövés gond főleg a dlc-ben jön elő, az sokkal bugosabb, glitxhesebb. Már kezdem érteni, miért ragadt a bugisoft név a kiadóra.

Pár eurót megér, a DLC-t csak ingyen vigyétek. Aki most ismerkedik a szériával, az ne ezzel kezdje, hanem a III - Blacck Flag - Rogue trióval.
0
0
0
0
💬 3
botmunpls avatar
@sickboybzz: Én anno ingyen bezsebeltem, a dlc-t pedig akciósan megvettem hozzá, mondva az arkham knight is egy romhalmaz volt, aztán mégis tök élvezetesre kikupálták.
Ez viszont mai napig borzalom. Kipróbáltam az új vga-val hogy mennyire viszi, és vissza kellett venni bőven a beállításokból, hogy ne laggoljon, és mindegyik új részt jobban viszi a gép.
Az irányítást meg tényleg hagyjuk, főleg azokat a lootchest-eket, mert azok tragikusak :D
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls:
Kipróbáltam az új vga-val hogy mennyire viszi, és vissza kellett venni bőven a beállításokból, hogy ne laggoljon, és mindegyik új részt jobban viszi a gép.


Ez azért durva... 😅😅

Én direkt a Syndicate-tól kezdem majd kijátszani épp ez miatt. Mivel azt tudtam hogy szar az optimalizálása de hogy ennyire az vicc...🤣🤣
0
0
0
0
botmunpls avatar
@PC_4RM: Talán a syndicate a legjobban összerakott darab az irányváltás előttről, maga a játékmenete megosztó volt anno, de szerintem elég jól lett átadva az akkori brit atmoszféra és a sztori is jó volt, úgyhogy csak ajánlani tudom kiegészítőkkel együtt.
1
0
0
0
Liptik avatar
Na már a patchek óta egész játszható lett.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Én is kíváncsi leszek rá. Eddig még nem játszottam vele, mindig csak Gameplay videókat néztem róla. Most töltöm le én is. :D
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Intel i3 10100T
Amd radeon hd 6450 1GB
8 GB RAM
Ilyen gépen kb. mennyi fps - el menne minimum beállításokon a játék?
Vagy egyáltalán menne-e.
0
0
0
0
💬 2
AMDMonsteR avatar
@KLH4: Menne, de elviselhetetlen mikrolagokkal.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@KLH4: 2 gb vram minimum
0
0
0
0
no avatar
Hello mindenkinek!

Gondoltam írok röviden a legújabb élményemről. Ha valakit ez zavar attól elnézést kérek de muszáj valakivel megosztanom (ki írnom).
Korábbi részeket imádom már többször végigjátszottam őket. Amikor megjelent ez a rész alig bírtam ki várni hogy tudjak olyan amin biztosan fut a játék. Tavaly vettem a gépet vártam az alkalmat kipróbáljak egy olyan AC-t amivel még nem játszottam.
Újabb karantén remek lehetőségnek kínálkozott.

Élveztem a játékot a sztorit bár az irányítással voltak nehézségeim sokszor úgy le csaptak mint a taxi órát.
Aztán rájöttem hogy nem elhanyagolható a karakter fejlesztés, de még így is jó párszor volt amikor megfordult nem játszok vele tovább. Végül nem adtam fel elsősorban a sztori miatt tetszett a vége bár bíztam benne boldog vége lesz de így is jó volt.
Karaktert közel se tartom olyan idegesítőnek mint ahogy egyesek nyilatkoznak. Mondjuk nekem Connorral sem volt bajom de persze Edward volt a csúcs.
Mindent összefoglalva örülök hogy nem mondtam le róla.

Ui:. Most kezdtem el a Rouge-t még az elején nagyjából 15 percet játszottam vele még nem szippantott be teljesen de be fog az tuti. Irányítás Black Flagre hasonlít nekem amit bírtam már maga menü zenéje megfogott mintha a második rész zenéjére hajazna. Első ránézésre III-ik és IV-et összegyúrták volna egybe látványt a világot. Lehet hogy tévedek.
1
0
0
0
elado maschine avatar
szerintem még mindig a legjobb gamek egyike
0
0
0
0
Superman79 avatar
Közben sikerult. Ki kell let kapcsolni a felhő alapú mentés a uplay be, ujabb nevén ubisoft connect be, illetve kitörölni a mentéseket a mappából. Kis segítség, ha valaki más is itt akadt volna fenn.
0
0
0
0
💬 1
sickboybzz avatar
@Superman79: Tanácsnak álcázva vezeted félre az embereket. Nem kell végigcsinálni a DLC-t, semmit nem kell csinálni, csak vissza kell fast travelezni.
Nekem is sikerült már átmennem a DLC-be véletlen, jobban be kell zoomolni a Theater fast travel pontjának kiválasztásakor.
0
0
0
0
Liptik avatar
Én ingyen kaptam meg a DLC-t.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Superman79 avatar
Henló!
Az lenne a para, hohy csináltam egy fast travel-t, és átvitt a dead kings dlc be. Neztem már yt videókat, hogy lehet visszamenni a main game be, de ahoz meg kell csinalni a dlc-t asszem. Valami olyasmit lattam, hogy fast travel-zek valahova, és akk visszadob, de nincs rajta a map on a fast travel jell nekem. Gondolom, mert nem csinaltam meg a dlc t. Még a game elején vagyok, szóval még csak 1 csillag cucc van a nevem fellett, és ennek hatására nem is birom megcsinálni. Néztem, hogy hogy lehet new game et kezdeni. A menu ben nincsen rá opció. (ezt mondjuk nem értem miert kellet kihagyni... Próbáltam kitörölni a mentett fájlokat, de mindig amikor elinditom a játékot, akkor a ubi kapcsolodik a felhőhöz, és visszadobja a mentett fajlokat a helyükre. Valaki tud vakami megoldást.
0
0
0
1
no avatar
Ez egy fos.. Semmi sem indokolja ez ekkora gépigényt.. Grafika miatt nem estem hanyadt, maxon ment minden. (1080p). Highon megvan a 30-40 frame de siralmas, tömegben bemegy 30 alá is. Átvezetőkben 20 körülit is meglátogatja.. bugokkal is találkoztam.. Szeretem a ubit de nálam ez nem talált be
1
0
0
0
💬 3
no avatar
@Blade890: Már a megjelenéskor gondok voltak vele...
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
@Blade890: Nem tudom milyen géppel játszol de nem vészes, sokat javítottak rajta most sem olyan tökéletes mint kéne de nem nagy a gépigénye szerintem próbáld ki az Originst vagy az Odysseyt oda kell gépigény ez még csak hab a tortán. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Bonnie and Clyde: i3 9100F
2x4 HyperX ddr4 Fury
MSI RX 460 2gb
asus ex b365m v
Fps hydro 500w
Win10 64 pro

Ezekkel ment. Gyenge gép valamelyest, de akkor is sokkal sokkal jobban kéne futnia, mert szerintem nem annyira szép.. Very highon is megneztem
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Szerintetek milyen grafikán bírná játékot?
CPU: Core i3-9100f
GPU: Geforce GT 730
Ram: 12GB
OS: Win 10
Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
szhusi avatar
@cassius: videokártya miatt semmilyen beállításon szerintem
0
0
0
0
no avatar
Ki gondolta volna hogy a Nagy Francia fordalom idejen is lesznek aszaszinok 😆

Ez a jatek IS valami kesz botrany, akar csak az AC 2.
0
0
0
0
💬 3
AMDMonsteR avatar
@ELERY: Ezt még megértem, bár nekem sosem volt vele problémám, és bevallom, hogy személyesen nagyon szeretem ezt a részt.

De az AC2-vel mi a probléma?
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: Sajnos a PC iranyitas nalam nem eppen a legjobb..
A Unity meg egyenesen kiabrandito ahogy mar irtam is, kivancsi vagyok hogy a 'Syndicate'-ben mennyit valtozott az iranyitas ez a harc..

Itt arrol beszlek, hogy a karakter olyan helyekre ugrik,maszik be ahova en nem akarok.. Nem hiba a THEVR Pisti is megmondta a velemenyet is, ez tobb ezren..
A Far Cry 4 is hatalmas csalodas szamomra, latszik hogy a Ubisoftnal valami nem mukodik jol tortenet,optimalizalas mah

Ez doom fele olyan jo mint az AC, es stabilan tartja az FPS-t.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@AMDMonsteR: Nekem se, most pörgetem ki. Igaz, hogy akad 1-2 bug, de az még elfogadható. Szerintem ez a rész is egész jóra sikerült, nekem bejön.
0
0
0
0
no avatar
AC unity terms of use update?
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Annak idején én a sok PC-s kínlódás után xbox-on toltam ki a játékot. Hát tény , hogy készült jobb AC is ennél, de maga a város és hangulat az nagyon elvan találva. Egyszer mindenképpen megéri kijátszani. Nekem még a térkép volt picit furcsa mintha csak teli lenne szórva mindennel, és nem egyszer nem láttam a sok hülyeségtől, hogy merre is kell mennem.
0
0
0
0
no avatar
Kicsit fura hogy a Minimális gépigényt sem éri el a gépem,de még is kivittem ezt a játékot lagg mentesen 1 évvel ez előtt.
0
0
0
0
💬 9
Liptik avatar
@Gamer_HUN124: Mi a géped adatai?
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: I5-750,NVDIA 1030 ,4 GB ram.
0
0
0
0
no avatar
@Gamer_HUN124: Szia tehát akkor elég lenne egy RX 550 (kb egy szinten van a két GPU)
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Mr gamer: Elvileg elég, beállításoktól függ. Nemrég kezdtem el, feltoltam ultrára, és egy vagon szenvedés után kifagyott a gépem, egy 1070ti-vel...
0
0
0
0
Liptik avatar
@botmunpls: Pedig azzal 4k 60 fps-sel kéne menni. Érdekes. Úgy látszik nem csak nekem rosszalkodik.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Liptik: 4k 60 fps elég merész egy nextgen AAA címhez 😃
Egyébként FHD-n tolom, és 40-50fps között megy...60-at csak a menüben hoz.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Liptik: Csak tudnám honnan veszed ezeket a ***ságokat... Életedbe nem láttad 1070 szintű kártyán futni a játékot de osztod az észt. (Közben neked sincs egy szál se.) Mafia 3-nál meg ezer más játéknál odaírogatod ugyanezt a ***ásgot. Mafia 3 4K 60 fps 1070-en!?!? Komolyan gondolkodásból felmentett vagy?!.
Egy 1070 még 1080P-ben is kevés a hatvan fps-hez.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Memento Mori: Tudod a hülyeség határtalan 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
@Gamer_HUN124: Érdekes.
0
0
0
0
Wihay avatar
Üdvözlettem, optimalizálás hogy áll?
0
0
0
0
💬 3
Scorn Face avatar
@Wihay: Szerintem ugyan olyan, mint volt...
0
0
0
0
MithridatesX avatar
@Scorn Face: sajnos igen : 9
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Wihay: Jó az nekem is megy mediumon böven persze nemárt fel pachelni legfrissebre
0
0
0
0
pcboy avatar
Ezt a játékot még mindig nem tölt be a menüig... DE csak ezt többi ingyenesen kapott acét vagy más uplay játékom elindul csak ez nem. Kész vicc az egész. Lehet rájöttem m ia baj most megnéztem a settingset és ez van:
[Graphics]
AdapterVendorID=0
AdapterDeviceID=0
MonitorDesc=
DisplayWidth=0
DisplayHeight=0
RefreshRate=0
WindowMode=2
VSync=1
Stretching=1
EnvironmentQuality=2
TextureQuality=1
ShadowQuality=1
SSAO=1
Bloom=1
AntiAliasingMode=1
Tessellation=0

Ha jól értelmezem felbontásként most 0*0-t telepített a játék??

Még az se segített hogy beírtam a width és height-hez felbontást és rafresh ratehez 60at!!! csak töltőképernyő asztalnál! mi mástk éne még észrevennem?
0
0
0
0
no avatar
Üdv,
Egy olyan hibával találkoztam, hogy amikor elindítom a játékot a grafika olyan rossz, hogy a betűket alig lehet kivenni. Aztán gondol egyet és felugrik az ablak a bal felső sarokba egy pár centis felületre és ott fut. Próbáltam fórumokon utána járni, de eddig semmit nem találtam. Ha lenne vkinek ötlete azt nagyon megköszöném
0
0
0
0
💬 1
Fatotem avatar
@dobos_peter: Lehet a játék felbontása túlságosan kicsire van állítva valamilyen okból kifolyólag. Nézd meg a settings fájlban és ha valóban így van, írd át a monitorod felbontására.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Miért kapcsol ki az xbox kontrollerem magától játékközben egyedül ennél a játéknál? Utána visszakapcsolom, és gondtalanul tudom használni, de egyre gyakrabban játssza ezt velem a game. Valaki help! Steamen is próbáltam utána nézni meg minden más felületen, ahol még kaphatok választ a problémára, eredménytelenül. 😞
0
0
0
0
Jonhy62 avatar
nem találom hova töltötte le az "Uplayrol. pedig 40 gb észre kéne venni.Fut a játák s minden ok .Csak a magyaritást akartam kiprobá
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@Jonhy62: Pl: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games
0
0
0
0
kergebeeka avatar
sziasztok,amióta letöltöttem,azóta a uplay launcher is kressel,az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni 0x000007b hibával,a játékok fájljait sem tudom ezáltal ellenőrizni.
0
0
0
0
Liptik avatar
Van már magyarosítás?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Pár hsz-el lejjebb ott a link.
0
0
0
0
Torba10 avatar
@Liptik: http://lmgtfy.com/?q=assassins+creed+unity+magyar%C3%ADt%C3%A1s

😊
0
0
0
0
bazsi135 avatar
Sziasztok!
Egy csomó mellék küldetést megcsináltam,és mégse lépek szintet,miért van ez?
A karakternek a skill fáját csak idővel kapjuk meg?
Köszi szépen a válaszokat,előre is!
0
0
0
0
💬 1
Fatotem avatar
@bazsi135: Szia, Úgy tudsz szintet lépni, ha a pici házikó ikonoknál új fegyvereket, felszerelést veszel, és fejleszted a skilleket.
0
0
0
0
otikee avatar
A játék magyarítása:
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@otikee: Ez most demó vagy teljes?
0
0
0
0
Angelors avatar
Nagyon sokan mondják hogy az idő megszépíti a dolgokat, de ennél a játéknál ettől nem kell tartani mert ez 5 év után is ugyanolyan semmirekellő ipari hulladék. 😀
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Mi a fene!? Első a legnépszerűbb játékok közt?
Ne félre értsétek, még mindig szeretem pedig nem mai kiadás, jobban eljátszom vele mint az Origin vagy az Oddysey-el!
0
0
0
0
💬 4
Liptik avatar
@KrisztianRikardo: Igen, most pillanatnyilag ez a legnépszerűbb.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@Liptik: Azt vágom én csak azért egy kicsit fura
0
0
0
0
no avatar
@KrisztianRikardo: Fura? Notre Dame tűz miatt ingyen adta az Ubi, persze hogy felkapott lett.
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
@Palanova: Jah akkor értem már
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez most komoly? Ez lett a legnépszerűbb játék. 😆
0
0
0
0
no avatar
AMD RYZEN 5 2500X és egy AMD RADEON RX 570-en elfut?
0
0
0
0
💬 1
Andasszf avatar
Szerintetek elfutna? Gta v elfut eleg jo beallitasok mellett akkor ez is menne?
0
0
0
0
💬 4
maestro86 avatar
@Andasszf: Most ingyen van a uplayen letöltöd és kipróbálod ha megy játszol vele ha nem letörlöd.
0
0
0
0
Fatotem avatar
@Andasszf: Szia, sajnos esélytelen :/.
0
0
0
0
Andasszf avatar
@Fatotem: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Pafry avatar
@Andasszf: Ehhez azért kicsit izmosabb gép szükséges, mint a 3-hoz vagy a Black Flaghez
0
0
0
0
krizsa66 avatar
@Andasszf: Mert azok még más motort használtak. Anno a AC Unity miatt vettem új videókártyát...
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Aki akar co opzni az vegyen fel uplayen barátnak és toljuk

Nevem : xHUNx_Ragnar
0
0
0
0
otikee avatar
Van hozzá magyarítás érdemes fel rakni én úgy nyomom.
0
0
0
0
Docs avatar
Gondolom egy amd radeon hd 4650 esen még lowonse menne mi?
0
0
0
0
pcboy avatar
Egyenlőre levan állva szerver a notre drame miatt vagy mi? ingyenes a játék beszerzése 25-ig. megszereztem. letöltöttem. többször elindítottam de csak a kis töltőkép jelenik meg az asztalnál! valaki más is észleli ezt a problémát?

ui: facebookon észrevettem hogy a hivatalos oldala 1,5 óra karbantartást posztolt ki. ezt 12 órakor olvaastam kb most pedig leültem a gép elé 19-kor és még mindig nincs semmi. UbiFOS!
0
0
0
0
💬 2
Fatotem avatar
@pcboy: Nálam működik/működött is. Nem tudom mi lehet nálad, ami zavarja a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: Nekem is ugyan ez a probléma merült fel vele.
0
0
0
0
no avatar
Pár éve én is végigjátszottam PS4-en. Akkoriban nagyon sajnáltam, hogy ehhez az AC-hez már nem készült magyar felirat, de azóta elég jól megtanultam angolul. Egyébként a grafikától abban az időben leesett az állam persze jó lett a játék is. Nekiugrok Pc-n, az Odessey-t most fejezem be.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ingyen van a játék limitált ideig, de örökbe az uplay könyvtáradba marad
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Legalábbis amíg megy a uplay 😃
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ez a rész még, ahhoz képest jó is volt (végigjátszottam meg majdnem ki is maxoltam mindent benne, pedig nem gondoltam volna). szedjétek egy ingyen pénzt megér.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Notre Dame előtt: senkit sem érdekel a Unity
Notre Dame után: 3. legnépszerűbb játék
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@KalmarErik: Ebből is látszik, hogy az AC sorozat oktat is és nem csak gyilkolásra 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
@KalmarErik: Hát ez van. 😆
0
0
0
0
proStarxd avatar
@KalmarErik: Par nap es nem lesz 😂
0
0
0
0
no avatar
@KalmarErik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Fatotem avatar
Miért ne lenne? Azért lett hirtelen ilyen felkapott, mivel ingyen osztogatja most az Ubisoft.. Mégpedig azért osztogatja ingyen, mert leégett a Notre Dame.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok elfutna a gépemen? vagy meg se próbáljam? 😃
0
0
0
0
💬 1
ctms- avatar
@Benihun55: Ingyen van, töltsd le, próbáld ki.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Most ingyen van a Uplay-en a Notre-Dame-i tűz miatt!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@TRACERHD: köszönöm az infót, még annyit hozzá:
- egy hétig lesz ez az "event", a uplay oldala szerint.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Mi a *****? A side mission-ök átvezető videói nem jelennek meg, egyszerűen csak a párbeszédet hallom, és egy álló képet Párizs egyik random utcájáról. Eddig azt hittem, hogy ez a Unity sajátossága 😜 de, amikor egy küldetéshez segítséget keresve megnéztem egy gameplayt kiderült, hogy nagyon nem. Ha van bármi elképzelésetek a probléma megoldásáról megosztanátok kommentben?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
ToMiHuN95 avatar
Megyőztél, hogy ingyen se kelljen! 😃
0
0
0
0
no avatar
Szintén ilyen kártyával rendelkezek egyenlőre, és közel sem ilyen rossz a helyzet. Itt inkább a proci a ludas. Nekem Ryzen 5 2600-am van, 8gb RAM-mal, és azzal alacsony közép beállításokkal 1080p-ben a 30 FPS-t tartja, bőven a játszható kategórián belül van.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Hahó! Ha valakit érdekel megvásárlásra egy Unity Special Edition eretetiben, írjon rám! Az öt lemez tökéletes állapotban van.
0
0
0
0
EgyKer17 avatar
Tény és való, hogy a kezdeti bughalmaz-optimalizálatlanság betette a kaput sokaknál, no de azt, hogy ez a játék minden más szempontból is annyira rossz lenne, ahogy ezt a mainstream sajtóban állították, messze túlzásnak érzem. Nagyon más játszótér ez, mint a Karib-tenger, vagy Egyiptom, de azért ebben a Párizsban is mi munka volt - és milyen jól sikerült! Nyilván ízlés és türelmi küszöbb kérdése, mindenestre nem értek egyet a fanyalgókkal. Nem fogom mindjárt a trónra emelni, szó sincs erről, de ez egy jó játék - szerintem. 😀
0
0
0
0
💬 1
PeAdam avatar
@EgyKer17: Egy korábbi kommentben már ecseteltem, hogy miért ez az egyik legjobb, ha nem a legjobb rész a sorozatban. Szerintem grafikában, animációkban magasan kiemelkedik az összes rész közül, ráadásul szerintem ez az a játék, aminek egy Assasins Creednek lennie kell.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Hát ez parádés. A Rogue egész jól elfutna a laposomon, de ez a rész kb. semennyire az összehasonlítás szerint. Mit gondoltok erről? (A gépem adatait rögzítettem a profilomban)
0
0
0
0
💬 2
EgyKer17 avatar
@FDave94: Ez - már bocsi - teljesen reménytelen, mai csúcsgépeken is képes megakadni, a legnagyobb a gépigénye az összes (beleértve a három újabbat) közül.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@EgyKer17: https://www.youtube.com/watch?v=o5KRNmzCDaA&t=63s Ezen a videón felbátorodva felelepítettem; patchek-el jobban fut mint a Syndicate, utóbbi közepes beállításokon ment olyan 30 fps-sel, ez pedig 35-40-el átlagosan szintén médiumon. Nem mintha Arno eddig kicsit is felcsigázott volna. Ennél a harmadik rész is tovább kötött le. A Unity szerintem csak akkor kápráztatja el az embert, ha elég régen vagy soha nem játszott az Ezio-trilógiával. 😃 Az Ubsioft tudta, hogy Ezionál elvesztettek valamit, és megkísérelték feltámasztani Arnoban. Látom ezt az azonosságot viselkedésében a sorsának alakulásában, hogy meghalt az apja. De még csak Versaillesben járok nagyon az elején, remélem fülig fog érni később a szám, de úgyérzem, hogy ezt már most sejteném, Arno viszont annyira üres, hogy csak rosszat sejtet velem.
0
0
0
0
SimoHajha avatar
Sziasztok srácok!

Letöltöttem én is a game-et mert nagyon jó hireket kaptam róla...csak hát az a baj hogy nem megy huu de jól...és azt szeretném kérdezni hogy a 3gb ram lehet itt a nagy probléma ? mert néztem videókat hogy a procim meg a videokarim is el viszi a játékot és így kb amikor már a városban vagyok nagyon laggol kb olyan 7 fps-em van szóval szerintetek ha bővitem a ramomat 7gb-ra akkor jobb lesz ?
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@SimoHajha: Mindenképpen jobb a 7 RAM, mint a 3 GB RAM. Csak arra is ügyelni kell, hogy 7GB-ot 64 bites oprendszer kezel rendesen. Így ha jelenleg 32 bites van telepítve, egy oprendszer váltás is kell majd.
0
0
0
0
SimoHajha avatar
@Palanova: Most jelenleg egy 8.1 64bites rendszer van rajta azzal nincs is gond mert hát a mai játékok már kérik a 64bites oprendszert....csak hát itt a ramokal kell meg küzdeni mondjuk ha veszek egy 4gb-os HyperX Fury-t akkor szerintem nem lesz gond.
0
0
0
0
no avatar
@SimoHajha: Attól még lehet gond. Ha nagyon vegyes a ram összeállítás akkor szokott probléma lenni, pl dual channel hiánya, vagy hogy adott modul csak adott slotban megy rendesen, különben el sem indul a rendszer. Vásárlás előtt érdemes lehet valahonnan kölcsön kérni egy 4GB modult és tesztelni hogy hogyan is menne, illetve hogy tényleg javul-e a teljesítmény annyira amennyire elvárod vagy sem.
0
0
0
0
anyucika96 avatar
Én ma kezdtem el a játékot eddig tetszik! Egész jól fut FHDB-an fullon szerintem az optimizálással sincs gond. Bár 1-2 bug azért van itt-ott.
0
0
0
0
PeAdam avatar
Barátnőm születésnapomra megvette nekem a game-et, mert tudta h már régóta beakartam szerezni.

Emberek én ekkorát még nem csalódtam pozitívan egy játékban sem, mint az AC Unityben. Ez a rész az Assasin's Creed játékok gyémántja,de komolyan. Az Origins is eredetiben van meg, Ultrán tolom azt is, de a Unity körbehugyozza a legújabb részt is grafika terén, egész egyszerűen ámulatba ejtő a Unity grafikája, meg merem kockáztatni h ennél szebb Open World játék 2018-ban sincs. A karakteranimációk, arcmimika mozgásanimáció szintén messze a legjobb amit láttam az összes Ac, vagy hasonló stílusú játékot figyelembevéve. A karakter testreszabása szintén egy lapon nem említhető a többi résszel, a lopakodás szintén itt a legjobban kidolgozott, nem beszélve a megszámlálhatatlan kivégzéses jelenetekről és fegyverekről. A sztori eddig nem nagy durranás, de teljesen korrekt az is.

Véleményem szerint optimalizálás terén sincs már gond. Rendben, nem rossz ez a gép, amivel tolom, de a nagy tömegeket kivéve, ahol kb 50 fps-ig bemegy mindenhol tartja a fix 60-at.

A kedvenc játékom lett a sorozatból, mindezt úgy hogy az Origins után játszom vele.
0
0
0
0
💬 3
H-ECTOR avatar
@PeAdam: osztom a véleményt, 10 óra után halál unalmas volt már az Originsben, hogy minden fegyvertípuson belül meg van a tipikus kivégzés, és mindig ugyanazt tolja. meg itt még nem volt bent a szintrendszer, az rpg-s harcmodor. csak hát kellett a mikrotranzakció, ezért lett szintrendszer. nekem ez az utolsó jó rész, a mellékküldetéseket mindig is utáltam, ezekben meg már rá vagy kényszerítve, különben nem tudsz továbbmenni
0
0
0
0
CsocseX avatar
@PeAdam: Én is egyetértek. Valahogy nem tudom felfogni a rengeteg negatív kritikát, de hát volt ez már így máskor is, mással is. A grafika valóban ámulatba ejtő, és szerintem a játékkal sincs semmi gond. Én nagyon élveztem. Külön kiemelném az arc-animációkat. Az valami félelmetesen jó lett.

Xbox ONE X-en játszottam végig, és ott is fantasztikus az egész. PC-n nyilván sokkal jobban kijön minden, illetve az ilyen tipusú játékokhoz nekem bőven elég a konzolos 30 FPS. (a Scorpio rezzenéstelenül tartja)

Én kimaxoltam a Unity-t, mindent megcsináltam, kivéve az online missziókat. (bár azokból is meg lett pár) Sok-sok órát eltöltöttem Párizsban. 😀
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@PeAdam: Én már egy évvel ezelőtt megvettem steam-en. De még nem játszhatok vele, mert ki kell tolnom a Black Flag-et. 😆 De Nálam is top a gamma. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb